; خواص و طرز تهیه چای ماسالا ؛ دستور تهیه چای ماسالا به روش هندی - فال و خواب
خواص سیب زمینی و عسل برای پوست و معرفی ماسکی عالی برای پوست

خواص سیب زمینی و عسل برای پوست و معرفی ماسکی عالی برای پوست

خواص سیب زمینی و عسل برای پوست خواص سیب زمینی و عسل برای پوست ؛ معرفی ماسکی عالی برای پوست همگی در سایت فال و …

تمر هندی در قورمه سبزی و تاثیری بر مجلسی شدن و طعم غذا دارد

تمر هندی در قورمه سبزی و تاثیری بر مجلسی شدن و طعم غذا دارد

تمر هندی در قورمه سبزی تمر هندی در قورمه سبزی ؛ تاثیری بر مجلسی شدن و طعم غذا دارد همگی در سایت فال و خواب …

خواص چای ترش و گل گاوزبان و دمنوشی بسیار خوشمزه و پرخاصیت

خواص چای ترش و گل گاوزبان و دمنوشی بسیار خوشمزه و پرخاصیت

خواص چای ترش و گل گاوزبان خواص چای ترش و گل گاوزبان ؛ دمنوشی بسیار خوشمزه و پرخاصیت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص و طرز تهیه چای ماسالا

خواص و طرز تهیه چای ماسالا ؛ دستور تهیه چای ماسالا به روش هندی

خواص و طرز تهیه چای ماسالا ؛ دستور تهیه چای ماسالا به روش هندی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : فواید قهوه برای مو ؛ خواص قهوه برای مو و پوست خانم ها

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص و طرز تهیه چای ماسالا

از نظر طب سنتی چای ماسالا دارای طبع گرم است.

هر فنجان چای ماسالا حدود ۱۰۵ کالری انرژی دارد.

چای سیاه از مواد اصلی تشکیل دهنده چای ماسالا است که از چاقی پیشگیری کرده و جذب کالری در بدن را کاهش می دهد.

تحقیقات نشان داده مصرف ۳ فنجان چای سیاه در روز می تواند مانع افزایش وزن ناخواسته شده و برای آب کردن چربی های شکمی عالی است.

مواد اصلی تشکیل دهنده چای ماسالا از جمله دارچین، زنجبیل و رازیانه همگی برای معده و هضم مفید هستند

و التهاب دستگاه گوارش را کاهش داده و فرایند گوارش را بهبود می بخشند.

اگرچه روش های تهیه چای ماسالا کمی با هم متفاوت هستند اما زنجبیل تقریبا پای ثابت همه آن ها می باشد که یک ترکیب ضد التهابی قوی بوده و در کاهش و درمان التهاب مزمن موثر است.

تحقیقات جدید نشان داده چای ماسالا به دلیل محتوای هل، زنجبیل و دارچین دارای خواص ضد سرطانی

و آنتی اکسیدانی قوی است و از رشد و تکثیر سلول های سرطانی پیشگیری می کند.

مصرف چای ماسالا باعث کاهش التهاب و هورمون استرس در بدن می شود که هر دو از عواملی هستند که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهند.

مطالعات نشان داده مصرف منظم چای ماسالا به کنترل انسولین و گلوکز خون کمک کرده و علائم بیماری دیابت را کاهش می دهد.

دارچین موجود در چای ماسالا نیز مقاومت انسولین و سطح قند خون ناشتا را کاهش می دهد.

زنجبیل مورد استفاده در چای ماسالا به درمان تهوع دوران بارداری کمک می کند.

دارچین، میخک و هل موجود در چای ماسالا دارای خواص ضد باکتریایی هستند که از بروز عفونت باکتریایی بخصوص در دستگاه گوارش جلوگیری می کنند.

