فواید بالنگ در بارداری ؛ خاصیت خوردن بالنگ در دوران بارداری برای سلامت جنین

فواید بالنگ در بارداری

فواید بالنگ در بارداری ؛ خاصیت خوردن بالنگ در دوران بارداری برای سلامت جنین

فواید بالنگ در بارداری ؛ خاصیت خوردن بالنگ در دوران بارداری برای سلامت جنین همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید بالنگ در بارداری

یکی از خواص بی‌نظیر و شگفت انگیز میوه و یا مربای بالنگ در دوران بارداری خاصیت سریع الهضمی و ضد نفخی قوی آن است. از آنجا که یکی از مشکلات عمده زنان باردار در طول ۹ ماه بارداری خصوصاً در اواخر بارداری به دلیل فشار به معده، نفخ و رفلاکس معده است و غذا حتی اگر در حجم کمی نیز خورده شود به اصطلاح روی معده می‌ماند و هضم نمی‌شود این گیاه و مربای آن بسیار در رفع این مشکل موثر خواهد بود.

در طول سه ماهه اول و ماه‌های آخر بارداری به دلیل حجم بالای خونرسانی قلب و رگ‌های خونی بدن مادر و همچنین بدن جنین فشار مضاعفی به ساختمان قلب وارد می‌شود که منجر به افزایش ضربان قلب و احساس تپش قلب شدید در زن باردار می‌‌گردد. خوردن مربای بالنگ به دلیل خواص تقویت کنندگی قلب و آرامش بخشی تضمین کننده سلامت قلب است.

در مورد خواص بالنگ در بارداری اطلاعات دقیقی در دسترس نیست. اما مصرف این میوه از اتبلا به دیابت بارداری جلوگیری می‌کند. برخی منابع ذکر کردند میوه بالنگ باعث بهبود رشد استخوان‌های جنین می‌شود. بالنگ اعصاب زنان باردار را آرام می‌کند و از ایجاد تنش در این دوران جلوگیری می‌کند. خلاصه بالنگ بوی بد دهان را از بین می‌برد. از بالنگ برای دفع سموم کبد استفاده می‌شود. مصرف بالنگ دیابت را درمان می‌کند و برای دوران بارداری مفید است. خواص بالنگ در بارداری مانع از بروز تنش‌های عصبی می‌شود. بهتر است قبل از مصرف بالنگ از پزشک متخصص خود مشورت بگیرین

آشنایی با دیگر خواص بالنگ

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بالنگ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص بالنگ

بالنگ که به نام های اترنج، بادرنگ و اترج کبیر هم شناخته می شود، میوه ای بزرگ و بومی هند است که پوست ضخیم و چرمی به رنگ سبز، زرد یا نارنجی دارد، برگ های آن سبز و چرمی هستند و بوی آن شبیه لیمو به نظر می رسد و برخلاف سایر مرکبات آب کمی دارد چون بیشتر گوشت آن خشک است.

بالنگ از جمله قدیمی ترین درخت از گروه مرکبات است که توسط بشر کشت می شد و تاریخ کشت آن به ۱۷۰۰ سال قبل از میلاد مسیح می رسد. در ایران باستان نیز در ناحیه شوش وجود داشته است. گیاه بالنگ در کتب سنتی با نام” اترج کبیر” آمده است . از نظر گیاه شناسی بالنگ و بادرنگ در یک گروه به نام” Citrus medica” قرار دارد. این رقم درختچه ای است غیر منظم و دارای میوه ای برنگ زرد، دارای پوسته ای ضخیم که قسمت عمده آن را پوست زرد و گوشت سفید داخل پوست را فرا گرفته و تقریبا جائی برای گوشت ترش غیر خوراکی وسط آن باقی نگذارده است. میوه این گیاه را معمولا بصورت مربا استفاده می کنند.

مزه میوه بالنگ

ترنج (Citrus bergamia Risso) گیاهی از خانواده مرکبات است که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی و خوش و عطر و بو است. مزه میوه ترنج اندکی تلخ‌تر از گریپ‌فروت است ولی ترشی آن از لیمو کمتر است.

