; تولید روغن هسته خرما و دستور تهیه و تولید روغن هسته خرما در خانه - فال و خواب
خواص گلدان رزماری و فواید نگهداری گلدان رزماری در منزل

خواص گلدان رزماری و فواید نگهداری گلدان رزماری در منزل

خواص گلدان رزماری خواص گلدان رزماری ؛ فواید نگهداری گلدان رزماری در منزل همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص …

فواید گندمک برای کودکان ؛ خواص مصرف گندمک برای بچه ها چیست

فواید گندمک برای کودکان ؛ خواص مصرف گندمک برای بچه ها چیست

فواید گندمک برای کودکان فواید گندمک برای کودکان ؛ خواص مصرف گندمک برای بچه ها چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

مضرات شیر کاکائو چیست و مصرف شیر کاکائو چه مضراتی برای سلامتی دارد

مضرات شیر کاکائو چیست و مصرف شیر کاکائو چه مضراتی برای سلامتی دارد

مضرات شیر کاکائو چیست مضرات شیر کاکائو چیست ؛ مصرف شیر کاکائو چه مضراتی برای سلامتی دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

تولید روغن هسته خرما

تولید روغن هسته خرما ؛ دستور تهیه و تولید روغن هسته خرما در خانه

تولید روغن هسته خرما ؛ دستور تهیه و تولید روغن هسته خرما در خانه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

تولید روغن هسته خرما

هسته های روغنی از هنگام برداشت تا بدست آمدن محصول نهایی (روغن) مراحل مختلفی را پشت سر می گذارند، مراحل اولیه شامل جداسازی هسته از خرما، پاک کردن هسته و آماده سازی هسته برای روغن کشی است که پس از این مراحل، روغن کشی از هسته انجام می شود. پس از طی این مراحل بر روی روغن خام بدست آمده مراحل مختلف تصفیه انجام می شود.

در بخش تصفیه مواد مختلفی از روغن حذف می گردد و در این مرحله بعضی از مواد مفید نیز به مقدار کم خارج می گردند این مراحل شامل خنثی سازی، بو زدائی، رنگ زدائی، هیدروژناسیون و فرآیندهای تکمیلی است.آماده سازی هسته های روغنی: شامل قسمت های توزین، تمیز کردن، خرد کردن و واجد شرایط کردن هسته ها برای روغنکشی (پختن) پرک کردن ( فیلک کردن) است. اعمال خشک کردن و پوستگیری نیز میتواند بر حسب فرآیند و هسته هایی که روغنکشی میشود به این مراحل اضافه می شود.

۱ – تمیز کردن: در این مرحله هسته خرما از ضایعات و خار و خاشاک جدا شده و به صورت هسته بدون ضایعات در می آید.۲– خرد کردن هسته : پس از جداسازی هسته، مرحله خرد کردن انجام میشود. بهترین راندمان و کیفیت روغنکشی زمانی بدست میآید که از هسته بندی با مش ۲۰ انجام شود. آزمایشات روغنکشی با استفاده از دستگاه سوکسله و حلال AW- 406 بر اساس ۱۰٫۱۶۷ AOAC صورت گیرد.۳ -عمل پختن : برای سهولت در آزاد شدن چربی در فرآیند پرس مکانیکی، عمل حرارت دادن بکار برده میشود. رطوبت نقش مهمی در واکنش پختن و بدون رطوبت کافی عمل پختن به خوبی انجام نمیشود. آب یا بخار یا هر دو معمولاً برای افزودن رطوبت مصرف میشود.

آشنایی با دیگر خواص روغن هسته خرما

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص روغن هسته خرما آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص روغن هسته خرما

روغن نخل از پالپ میوه خرما یا از هسته آن استخراج می شود که هر کدام ویژگی های خود را دارد. به دلیل مقدار کاروتن بالا در روغن نخل رنگ آن نارنجی و زرد است، بویی همانند میوه و طعم کمی شیرین دارد؛ در آب و هوای گرمسیری آن مایع است، در لیتوانی، در دمای اتاق، سخت، و شبیه به مارگارین شود.این روغن حاوی مقدار زیادی از کاروتنوئیدها و منبع طبیعی فراوان از ویتامین E توکوفرول است. همچنین سرشار از مواد فعال زیستی است. ( روغن نخل به اکسیداسیون در دمای بالا نسبتا مقاوم است.)