نوشیدن چای ماسالا قبل از قاعدگی، بخصوص در زنانی که از سندرم پیش از قاعدگی شدید رنج می برند بسیار مفید است

زیرا اثر آرام بخشی روی اعصاب و عضلات دارد و گرفتگی های عضلانی در این دوران را برطرف می کند.

چای ماسالا به لطف ترکیبات موجود در آن دارای خواص ضد التهابی، ضد قارچی و ضد باکتریایی است

و برای درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، سرفه و گرفتگی بینی مفید می باشد.

کافئین موجود در چای ماسالا خاصیت انرژی بخشی دارد. جالب است بدانید ادویه جات به کار رفته در این نوشیدنی پرخاصیت باعث شده

عوارض جانبی کافئین موجود در آن نسبت به سایر انواع چای تا حد زیادی کاهش پیدا کند.

نوشیدن ۱ فنجان چای ماسالا برای رفع خستگی بعد از یک روز سخت کاری معجزه می کند

زیرا تانین موجود در این چای، بدن را احیا کرده و کافئین نیز به افزایش انرژی و هوشیاری کمک می کند.

نوشیدن چای ماسالا به کاهش التهاب پوست، درمان آکنه و جوش، کاهش خطوط ناخوشایند و چین و چروک ها کمک کرده و لکه های قرمز پوستی را برطرف می کند.

گردش خون ضعیف و نامطلوب از عوامل ایجاد خشکی پوست و سیاهی و پف دور چشم است،

دارچین و میخک موجود در چای ماسالا به افزایش گردش خون در نواحی گردن و صورت کمک می کند و تاثیر عالی در صاف و جوان شدن پوست دارد.

فلفل سیاه را با میخک، هل، دارچین و بادیان یا انیسون ستاره حدود ۲ دقیقه در یک تابه تفت دهید و بگذارید خنک شوند، پس از خنک شدن ادویه ها را پودر کنید.

آب را بگذارید به جوش آید و چای سیاه و زنجیل تازه خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن دم کنید، از صافی رد کنید و ادویه ها را به آن اضافه کنید.

شیر را هم بجوشانید.

حالا در یک فنجان با نسبت دو به یک شیر و چای بریزید و اگر دوست دارید شیرین باشد مقداری شکر قهوه ای یا عسل به آن اضافه کرده و میل کنید.

اگر از چای کیسه ای ماسالا استفاده می کنید مقداری آب و شیر را به جوش آورید، چای کیسه ای را در آن بیندازید

و بگذارید ۲ دقیقه بماند، سپس چای کیسه ای را خارج کرده و بنوشید.

اگر از پودر آماده و فوری چای ماسالا استفاده می کنید، مقداری آب و شیر و پودر چای ماسالا را بر روی اجاق بجوشانید، در فنجان بریزید و بنوشید.

بهتر است بدانید که چای ماسالا به صورت سنتی بدون شیرین کننده تهیه می شود و فقط از شیر برای مزه دار کردن آن استفاده می کنند.

چای ماسالا هم به عنوان نوشیدنی گرم و هم به عنوان نوشیدنی سرد استفاده می شود.

آشنایی با دیگر خواص چای ماسالا

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص چای ماسالا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با چای ماسالا

چای ماسالا از نوشیدنی های مفید، پر ادویه و محبوب هندی است که امروزه در سراسر دنیا و به روش های مختلف تهیه می شود.

چای ماسالا به لطف ادویه جات مختلف موجود در آن علاوه بر طعم دلپذیر، خواص زیادی برای سلامتی دارد

که از آن جمله می توان به درمان نفخ و تهوع، سرماخوردگی، آنفلوآنزا و التهاب اشاره کرد.

چای ماسالا برای لاغری مفید است و به کنترل بیماری دیابت و فشار خون بالا کمک می کند.

ترکیبات اصلی چای ماسالا را چای سیاه، شیر و زنجبیل تشکیل می دهد، اگرچه می توان از چای سبز نیز برای تهیه آن استفاده کرد.

