; جوانه لوبیا در طب سنتی ؛ خواص جوانه نخود از نظر طب سنتی چیه - فال و خواب
عرق برگ گردو در بارداری ؛ مصرف عرق برگ گردو برای جنین زنان باردار

عرق برگ گردو در بارداری ؛ مصرف عرق برگ گردو برای جنین زنان باردار

عرق برگ گردو در بارداری عرق برگ گردو در بارداری ؛ مصرف عرق برگ گردو برای جنین زنان باردار همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

خواص مویز برای کم خونی و خاصیت استفاده از مویز برای درمان کم خونی

خواص مویز برای کم خونی و خاصیت استفاده از مویز برای درمان کم خونی

خواص مویز برای کم خونی خواص مویز برای کم خونی ؛ خاصیت استفاده از مویز برای درمان کم خونی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

گیاه تاج خروس برای لاغری و ایا گیاه تاج خروس برای لاغری مفید است

گیاه تاج خروس برای لاغری و ایا گیاه تاج خروس برای لاغری مفید است

گیاه تاج خروس برای لاغری گیاه تاج خروس برای لاغری ؛ ایا گیاه تاج خروس برای لاغری مفید است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

جوانه لوبیا در طب سنتی

جوانه لوبیا در طب سنتی ؛ خواص جوانه نخود از نظر طب سنتی چیه

جوانه لوبیا در طب سنتی ؛ خواص جوانه نخود از نظر طب سنتی چیه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

جوانه لوبیا در طب سنتی

طبع جوانه لوبیا قرمز گرم و تر است و طبع جوانه لوبیا سفید معتدل تر است.

در ۱۰۰ گرم از جوانه نخود حدود ۳۰ کالری موجود است.

جوانه لوبیا باعث ازدیاد شیر می‎گردد.

جوانه لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری می‎کند و مقاومت بدن را در مقابل بیماری‎های عفونی بالا می‎برد.

خوراک جوانه لوبیا باعث تقویت حافظه می‎گردد.

جوانه لوبیا را می‎توان به جای گوشت استفاده کرد.

کسانی که خام گیاه‎خوار هستند هیچ وقت از جوانه خام لوبیا استفاده نکنند زیرا سمی است،

زیرا در لوبیای خام ماده سمی اسید سیانیدریک تولید می‎شود که در اثر طبخ این ماده از بین می‎رود.

بالا بردن مقومت بدن در برابر بیماری های عفونی

تقویت حافظه

مفید برای دفع سنگ مثانه

صاف شدن صدا

بهبود عملکرد سیستم عصبی

پیشگیری از آلزایمر

رفع کم‌خونی

افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن

رفع غلظت خون

تصفیه خون

تقویت، طراوت و جوان‌سازی پوست و رشد مو

آشنایی با دیگر خواص جوانه لوبیا

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جوانه لوبیا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با جوانه لوبیا

جوانه لوبیا حاوی ویتامین‌های A، B، C، E، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، پروتئین، کلسیم، منیزیم، منگنز، آهن، روی (زینک)، فیبر، اسیدفولیک و غیره است.

جوانه لوبیا تقریباً در همه جا بسیار رایج است اما مردم آسیای شرقی دوست دارند از آنها در کنار بسیاری از غذاهایشان استفاده کنند و دلایل خوبی هم برایش دارند.

فواید جوانه لوبیا شامل تقویت سلامت چشم، سلامت استخوان ها، تقویت سیستم ایمنی بدن و … می باشد.

خواص جوانه لوبیا برای کودکان

باعث تقویت و زیاد شدن شیر برای کودکان شیر خوار می شود.

برای تقویت حافظه کودکان مفید است.

مصرف جوانه لوبیا برای کودکان در حال رشد مفید است و به افزایش قد کودکان کمک می کند.

برای کودکان کم خون مفید است و به سلامت چشم کودکان کمک می کند.

طرز تهیه جوانه لوبیا

برای تهیه این جوانه ابتدا لوبیا را می‌شوییم. سپس به مدت ۱۸-۱۷ ساعت در آب قرار می‌دهیم تا خیس بخورد.

در این مرحله آب آن را صاف می‌کنیم و درون ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم.

یک پارچه سفید نمدار روی درب ظرف قرار می‌دهیم.

