آب برنج و دیابت و تاثیر مصرف آب برنج برای تنظیم قند خون
آب برنج و دیابت
آب برنج و دیابت ؛ تاثیر مصرف آب برنج برای تنظیم قند خون همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آب برنج و دیابت
افراد مبتلا به بیماری های دیابت، آسم و کولیت و همچنین افراد چاق نباید در مصرف آب برنج زیاده روی کنند. غذاهایی با مقادیر زیاد کربوهیدرات مانند حبوبات، غلات، ماکارونی، برنج و سبزیجات نشاسته ای برای افراد دیابتی ممنوع نمی باشند اما باید آنها را در حد اعتدال مصرف کنند.
آشنایی با دیگر خواص آب برنج
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آب برنج آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص آب برنج
آب برنج (به انگلیسی : Rice juice یا Rice water) مایعی شیری رنگ سرشار از نشاسته است که در نتیجه ی آبکش کردن برنج پخته شده یا برنج خیس خورده به دست می آید. زمانی که برنج را خیس می کنید و آن را می پزید، قطعا آب برنج را دور می ریزید. اما این مایع شیری باقی مانده هنگام خیساندن برنج فواید زیادی برای سلامت مو و فراتر از آن را دارد.
برنج دانه ای است که حاوی تعداد زیادی از مواد مغذی که وقتی در آب خیس می شود برخی از این مواد مغذی در مایع آزاد می شوند که می توانند برای مو یا پوست بسیار مفید باشند.نخستین بار خانم های ژاپنی بودند که فواید آب برنج برای پوست را کشف کردند، چون متوجه شدند در مزارع کشت برنج دست هایشان بسیار نرم می ماند.
برنج یک ماده غذایی است که در همه جای دنیا پیدا می شود و در بین غلات جایگاه ویژه ای دارد. این ماده غذایی خواص زیادی نیز دارد و علاوه بر انرژی رسانی به بدن نیازهای آن را نیز تامین می کند. اول و مهمتر از همه آن است که بدانید آب برنج چه خواصی دارد؟ آب برنج زمانی که برای چند ساعت خیسانده می شود مایع ابری و شیری مانند را ایجاد می کند.
برخی از اب های برنج تخمیر می شوند که بدان معناست که مدت زمان بیشتری خیسانده شده است. ۷۵ تا ۸۰ درصد از دانههای برنج را نشاسته تشکیل میدهد. در نتیجه آنچه پس از آبکشی برنج باقی میماند در واقع همان آب نشاسته است. از طرفی آب برنج حاوی ویتامینها و مواد معدنی بسیاری از جمله موارد زیر است: آمینو اسیدها ویتامین های گروه B ویتامین E مواد معدنی آنتی اکسیدان ها
خواص آب برنج برای چاقی صورت
برای چاقی صورت با آب برنج همیشه لازم نیست آن را بخورید. بلکه می توانید از آب برنج به عنوان یک ماسک استفاده کنید. اگر هر روز با استفاده از یک پد نرم یا پنبه آب برنج را بر روی پوست خود بمالید الاستیسیته ی صورت شما افزایش می یابد و همین امر موجب می گردد به مرور پوست گونه ها و به طور کلی صورت باز شده و صورت چاق تر و شفاف تر به نظر برسد. زیرا بی شک هر چه پوست صورت چاق تر شود بازتر شده و در نتیجه شفاف نیز می شود. پس چاق شدن و شفافیت صورت با آب برنج با استفاده از آن به عنوان ماسک نیز امکان پذیر است.
یکی از عواملی که می تواند موجب افتادگی، تیرگی و به نوعی لاغر و مریض دیده شدن پوست صورت شود کم آبی در بدن است. چاق شدن صورت با آب برنج از طریق رفع کمبود آب بدن صورت می گیرد. اگر آب برنج را به اندازه و به قاعده مصرف کنید بعد از مدت زمان مناسبی به اصطلاح عامیانه آب زیر پوست صورت شما می رود و صورتتان تپل تر و زیباتر از قبل به نظر می رسد.