خرما خود یکی از بمب های انرژی زایی محسوب می شود که خواص بی شماری دارد و زیر مجموعه خواص این بمب هیجان انگیز هسته آن هم از این نعمت بی نصیب نمانده است و خواص دارویی فراوانی را به خود اختصاص داده است بگونه ای که حتی افراد اقدام به گرفتن روغن از این هسته نموده اند . روغن نخل از پالپ میوه خرما و یا از هسته آن گرفته می شود و خواص درمانی و دارویی فراوانی برای آن ذکر شده است.

خواص روغن هسته خرما برای پوست

روغن هسته خرما به دلیل داشتن خاصیت آبرسانی فوق العاده و همچنین جذب سریع در پوست توانایی انتقال ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز پوست را داشته و ترمیم سلولی و تولید کلاژن جدید در پوست کمک می نماید.روغن هسته خرما مملو از اسیدهای چرب پالمیتیک ، لوریک و میریستیک است. وجود این اسیدها در روغن هسته خرما باعث می شود که برای تولید محصولات مراقبت از پوست مناسب باشد. همچنین وجود این اسیدهای چرب برای مرطوب نگه داشتن پوست صورت پوست که باعث لطافت ، نرم و یکنواختی پوست می گردد بسیار مؤثر خواهد بود. روغن هسته خرما از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش محافظت می کند. ویتامین C و E موجود در روغن هسته خرما از دیواره های سلولی محافظت می کند و تجزیه کلاژن را تنظیم می کند. این ویتامین ها باعث افزایش توانایی پوست در برابر اشعه UV نور خورشید می شوند.

روغن هسته خرما حاوی بسیاری از ویتامین ها از جمله A-B-C-D-E-K-B1-B2-B5-B6-B9-B12 و دیگر ویتامین ها ، املاح و مواد معدنی همچون : آهن ، کلسیم ، منزیم ، روی ، پتاسیم ، فسفر ، منگنز و همچنین دارای اسید های چرب مفید می باشد و اصلی ترین ویژگی این روغن جذب سریع آن در پوست بوده و به همین دلیل به سرعت مواد مغذی و ویتامین های آن جذب پوست و سلولهای پوستی می گردد و تاثیر گذاری آن در مدت زمان کوتاه قابل مشاهده و مطلوب خواهد بود .از این روغن می توان برای جوانسازی ، شفافیت ، رفع چین و چروک و لک ها صورت و دست ها ، ترمیم پوست ناشی از سوختگی ، اگزما و انواع حساسیت های پوستی ، رفع چین و چروک دور چشم استفاده نمود.

به دلیل اینکه روغن هسته خرما اصطلاحاً بعنوان یک روغن سبک شناخته می شود، به راحتی جذب پوست شده، منافذ تنفسی پوست را مسدود نمی کند و چربی آن روی روی پوست احساس نمی شود. این روغن برای استفاده بر روی پوست، تاثیر شگرفی در جلوگیری از خونریزی و بهبود زخم های تازه، جلوگیری و درمان آفتاب سوختگی و سوختگی‌های ناشی از اشعه ماورای بنفش (UV) و تسریع بهبود درد و اثر انواع سوختگی دارد. بنابراین، روغن هسته خرما می تواند به تنهایی به عنوان یک ترمیم کننده عالی پوست مورد استفاده قرار گیرد.

طرز تهیه روغن هسته خرما

هسته های روغنی از هنگام برداشت تا بدست آمدن محصول نهایی (روغن) مراحل مختلفی را پشت سر می گذارند، مراحل اولیه شامل جداسازی هسته از خرما، پاک کردن هسته و آماده سازی هسته برای روغن کشی است که پس از این مراحل، روغن کشی از هسته انجام می شود. پس از طی این مراحل بر روی روغن خام بدست آمده مراحل مختلف تصفیه انجام می شود.

در بخش تصفیه مواد مختلفی از روغن حذف می گردد و در این مرحله بعضی از مواد مفید نیز به مقدار کم خارج می گردند این مراحل شامل خنثی سازی، بو زدائی، رنگ زدائی، هیدروژناسیون و فرآیندهای تکمیلی است.آماده سازی هسته های روغنی: شامل قسمت های توزین، تمیز کردن، خرد کردن و واجد شرایط کردن هسته ها برای روغنکشی (پختن) پرک کردن ( فیلک کردن) است. اعمال خشک کردن و پوستگیری نیز میتواند بر حسب فرآیند و هسته هایی که روغنکشی میشود به این مراحل اضافه می شود.