پس از ۴-۳ روز جوانه لوبیا رشد می‌کند. جوانه لوبیا پس از آماده شدن باید در یخچال نگهداری شود.

آیا جوانه لوبیا سمی است

بله همینطور است.کسانی که خام گیاه‎خوار هستند هیچ وقت از جوانه خام لوبیا استفاده نکنند زیرا سمی است،

زیرا در لوبیای خام ماده سمی اسید سیانیدریک تولید می‎شود که در اثر طبخ این ماده از بین می‎رود.

جوانه لوبیا برای طوطی و عروس هلندی

استفاده از جوانه ها برای پرندگان مفید است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن پرنده می شود

و تامین کننده نیازهای اصلی بدن پرنده است و کمتر پرنده به بیماری دچار می شود.

جوانه لوبیا برای اسنان ها سمی است و برای پرندگان نمی شود جواب قطعی داد پس مقدار کم به پرنده داده شود.

جوانه لوبیا برای مو

جوانه نخود و لوبیا حاوی مقادیر قابل توجه آهن است که با افزایش تولید گلبول های قرمز به بهبود گردش خون در پوست سر کمک کرده و به تقویت فولیکول های مو به افزایش رشد موی سر کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین A موجود در جوانه نخود و لوبیا به تقویت فولیکول های مو کمک کرده و احتمال ریزش مو را کاهش می دهد.

عدم تعادل هورمونی یکی از بزرگترین علل ریزش مو در زنان است، جوانه نخود و لوبیا به ایجاد تعادل هورمونی کرده و ریزش مو را درمان می کند.

سلنیوم موجود در جوانه نخود و لوبیا به کاهش قارچ ها و میکروب های عامل شوره در پوست سر کمک کرده و برای درمان شوره سر مفید می باشد.

جوانه نخود و لوبیا یک آبرسان طبیعی مو است؛ پروتئین های موجود در جوانه نخود و لوبیا باعث آبرسانی پوست سر شده و به بازسازی سلول های آن می شود.

جوانه لوبیا در بارداری

جوانه لوبیا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛

لذا برای زنان باردار و جنین و افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید و اثربخش است.

جوانه لوبیا و نخود

مواد معدنی موجود در دانه نخود هنگام جوانه زدن به میزان حداقل پنج‌برابر افزایش می‌یابد و هر جوانه کوچک تبدیل به یک بمب ویتامین C و B می‌شود که بسیار انرژی‌زاست.

جوانه نخود سرشار از پروتئین است و در برخی غذاهای خاورمیانه، مدیترانه‌ای و. . . استفاده می‌شود.

از فواید درمانی این جوانه انرژی‌بخش می‌توان به ضدعفونی‌کنندگی، محرک ادرار، مفید برای معده و کرم‌زدا بودن آن اشاره کرد.

از طرف دیگر نخود هنگام جوانه زدن نرم‌تر و قابل هضم‌تراست.

جوانه نخود را می‌توان به صورت خام یا بخارپز استفاده کرد.

برای بخارپز کردن نباید مدت پخت بیش از ۱۵دقیقه باشد.

جوانه نخود در سوپرمارکت‌های بزرگ محله‌ها به فروش نمی‌رسد و بسیار مطمئن‌تر است که خودمان آن را سبز کنیم.

جوانه لوبیا خواص فراوانی بوده که یکی از آنها بهبود عملکرد سیستم عصبی و تقویت حافظه است؛ مصرف جوانه لوبیا موجب پیشگیری از آلزایمر می‌شود و برای سالمندان بسیار مفید است.

جوانه لوبیا به علت داشتن ویتامین B۱۲، آهن و اسیدفولیک، موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون و رفع کم‌خونی می‌شود؛ لذا برای زنان باردار و جنین و افراد مبتلا به کم خونی بسیار مفید و اثربخش است.

مقادیر بالای پروتئین در این جوانه موجب تقویت عمومی، افزایش سطح انرژی و عضلانی شدن بدن می‌شود؛

لذا برای افرادی که فعالیت‌های فیزیکی سخت انجام می‌دهند از جمله کارگران، ورزشکاران مخصوصا بدن سازان، سالمندان و کودکان در حال رشد بسیار مفید است.

جوانه لوبیا به علت دارا بودن پروتئین بالا می‌تواند به عنوان جایگزین گوشت در برنامه غذایی قرار بگیرد.