از دیگر ادویه جات موجود در این نوشیدنی خوشمزه می توان به دارچین، رازیانه، هل سبز، فلفل سیاه،

گل میخک و گشنیز اشاره کرد، در روش های مختلف ممکن است برخی مواد حذف یا اضافه شود.

چای ماسالا نوعی نوشیدنی خوش عطر و با طعمی نسبتاً تند و شیرین است که در تمامی کشور‌های دنیا با همین نام شناخته می‌شود

و از محبوبیت بالایی برخوردار است. این چای از ترکیب چای سیاه، زنجبیل و برخی ادویه‌های دیگر تهیه می‌شود.

جالب است بدانید این نوع چای ریشه در جنوب آسیا و احتمالاً هند دارد و به همین خاطر در برخی از کشور‌های اروپایی با نام چای هندی مشهور است.

واژه «ماسالا» نیز در زبان هندی به معنای ادویه مخلوط است و شاید ترکیب این واژه هندی با نام این نوع چای حکایت از ارتباط آن با کشور هند باشد.

همانطور که از نام این چای پیداست، این نوشیدنی از ترکیب چندین ادویه مختلف تهیه می‌شود

و البته میان هندی‌ها رایج است که به پیروی از فرهنگ بریتانیایی که در این کشور جا افتاده، به چای ماسالا شیر هم اضافه کنند.

خواص چای ماسالا برای نوزادان و کودکان

از دادن چای ماسالا به کودکان و نوازادان خودداری کنید.

کافئین موجود در چای ماسالا ممکن است در کودکان ایجاد حساسیت کند.

ترکیبات چای ماسالا

چای سیاه: اغلب این چای پایه اصلی تهیه چای ماسالا است

زنجبیل: این ادویه در چای ماسالا طعم تندی را ایجاد می کند که اغلب آنرا به کار می برند

دارچین یا چوب دارچین: عطر و بوی مطبوعی را برای این ترکیب ایجاد می کند

هل: به عنوان یک دانه معطر برای دریافت خواص ضد التهابی به کار برده می شود

دانه های فلفل قرمز و سیاه: در بسیاری از مواد غذایی و نوشیدنی های هندی مانند این چای به کار می رود تا از خواص آن بهره مند شوند

بادیان ختایی: یک ادویه ستاره ای شکل است که طعم شیرینی را برای چای ماسالا به همراه دارد

رازیانه: این دانه طعم منحصر به فردی دارد که متمایل به شیرین است

شیر یا آب: بر خلاف چای معمولی که اغلب با آب تهیه می‌شود، می‌توان چای ماسالا را با شیر نیز تهیه کرد البته باید کاملا جوشیده و گرم باشد

دانه گشنیز: عطر و طعم جذابتری را برای این چای به دنبال دارد

میخک: برای رفع خستگی های فیزیکی و حتی روحی گزینه مناسبی برای اضافه کردن به این چای است.

طرز تهیه چای ماسالا

فلفل سیاه را با میخک، هل، دارچین و بادیان یا انیسون ستاره حدود ۲ دقیقه در یک تابه تفت دهید و بگذارید خنک شوند، پس از خنک شدن ادویه ها را پودر کنید.

آب را بگذارید به جوش آید و چای سیاه و زنجیل تازه خرد شده را به مدت ۱۰ دقیقه در آن دم کنید، از صافی رد کنید و ادویه ها را به آن اضافه کنید.

شیر را هم بجوشانید.

حالا در یک فنجان با نسبت دو به یک شیر و چای بریزید و اگر دوست دارید شیرین باشد مقداری شکر قهوه ای یا عسل به آن اضافه کرده و میل کنید.

اگر از چای کیسه ای ماسالا استفاده می کنید مقداری آب و شیر را به جوش آورید، چای کیسه ای را در آن بیندازید

و بگذارید ۲ دقیقه بماند، سپس چای کیسه ای را خارج کرده و بنوشید.

