; خواص نبات در واژن دکتر خیر اندیش و زعفران برای مغز در طب سنتی - فال و خواب
گل محمدی و اسهال ؛ زیاده روی در مصرف گل محمدی و ایجاد اسهال

گل محمدی و اسهال ؛ زیاده روی در مصرف گل محمدی و ایجاد اسهال

گل محمدی و اسهال گل محمدی و اسهال ؛ زیاده روی در مصرف گل محمدی و ایجاد اسهال همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

تشخیص عنبر نسارا ماده از نر ؛ تفاوت دود عنبر نسارا ماده از نر چطوره

تشخیص عنبر نسارا ماده از نر ؛ تفاوت دود عنبر نسارا ماده از نر چطوره

تشخیص عنبر نسارا ماده از نر تشخیص عنبر نسارا ماده از نر ؛ تفاوت دود عنبر نسارا ماده از نر چطوره همگی در سایت فال …

مضرات دمنوش خار مریم ؛ عوارض دمنوش خار مریم برای کبد چرب

مضرات دمنوش خار مریم ؛ عوارض دمنوش خار مریم برای کبد چرب

مضرات دمنوش خار مریم مضرات دمنوش خار مریم ؛ عوارض دمنوش خار مریم برای کبد چرب همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص نبات

خواص نبات ؛ در واژن دکتر خیر اندیش و زعفران برای مغز در طب سنتی

خواص نبات ؛ در واژن دکتر خیر اندیش و زعفران برای مغز در طب سنتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با نبات

نبات نوعی قند بوده واز نیشکر بدست می آید.

برای تهیه نبات ابتدا شکر را در آب جوش حل کرده سپس نخی

در آب آویزان می کنند و می گذارند تا خنک شده و بلور تشکیل شود.

نبات خواص زیادی داشته و در مقایسه با سایر آبنبات ها دارای خاصیت ضد نفخ و ملین بوده

و حاوی میزان زیادی ساکاروز بوده و به سرعت جذب بدن می شود.

کلمه نبات از واژه عربی “quand” گرفته شده است که به معنی قند عصا است.

کندیس با جوشاندن یک محلول قند بسیار غلیظ برای مدت طولانی تهیه می شود ، که باید در حرکت ثابت نگه داشته شود.

بلورها رشد می کنند زیرا محلول قند در اطراف آنها جریان دارد.

Kandis به ویژه برای شیرین سازی چای محبوب است.

اما نبات همچنین می تواند در کالاهای پخته شده به صورت نبات سنگی و آب نبات خرد شده استفاده شود.

در حالی که نبات از شربت نبات قهوه ای درست می شود ،

نبات خرده عطر کاراملی دارد زیرا محلول قند در حین تولید گرم می شود.

خواص نبات در طب سنتی

از نظر طب سنتی نبات دارای طبع گرم است.

هر ۱۰۰ گرم نبات ۳۹۵ کالری دارد.

نبات بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ، ملین و مدر است.

نباتی که از نیشکر تهیه شده، از دیر هضم شدن غذا جلوگیری می کند.

نبات زعفرانی تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

در گذشته برای افرادی که به علت کهولت سن دچار کم حواسی می شدند،چای نبات و آب جوش نبات داغ توصیه می شده است.

برای درمان تنگی نفس، تپش قلب و کرم های کدو یا کرمک در انتهای روده بزرگ نیز شکل های متفاوت مصرف نبات توصیه می شود.

نبات داغ در تسکین درد پشت،کمر، ناحیه شکم و پا درد بسیار موثر است.

از آنجا که از نشانه های بلغم، نقرس، فلج شدن قسمتی از بدن، پیسی، لقوه و رعشه است،

مصرف مرتب نبات، چای نبات، آب جوش نبات و نبات داغ جهت رفع بلغم پیشنهاد می شود.

کسانی که تکرر ادرار دارند یا مثانه ی آن ها ضعیف شده و اصطلاحا به ضعف مثانه دچار شده اند،

در روز مقداری نبات در دهان خود قرار داده و کم کم آب نبات را فرو برند،این روش در طب سنتی بسیار تاکید شده است.

ماده ی اولیه نبات با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است، به همین دلیل خاصیت ملین و ضدنفخ بالایی دارد.