ارزش غذایی جوانه لوبیا

هر فنجان (۱۰۴ گرم) جوانه لوبیا حاوی موارد زیر است:

۳۱ کالری

۶٫۲ گرم کربوهیدرات

۳/۳ گرم پروتئین

۰٫۲ گرم چربی

۱٫۹ گرم فیبر

۳۴٫۳ میکروگرم ویتامین ک (۴۳ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۱۳٫۷ میلی گرم ویتامین سی (۲۳ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۶۳٫۴ میکروگرم فولات (۱۶ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

منگنز ۰٫۲ میلی گرم (۱۰ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

مس ۰٫۲ میلی گرم (۹ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

ریبوفلاوین ۰٫۱ میلی گرم (۸ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۰٫۱ میلی گرم تیامین (۶ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۵۶٫۲ میلی گرم فسفر (۶ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۰٫۱ میلی گرم ویتامین ب۶ (۵ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۰٫۹ میلی گرم آهن (۵ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۲۱٫۸ میلی گرم منیزیم (۵ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۰٫۸ میلی گرم نیاسین (۴ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

۱۵۵ میلی گرم پتاسیم (۴ درصد از نیاز روزانه توصیه شده)

خواص جوانه لوبیا برای استخوان

مطالعات نشان می دهد که حدود ۵۰ درصد از زنان و ۲۵ درصد از مردان بالای ۵۰ سال به دلیل پوکی استخوان

در مقطعی از زندگی خود با شکستگی استخوان دست و پنجه نرم می کنند.

منگنز که در جوانه لوبیا یافت می شود، در ساخت استخوان های قوی مفید است.

منگنز هنگام ترکیب با کلسیم، ویتامین D، منیزیم، روی، مس و بور باعث بهبود توده استخوانی در زنان می شود

بنابراین، خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد.

خواص جوانه لوبیا برای عرووق کرونر

براساس گزارشی که توسط انجمن تغذیه آمریکا منتشر شده است، ویتامین K ممکن است به کاهش ابتلا به بیماری های قلبی کمک کند.

ویتامین K برای فرآیند لخته شدن خون لازم است و به جلوگیری از تجمع کلسیم در رگ های خونی کمک می کند.

این ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش دهد.

این مطالعه گزارش می دهد که کلسیفیکاسیون عروق کرونر (CAC) علامت بیماری قلبی عروقی است.

با این حال، ویتامین K ممکن است به حداقل رساندن پیشرفت آن کمک کند.

در کسانی که در طول آزمایش مکمل هایش را مصرف می کردند، کاهش ۶ درصدی CAC وجود داشت.

خواص جوانه لوبیا در کاهش استرس

چهارده مطالعه با استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف که یکی از آنها ویتامین C بود انجام شد تا مشخص شود

که آیا آنها می توانند به کاهش استرس، اضطراب و حتی افسردگی در زنان کمک کنند. این تحقیق که توسط مؤسسه جوآنا

بریگز در دانشگاه آدلاید استرالیا تهیه شده، نشان می دهد که ویتامین C در کاهش اضطراب در پاسخ

به استرس هایی که ممکن است زنان احساس کنند موثر است.

احتمالاً در حدود ۶۰ درصد از زنان در بعضی از مراحل زندگی از اضطراب رنج می برند و این امر همچنین بر مردان نیز تأثیر دارد.

کمبود ویتامین C ممکن است باعث ایجاد مشکل در تولید انتقال دهنده های مهم عصبی در مغز شود

که تأثیر مستقیمی بر خلق و خو و خواب دارند. اطمینان از مصرف مقدار زیادی ویتامین C نه تنها می تواند

از سرماخوردگی بکاهد بلکه ممکن است به شما در هنگام استراحت و داشتن آرامش بیشتر کمک کند.

به همین دلیل باید غذاهای سرشار از ویتامین C مانند جوانه لوبیا را میل کنید.

شواهد بیشتر، پتانسیل تسکین فشار روانی جوانه لوبیا را تأیید می کند. بیوفلاوونوئیدهای موجود در برابر استرس از بدن محافظت می کنند،

در حالی که تحقیقات منتشر شده در مورد این غذا و عملکردش نشان داد که مصرف جوانه لوبیا باعث افزایش سطح ملاتونین در موش ها می شود،

هورمونی که چرخه خواب و بیداری را تنظیم می کند و روحیه را بهبود می بخشد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.