فواید و مضرات گوشت غاز ؛ خاصیت و عوارض گوشت غاز برای بدن انسان

فواید و مضرات گوشت غاز

فواید و مضرات گوشت غاز ؛ خاصیت و عوارض گوشت غاز برای بدن انسان

فواید و مضرات گوشت غاز ؛ خاصیت و عوارض گوشت غاز برای بدن انسان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید و مضرات گوشت غاز

مزاج گوشت غاز گرم و خشک است. مصلح گوشت غاز چیست؟ مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت غاز ؛ زیره، دارچین، فلفل، زنجبیل است و هضم آن را راحت تر می‌کند. با این وجود ادویه‌های ذکر شده شدت حرارت آن را افزایش می‌دهند و برای افراد گرم مزاج همچنان مضر است.گوشت غاز بدون پوست ممکن است طعم خوبی نداشته باشد، اما در مورد تراکم مواد مغذی بسیار غنی است. بدون پوست، گوشت غاز فقط حاوی ۱۶۱ کالری در هر ۱۰۰ گرم برای این ۱۶۱ کالری، گوشت غاز منبع خوبی از چربی، پروتئین و طیف گسترده ای از ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کند.

گوشت غاز در ایجاد چاقی و افزایش وزن تأثیر قابل توجهی دارد. گوشت غاز قوای جنسی را تحریک می‎کند و در بیماران مبتلاً به بی‌تمایلی جنسی مفید است. گوشت غاز برای استفاده در جهت تحریک مغز و غلبه بر استرس توصیه می شود، از این رو برای رفع خستگی هم پیشنهاد می شود. گوشت غاز برای افراد کم خون بسیار مناسب است، چون تشکیل خون را تحریک می کند. گوشت غاز مقدار قابل توجهی ویتامین B6 را تأمین می کند.گوشت غاز با دارابودن فاکتورهای ضد سرطانی در خون برای تقویت ایمنی هومورال مفید است و به تولید آنتی بادی در خون کمک می کند. همچنین از آنجایی که کاهش عملکرد سیستم ایمنی بدن با تشکیل تومور مرتبط است، ایمونوگلبولین‌‌های موجود در گوشت غاز که دارای فعالیت ضد سرطانی هستند، از طریق تقویت سیستم ایمنی بدن به درمان سرطان کمک می کنند.

از آنجایی که گوشت غاز دارای مقادیر کم چربی و کلسترول است، مصرف آن برای حفظ سلامت قلب مفید و سودمند است. علاوه بر اینکه این گوشت، چربی کم و با کیفیت خوب دارد، دارای اسیدهای چرب غیر اشباع مانند لینولنیک اسید می باشد که برای سلامتی کمک کننده و سودمند است. در طب چینی از خواص گوشت غاز به منظور معالجه برخی بیماری ها بهره می برند.گوشت غاز برای درمان بیماری های پوستی نظیر اگزما یا پسوریازیس موثر است و بدین منظور کافی است که چربی گوشت غاز بر روی قسمت مورد نظر مالیده شود. همچنین استفاده از چربی گوشت غاز برای نرم شدن دست ها و پوست مفید است.

برای درمان بیماری‌های سرد بلغمی بکار می‌رود. مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد مفید است. چربی گوشت غاز در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و دارای اسیدهای چربی اشباع نشده می باشد و بنابراین، خواص درمانی آن نسبت به چربی حیوانی در الویت می باشد و در نتیجه به رگ های خونی و قلب آسیب نمی رساند. جگر غاز حاوی مقدار زیادی ویتامین می باشد. جگر غاز حاوی رتینول می باشد که برای چشم ها و پوست بسیار مفید می باشد و همچنین متابولیسم نرمال در بدن را افزایش می دهد و کربوهیدرات را به انرژی تبدیل می کند. در طب سنتی گوشت غاز برای درمان بیماری های پوستی مانند اگزما یا پسوریازیس، مرهم روغن گوشت غاز برای درمان سرفه، در درمان سل ریوی و ذات الریه، درمان تنگی نفس، درمان کمر درد و بیماری های مربوط به پا نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