خواص نبات سوخته یا قهوه ای

نبات را بر آتش با کمی آب ذوب می کنند و آن پس از تبلور، رنگ سرخ نزدیک به سیاه گیرد.

سپس آب بر آن ریزند تا بار دیگر حل شود و نوشند.

آن برای اسهال و هم بعضی امراض فم المعده سودمند است .

در واقع اگر نبات را روی حرارت قرار دهید، تبدیل به ماده ای قهوه ای رنگ می شود که طعم بسیار تلخی دارد،

این داروی طبیعی یا همان نبات سوخته ضد اسهال است.

طرز تهیه نبات سوخته

اگر نبات را حرارت داده و آن را به اصطلاح بسوزانند در این صورت خاصیت نبات تغییر می‌کند.

وقتی نبات می‌سوزد کریستال‌های آن یک جسم قهوه‌ای مایل به سیاه و با مزه‌ای بین تلخی و شیرینی تولید می‌کنند که خاصیت قابض دارد.

نبات را روی شعله بگیرید تا تغییر رنگ داده و قهوه ای شود.

خواص نبات برای رحم و قاعدگی

مصرف چای و زعفران و نبات در طول یک هفته باقیمانده تا شروع عادت‌ماهانه، قاعدگی شما را تا حد زیادی بدون درد و راحت می‌کند.

کمر دردهای دوران قاعدگی یکی از شایعترین دردهایی است که زنان را درگیر می کند.

توصیه می شود که زنان در روزهای اول قاعدگی از نبات داغ استفاده کنند.

برای درمان عفونت واژن هم از نبات استفاده می شود که برای این کار حتما با پزشک متخصص مشورت کنید.

خواص نبات برای یبوست

برای درمان یبوست و نفخ میتوانید از شیاف نبات استفاده کنید.

مصرف ناشتای یک قاشق سوپ خوری خاکشیر با یک تکه نبات در یک لیوان آب گرم می تواند به درمان یبوست کمک کند.

خواص نبات برای معده

نبات فواید بسیاری دارد و از آن جمله می توان به تسکین درد معده و درد ناشی از انقباض ماهیچه ها اشاره نمود.

مصرف نبات داغ باعث تسکین درد معده شده و مصرف آن برای این افراد بسیار توصیه می شود. نبات دارویی بدون عوارض برای بدن می باشد.

برای درمان سردی معده می توانید چای نبات مصرف کنید.

ترش شدن دهان در اثر دسترسی نداشتن به مواد غذایی ایجاد می شود و برای رفع ترشی و جلوگیری از بوی بد

یا مزه بد در دهان از نبات داغ، تکه های خرد شده نبات و چای نبات استفاده کنید.

نبات دارای خاصیت ضد ترش کردن می باشد.

خواص نبات برای مغز

در زمان‌های گذشته به افراد کهن سال که دچار کم حواسی می‌شدند آب جوش نبات یا چای نبات را توصیه می‌کردند؛

نبات به دلیل خواص و فواید خوبی که دارد برای درمان کم حواسی و همچنین تقویت حافظه مفید و موثر است.

خواص نبات برای کبد

نبات اگر از شکر سرخ باشد مفید است وگرنه جزو مضر ترین مواد برای کبد است چرا که از شکر تهیه می شود و مضرات شکر را دارد.

لازم است بدانید که؛در روند ساخت شکر سفید، ریشه چغندر یا چغندر و نی شکر با آب پخته می شود.

اکسید کلسیم به آن اضافه و با درجۀ حرارت زیاد ۳۸۰ درجه می جوشد?

در این حالت آلبومینها، مینرالها و ویتامین ها به کلی از بین می روند.

در ادامه با تغییرات آلکالبین و حرارت زیاد و با اضافه کردن اسیدکربنیک- بی اکسید سولفوریک و کربنات کلسیم ترکیب می شود

و برای تصفیه احتیاج به اسیدکربنیک، اسیدسولفوریک و موارد شیمیائی دیگر دارد.

که درنهایت ماده ای بی خاصیت و سفید رنگ و شیرین مزه میماند که در طول تصفیه تمام خواص خود را از دست داده

و در طول فرآیند، مملو از مواد شیمیایی سمی شده است.

خواص نبات برای لاغری

شاید بارها و بارها این را شنیده باشیم که نبات دوای هر دردی است.

