; خاصیت گوشت شتر ؛ درمان بیماری ها و سلامت بدن با مصرف گوشت شتر - فال و خواب
کالری خربزه و کالری خربزه شیرین چقدره + کالری خربزه مشهدی

کالری خربزه و کالری خربزه شیرین چقدره + کالری خربزه مشهدی

کالری خربزه کالری خربزه ؛ کالری خربزه شیرین چقدره + کالری خربزه مشهدی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم …

طبع چای اولانگ چیست ؛ طبیعت چای اولانگ برای بدن سرد است یا گرم

طبع چای اولانگ چیست ؛ طبیعت چای اولانگ برای بدن سرد است یا گرم

طبع چای اولانگ چیست طبع چای اولانگ چیست ؛ طبیعت چای اولانگ برای بدن سرد است یا گرم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

طریقه مصرف پودر سنجد بدون شیر ؛ دستور مصرف پودر سنجد بدون شیر

طریقه مصرف پودر سنجد بدون شیر ؛ دستور مصرف پودر سنجد بدون شیر

طریقه مصرف پودر سنجد بدون شیر طریقه مصرف پودر سنجد بدون شیر ؛ دستور مصرف پودر سنجد بدون شیر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

خاصیت گوشت شتر

خاصیت گوشت شتر ؛ درمان بیماری ها و سلامت بدن با مصرف گوشت شتر

خاصیت گوشت شتر ؛ درمان بیماری ها و سلامت بدن با مصرف گوشت شتر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : مضرات قره قروت ؛ عوارض مصرف قره قروت در دوران بارداری زنان

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خاصیت گوشت شتر

از نظر طب سنتی طبع این گوشت گرم و خشک است و مصلح آن پختن با سرکه ،زیره است.

ویتامین‌های گروه B در این گوشت باعث تقویت اعصاب تاثیر زیادی دارند و روی موجود در آن باعث تقویت قوای جنسی می شود

و از اختلالات در رشد جنین جلوگیری می کند و در بارداری مفید است.

این گوشت کالری بسیار بالایی دارد و باعث افزایش قوای بدنی و استقامت می شود

و توصیه می شود که زنان باردار و شیرده ، دانش اموزان و دانشجویان ، ورزشکاران و افراد سالخورده از این گوشت در رژیم غذایی خود استفاده کنند.♥

ویژگی اصلی و متمایزکننده گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت‌ها، فقدان مواد هورمونی و آنتی‌بیوتیک در آن است؛

چرا که این حیوان در درد پا و کمر و دردهای روماتیسمی استفاده می‌شود.

از گوشت شتر به همراه کوهان آن که چربی خالص بوده و تقریبا ۸۲ درصد از وزن کل چربی بدن شتر را تشکیل می‌دهد در تهیه انواع خورش، آبگوشت و خوراک استفاده می‌شود.

دل، جگر، قلوه، مغز، زبان و دیگر احشای این حیوان نیز از نظر ارزش تغذیه‌ای تقریبا مانند دیگر دام‌های اهلی است.

گوشت شترهای کم‌سن و سال که بین یک تا ۳ ساله هستند از جهت مزه، طعم و نرمی شبیه گوشت گوساله است.

اما دلایلی که باعث شده مردم گمان کنند این گوشت دیرپز است، استفاده از گوشت شتر پیر است.

هر چه عمر شتر بالا برود پیوند بین بافت‌های گوشت آن افزایش یافته و حرارت پخت دیرتر بر آن تاثیر می‌گذارد.

در ضمن گوشت شتر پیر برای سرخ کردن هم مناسب نیست؛ چرا که میزان کلاژن آن زیاد و حین سرخ کردن ناپز می‌ماند.

جود مواد طعم‌دهنده و معطر در گوشت این حیوان موجب تحریک و ترشح غدد بزاقی و شیره معده شده

و در نتیجه قدرت جذب را افزایش می‌دهد. معمولا از قلم و کوهان شتر در درمان درد پا و کمر و دردهای روماتیسمی استفاده می‌شود.