ویتامین B5 برای حفظ پوست سالم و ظاهر آن ضروری است. باعث کاهش احتمال پیری زودرس مانند لکه های سنی و چروک می شود. این مطالعه نشان می دهد که ویتامین B5 برای رنگدانه مو بسیار مهم است و از از بین رفتن رنگ جلوگیری می کند.مصرف گوشت غاز برای معالجه و جلوگیری از بروز برخی بیماری ها مانند برونشیت مزمن، تنگی نفس، سل ریوی، ذات الریه، نفریت، آمفیزم و آسم سودمند و تاثیرگذار است.مصرف گوشت غاز برای معالجه و جلوگیری از بروز برخی بیماری ها مانند برونشیت مزمن، تنگی نفس، سل ریوی، ذات الریه، نفریت، آمفیزم و آسم سودمند و تاثیرگذار است.

گوشت غاز دارای طبع بسیار گرم بوده، لذا زیاده‌روی در مصرف آن برای افراد دارای مزاج گرم توصیه نمی شود.مصرف این گوشت برای مبتلایان به تب مضر است. افراد سالم نیز در صورت مصرف بی رویه آن، خطر ابتلا به تب در آن‌ها بالا می‌رود. این گوشت را نباید برای کودکان تهیه کرد زیرا هضم آن دشوار است. افراد حساس باید از آن اجتناب کنند. علائمی مانند غش، برادیکاردی، رنگ پریدگی، افت فشار خون، سرفه، آنژیوادم، التهاب ملتحمه، ورم روده.

گوشت غاز به دلیل قیمت بالا و همچنین کالری زیاد تقاضای کمتری نسبت به گوشت مرغ یا بوقلمون دارد. ولی اگر پزشکتان شما را از خوردن گوشت این پرنده منع نکرده باشد، بهتر است ان را در رژیم غذای خود بگنجانید. زیرا منبع عالی از ویتامین، انرژی، پروتئین و اسیدهای چرب می باشد که میتوانند سلامت بدن شما را بهبود ببخشد.

آشنایی با دیگر خواص گوشت غاز

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت غاز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص گوشت غاز

گوشت غاز منبع بزرگی از مواد معدنی را فراهم می کند، و به ویژه از نظر مس، آهن، فسفر، سلنیوم و روی بسیار غنی است.گوشت غاز بسیار لذیذ و دارای طعمی شیرین و آبدار است. این گوشت پرخاصیت، دارای رنگی تیره تر از گوشت مرغ می باشد. غاز یک حیوان بسیار زیبا و ظریف است و گردن بلند آن باعث می شود این حیوان بسیار تحسین شود. در پشت بدن و کمر زیبای او گوشتی ذخیره می شود که فواید زیادی دارد. یکی از منابع خوب برای سلامتی، گوشت غاز است. گوشت غاز برای شما بی نقص و قدرتمند است. انرژی حاصل از گوشت غاز، چربی و آهن است که می تواند بدن را قوی تر کند. گوشت غاز چربی چربی و کلسترول پایینی دارد و دارای مقادیر بالای پروتئین است. به طوری که پروتئین موجود در آن از گوشت مرغ و گوشت گاو هم بیشتر است.

گوشت غاز چربی چربی و کلسترول پایینی دارد و دارای مقادیر بالای پروتئین است. به طوری که پروتئین موجود در آن از گوشت مرغ و گوشت گاو هم بیشتر است. همچنین این گوشت دربردارنده فسفر، کلسیم، سدیم، پتاسیم و آمینواسیدهای ضروری برای رشد بدن است. گوشت غاز علاوه بر اینکه چربی کمی دارد، دارای اسیدها چرب غیر اشباع به ویژه لینولنیک اسید است که برای سلامتی فایده دارد.

رنگ گوشت غاز تیره تر از سایر طیور می باشد و کمی شبیه به گوشت گاو است. غازها تحرک زیادی دارد و تعداد زیادی رگ خونی در توده عضلانی بدن آنها همراه است. طعم گوشت این پرنده کمی شیرین، لطیف و و آبدار می باشد. البته طعم گوشت این پرنده تا حدود زیادی به نحوه طبخ و کشتار پرنده هم بستگی دارد. برای اینکه گوشت غاز خوش طعم باشد بهتر است که قبل از کشتار، غذای نمک دار به آنها داد تا گوشت آنها نرم و ابدارتر شود.