طبق تحقیقات دانشمندان نبات باعث نشاط و خرسندی و رفع استرس می باشد و تاثیر زیادی در روحیه افراد دارد.

نبات، به سرعت جذب عضلات بدن می شود و در بالا بردن سوخت و ساز بدن

نقش بسزایی دارد و همین امر دلیل اصلی خواص نبات برای لاغری است.

خواص نبات برای نوزاد

برای نوزادان زیر شش ماه، بهتر است از نبات داغ استفاده نکنید.

در چند ماه اول پس از تولد، نوزادان هر سه یا چهار ساعت برای تغذیه یا تعویض پوشک از خواب بیدار می‌شوند.

گاهی اوقات مشکلاتی مانند کولیک، نفخ یا دل درد موجب شود بدخوابی و گریه‌های شبانه نوزاد می‌شود.

پژوهش‌های جدید نشان داده اند که خوردن نبات داغ برای نوزاد بزرگتر از شش ماه می‌تواند درد کودک را از بین ببرد و به خوابیدن او کمک کند.

سه دلیل اصلی استفاده از نبات داغ برای نوزاد

تسکین درد در زمان فرایند‌هایی مانند ختنه، واکسیناسیون و خون گیری

هیپوگلیسمی / قند خون پایین، مخصوصا در نوزادان شیرده

خواص نبات برای مو

هلیله سیاه، گیاهی است معروف به اکسیر طول عمر که بومی کشور هند است و برای درمان بیماری‌های مختلف از جمله ریزش مو استفاده می‌شود.

این گیاه مانع از سفید شدن موها هم می‌شود. می‌توانید یک دانه هلیله کابلی را زیر زبان گذاشته و مانند آب نبات آن را استفاده کنید.

روغن هلیله را هم می‌توان روی موها مالید و بعد استحمام کرد.

خواص نبات در سرماخوردگی

نبات می‌تواند جایگزین داروهای سرماخوردگی شود چون خاصیت نرم کردن گلو و خارج کردن خلط پشت سینه را دارد؛

پس سرفه را در افراد مبتلا به سرماخوردگی کاهش می‌دهد.

هنگامی که کودکتان به سرماخوردگی مبتلا شود به جای داروهای شیمیایی

از شیر نبات بهره ببرید چون عوارض جانبی برای فرزند شما ندارد و بسیار مفید است.

مکیدن نبات برای تسکین سرفه، درد سینه و گرفتگی صدا کاربرد دارد.

توصیه می شود که در هنگام بروز سرما خوردگی از نبات نیز در کنار سایر درمان ها استفاده شود.

استفاده از نبات داغ نیز در از بین بردن خشونت صدا تاثیر خوبی دارد.

خواص نبات و زعفران

مصرف چای و زعفران و نبات در طول یک هفته باقیمانده تا شروع عادت‌ماهانه، قاعدگی شما را تا حد زیادی بدون درد و راحت می‌کند.

نبات زعفرانی تسکین درد معده و دردهای ناشی از انقباض ماهیچه هاست.

بات زعفرانی جهت رفع خستگی های مفرط جسمی و فکری ناشی از کار و فعالیت جنسی زیاد بسیار موثر بوده

و هنگامی که چای نبات ، قهوه شیرین شده با نبات، شیر نبات

و یا هر نوع نوشیدنی گرم دیگر میل شود آرامش و نشاط را برای شما به ارمغان می آورد.

خواص نبات و زنجبیل

نوشیدن دم‌کرده آویشن و زنجبیل مانع شیوع، گسترش و شدت یافتن آنفلوآنزا است.

اگر یک قاشق غذاخوری آویشن را با یک تکه زنجبیل مانند چای ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم دم کنیم و سپس با کمی عسل یا نبات میل کنیم،

بسیار می‌تواند برای پیشگیری از آنفلوآنزا مفید باشد

و در صورت ابتلا، بیمار باید تا روزی سه بار از این دمکرده را میل کند تا شدت بیماری کم شود.

خواص نبات و دارچین

این دمنوش دارای خواص زیر است.

دردهای مفصلی را تسکین می دهد.

کاهش دهنده دردهای دوران قاعدگی است.

برای اعصاب مفید است و کلیه را شستشو می دهد.

برای تقویت کبد و معده مفدی است.