خواص بالنگ برای تقویت سیستم ایمنی بدن

بالنگ دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بوده و سرشار از ویتامین سی می باشد که از بدن انسان در مقابل بسیاری از عفونت‌ها محافظت کرده و با استرس اکسیتداتیو مبارزه کرده و از آسیب دیدن سلول‌های ایمنی بدن پیشگیری می‌کند. برای تقویت سیستم ایمنی بدن شما می توانید بالنگ را با برخی مواد غذایی مانند عصاره گیاهی آقطی، پروبیوتیک‌ها و زنجبیل ترکیب کرده و میل کنید.

خواص بالنگ برای یبوست و معده

آب و روغن بالنگ به دلیل ایجاد تعادل اسیدیته در روده باعث بهبود گوارش شده و برای درمان مشکلات مختلف مانند مشکلات معده، روده، نفخ، یبوست و تهوع مؤثر است.زود هضم بوده و در کاهش نفخ معده موثر است؛ جویدن پوست آن یک خوشبو کننده عالی دهان است

پوست زرد بالنگ برای تقویت قلب و دماغ و کبد سرد و معده و احشای داخل شکم مفید است و برای تحلیل بادها و نفخ و کمک به هضم غذا موثر می باشد، به خصوص خوردن مربای آن با عسل توصیه می شود.در کشور هند از ریشه بالنگ به عنوان ضد یبوست مزاج استفاده می‌شود و معتقدند که برای سنگ مثانه نیز مفید است.

چای و دمنوش بالنگ به طور گسترده برای بهبود حرکات روده و پیشگیری و درمان یبوست استفاده می شود.توصیه می شود که برای درمان یبوست روزانه یک یا دو فنجان دمنوش بالنگ استفاده کنید.

خواص بالنگ برای پوست

مقادیر بالای روغن های ضروری موجود در دمنوش بالنگ به افزایش گردش خون در بدن کمک کرده و به سفید تر و روشن تر شدن رنگ پوست کمک می کند.

بالنگ برای خوشبو کننده دهان

ویتامین سی موجود در بالنگ باعث سلامتی دهان و لثه شده و پالپ، آب عصاره و دانه های بالنگ به دلیل عطر قوی که دارد به رفع بوی بد دهان کمک می‌کند. باید توجه داشته باشید که خوشبو کردن دهان به کمک بالنگ موقتی می باشد.

خواص بالنگ برای تسکین دهنده درد

بالنگ دارای خاصیت ضد التهابی و تسکین دهنده قوی می‌باشد که به کاهش سردرد کمک می‌کند.

شما می‌توانید یک لیوان آب را با اندکی آب بالنگ ترکیب کرده و برای تسکین سردرد میل کنید.

خواص ضد التهاب

یکی از عوامل اصلی ایجاد التهاب در بدن رادیکال‌های آزاد می باشد و بالنگ مانند سایر مرکبات به دلیل داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی می‌تواند التهاب را خنثی کند.

طریقه مصرف میوه بالنگ

بر خلاف سایر انواع مرکبات، میوه بالنگ دارای پوست ضخیم و گوشت و دانه های بسیار کمی است به همین دلیل بیشتر از پوست آن استفاده می شود پوست خشک شده یا تازه بالنگ را به عنوان طعم دهنده ماست یا غلات صبحانه استفاده می کنند امروزه به طور گسترده از روغن بالنگ در پزشکی برای تهیه دارو استفاده می شود از پوست بالنگ برای تهیه دمنوش، کوکی، کیک میوه ای، انواع دسر، نوشیدنی ها، ترشی، شربت، مربا و مارمالاد استفاده می شود

خواص بالنگ برای درمان سرماخوردگی

این مرکبات سرشار از ویتامین سی بوده که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و برای درمان عفونت‌های تنفسی ناشی از سرماخوردگی بسیار مفید است.

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در مرکباتی مانند بالنگ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های باکتریایی، ویروسی و قارچی را کاهش می دهد.

همچنین ویتامین C موجود در بالنگ باعث کاهش علائم و کاهش طول مدت ابتلا به بیماری هایی مانند سرماخوردگی و پنومونی می شود.

در طب سنتی از چای بالنگ برای سرفه و گلودرد استفاده می شود.بهتر است چند قطره آب بالنگ را به چای سیاه گرم اضافه کرده و بنوشید.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}