یکی از عومل مهم و تاثیر گذاری که باعث لاغری صورت و از بین رفتن طراوت وشادابی آن می شود استرس و ناراحتی است. موضوعی که شاید در عصر سرعت و تکنولوژی تبدیل به یک موضوع همیشگی در زندگی اکثر انسان ها شده باشد. اما اگر ماده ی غذایی مصرف نمود که تا حدی باعث آرامش اعصاب و ذهن و روان شود می توان نه تنها از لاغری صورت جلوگیری نمود بلکه چاقی موضعی را نیز به آن هدیه داد. بی شک آب برنج یکی از از همین مواد غذایی سودمند می باشد. چاقی صورت با آب برنج را می توان مرهون آرامش بخش دانستن این ماده ی غذایی غنی و سرشار از املاح مفید دانست.
خواص آب برنج برای گلدان
زمانی که شما برنج رو آب می کنید نشاسته موجود در آن تا حدودی خارج میشه و موقع ابکش کردن ویتامین های گروه B از اون جدا میشه چون محلول در آب هستن. گیاهان عاشق نشاسته هستن و این ماده رو خیلی دوست دارن و در واقع نشاسته موجب شادابی گیاه میشه. همچنین برنج سرشار از نیتروژن، پتاسیم و فسفر و دیگر مواد ضروری است که میتونه موجب تغذیه گیاه بشه.
برنج رو در آب خیس کنید. خوب چنگ بزنید و بعد یکی دو. ساعت اجازه بدین برنج در آب بمونه. بعد از این مدت برنج رو در صافی بریزین و آبش رو جدا کنید. حالا از این آب برای آبیاری گلها و گیاهان استفاده کنید. اگر هم خواستین از آب برنج موقع آبکش کردن و پخت برنج استفاده کنید، باید آبش بدون نمک و روغن باشه. مقداری از اون آب رو بردارین، با کمی آب معمولی مخلوطش کنید و به گیاه بدین.
خواص آب برنج برای بچه ها
آب برنج به دلیل هضم راحت و داشتن انواع ویتامینها و مواد مغذی، برای نوزادانی که تازه از شیر گرفته شدهاند مناسب است. ویتامینهای موجود در آب برنج برای سیستم عصبی، پوستی، گوارشی و افزایش انرژی کودکان و نوزادان توصیه میشود. آب برنج اسهال نوزادان را درمان کرده و کربوهیدرات موجود در برنج باعث افزایش انرژی کودکان در سنین رشد میشود.
جایگزینی آب برنج به جای شیر مادر توصیه نمیشود. نوزادان و کودکانی که به آب برنج حساسیت داشته و دچار نفخ، درد معده، استفراغ، تنگی نفس و جوشهای پوستی میشوند، باید قبل از مصرف آب برنج احتیاط کرده و با پزشک مشورت کنند. اگر شیر سویا را به آب برنج اضافه کنید امکان دارد باعث به وجود آمدن آلرژی در بدن شود. اگر آب برنج آلوده باشد، سلامتی نوزادان را به خطر میاندازد. پس حتما قبل از مصرف، برنج را خوب شسته و تمیز کنید.
آب برنج و گلاب
برای اینکه موهایی نرم و براق داشته باشید، کافی است از ماسک آب برنج استفاده کنید. اجازه دهید این ماده به مدت ۲۰ دقیقه روی موهایتان بماند و پس از آن، از شامپو و نرم کننده مو استفاده کنید. اگر به محلول آب برنج مقداری گلاب هم اضافه کنید، نتیجه بهتری خواهید گرفت. همچنین، برای نرم و براق کردن موهای خود میتوانید از محصولات مراقبت از مو به ویژه ماسک مو حاوی روغن سبوس برنج استفاده کنید.
ماسک جوانسازی آب برنج برای داشتن پوستی زیبا مواد لازم: برنج ، آب ، شیر ، عسل ، گلاب ، کپسول ویتامین E ، در ظرفی، یک لیوان آب سرد بریزید و ۲تا۳ قاشق غذاخوری برنج خام به آن اضافه کنید. آن را روی شعله کم بگذارید تا وقتی که برنج نرم شود بگذارید بپزد. آنگاه آب اضافی را بگیرید و آن را در کاسه ای جدا بریزید. ظرفی را بردارید و برنج پخته شده را در آن قرار دهید و برنج را بکوبید تا خمیر مناسب بدست آید. آنگاه یک قاشق غذاخوری از شیر گرم و عسل را به برنج اضافه کنید. بعد، از یک سوزن برای ایجاد سوراخ در کپسول ویتامین ای استفاده کرده و روغن را فشار دهید. در آخر یک قاشق چایخوری گلاب اضافه نموده و همه مواد تشکیل دهنده آن را به خوبی ترکیب کنید تا ماسک صورت آماده شود.