۱ – تمیز کردن: در این مرحله هسته خرما از ضایعات و خار و خاشاک جدا شده و به صورت هسته بدون ضایعات در می آید.۲– خرد کردن هسته : پس از جداسازی هسته، مرحله خرد کردن انجام میشود. بهترین راندمان و کیفیت روغنکشی زمانی بدست میآید که از هسته بندی با مش ۲۰ انجام شود. آزمایشات روغنکشی با استفاده از دستگاه سوکسله و حلال AW- 406 بر اساس ۱۰٫۱۶۷ AOAC صورت گیرد.۳ -عمل پختن : برای سهولت در آزاد شدن چربی در فرآیند پرس مکانیکی، عمل حرارت دادن بکار برده میشود. رطوبت نقش مهمی در واکنش پختن و بدون رطوبت کافی عمل پختن به خوبی انجام نمیشود. آب یا بخار یا هر دو معمولاً برای افزودن رطوبت مصرف میشود.

روغن هسته خرما برای مو

روغن هسته خرما حاوی آهن است که از ریزش مو جلوگیری و به رشد مو کمک می کند و به همین منظور می توانید چند قطره روغن خرما را روی کف سر ریخته و خوب ماساژ دهید. و بعد از چند ساعت سر خود را بشویید . بعد از گذشت یک هفته ریزش مو بصورت قابل توجهی کاهش یافته و رفته رفته به رشد موهای مجدد کمک خواهد کرد . استفاده از این روغن باعث نرمی و درخشندگی مو خواهد بود.تقویت مو : کف سر خود را با روغن هسته خرما ماساژ دهید چون حاوی ویتامین و مواد مغذی است و به ضخامت و رویش مو های شما کمک می کند. درمان خارش سر : اگر بدنبال درمان خارش سر هستید روغن هسته خرما یکی از موادی است که علاوه بر درمان خارش به نرمی پوست هم کمک خواهد نمود.

خاصیت این روغن برای مو افزایش قطر ساقه در موهای معمول بوده و با دارا بودن درصد بالایی از اسید های مورد نیاز مو، یک روغن مغذی برای مو محسوب می شود. بدلیل وجود آرژنین بالا در این روغن، استفاده از آن به ترمیم سریع موهای آسیب دیده از مواد شیمیایی منجر می شود. تاریخ ها سرشار از مواد مغذی بیولوژیکی هستند که فیتوکمیکال های نامیده می شوند. در واقع خرما به عنوان دومین میوه سر شار از آنتی اکسیدان شناخته شده است . روغن هسته خرما متشکل از بسیاری مواد تغویتی ، از جمله کاروتنوئیدها است که باعث تقویت مو و محافظت آن در برار رادیکال های آزاد می شود.

ریزش مو یک امر طبیعی در پیری است. ریزش مو می تواند ناشی از عوامل بسیاری باشد . اما دلیل اصلی به این است که هنگامی که سلول ها توانایی تولید انرژی کافی نداشته باشند، تمام اندامهای ما – از جمله فولیکولهای موشروع به ضعیف شدن ودر نتیجه، رشد کم موه ها و یا ریزش آن می شود. در هنگام وقوع این اتفاق ،سلول ها به ویتامین B2 و اسیدهای آمینه نیاز خواهید داشت تا از بدتر شدن آن جلوگیری کند. روغن زیتون و روغن هسته ی خرما حاوی مقادیر بسیاری از اسید آمینه و ریبوفلاوین (ویتامین B2) هستند که می تواند به طور چشم گیری ریزش مو را کاهش دهد. اسید آمینه در تولید کراتین، کمک بسیاری می کند که برای تقویت فولیکول ها و افزایش کشش مو، امری ضروری محسوب می شود . از سوی دیگر، ریبوفلاوین نقش مهمی در تولید انرژی و بازسازی عملکرد سلولی نیز دارد.

خواص هسته خرما در طب اسلامی

در میان خواص شگفت انگیز خرما و هسته آن می توان قطع آبریزش چشم را یکی از خواص دارویی هسته خرما دانست. افرادی که بر اثر حساسیت فصلی یا حساسیت به نور یا دارویی دچار آبریزش چشم شده اند می توانند چند هسته خرما را کوبیده, بجوشانند و آن را بعد از صاف کردن جهت شستشو چشم به کار ببرند.عده ای بر این باورند که پودر هسته خرما برای افزایش قدرت بینایی نیز کاربرد دارد. برای اینکار می توان از آن به جای سرمه استفاده کرد. از دیگر مصارف درمانی هسته خرما, تسکین درد دندان است. با قرار دادن مقداری از پودر هسته خرما درد دندان از بین می رود.

مضرات روغن هسته خرما

درباره مضرات مصرف روغن هسته خرما اطلاعات زیادی در دسترس نیست .

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 11 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.