اگر از پودر آماده و فوری چای ماسالا استفاده می کنید، مقداری آب و شیر و پودر چای ماسالا را بر روی اجاق بجوشانید، در فنجان بریزید و بنوشید.

بهتر است بدانید که چای ماسالا به صورت سنتی بدون شیرین کننده تهیه می شود و فقط از شیر برای مزه دار کردن آن استفاده می کنند.

چای ماسالا هم به عنوان نوشیدنی گرم و هم به عنوان نوشیدنی سرد استفاده می شود.

چای ماسالا برای پریودی

نوشیدن چای ماسالا قبل از قاعدگی، بخصوص در زنانی که از سندرم پیش از قاعدگی شدید رنج می برند بسیار مفید است

زیرا اثر آرام بخشی روی اعصاب و عضلات دارد و گرفتگی های عضلانی در این دوران را برطرف می کند.

کی از آزاردهنده ترین مشکلاتی که خانم ها با آن دست و پنجه نرم می کنند دردهای ناشی از قاعدگی است.

این مشکل در بسیاری از زنان با درد بسیاری همراه است که منجر به اختلال در فعالیت روزانه آنها می شود.

اما خوشبختانه چای ماسالا کمک می کند تا افراد آرامشی شگرف در اعصاب، عضلات، گرفتگی‌ها و اسپاسم عضلانی خود احساس کنند.

به مرور زمان این مشکل در آنها برطرف شود.

چای ماسالا در رژیم کتوژنیک

چای ماسالا اگر بدون شکر باشد می تواند در رژیم کتوژنیک استفاده شود ولی در حالت کلی جزو نوشیدنی های مجاز نیست.

چای ماسالا و بی خوابی

این چای دارای کافئین است و مصرف ان به خصوص در شب باعث بی خوابی می شود.

زمان مصرف چای ماسالا

بهترین زمان مصرف دمنوش ماسالا ۱ ساعت بعد ازغذاست که اگر در همین زمان مصرف شود بیشتر از خواص درمانی آن بهره‌مند خواهید شد.

خوردن چای ماسالا ناشتا

در مورد ناشتا خوردن این چای هنوز تحقیقات کاملی انجام نشده و توصیه می شود خودسرانه مصرف نکنید.

مقدار مصرف چای ماسالا در روز

ترکیبات به کار رفته در چای ماسالا همگی طبیعی بوده و تا به حال اثرات جانبی خاصی از مصرف چای ماسالا گزار نشده است.

به همین دلیل محدودیتی برای مصرف چای نمی‌توان ذکر کرد.

تنها باید به این نکته اشاره کرد که از آنجا که این چای مانند هر چای دیگری دارای ترکیبات کافئنی است،

مصرف بیش از حد آن می‌تواند باعث اختلالات خواب و استرس و آشفتگی شود.

مطالعات انجام شده در رابطه با مصرف مجاز کافئین بیانگر آن است که مصرف حداکثر کافئین در روز نباید از ۳۰۰ میلی گرم تجاوز کند.

هر فنجان چای ماسالا تقریبا ۲۰ میلی گرم کافئین دارد و بنابراین می‌توان گفت: مصرف تا حدود ۳ فنجان آن در روز مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.

افراد دارای طبع گرم نیز دقت داشته باشند که ترکیب ادویه‌های به کار رفته در چای ماسالابه طور کلی گرم بوده

و در برخی افراد می‌تواند موجب تب و بی حالی شود؛

بنابراین به طور کلی می‌توان گفت: میزان مناسب مصرف چای ماسالا در روز به طبیعت

و عادات غذایی هر شخص بستگی دارد. با این حال مصرف یک الی سه فنجان آن در روز مشکلی برای سلامتی افراد ایجاد نخواهد کرد.

بهترین مارک چای ماسالا

بهترین برند چای ماسالا ؛ چای ماسالا تاج محل است.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 9 آذر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.