عرق آویشن و کبد و خاصیت خوردن عرق آویشن برای درمان کبد چرب
خواص سنبل الطیب برای کبد ؛ فواید مصرف سنبل الطیب برای چربی کبد
خواص سنبل الطیب برای کبد خواص سنبل الطیب برای کبد ؛ فواید مصرف سنبل الطیب برای چربی کبد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …
آیا ذرت چاق کننده است و بررسی میزان کالری موجود در ذرت
آیا ذرت چاق کننده است آیا ذرت چاق کننده است ؛ بررسی میزان کالری موجود در ذرت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …
خواص آلو بخارا خشک شده که باعث می شود که پوست انسان باطراوت تر شود
خواص آلو بخارا خشک شده خواص آلو بخارا خشک شده ؛ باعث می شود که پوست انسان باطراوت تر شود همگی در سایت فال و …
عرق آویشن و کبد
عرق آویشن و کبد ؛ خاصیت خوردن عرق آویشن برای درمان کبد چرب همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
عرق آویشن و کبد
مصرف عرق آویشن باعث کاهش و درمان نارسایی کبدی می شود.
بوییدن یا خوردن دمکرده و عرق آویشن در کاهش رطوبتهای زائد که گاهی در کبد یا ریه یا مغز جمع میشود، مؤثر است.
مصرف بیش از اندازه آویشن می تواند باعث مشکلات کبدی شود.
آشنایی با دیگر خواص عرق آویشن
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص عرق آویشن آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص عرق آویشن
آویشن (Thyme) گیاهی از خانواده نعناع است که به طور معمول در آشپزی کاربرد دارد و از خواص درمانی بسیار زیادی نیز برخوردار است. آویشن یک گیاه معطر و خوش عطر و بو است که دارای برگ های ریز و ساقه چوبی و نازکی است. این گیاه در اوایل تابستان با گل هایی به رنگ صورتی یا بنفش پوشیده میشود.
از جمله خواص عرق آویشن این است که میتوان آن را به عنوان دارویی جایگزین برای بسیاری از بیماریها مورد استفاده قرار داد. بخور آویشن، غرغره آن و مصرف عصاره روغنی این گیاه بر روی پوست نیز در موارد ابتلا به بیماریهای گوناگون کاربرد دارد.
این گیاه حاوی ترکیباتی نظیر تیمول (Thymol) است. تیمول یک ترکیب شیمیایی فنولی است که از خواص ضد باکتریایی، ویروسی، قارچی و انگلی برخوردار است. از دیگر خواص عرق آویشن میتوان به توانایی آن در کنترل اشتها، تقویت عملکرد سیستم ایمنی بدن و دفع حشرات اشاره کرد.
عرق آویشن به دلیل خواص دارویی و ادویه ای فراوانی که دارد بسیار محبوب و پرطرفدار است و سابقه استفاده از آن به قرن ها پیش باز می گردد . در طب اسلامی و سنتی به استفاده از آن توصیه فراوان شده است . به علت عطر بسیار خوشی که دارد معمولا هنگام پخت و پز از آن استفاده می شود.
این گیاه در صنایع مختلفی مانند صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و آرایشی کاربرد دارد و بازار عمده مصرف گیاه آویشن در کشورهای آمریکا و اروپا است. این گیاه بیشتر به شکل دمنوش یا عرق مورد استفاده قرار میگیرد.
خواص عرق آویشن برای سرفه و ریه
از دیگر خواص عرق آویشن میتوان به قدرت آن در مقابله با سرفه اشاره کرد. آویشن از دیر باز به عنوان درمانی خانگی برای بهبود سرفه، برونشیت و سایر مشکلات تنفسی مورد استفاده قرار میگرفته است. شواهد نشان داده اند که بخور آویشن نیز در باز کردن مسیر تنفس و بهبود سرفه موثر است.
مطالعات منتشر شده در ماهنامه European Respiratory Journal در سال ۲۰۱۳ میلادی نشان داده اند که تیمول موجود در آویشن میتواند بر روی گیرندههای موجود بر روی زبان، دهان، گلو و بینی تأثیر گذاشته و سرفه را مهار کند.
برای رفع سرفه، عرقهای گیاهی کمی از آویشن موثرتر هستند. عرق آویشن به دلیل داشتن خواص ضد باکتری و ضد التهابی، نه تنها به کاهش سرفه و احتقان کمک میکند بلکه به عوامل بیماریزای درونی نیز حمله کرده و باعث تسریع درمان میشود.
خواص عرق آویشن برای مو
از خواص عرق آویشن برای مو به صورت ماسک مو استفاده کنید. عرق طبیعی آویشن ریشههای سست موها را سفت و محکم میکند.
این عرق مانع از ریزش مو میشود و با تقویت پیاز مو به رویش مجدد و رشد موها کمک میکند.
خواص عرق آویشن برای مو موجب پرپشت شدن مو میشود. این عرق در رفع شوره سر نیز موثر است.
خواص عرق آویشن برای معده
عرق آویشن معده را تقویت میکند و در درمان ترشی معده موثر است، همچنین بادشکن و هضم کننده است.
چون خاصیت ضد نفخ و تسکین دهندگی دارد برای درمان مشکلات معده، تهوع، نفخ و هضم کنندگی مورد استفاده قرار می گیرد.
