; کالری ترب و میزان کالری یک لیوان ترب چقدره + ایا ترب سفید کالری دارد - فال و خواب
فواید تمر هندی برای کبد و همچنین درمانی گیاهی و بدون خطر برای کبد چرب

فواید تمر هندی برای کبد و همچنین درمانی گیاهی و بدون خطر برای کبد چرب

فواید تمر هندی برای کبد فواید تمر هندی برای کبد ؛ همچنین درمانی گیاهی و بدون خطر برای کبد چرب همگی در سایت فال و …

روغن پالم در کره بادام زمینی و خاصیت روغن پالم در کره بادام زمینی

روغن پالم در کره بادام زمینی و خاصیت روغن پالم در کره بادام زمینی

روغن پالم در کره بادام زمینی روغن پالم در کره بادام زمینی ؛ خاصیت روغن پالم در کره بادام زمینی همگی در سایت فال و …

خواص روغن بنفشه در رابطه زناشویی و افزایش میل جنسی با روغن بنفشه

خواص روغن بنفشه در رابطه زناشویی و افزایش میل جنسی با روغن بنفشه

خواص روغن بنفشه در رابطه زناشویی خواص روغن بنفشه در رابطه زناشویی ؛ افزایش میل جنسی با روغن بنفشه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

کالری ترب

کالری ترب ؛ میزان کالری یک لیوان ترب چقدره + ایا ترب سفید کالری دارد

کالری ترب ؛ میزان کالری یک لیوان ترب چقدره + ایا ترب سفید کالری دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

کالری ترب

طبیعت ترب سفید گرم و خشک می باشد. ترب سفید غنی از آنتی اکسیدان ها، فلاونوئید ها، ویتامین A، ویتامین B6، فولات، ویتامین C، وبتامین E، فسفر، پتاسیم، منیزیم، آهن، مس، کلسیم و فیبر است.کالری ترب به ازای هر ۱۰۰ گرم برابر با ۱۶ کالری است. البته کالری برگ ترب و کالری ترب سفید افزایش می‌یابد. کلمه دایکون در زبان ژاپنی به معنای “ریشه بزرگ” است. ترب سفید ساقه کوتاه و برگ های خوشه ای دارد و ارتفاع آن به بیش از نیم متر هم ممکن است برسد. گل های گیاه ترب سفید به رنگ سفید یا بنفش هستند. سه نوع اصلی ترب سفید براساس شکل ریشه وجود دارد: ترب سفید کروی، استوانه ای و مستطیلی. ترب سفید به تربچه ژاپنی، تربچه چینی، تربچه کره ای (که سبز است) و تربچه شرقی نیز مشهور است. حدود ۹۵ درصد ترب سفید را آب تشکیل می دهد. طعم تند و تیزی دارد.

موادمغذی موجود در هر ۱۰۰ گرم ترب آب (گرم) ۹۴٫۶۲ انرژی (کیلوکالری) ۱۸ پروتئین (گرم) ۰٫۶ کل لیپید (چربی) (گرم) ۰٫۱ کربوهیدرات، با تفاوت (گرم) ۴٫۱ فیبر، کل فیبر غذایی (گرم) ۱٫۶ کل قند (گرم) ۲٫۵ کلسیم (میلی‌گرم) ۲۷ آهن (میلی‌گرم) ۰٫۴ منیزیم (میلی‌گرم) ۱۶ فسفر (میلی‌گرم) ۲۳ پتاسیم (میلی‌گرم) ۲۲۷ سدیم (میلی‌گرم) ۲۱ روی (میلی‌گرم) ۰٫۱۵ ویتامین C، کل اسید آسکوربیک (میلی‌گرم) ۲۲ تیامین (میلی‌گرم) ۰٫۰۲ ریبوفلاوین (میلی‌گرم) ۰٫۰۲ نیاسین (میلی‌گرم) ۰٫۲ ویتامین B6 (میلی‌گرم) ۰٫۰۵ ویتامین B9 یا فولات (میکروگرم) ۲۸ ویتامین K (phylloquinone) (میکروگرم) ۰٫۳ اسیدهای چرب اشباع‌شده (گرم) ۰٫۰۳ اسیدهای چرب تک‌اشباع‌نشده (monounsaturated) (گرم) ۰٫۰۲ اسیدهای چرب چنداشباع‌نشده (polyunsaturated) (گرم) ۰٫۰۵ اسیدهای چرب ترانس (گرم) صفر کلسترول (میلی‌گرم) صفر کافئین (میلی‌گرم) صفر