شادی اور و افزایش دهنده اشتها است.

برای درمان استرس خوب است و خوشبو کننده دهان است.

مشکلات معده مانند اسهال و نفخ و سوء هاضمه را درمان می کند.

خواص نبات و رازیانه

سرشار از ویتامین‌های مختلفی است که خاصیت ضد پیری دارد و چین و چروک صورت را از بین می‌برد و زیبایی را به شما هدیه می‌کند.

در کاهش ریزش مو موثر است و باعث تقویت آن می‌شود.

در پیشگیری و درمان پوکی استخوان موثر است.

خاصیت ضد سرطانی دارد.

اشتها آور است.

قاعده آور است و کاهش درد را به دنبال دارد.

سیستم ایمنی بدن را تقویت و آن را در برابر بیماری ها مقاوم می کند.

در پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها موثر است.

خواص نبات و عرق نعنا

با توجه به این، نعناع یک سبزی پر خاصیت شناخته شده است و از نظر طب سنتی ایرانیان بسیار زیاد به این گیاه توجه نشان داده

و در درمان بعضی از بیماری های خود مانند گواراش و معده از آن استفاده می‌کنند.

از عرق نعناع و نبات به جای سبزی آن هم استفاده می‌کنند و به شادی آور و مقوی معده معروف است.

عرق نعناع و نبات، برای غلیظ شدن خون مفید و روی عروق تاثیر گذار است.

روی اعصاب و تشنج مفید است و کسانی که دچار افسردگی هستند بهتر است از این دم نوش یا شربت نعناغ استفاده کنند.

نعناع و نبات دارای انتی اکسیدان است و نفخ معده را درمان، به هضم غذای شما کمک می‌کند. کسانی که دچار تهوع هستند بهتر است از آن استفاده کنند.

برای استفاده از عرق نعناع می توانید سه قاشق غذاخوری را داخل یک لیوان آب ریخته و با نبات میل کنید.

زمانی که احساس کردید رطوبت بدنتان زیاد شده عرق نعناع میل کنید. با این کار رطوبت افت خواهد کرد و بدن رو به گرمی خواهد رفت .

از نظر طب سنتی عرق نعناع اسید معده را کنترل می‌کند.

خواص نبات و گلاب

این ترکیب دارای طبع بسیار گرمی است و در مقابله با بیماری های مربوط به طبع سرد خیلی مفید است.

برای تقویت قلب مفید است و درمان ضعف و ترس و وحشت است.

برای درمان افسردگی نیز دارای خواص بسیار زیادی است.

نبات برای اسهال

نبات در درمان اسهال بسیار موثر بوده و بدین منظور می توانید نبات را در ظرفی روی حرارت ملایم قرار داده

تا به ماده ای قهوه ای مایل به مشکی تبدیل شود.

این ماده طعم تلخی داشته و دارویی بسیار عالی برای درمان اسهال به شمار می رود.

نبات برای افراد دیابتی

نبات و آب نبات برای بیماران دیابتی بسیار مضر است و خود از عوامل ابتلا به دیابت می باشد.

نبات و فشار خون بالا

خوردن نبات و آب نابت باعث افزایش فشار خون می شود.

اگر دچار فشار خون بالا هستید از خوردن نبات و آب نبات زیاد خودداری کنید.

فواید نبات برای قناری

نبات با بادام به قناری داده می شود و دلیل دادن نبات این است که پرنده به خوردن بادام ترغیب شود وگرنه نبات خاصیت زیادی برای پرنده نخواهد داشت.

فواید نبات برای بارداری

نباتی که در بازار است آب و شکر است و تمامی مضرات شکر را دارد.

از زیاده روی در دوران بارداری بپرهیزید که باعث دیابت بارداری می شود.

خواص شیاف نبات

یه تیکه نبات کوچک به اندازه یک شیاف کوچک برداشته و آن را با چاقو تراش میدهیم و تیزی ها و ناصافی هایش را میگیریم

سپس تکه نبات صیقل داده شده را به اندکی روغن زیتون آغشته کرده و به صورت شیاف استفاده میکنیم

بات باعث میشود نفخ روده گرفته شود و مسهل است .

برای درمان یبوست و نفخ میتوانید از شیاف نبات استفاده کنید.