خواص گوشت غاز و اردک

به دلیل میزان پایین چربی و کلسترول موجود در گوشت غاز مصرف گوشت این پرنده برای سلامت قلب بسیار مفید میباشد. گوشت غاز دارای چربی کم و با کیفیت خوب است، همچنین حاوی اسیدهای چرب غیر اشباع به خصوص لینولنیک اسید می‌‌باشد که برای سلامتی بسیار مفید است. از گوشت غاز در طب چینی برای درمان بسیاری از بیماری ها استفاده میشود. از دیگر خواص گوشت غاز تقویت کننده نیرو و خاصیت ضد تب روماتیسمی است. از خواص گوشت غاز کمک به کنترل بیماری دیابت است. مصرف گوشت غاز برای تقویت نیروی طحال و ریه مفید میباشد.

از دیگر خواص گوشت اردک که در موُسسه مطالعات تاریخ پزشکی طب اسلامی نامبرده شده تقویت کلیه ها افزایش قوای جنسی ، درمان سرفه ، خشکی سینه است و برای افرادی که به هر دلیلی دچار خونریزی شده اند توصیه می شود. برای افرادی که قدرت هضم بالایی دارند گوشت اردک بهترین گوشت است.از نظر طبع گوشت اردک در طب سنتی گرم است و ارزش غذایی بالایی دارد و در بین تمام پرندگان گرم ترین گوشت را دارد و چربی گوشت اردک هم ملین و گرم است. گوشت اردک دیر هضم است و توصیه شده با مصلح هایی مانند کرفس ، آویشن ، پونه ، سرکه ، زنجبیل و یا گشنیز مصرف شود.

گوشت غاز حلال است

غاز از پرندگان حلال گوشت است.مدت استبرای مرغابی ، غاز و مانند آنها در صورت نجاست‌خوارشدن برای حلال شدن گوشت و تخم آنها، به قول مشهور پنج روز است که در این مدت باید از خوردن نجاست بازداشته شوند.

گوشت غاز برای کبد چرب

مصرف گوشت غاز برای تقویت کبد سرد مفید است.موارد منع مصرف گوشت غاز بیشتر به دلیل چربی زیاد آن می باشد که برای افراد مبتلا به دیابت، بیماری پانکراس، بیماری آترواسکلروز و افراد چاق منع مصرف دارد. همچنین گوشت این پرنده دیر هضم میشود و بهتر است که کودکان و افرادی که معده و کبد آنها مشکل دارد، مصرف نکنند.

در برخی آزمایش ها نشان داده شده مصرف گوشت غاز، موجب کاهش دردهای روماتیسمی و مفاصل، التهاب و التیام بخشی زخم ها می شود. اگر به این گونه دردها دچار هستید و به دنبال وعده غذایی سالم هستید که این دردها را کاهش دهد، پیشنهاد ما استفاده طولانی مدت از گوشت غاز است. اما اگر دارای پروتئین بالا یا دارای کبد چرب هستید، قبل از مصرف با دکتر خود مشورت کنید.

گوشت غاز برای کرونا

یکی از خواص گوشت غاز، تقویت سیستم ایمنی بدن است. در شرایطی که کشور آلودگی هوا و گاها آلودگی آب را تجربه می کند، از طرفی بحث های ویروس های مختلفی مثل کرونا مطرح است، گوشت غاز، یکی از بهترین گزینه ها برای افزایش ایمنی بدن برای مقابله با این مشکلات است. ویتامین B6 موجود در غاز، ایمنی بدن را افزایش می دهد و برای مقابله با بیماری های مختلف و عفونت ها به بدن کمک می کند.

گوشت غاز برای پسر دار شدن

برای پسر دار شدن باید از گوشت گوسفند و گوشت بز و گوشت بوقلمون و گوشت مرغ خانگی و گوشت مرغابی و گوشت اردک و گوشت غاز استفاده کنید .

گوشت غاز برای فشار خون

چربی گوشت غاز در طب سنتی مورد استفاده قرار می گیرد و دارای اسیدهای چربی اشباع نشده می باشد و بنابراین، خواص درمانی آن نسبت به چربی حیوانی در الویت می باشد و در نتیجه به رگ های خونی و قلب آسیب نمی رساند.