ترب سفید کالری و کلسترول ناچیزی دارد و به دلیل فیبر فراوان موجود در آن باعث سیری طولانی مدت در فرد شده، اشتها را کاهش می دهد و یک ماده غذایی ایده آل برای کاهش وزن محسوب می شود.ترکیب ویژگی‌های ضدباکتریایی و ضدویروسی ترب با ویژگی‌های خلط‌آور ترب و آب آن، این گیاه را برای درمان مشکلات تنفسی ایده‌آل کرده است. خلط یا مخاط اضافی موجود در مجاری تنفسی می‌تواند به محلی برای تجمع و رشد باکتری‌ها تبدیل شود. آب ترب علاوه‌بر اینکه خلط موجود در مجاری تنفسی را پاک می‌کند، باکتری‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا را نیز از بین می‌برد و موجب حفظ سلامتی سیستم تنفسی می‌شود.مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در ترب سفید به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده، چین و چروک را رفع می کند و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در ترب سفید به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده، چین و چروک را رفع می کند و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ترب سفید کربوهیدرات بسیار کمی دارد و مصرف آن باعث افزایش قند خون نمی شود. فیبر موجود در ترب سفید نیز به کاهش جذب قند در خون و تنظیم انسولین کمک کرده و برای پیشگیری و کنترل دیابت مفید است.آب ترب دارای آنزیم‌هایی مانند آمیلاز (amylase، آنزیم موجود در آب‌دهان و ترشحات لوزالمعده و غیره که در تبدیل نشاسته به قند نقش دارد) و استراز (esterase، انواع آنزیم‌هایی که هیدرولیز یا سنتز اِسترها را تسریع می‌کنند) است که مشابه آنزیم‌های موجود در دستگاه گوارش انسان هستند. این آنزیم‌ها هضم بهتر و مؤثرترِ کربوهیدرات‌های پیچیده، پروتئین‌ها و چربی‌ها را تسهیل می‌کنند. هضم بهتر این موادغذایی موجب پیشگیری از یبوست و افزایش میزان جذب موادمغذی در روده می‌شود.

ریشه ترب سفید حاوی مقادیر فراوانی فولات است که برای حفظ سلامت زنان باردار و جنین ضروری می باشد و از نقایص بارداری پیشگیری می کند. ترب سفید به دلیل فیبر فراوان از بروز یبوست شایع دوران بارداری نیز جلوگیری می کند. هشدار: با وجود مزایای ترب سفید برای بارداری، توصیه می شود از مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی اجتناب شود.ترب علاوه‌بر موادمغذّی فراوان، از ترکیبات فنولی آنتی‌اکسیدانی خاصی نیز برخوردار است که موجب کاهش ابتلابه انواع گوناگون سرطان به‌ویژه سرطان معده می‌شوند. نیتروس‌آمین (Nitrosamine) ترکیب خاص یافت‌شده در ترب است که از تشکیل بسیاری از مواد سرطان‌زا جلوگیری می‌کند.