وجود انواع ویتامین ها بویژه ویتامین B، فسفر و کلسیم در گوشت شتر در رشد جنین مؤثر و مفید می باشد.

همچنین گوشت شتر به کاهش وزن کمک می کند. مطالعات نشان داده اند که گوشت شتر

به دلیل داشتن چربی کم از سایر گوشت ها بهتر است، بنابراین مصرف گوشت شتر برای کاهش وزن سالم و مفید است.

گوشت شتر سبب تقویت قوای جسمی و جنسی می‌شود.

مصرف متعادل آن قابلیت نعوظ را در مردان افزایش می‌دهد.

این گوشت برای کسانی که استخوان درد یا درد مفاصل دارند، فوق‌العاده مفید است

و پزشکان خوردن آن را هر چند وقت یک‌بار به افراد بالای ۶۰ سال توصیه می‌کنند.

گوشت شتر می تواند تب فصلی، درد سیاتیک و درد شانه را درمان کند.

سوپ گوشت شتر می تواند موجب درمان کدر شدن قرنیه و تقویت بینایی شود.

از چربی شتر برای کاهش درد بواسیر استفاده می شود.

از چربی موجود در گوشت شتر می توان برای از بین بردن کرم استفاده کرد.

ریه های خشک شتر می توانند آسم را به ویژه در صورت مصرف با عسل درمان کند.

گوشت شتر منبع غنی آهن می باشد. آهن یکی از مواد بنیادی مربوط به هموگلوبین خون می باشد که خطر ریسک ابتلا به کم خونی را کاهش می دهد.

گوشت شتر سرشار از ویتامین هایی مانند ویتامین A و ویتامین B است که باعث حفظ سلامت پوست و سلول های غشای مخاطی انسان می شود.

گوشت شتر نقش حیاتی در پیشگیری از سرطان دارد. گوشت شتر حاوی لینولئیک اسید چرب غیر اشباع است

این اسید چرب از تعامل با سایر اسیدهای چرب اشباع نشده جلوگیری می کند و منجر به پیشگیری از سرطان می شود.

آشنایی با دیگر خواص گوشت شتر

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت شتر آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

توضیحاتی در مورد گوشت شتر

گوشت شتر در مناطق شهر نشین خیلی زیاد مصرف نمی شود چرا که هم کم است و هم عادت به خوردن ان وجود ندارد و عده ای هم این گوشت را گوشتی دیر پز و سفت می دانند که ارزش غذایی خاصی هم ندارد.

اگر علاقه مند هستید که ارزش غذایی گوشت شتر را بدانید باید بگوییم که  گوشت شتر منبع بسیار خوبی از مواد مغذی است و از جهت ترکیبات شیمیایی با گوشت سایر دام‌های اهلی تفاوت هایی دارد.

تفاوت گوشت شتر با گوشت های دیگر این است که پروتئین و چربی کمتری دارد و سدیم این گوشت بیشتر است و پتاسیم آن کمتر از گوشت های دیگر.ویتامین ب کمپلکس ان خیلی زیاد است و کلسیم و فسفر فراوان دارد و اهن و روی کمتری دارد.

گوشت شتر از ارزش غذایی و خواص دارویی و درمانی بسیاری برخوردار است و در روایات دینی ما به مصرف آن بسیار توصیه شده است.

در روایاتی از حضرت رسول(ص) آمده است که گوشت شتر را بخورید حتی سالی یکبار و در جایی دیگر فرموده اند، گوشت شتر انسان را صبور می‌کند.

با این وجود استفاده از گوشت شتر به دلیل رنگ تیره (زرشکی مایل به سیاه) و مزه‌اش، چندان مورد توجه نبوده و در بین مردم کشور ما چندان رایج نمی باشد.

