; فواید گوشت سفید ؛ خواص گوشت سفید برای زیبایی پوست انسان - فال و خواب
خواص چای آویشن در طب سنتی و خاصیت چای آویشن از نظر طب سنتی

خواص چای آویشن در طب سنتی و خاصیت چای آویشن از نظر طب سنتی

خواص چای آویشن در طب سنتی خواص چای آویشن در طب سنتی ؛ خاصیت چای آویشن از نظر طب سنتی همگی در سایت فال و …

خواص سیر برای پوست و تاثیر مصرف سیر برای شادابی پوست صورت

خواص سیر برای پوست و تاثیر مصرف سیر برای شادابی پوست صورت

خواص سیر برای پوست خواص سیر برای پوست ؛ تاثیر مصرف سیر برای شادابی پوست صورت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص سویا در بدنسازی و خاصیت خوردن سویا برای افزایش حجم عضلات

خواص سویا در بدنسازی و خاصیت خوردن سویا برای افزایش حجم عضلات

خواص سویا در بدنسازی خواص سویا در بدنسازی ؛ خاصیت خوردن سویا برای افزایش حجم عضلات همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

فواید گوشت سفید

فواید گوشت سفید ؛ خواص گوشت سفید برای زیبایی پوست انسان

فواید گوشت سفید ؛ خواص گوشت سفید برای زیبایی پوست انسان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : طریقه مصرف زردچوبه برای پریود شدن ؛ دستور مصرف زردچوبه برای قاعدگی

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید گوشت سفید

گوشت سفید شامل گوشت طیور مانند گوشت مرغ، گوشت شترمرغ، گوشت بوقلمون و گوشت دریایی همچون گوشت ماهی و میگو می‌شود.

گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز آهن و پروتئین کمتری دارد، اما از طرفی مقدار ویتامین B گوشت سفید بیشتر است

و شامل مقدار قابل توجهی ویتامین K می‌باشد.

همچنین گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز کالری و چربی کمتری دارد؛

که این موضوع سبب شده است گوشت قرمز در رژیم غذایی افرادی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند،

جایگاه ویژه‌ای داشته باشد. کلسترول گوشت سفید بسیار پایین است،

به همین دلیل به افرادی که دچار بیماری‌های قلبی و عروقی هستند،

توصیه می‌شود که گوشت سفید همچون گوشت مرغ، گوشت جوجه و گوشت ماهی را جایگزین گوشت‌های قرمز مثل گوشت گوساله و گوسفند کنند.

البته در نظر بگیرید که بهتر است گوشت سفید در بسته‌بندی‌های استاندارد و بهداشتی خریداری شوند،

زیرا مانند هر ماده خوراکی، گوشت سفید نیز ممکن است به میکروب و باکتری‌های مختلفی آغشته شود.

همچنین در زمان پخت گوشت سفید، بهتر است مطمئن شویم گوشت به صورت کامل پخته شده است

و متخصصان حوزه تغذیه پیشنهاد نمی‌کنند گوشت سفید را به صورت خام یا نیم پز مصرف شود.

ماهی‌ها بسته به منطقه و نوع آبی که در آن زندگی می‌کنند، مزاج مختلفی دارند. در طب سنتی، ماهی‌هایی که در اقیانوس و آب‌های شور دریا زندگی می‌کنند؛

مزاج سرد و تری دارند. هرچه آب‌ها شورتر باشد، سردی طبع ماهی کم می‌شود و هرچه آب سردتر باشد، سردی مزاج هم بیشتر است.

طبع گوشت مرغ از نظر طب سنتی سرد و مرطوب است.

۱۰۰ گرم سینه مرغ دارای ۱۶۵ کالری است.

در ۱۰۰ گرم از ران مرغ دارای ۲۰۹ کالری است.

اردک ماهی (۱۰۰ گرم) ۸۸

شمشیر ماهی (۱۰۰ گرم) ۱۲۰

ازون برون (۱۰۰ گرم) ۱۱۵

صدف (۱۰۰ گرم) ۸۶

خاویار (۱۰۰ گرم) ۲۵۲

کیلکا (۱۰۰ گرم) ۱۵۸

خرچنگ (۱۰۰ گرم) ۸۷

کوسه (۱۰۰ گرم) ۱۳۰

سفره ماهی (۱۰۰ گرم) ۱۱۷

گربه ماهی (۱۰۰ گرم) ۱۰۵

شاه ماهی (۱۰۰ گرم) ۱۵۸

لابستر (۱۰۰ گرم) ۹۰

میگو (۱۰۰ گرم) ۱۰۶

ماهی سفید (۱۰۰ گرم) ۱۳۴

ماهی تن (۱۰۰ گرم) ۱۰۳

ماهی قزل آلا (۱۰۰ گرم) ۱۳۸

ماهی حلوا (۱۰۰ گرم) ۹۰

ماهی کپور (۱۰۰ گرم) ۱۶۲

ماهی ساردینکنسرو شده در روغن (۱۰۰ گرم) ۸۲۰

ماهی کفشک (۱۰۰ گرم) ۹۰

ماهی سالمونقرمز نروژی (۱۰۰ گرم) ۱۶۸

ماهی مرکب (۱۰۰ گرم) ۱۷۵

ماهی سرخو (۱۰۰ گرم) ۱۰۰

ماهی هامور (۱۰۰ گرم) ۹۲

آشنایی با دیگر خواص گوشت سفید

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت سفید آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گوشت سفید

ماهی و دیگر آبزیان در دسته گوشت های سفید قرار گرفته اند، همانطور که می دانید چربی غذاهای دریایی از نوع غیر اشباع می باشد که به اسید چرب امگا۳ معروف هستند

و میزان کلسترول در آن ها بسیار کم است، غذاهاسی دریایی سرشار از املاح معدنی فسفر، کلسیم و ویتامین A و D و ویتامین های گروه B هستند.