ترب سفید دارای خاصیت ضد باکتریایی، ضد ویروسی و اکسپکتورانت است و آب ترب سفید برای درمان بیماری های تنفسی مفید می باشد.آب ترب سفید نه تنها خلط سینه و گلو را پاکسازی می کند بلکه باکتری ها و سایر عوامل بیماری زا را از بین برده، به کاهش علائم آسم و آلرژی کمک کرده و از سلامت دستگاه تنفسی محافظت می کند.غلظت بالای ویتامین C در ترب، آن را به مادهٔ غذایی ایده‌آلی برای سیستم ایمنی بدن تبدیل کرده است، زیرا موجب تحریک تولید گلبول‌های سفید خون می‌شود. افزایش این سلول‌ها به بهبود و بازسازی سریع‌تر سلول‌ها و بافت‌ها در تمام قسمت‌های بدن کمک می‌کند. برگ ترب غنی‌ترین منبع ویتامین C است، بنابراین اگر می‌خواهید سالم‌تر باشید، مصرف سالاد برگ ترب در کنار مقداری آب آن، پیشنهاد بسیار خوبی است.ترب سفید به سم زدایی و پاک سازی پوست کمک کرده و با از بین بردن سلول های مرده به درخشان تر و شفاف تر شدن پوست صورت کمک می کند.مقادیر بالای آهن و مس موجود در ترب سفید به بهبود گردش خون در پوست سر کمک کرده و با تقویت فولیکول های مو باعث افزایش رشد موی سر می شوند.

ترب سفید یکی از سبزیجات کم کربوهیدرات است به همین دلیل برای افراد مبتلا به بیماری دیابت مفید می باشد. مقادیر بالای فیبر موجود در ترب سفید به کاهش جذب قند ها و بهبود سطح انسولین خون کمک کرده و به این ترتیب باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ می شود.تحقیقات نشان داده آب ترب سفید حاوی آنزیم های مشابه آنزیم های گوارشی مانند آمیلاز، پروتئاز و استراز است که به بهبود هضم کربوهیدرات های پیچیده، پروتئین و چربی ها کمک کرده و فیبر فراوان موجود در آن اثر مثبت در درمان یبوست و جذب بهتر مواد مغذی در روده دارد.

روغن ترب، روغن نسبتا کمیابی است که به‌دلیل اثرات ضدپیری، می‌توان آن را مستقیما روی پوست استفاده کرد. البته از مصرف ترب به‌صورت معمول نیز نتایج مشابهی به دست می‌آید. ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی این سبزی به پیشگیری از اثرات رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. رادیکال‌های آزاد محصولات جانبی خطرناکی هستند که درنتیجهٔ متابولیسم سلولی ایجاد می‌شوند. با استفاده از ترب می‌توانید از ایجاد چین‌وچروک جلوگیری کنید، درخشندگی پوست خود را افزایش دهید، جریان خون در پوست را افزایش دهید و حتی بروز و ایجاد ضایعات و لکه‌های پیری را کاهش دهید.

آشنایی با دیگر خواص ترب

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ترب آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص ترب

ترب سفید یا دایکون از انواع ترب زمستانی است که به نواحی شرق و جنوب شرقی آسیا تعلق دارد و به عنوان ماده غذایی در نقاط مختلف جهان بخصوص ژاپن و چین مصرف می شود.ترب خواص شگفت‌انگیز فراوانی دارد؛ موجب پیشگیری از سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب و هضم بهتر غذا می‌شود. به‌علاوه ترب برای تقویت استخوان‌ها، سم‌زدایی بدن، بهبود سلامت سیستم تنفسی و کاهش وزن نیز مفید است.

ترب سفید که به نام تربچه شرقی یا دایکون هم شناخته می شود یکی از اعضای خانواده ی ترب هاست که بومی جنوب شرقی آسیا بوده و در ژاپن طرفداران زیادی دارد.ترب سفید برخلاف انواع دیگر ترب مانند ترب سیاه و تربچه، دراز بوده و به شکل یک هویج سفید به نظر می رسد. بافت نرمی دارد و شیرین تر از انواع دیگر ترب هاست. ترب سفید به طور کلی به رنگ سفید است اما ممکن است به رنگ های دیگری مانند قرمز، بنفش، زرد، سبز و حتی سیاه هم یافت شود.ترب سفید حاوی مقادیر بالای فیبر است که به پیشگیری و درمان یبوست کمک کرده، باعث لاغری و کاهش وزن می شود و در طب سنتی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و درمان سرماخوردگی مفید می باشد.