گوشت شتر به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم و فسفر برای کسانی که استخوان درد یا درد مفاصل دارند،

فوق‌العاده مفید میباشد و متخصصان طب سنتی مصرف آن را هر چند وقت یک‌بار به افراد بالای ۶۰ سال توصیه می‌کنند.

گوشت شتر که بزرگان دین مان در روایات، خوردن آن را هرچند وقت یک بار توصیه کرده ‌اند، رنگ تیره ‌ای دارد. طبع این گوشت گرم و مزه آن شیرین است.

گوشت شتر منبع بسیار خوبی برای بسیاری از مواد غذایی مهم و مورد نیاز بدن می‌ باشد.

این گوشت حاوی پروتئین‌ هایی با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین ‌های مفید و مورد نیاز بدن نظیر ویتامین ‌های گروه B

و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن ، فسفر و کلسیم است.

همچنین گوشت شتر دارای قدرت مخصوصی در نگهداری هرچه بیشتر آب است

که این خاصیت اهمیت زیادی در تعیین برخی از خواص طبیعی گوشت دارد..

قیمت گوشت شتر

بر اساس اعلام سازمان مدیریت میادین میوه‌وتره بار شهرداری تهران قیمت بسته‌های ۵۰۰ گرمی راسته شتر ۱۹ هزار تومان و بسته ۱۰۰۰ گرمی ۳۷ هزار تومان است.

غذا با گوشت شتر

دقت کنید که باید قبل از طبخ، چربی های اضافی را از گوشت پاک کنید و از مصرف سس های چرب یا سایر روغن های افزودنی به غذا اجتناب کنید. به این ترتیب می توان هم از پروتئین خوب کم خونی لازم است. کمتر جانوری چون شتر می‌تواند ادعا کند که این چنین اثر تعیین کننده‌ای در تاریخ بشر داشته است، و اغراق نیست اگر ادعا شود که زندگی بدون وجود او برای انسانهایی که در منطقه بزرگی از جهان یعنی بیایان زندگی می‌کردند، ناممکن بوده است. و احتمالا تمدن هرگز در آفریقای شمالی و آسیای صغیر گسترش نمی‌یافت.

پخت گوشت شتر

مواد لازم : گوشت شتر (اگه در دسترس نبود گوسفند) ۲۵۰ گرم . فلفل سیاه نصف ق چ .گوشت رو به قطعات ۳ در ۲ سانت خرد کنید پیاز رو خلالی درشت خرد کنید کیوی پوست بگیرید و رنده کنید و همه ی مواد رو با فلفل سیاه مخلوط کنید و در ظرف در بسته حداقل ۶ ساعت داخل یخچال نگهداری کنید تا گوشت مزه دار بشه . بعد گوشتها رو به سیخ بکشید نمک بزنید و روی اجاق یا ترجیحا زغال کباب کنید .

با گوشت شتر چی بپزم

موادلازم: گوشت شتر چرخ کرده:۵۰۰گرم آردنخودچی:۱ قاشق غذاخوری پیازکوهی یا تخم مرغ نیزبه دلخواه به موادبیفزایید.مواد راکاملا”مخلوط کنیدو تا حدی ورز دهیدکه به دست نچسبد. سپس آن رایک ساعت دریخچال بگذارید.در این فاصله پیازتفت داده راباتکه های گوجه فرنگی درغذاسازبریزید و پوره کنیدوبه آن نمک و فلفل و آب یاآب گوشت بیفزایید.در صورتی که گوجه فرنگی دردسترس نبودمیتوان ازرب گوجه هم استفاده کرد. دراین مرحله به دوروش می توان عمل کرد: ۱-مقداری روغن رادرتابه گرم کنید وازمخلوط گوشت گلوله هایی به اندازه ی یک گردودرست کنید وکاملا” آنرا گردکرده و سرخ کنید.سپس ازسس اماده شده که احتیاج به پختن ندارددر یک ظرف پیرکس یامخصوص فربریزیدوگلوله ها را روی سس قراردهید وتکه های فلفل دلمه ای رانیزاضافه کنید.بعد بافویل در آن را ببندید ودر طبقه ی وسط فر باحرارت ۱۸۰ درجه سانتی گرادیا ۳۵۰ درجه فارنهایت ۲۰تا ۲۵دقیقه بپزد. ۲-روش دیگربه این ترتیب است که گلوله های گوشت رابدون اینکه سرخ کنید به سس آماده شده بیفزایید وداخل فر قرار دهید.درهر دو روش دراواخرپخت آب لیموترش وزعفران را به سس اضافه کنید. نکته: -در این کوفته ازپیازاستفاده نمیشود. – این غذا را میتوان بدون فر وروی گازهم تهیه کرد. -این غذارامی توان درمایکروفرهم پخت دراین حالت غذارا با قدرت ۹۰ و به مدت ۷ تا۱۰ دقیقه تهیه میشود. – دقت داشته باشید که گوشت شتر طبیعت بسیارگرمی دارد.