اسیدهای چرب موجود در گوشت سفید آبزیان افسردگی و بدخلقی را از بین می برد و باعث تقویت حافظه، قلب، مغز و بینایی و همچنین تنیم فشار خون می شود.

به دلیل همین خواص گوشت سفید است که به خوردن آن بسیار توصیه شده است.

در واقع وجود دو ماده ی بسیار مهم علت بهتر بودن گوشت سفید آبزیان می باشد

اولی وجود ید است که به شدت برای سلامت بدن نیاز است و دیگری چربی های غیراشباع امگا۳٫

گوشت سفید ماهی در مقایسه با گوشت سفید مرغ ازته کمتری دارد و مشکلات اسیدهای چرب اشباع را هم ندارد و پروتئین بسیار خوب و با کیفیتی دارد.

بنابراین کسانی که در برنامه غذایی خود ماهی و میگو استفاده می کنند زندگی سالم تری خواهند داشت.

در ضمن شما می توانید برای خواندن مطالب بیشتر مانند اینکه ماهی قزل آلا چه خاصیتی دارد و خواص و طعم ماهی کپور بر روی لینک آبی رنگ کلیک کنید.

خواص گوشت سفید و قرمز

مصرف گوشت گوسفند تولیدکننده خون صالح، مقوی و چاق‌کننده است، منی را زیاد می‌کند و غریزه جنسی را تحریک می‌کند.

گوشت گوسفند برای بیماران سوداوی مفید است.

دل و جگر و قلوه آن مقوی دل و جگر و معده و کلیه است.

نسبت به گوشت بُز غلیظ‌تر و دیرهضم‌تر است.

سرکه سنگینی گوشت را می‌گیرد و آن را لطیف‌تر و زودهضم می‌کند.

مصلح گوشت‌های گرم و تر گشنیز و سماق است.

بهترین آن گوشت گوساله یک‌ساله است که (عِجل) نامیده می‌شود.

گوشت گاو غلیظ و دیرهضم است و تولید خون غلیظ و سوداوی می‌کند.

مداومت به مصرف آن موجب بیماری‌های سوداوی می‌شود.

ـالبته بعد از هضم کامل مقوی بدن و چاق کننده است.

مصلح آن دارچین، فلفل و زنجبیل است و باید به‌طور کامل پخته شود.

گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز آهن و پروتئین کمتری دارد، اما از طرفی مقدار ویتامین B گوشت سفید بیشتر است

و شامل مقدار قابل توجهی ویتامین K می‌باشد.

همچنین گوشت سفید در مقایسه با گوشت قرمز کالری و چربی کمتری دارد؛

که این موضوع سبب شده است گوشت قرمز در رژیم غذایی افرادی که می‌خواهند وزن خود را کاهش دهند،

جایگاه ویژه‌ای داشته باشد. کلسترول گوشت سفید بسیار پایین است،

به همین دلیل به افرادی که دچار بیماری‌های قلبی و عروقی هستند.

گوشت سفید در پریود

تکه ی سفید رنگی که دیدید بخشی از لایه ی اندومتر یا دیواره ی داخلی رحم بوده

که در اثر رخ ندادن قاعدگی دچار افزایش ضخامت شده و ریزش کرده است. نگرانی ندارد.

گوشت سفید و فشار خون

کسانی که از فشار خون رنج می برند بهتر است که به جای گوشت قرمز از گوشت سفید بهره ببرند.

گوشت سفید و کبد

مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز به کسانی که از بیماری های کبدی رنج می برند توصیه می شود.

مضرات گوشت سفید

امکان مسمومیت غذایی ناشی از سالمونلا، کمپیلوباکتر و دیگر باکتری‌ها به سبب خوردن مرغ وجود دارد.

خطر عفونت باکتریال مقاوم به آنتی بیوتیک ناشی از مرغ از مضرات گوشت مرغ است که هنوز هم که هنوز است

جامعه‌ی پزشکی درگیر آن است. تولید انبوه مرغ نیز نتوانسته این مشکل را حل کند.

یکی از مضرات گوشت مرغ داشتن کلسترول بالا است.

یکی از مضرات گوشت مرغ که البته درباره گوشت‌های دیگر هم صدق می‌کند بالا بردن ریسک ابتلا به سرطان است.

ماهی روبیان که به میگو مشهور است، دارای مزاجی گرم و تر است و اگر با روغن نارگیل و پیاز کباب شود,

محرک قوای باروری و گرم کننده رحم, مقوی اعصاب, مولد خون و از بین برنده کرم کدو است.

خوردن ماهی، شبها ممنوع است زیرا بدترین زمان خوردن ماهی، در وعده شام است.

مداومت در خوردن ماهی در مناطق غیرمعمول سبب ضعف معده و اسباب بیماری برص (پیسی) را فراهم می کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.