ترب سفید خام را برای تهیه انواع ساندویچ، سالاد ترب سفید، ترشی، شور و مربای ترب سفید، کیمچی ترب سفید و به عنوان سبزی خوردن استفاده می کنند. ترب سفید بخار پز و پخته شده را برای تهیه انواع غذا از جمله سوپ میسو، سالاد ترب سفید و اودن به کار می برند. ترب سفید خشک شده را برای تهیه انواع سوپ و غذا استفاده می کنند.

خواص ترب برای کلیه

ترب سفید از مواد غذایی دیورتیک است که باعث افزایش حجم ادرار شده و به پاکسازی کلیه ها و بهبود عملکرد آن ها، سم زدایی بدن و دفع چربی و آب اضافه بدن کمک می کند.ترب سفید از بروز سنگ کلیه نیز پیشگیری می کند.

برای درمان سنگ کلیه کافیست ۵۰ تا ۱۰۰ گرم آب ترب سفید را با اندکی شکر مخلوط کرده و هر صبح زود مقداری بنوشید. این روش باعث تسکین درد در عرض ۳ تا ۴ روز شده و به مرور سنگ کلیه را از بین می برد.

مدت‌هاست که مشخص شده است ترب ادرارآوری طبیعی است و موجب تحریک تولید ادرار می‌شود. ترب با افزایش دفع سموم اضافی، چربی‌ها و حتی آب ازطریق ادرار به پاک‌سازی کلیه‌ها و بالا نگه داشتن سطح عملکرد آنها کمک می‌کند.ترب سفید یک دیورتیک طبیعی است و با افزایش ادرار به سم زدایی و پاک سازی کلیه ها کمک کرده و باعث درمان سنگ کلیه می شود.

اگر شما سنگ کلیه درون کلیه خود دارید باید بدانید که یکی از مهمترین خواص ترب سیاه با عسل این است که سنگ کلیه را به خوبی از بین می برد. سنگ کلیه با استفاده از ترکیب این دو پودر می شود و کلیه سلامت خود را به دست می آورد.

خواص ترب برای معده

تحقیقات نشان داده آب ترب سفید حاوی آنزیم های مشابه آنزیم های گوارشی مانند آمیلاز، پروتئاز و استراز است که به بهبود هضم کربوهیدرات های پیچیده، پروتئین و چربی ها کمک کرده و فیبر فراوان موجود در آن اثر مثبت در درمان یبوست و جذب بهتر مواد مغذی در روده دارد.

تحقیقات نشان داده که فلاونوئید های موجود در ترب سفید، خطر ابتلا به انواع سرطان از جمله سرطان معده و سرطان کلیه را کاهش می دهند.ترب علاوه‌بر موادمغذّی فراوان، از ترکیبات فنولی آنتی‌اکسیدانی خاصی نیز برخوردار است که موجب کاهش ابتلابه انواع گوناگون سرطان به‌ویژه سرطان معده می‌شوند. نیتروس‌آمین (Nitrosamine) ترکیب خاص یافت‌شده در ترب است که از تشکیل بسیاری از مواد سرطان‌زا جلوگیری می‌کند.

خواص ترب برای قلب

برگ ترب سفید استخوان ها را تقویت کرده و سلامت قلب را حفظ می کند.پژوهش‌ها نشان داده است که ترکیبات ضدالتهابی موجود در آب ترب، ریشه‌ها و برگ‌های آن، التهاب در سراسر بدن را به میزان قابل‌توجهی کاهش می‌دهد. خاصیت ضدالتهابی ترب به افزایش سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا‌به آرتروز کمک می‌کند.

ترب سفید و آب ترب سفید حاوی ترکیبات ضد التهابی طبیعی بوده و خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند نقرس، آرتروز، بیماری های قلبی و گرفتگی عضلات را کاهش می دهد.

خواص ترب برای کرونا

ویتامین C موجود در ترب سفید به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و با افزایش تولید گلبول های سفید در خون، خطر ابتلا به سرماخوردگی، آنفلونزا و کرونا را کاهش می دهد.ترب دارای آنتی اکسیدان های زیاد می باشد که باعث می شود تا سیستم ایمنی بدن تقویت شود. تقویت سیستم ایمنی بدن برای درمان بیماری کرونا بسیار مهم و حیاتی است.