خواص گوشت شتر برای مردان و اسپرم

در طب سنتی و از قدیم الایام برای تقویت و بر طرف نمودن ضعف قوای جنسی،

مصرف گوشت شتر توصیه می شده است زیرا روی موجود در آن تقویت قوای جنسی را در پی دارد.

برای تقویت اسپرم نیز خوردن این گوشت توصیه می شود.

خواص گوشت شتر برای دیابت

گوشت شتر غنی از پروتئین است و دارای کلسترول کمی می باشد. افراد مبتلا به دیابت

و کلسترول بالا می توانند از گوشت شتر استفاده کنند زیرا این گوشت برای آنها بسیار مفید است.

پزشکان نیز گوشت شتر را از گوشت گاو و گوسفند برای بدن مفیدتر می‌دانند، به این علت که چربی کمتری دارد.

در نتیجه مصرف این گوشت برای بیماران دیابتی، کبد چرب و قلبی مفید هست.

خواص گوشت شتر در روایات

گوشت شتر از ارزش غذایی و خواص دارویی و درمانی بسیاری برخوردار است و در روایات دینی ما به مصرف آن بسیار توصیه شده است.

در روایاتی از حضرت رسول(ص) آمده است که گوشت شتر را بخورید حتی سالی یکبار و در جایی دیگر فرموده اند، گوشت شتر انسان را صبور می‌کند.

با این وجود استفاده از گوشت شتر به دلیل رنگ تیره (زرشکی مایل به سیاه) و مزه‌اش، چندان مورد توجه نبوده و در بین مردم کشور ما چندان رایج نمی باشد.

گوشت شتر به دلیل داشتن مقدار زیادی کلسیم و فسفر برای کسانی که استخوان درد یا درد مفاصل دارند،

فوق‌العاده مفید میباشد و متخصصان طب سنتی مصرف آن را هر چند وقت یک‌بار به افراد بالای ۶۰ سال توصیه می‌کنند.

گوشت شتر که بزرگان دین مان در روایات، خوردن آن را هرچند وقت یک بار توصیه کرده ‌اند، رنگ تیره ‌ای دارد. طبع این گوشت گرم و مزه آن شیرین است.

گوشت شتر منبع بسیار خوبی برای بسیاری از مواد غذایی مهم و مورد نیاز بدن می‌ باشد.

گوشت شتر برای نقرس

از آنجا که تمام گوشت‌های قرمز چربی، اسید اوریک و کلسترول زیادی دارند و گوشت شتر هم گوشت قرمز است،

کسانی که مشکلات فشار خون، قلب و عروق، نقرس، اسیداوریک بالایی دارند، نباید از خوراک این گوشت زیاد استفاده کنند.

گوشت شتر و چربی خون

یکی از کم چربی ترین گوشت ها در بین انواع پروتئین ها گوشت شتر می باشد؛

همچنین مصرف آن به سبب دارا بودن فیبر زیاد برای افرادی که چربی خون دارند توصیه می گردد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 31 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.