گوشت غاز در طب اسلامی و روایات

در روایات از مرغابی و امثال آن به «وَز» تعبیر شده است.در روایت آمده است:الْوَزُّ جَامُوسُ‌ الطَّیْر یعنی مرغابی گاومیش پرندگان است.«وز» شامل اردک و غاز و قو و مرغابی می‌شود.بیان این روایت، همان قانون «حکومت» است که شیخ انصاری گفته است. یعنی گوشت مرغابی تمام صفات گوشت گاومیش اعم از کراهت و بیماری زا بودن را دارد.مرغابی، گاومیش نیست بلکه ادعایی است بنابراین همان حکومت است که «توسعه‌ی موضوع» است بنابراین مرغابی تمام احکام گاومیش را دارد.

امام على(ع) فرمودند: غاز، گاومیشِ پرندگان است و مرغ، خوک پرندگان است و کَبکَنجیر، بوقلمونِ پرندگان است.دربارۀ این تشبیه‌ها چنین گفته‌اند: شاید امام از آن روى غاز را به گاو میش تشبیه کرده است که هر دو با لجن‌زار انس دارند و از آن‌جا مى‌خورند؛ نیز مرغ را از آن روى به خوک تشبیه کرده است که هر دو مدفوع مى‌خورند…

گوشت غاز و بوقلمون

برخی متخصصان بهداشتی به بیماران دیابتی بوقلمون را توصیه می کنند، زیرا به کنترل سطوح قند خون کمک می کند.بوقلمون یکی از سالم ترین غذاها است، با این حال می تواند برای افراد مبتلا به نقرس زیان آور باشد و آنطور که در بخش سلامت نمناک می خوانید بوقلمون حاوی مقادیر بالایی از پورینس است که می تواند حملات نقرس را تحریک کند. برخی از افراد مبتلا به نقرس قادر به خوردن بوقلمون هستند، اما نمی توانند غذاهای مشتق شده از پورین را تحمل کنند.

تریپتوفان که در گوشت بوقلمون نیز یافت می شود، توسط مغز برای تولید سروتونین استفاده می شود. سروتونین یک انتقال دهنده عصبی است که بدن را آرام و تقویت می کند و منجر به حس خوب می شود، که برای کسانی که از بی خوابی رنج می برند، مفید است. سلنیوم یک ماده مغذی دیگر است که در بوقلمون یافت می شود و باعث افزایش و بهبود خواب و افزایش ایمنی بدن می شود. بسیاری از مردم بوقلمون را برای بی خوابی می خورند؛ زیرا حاوی ویتامین B3 و B6 است که در کنترل شرایط مفید هستند.

گوشت غاز حاوی پروتئین بالا، چربی کم و کلسترول پایین می‌‌باشد. همچنین این گوشت حاوی فسفر، کلسیم، سدیم و پتاسیم می‌‌باشد. گوشت غاز حاوی آمینواسیدهای ضروری برای رشد بدن است. پروتئین‌‌های گوشت غاز با کیفیت بالا می‌‌باشد. چربی آن اندکی از چربی مرغ بالاتر است اما از دیگر گوشت‌‌ها بسیار پایین تر است. این گوشت نه تنها حاوی چربی کم و با کیفیت خوب است، بلکه حاوی اسیدها چرب غیر اشباع به خصوص لینولنیک اسید می‌‌باشد که برای سلامتی مفید است

گوشت غاز در ایجاد چاقی و افزایش وزن تأثیر قابل توجهی دارد. گوشت غاز قوای جنسی را تحریک می‎کند و در بیماران مبتلاً به بی‌تمایلی جنسی مفید است. گوشت غاز برای استفاده در جهت تحریک مغز و غلبه بر استرس توصیه می شود، از این رو برای رفع خستگی هم پیشنهاد می شود. گوشت غاز برای افراد کم خون بسیار مناسب است، چون تشکیل خون را تحریک می کند.

رنگ گوشت غاز

گوشت غاز گوشتی بسیار لذیذ و پر خواصی است، طعم گوشت غاز شیرین است و طبع آن گرم و خشک است. رنگ گوشت غاز نسبتا تیره تر از گوشت مرغ است.اگر چه این گوشت جزو گوشت سفید طبقه بندی شده است اما رنگ آن کمی تیره است و بیشتر شبیه به گوشت گاو می باشد.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}