خواص ترب برای کبد

ترب سفید چربی ندارد و مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ترب سفید به سم زدایی و پاک سازی کبد کمک کرده و باعث درمان بیماری کبد چرب می شود.اگر دو تا سه گرم تخم ترب سفید استفاده کنید فضولات کبد را دفع می‌کند.

خواص ترب و تربچه

ترب سفید اشتها را باز می‌کند. از خواص ترب سفید، تقویت دستگاه گوارش است. ترب سفید به هضم غذا کمک می‌کند. از دیگر خواص ترب سفید کمک به دفع سنگ کلیه و مجاری ادراری و مثانه است. ترب سفید موجب فعالیت کلیه و افزایش ادرار می‌باشد. آب ساقه ترب سفید در رفع برونشیت، تنگی نفس، سرفه‌های خلط دار مفید است. از ترکیب آب ترب سفید با عسل برای درمان سیاه سرفه استفاده می‌شود. ترب سفید سبب تقویت پوست و رویش مو‌های سر می‌شود. درمان نقرس و روماتیسم از دیگر خواص ترب سفید است. از آب برگ ترب سفید برای تقویت چشم استفاده می‌شود. جوشانده ریشه ترب در تقویت بدن تاثیر گذار است.

تربچه گیاهی ادرارآور است که موجب دفع سموم بدن می شود. این خاصیت ضد سمومی و ضدسرطانی برای درمان سرطان های مختلف مانند کلیه، روده، معده و … موثر است. تربچه با دارا بودن ویتامین c، فسفر، روی و ویتامین B کمپلکس، برای پوست مفید است. تربچه خاصیت ضدعفونی کنندگی دارد که موجب رفع اختلالات پوستی مانند خشکی، ترک و جوش های قرمز می شود. این گیاه که غنی از فیبر، آب و حاوی میزان پایین کربوهیدرات قابل هضم است، بنابراین در کاهش وزن موثر است. تربچه علاوه بر مقابله با تب ، رفع اختلالات ادراری مانند التهاب و آلودگی قارچی ، سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند و گردش خون در بدن را بهبود می بخشد.

ترب برای سگ

برگ و ریشه تربچه ضرری برای سگ ندارد اما اگر عطر و طعم تندی داشته باشد ، سگ نباید در مصرفش زیاده روی کند. قبل از اینکه به سگ تربچه بدید اول از آن بچشید تا تند نباشه چون اکثر سگ ها طعم تند رو دوس ندارند.

ترب و عسل

ترب سیاه مزیت های زیادی دارد و زمانی که با عسل ترکیب می شود مزیت های آن چندین برابر می گردد.ترکیب ترب سیاه با عسل به عنوان یکی از بهترین ضد ویروس هایی عمل می کند که شما با استفاده از آن اصلا دچار عفونت تنفسی نمی شوید. فواید ترکیب ترب سیاه با عسل برای درمان بسیاری از عفونت ها ثابت شده است.

اگر شما سنگ کلیه درون کلیه خود دارید باید بدانید که یکی از مهمترین خواص ترب سیاه با عسل این است که سنگ کلیه را به خوبی از بین می برد. سنگ کلیه با استفاده از ترکیب این دو پودر می شود و کلیه سلامت خود را به دست می آورد.

از دیگر فواید ترب سیاه با عسل در این است که سرفه های خشک و مزمن را که شما را آزار می دهد درمان می نماید. شما می توانید آلرژی خود را زمانی که به بسیاری از خوراکی ها حساسیت دارید از بین ببرید. این مزیت مهم برای بسیاری از افراد اهمیت دارد و از آن استفاده می کنند.

ترب و ماست

کارشناس طب سنتی با برشمردن انواع غذاهایی که خوردنشان با هم ممنوع است، گفت: صرف ماست و ترب، شیر برنج و آرد گندم باعث قولنج و بروز نفخ، مصرف انار و حلیم (هریسه) باعث گرفتگی در مویرگ‌ها، و مصرف خربزه و عسل باعث سنکوب شدن و دیگر امراض می‌شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.