چای نبات چاق کننده است

نبات همان شکر سفید است که دارای کالری بسیار بالا است و زیاده روی در مصرف آن به هر شکلی باعث چاقی می شود.

خواص نبات داغ خاکشیر

مصرف ناشتای یک قاشق سوپ خوری خاکشیر با یک تکه نبات در یک لیوان آب گرم می تواند به درمان یبوست کمک کند.

نبات سفید بهتر است یا زرد

متخصصان توصیه می کنند از نبات سفید برای مصرف روزانه استفاده کنید.

بهترین نبات کدام است

در وهله اول و مهترین نکته این است که اگر قصد خرید نبات نی دار دارید باید به جنس نی آن توجه داشته باشید

که از جنس چوبی باشد چرا که اغلب نی های پلاستیکی، غیر بهداشتی و غیر استاندارد

موقع تماس با مایعات داغ مثل چای از خود سمی را خارج و وارد نوشیدنی می کنند

و موجب به خطر انداختن سلامت شما مصرف کننده های عزیز می شود .

نبات را باید در بسته بندی های شرکتی و کاملاً بهداشتی تهیه کنید و حتماً به تاریخ تولید

و انقضاء و همینطور علامت سیب سبز سلامت و سایر علایم بهداشتی و استاندارد توجه کنید .

و سعی کنید از خرید نبات فله خودداری کنید و بیشتر به فکر سلامتی خود و خانواده تان باشید.

نبات فله در تولید کننده های غیر معتبر دپو و انبار می شوند و همانطور بدون رعایت نکات بهداشتی روانه بازار می شوند

که این نبات ها ممکن است مورد حملات موجودات موزی از جمله موش ها قرار گرفته باشند .

به همین خاطر تاکید داریم که نبات را بصورت بسته بندی تهیه کنید .

از طرفی جهت تهیه نبات زعفرانی از یک شرکت بنام و معتبر خرید کنید تا زعفرانی که در آن نبات استفاده می شود کاملاً سالم و اصل باشد .

نبات به علت رطوبت کمی که دارد ، بافت سختی نیز دارند و در قیاس با قند که ترد تر بوده و بخشی از حجم آن را هوا تشکیل داده شیرین تر است.

بنابراین در مصرف نبات احتیاط را رعایت کنید . مصرف نبات برای افرادی که اضافه وزن دارند توصیه نمی شود .

هنگام خرید نبات اصل و ممتاز به شفافیت بالای بلور های آن نیز دقت کنید .

نبات دارای طعم شیرین و به رنگ های سفید و زعفرانی و همچنین دارای طعم های جدید مثل زنجفیل ،

هل ، ترش و … می باشد و دارای نگین های شفاف و درشت است.

فرق نبات با قند و شکر

ساکارز ماده اولیه تشکیل دهنده تمام این محصولات است، اما نوع کریستال‌های تشکیل دهنده تفاوت نبات با قند و شکر را آشکار می‌کند. شباهت و تفاوت این محصولات مشابه آب، یخ و بخار است. تمامی این مواد از واحدهای سازنده یکسان تشکیل شده‌اند اما خواص متفاوتی دارند. نبات طبع گرمتری نسبت به قند و شکر دارد و از نظر طب سنتی برای درمان بیماری‌ها مناسب‌تر است.

مضرات نبات

اکثر نبات هایی که به رنگ زرد یا زعفرانی در بازار موجود هستند با جوهر زعفران رنگ می شوند که ماده ای بسیار خطرناک و سرطان زا است.

مصرف این ماده بیماری هایی از قبیل بیش فعالی در کودکان، معضلات گوارشی و آسمی، تومورهای تیروئیدی،

تشدید میگرن، تاری دید، حساسیت ها و مشکلات پوستی نظیر پورپورا به همراه خواهد داشت.

اگر علاقه به مصرف نبات زعفرانی دارید، مطمئن شوید که نبات را از منبع معتبر تهیه می کنید و رنگ نبات ناشی از خود زعفران است نه جوهر زعفران.

گاهی حتی بر روی نبات پرهای زعفران نیز دیده می شود اما نباید فریب این موضوع را بخورید و تصور کنید که این نبات با خود زعفران رنگ شده است.

متخصصان توصیه می کنند از نبات سفید برای مصرف روزانه استفاده کنید.

مصرف بیش از اندازه خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 11 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.