خواص لوبیا سیاه ؛ چیست و لوبیا سیاه در چه غذاهایی استفاده میشود

خواص لوبیا سیاه

خواص لوبیا سیاه ؛ چیست و لوبیا سیاه در چه غذاهایی استفاده میشود

خواص لوبیا سیاه ؛ چیست و لوبیا سیاه در چه غذاهایی استفاده میشود همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با لوبیا سیاه

لوبیا سیاه در دسته بندی حبوبات جای می گیرد.

لوبیا سیاه که به واسطه ظاهر سخت و لاک مانند خود به نام لوبیا لاک پشتی نیز شناخته می شود، در حقیقت دانه های گیاه لوبیا است.

و مثل سایر حبوبات، مانند بادام زمینی و نخود و عدس، حاوی پروتئین و فیبر بالا است.

لوبیا سیاه در دسته حبوبات طبقه بندی می‌شود. لوبیا سیاه به دلیل ظاهر سخت و پوسته‌ای آن، با نام لوبیا سیاه لاک پشتی نیز شناخته می‌شود.

مانند سایر حبوباتی نظیر بادام زمینی، نخود فرنگی و عدس، لوبیای سیاه نیز به دلیل داشتن پروتئین و فیبر بالا، ارزش غذایی بالایی دارد.

این ماده غذایی همچنین حاوی چندین ویتامین و مواد معدنی مهم است، در نتیجه، مصرف آن می‌تواند برای سلامتی مفید باشد.

خواص لوبیا سیاه در طب سنتی

از نظر طب سنتی لوبیا سیاه دارای طبع گرم و تر است.

هر ۱۰۰ گرم لوبیا سیاه دارای ۱۳۲ کالری می باشد.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در لوبیا سیاه به رفع چین و چروک صورت و دور چشم کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

آهن و مس موجود در لوبیا سیاه، با افزایش گردش خون در سر باعث تقویت فولیکول های مو و درمان ریزش مو می شود.

مقادیر بالای فیبر غذایی موجود در لوبیا سیاه باعث کاهش اشتها شده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

مقادیر بالای فولات موجود در لوبیا سیاه احتمال نقص لوله عصبی جنین در دوران بارداری را کاهش می دهد.

مطالعات نشان داده که مقادیر بالای مولیبدن موجود در لوبیا سیاه، اختلال نعوظ در آقایان را کاهش داده و به درمان ناباروری در مردان کمک می کند.

لوبیا سیاه به دلیل مقادیر بالای فولات و مولیبدن که دارد، به کاهش سطح هوموسیستئین خون کمک کرده

و خطر ابتلا به بیماری های آلزایمر و پارکینسون را کاهش می دهد.

آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز، مس و روی موجود در لوبیا سیاه، باعث حفظ ساختار

و قدرت استخوان های بدن شده و خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهند.

لوبیا سیاه به طور طبیعی حاوی سدیم کم و مقادیر بالای پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که به کاهش فشار خون بالا کمک می کنند.

مطالعات نشان داده است که مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا سیاه به کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۱ کمک می کند.

ویتامین B6 و فولات با کاهش هموسیستئین خون، خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش می دهد.

مقادیر بالای سلنیوم و فولات موجود در لوبیا سیاه، دارای خواص ضد التهابی قوی هستند و خطر ابتلا به سرطان و تومور را کاهش می دهند.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا سیاه به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.

مقادیر بالای فیبر موجود در لوبیا سیاه باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوتس و اسهال کمک می کند.

مقادیر بالای آهن موجود در لوبیا سیاه با افزایش تولید گلبول های قرمز خون به درمان کم خونی ناشی از فقر آهن یا آنمی و همچنین علائم کم خونی کمک می کند.

لوبیا سیاه، حاوی مقادیر بالای پروتئین است و یکی از بهترین منابع طبیعی و گیاهی پروتئین برای گیاهخوارا ن و وگن ها محسوب می شود.

خواص لوبیا سیاه برای لاغری

مقادیر بالای فیبر غذایی موجود در لوبیا سیاه باعث کاهش اشتها شده

و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن می شود.

لوبیا سیاه کالری کمی دارد و مصرف برای کاهش وزن مفید می باشد.

لوبیا سیاه از کجا بخرم

این محصول را می توانید از خوار بار فروشی ها و فروشگاه های بزرگ و همچنین فروشگاه های اینترنتی خریداری کرد.

با لوبیا سیاه چی بپزم

قرمه سبزی با لوبیا سیاه

ماکارونی با لوبیا سیاه!

خوراک ساده لوبیا سیاه

پیتزا با لوبیا سیاه

تاس کباب با لوبیا سیاه

دلمه با لوبیا سیاه و کینوا

دم‌پختک با لوبیا سیاه و نخود

لوبیا سیاه برای مو

آهن و مس موجود در لوبیا سیاه، با افزایش گردش خون در سر باعث تقویت فولیکول های مو و درمان ریزش مو می شود.

لوبیا سیاه برای بدنسازی

لوبیا سیاه به دلیل داشتن کربوهیدرات فراوان می‌تواند به ریکاوری عضلات پس از تمرینات بدن‌سازی کمک کند.

لوبیا سیاه به دلیل داشتن فیبر فراوان به بهبود هضم غذا کمک کرده و برای لاغری و کاهش وزن ورزش‌کاران مفید است.

منیزیم موجود در لوبیا سیاه باعث سنتز پروتئین شده و به عضله‌سازی در بدن سازان کمک می‌کند.

زمان پخت لوبیا سیاه

لوبیا سیاه ۱۰ الی ۱۲ ساعت خیس شده و زمان پخت آن ۵۰ دقیقه است.

میزان پروتئین لوبیا سیاه

ارزش غذایی لوبیا ساه در ۱۰۰ گرم

کالری : ۱۳۰

چربی : ۰٫۴ گرم

کربوهیدرات : ۲۴ گرم

پروتئین : ۸ گرم

فیبر : ۸ گرم

قند : ۰٫۳ گرم

مضرات لوبیا سیاه

زیاده روی در مصرف لوبیا سیاه به دلیل مقادیر بالای فیبر و گالاکتوز موجود در آن باعث گاز روده و نفخ شکم می شود.

فیتیک اسید موجود در لوبیا سیاه، احتمال جذب مواد معدنی را در بدن کاهش می دهد

به همین دلیل توصیه شده که لوبیا سیاه را قبل از استفاده به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت در آب بخیسانید.

مقادیر بالای پورین های موجود در لوبیا سیاه، باعث افزایش اسید اوریک خون شده و خطر ابتلا به نقرس و سنگ کلیه را افزایش می دهد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.