اگر به ناراحتی معده، تهوع، یبوست، نفخ یا درد دچارید، عرق آویشن میتواند بهترین درمان باشد.
خواص ضد التهاب و تسکین دهنده طبیعی آن و البته خواص ضد باکتری آن میتواند به رفع مشکلات معده کمک کرده و گوارش را بهبود بخشد.
همچنین، باعث بهبود حرکات روده نیز میشود.
خواص عرق آویشن برای کودکان
عرق آویشن مدر و پریودی آور است و از آن در برطرف کردن شب ادراری کودکان کمک میگیرند.
توجه داشته باشید که سبب بروز اختلالات تیروئیدی در کودکان کمتر از ۴ سال می شود.
خواص عرق آویشن برای کودکان باید با تجویز پزشک مصرف شود و نباید بیش از حد از آن استفاده کرد.
استفاده از خواص عرق آویشن برای کودکان در حد معقول و با تجویز پزشک مجاز است. اسفاده از عرق آویشن در مقادیر کم و به مدت کوتاه به عنوان دارو برای کودکان ایمن است.
تحقیقات در این زمینه ادامه دارد و بهتر است برای اطمینان بیشتر حتما قبل از مصرف آن برای کودکان با پزشک مشورت کنید.
خواص عرق آویشن برای پوست
مطالعات انجام شده توسط گروهی از دانشمندان ایمنی شناس در سال ۲۰۱۸ میلادی نشان داده است که تیمول در درمان درماتیت آتوپیک موثر بوده و به مهار سیتوکین ها و منقبض کردن بخشهای متورم پوست کمک میکند. بنابراین، مقابله با بیماری درماتیت اتوپیک و کاهش التهابات پوستی را نیز میتوان جزو خواص عرق آویشن طبقه بندی کرد.
به علاوه، توانایی تیمول در جلوگیری از عفونتهای ثانویه که ناشی از حضور باکتری استافیلوکوکوس اورئوس است به پیشگیری از تورم و التهاب ناشی از آن را نیز بتوان به عنوان خاصیت عرق آویشن به حساب آورد.
برای درمان مشکلات پوستی به خصوص آکنه مورد استفاده قرار می گیرد از این جهت نوجوانان توجه ویژه ای به عرق آویشن دارند.
بر طبق تحقیقات انجام شده توسط دانشمندان انگلیسی، مشخص شد که گیاه آویشن به دلیل وجود ترکیباتی به نام تیمول دارای خاصیت آنتی باکتریایی بوده که این امر می تونه برای درمان آکنه و جوش صورت کاربرد داشته باشه.
توانایی این گیاه در مقابله با آکنه بخاطر وجود ماده ی ضد باکتریایی ویژه ایه که دارای عملکردی خیلی قدرتمندتر از داروی بنزوئیل پروکسایده. بنزوئیل پروکساید ساخته شده از ترکیبات شیمیایی شناخته شدهایه که در بسیاری از کرمها و محصولات مخصوص درمان جوش صورت به کار می ره.
خواص عرق آویشن برای گلو درد
روزانه یک لیوان از عرق آویشن را به صوت ناشتا میتوان مصرف کرد و برای درمان برخی از بیماریها دو تا سه فنجان قبل از غذا نوشیده شود.
غرغره کردن با محلول آویشن التهاب گلو را کاهش میدهد.
برای این کار ۵ گرم برگ خشک آویشن را در ۱۰۰ سیسی آب جوش ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.
دهانتان را با این محلول شستشو دهید. این دوره را بیش از ۳ هفته دنبال نکنید.
یک درمان موثر و بی خطر و در عین حال آسان برای گلو دردهای چرکین استفاده از عرق آویشن و غرغره کردن هر یک ساعت آن است.
خاصیت ضد التهابی و ضد باکتریایی روغن آویشن و همچنین داشتن ویتامین های C و A که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کنند باعث می شوند در درمان سرما خوردگی و سرفه بسیار تاثیر گذار باشد.
در درمان گلودرد های چرکین، روغن آویشن بسیار موثر تر از آنتی بیوتیک های قوی است.
خواص عرق آویشن برای قاعدگی
تسکین درد و گرفتگیهای عضلانی را نیز میتوان جزو خواص عرق آویشن به حساب آورد.
مطالعات نشان داده اند که مصرف مداوم عرق آویشن به مدت دو ماه میتواند در کاهش انقباضات و دردهای ناشی از قاعدگی موثر باشد.
به این ترتیب، میتوان این گیاه و مشتقات آن را به عنوان جایگزین مناسبی برای ایبوبروفن به شمار آورد.
خواص عرق آویشن در بارداری
خواص عرق آویشن و عملکرد مشابهی که با استروژن دارد سبب میشود که مصرف آن و سایر عصارهها و مکملهای حاوی این گیاه در دوران بارداری توصیه نشود.
چرا که ممکن است خطر خونریزی و سقط جنین را افزایش دهد.
به خاطر داشته باشید که استفاده از این گیاه در پخت و پز بی خطر بوده و اثرات مشابهی را به همراه نخواهد داشت.
مصرف آویشن در بارداری پیشنهاد نمیشود، زیرا آویشن خاصیت سقط آوری دارد، بنابراین استفاده
از عرق آن که تغلیظ شده عصاره این گیاه خواهد بود، نیز در این دوران مضر و ممنوع است.