ماسک آب برنج
ماسک آب برنج جزو ماسک های فوق العاده موثر برای جوانی پوست و جلوگیری از پیری پوست صورت است و همچنین بهترین روش درمان برای منافذ باز پوست ماسک آب و پودر پرنج است. ماسک آب برنج برای جوانی و ضد پیری پوست: مواد لازم: پودر برنج سفیده تخم مرغ گلیسیرین ۲ قاشق غذا خوری پودر برنج و ۱ عدد سفیده تخم مرغ و ۵ قطره گلیسیرن را با هم مخلوط کرده و ماسک را تهیه کنید. لایه ی نازکی از ماسک را روی پوست بمالید و تا زمانی که ماسک روی پوستتان خشک نشده ان را نشویید. بعد از اینکه ماسک کاملا خشک شد صورت را با آب سرد بشویید.
از آب برنج به جای حالت دهنده ها می توانید استفاده کنید؛ به این صورت: موهای خود را با شامپو بشویید؛ با آب دوش به طور کامل آب کشی کنید؛ آب برنج را روی موهایتان بریزید؛ موها و کف سر را با آب برنج ماساژ بدهید؛ بگذارید ۲۰ دقیقه بماند؛ موهای خود را با آب گرم دوش به طور کامل آب کشی کنید.
برای چاقی صورت با آب برنج همیشه لازم نیست آن را بخورید. بلکه می توانید از آب برنج به عنوان یک ماسک استفاده کنید. اگر هر روز با استفاده از یک پد نرم یا پنبه آب برنج را بر روی پوست خود بمالید الاستیسیته ی صورت شما افزایش می یابد و همین امر موجب می گردد به مرور پوست گونه ها و به طور کلی صورت باز شده و صورت چاق تر و شفاف تر به نظر برسد. زیرا بی شک هر چه پوست صورت چاق تر شود بازتر شده و در نتیجه شفاف نیز می شود. پس چاق شدن و شفافیت صورت با آب برنج با استفاده از آن به عنوان ماسک نیز امکان پذیر است.
ماسک جوانسازی آب برنج برای داشتن پوستی زیبا مواد لازم: برنج ، آب ، شیر ، عسل ، گلاب ، کپسول ویتامین E ، در ظرفی، یک لیوان آب سرد بریزید و ۲تا۳ قاشق غذاخوری برنج خام به آن اضافه کنید. آن را روی شعله کم بگذارید تا وقتی که برنج نرم شود بگذارید بپزد. آنگاه آب اضافی را بگیرید و آن را در کاسه ای جدا بریزید. ظرفی را بردارید و برنج پخته شده را در آن قرار دهید و برنج را بکوبید تا خمیر مناسب بدست آید. آنگاه یک قاشق غذاخوری از شیر گرم و عسل را به برنج اضافه کنید. بعد، از یک سوزن برای ایجاد سوراخ در کپسول ویتامین ای استفاده کرده و روغن را فشار دهید. در آخر یک قاشق چایخوری گلاب اضافه نموده و همه مواد تشکیل دهنده آن را به خوبی ترکیب کنید تا ماسک صورت آماده شود.
آب برنج برای ابرو
استفاده منظم از آب برنج فواید زیادی برای مو دارد و به تقویت ریشه و تحریک رشد موها کمک میکند.آب برنج برای مو سرشار از ویتامینها و املاح معدنی مفید برای رشد است. این املاح باعث پرپشت شدن، افزایش رشد مو میشود . به همین علت میتوانید از اب برنج برای پرپشت شدن ابروها هم استفاده کنید .
آب برنج و پیاز
آب پیاز یک درمان طبیعی شگفت انگیز برای رشد مجدد مو و ریزش مو می باشد که می توان از آن به روش های مختلف و بسیار ساده استفاده کرد.آب برنج باعث می شود رشد مو افزایش یابد و همچنین به درخشانی و براق تر شدن مو کمک زیادی می کند. افرادی که موهای خشک دارند با شستشوی موی خود با آب برنج می توانند موهای خشک را درمان کنند. همچنین آب برنج به نرم تر شدن مو و تقویت تارهای مو برای دفاع در برابر آسیب و موخره کمک زیادی می کند.
آب برنج و نمک برای مو
آب برنج را تا یک هفته می توانید در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. برای تهیه آب برنج آبکش شده از نمک و روغن استفاده نکنید.
یخ اب برنج برای صورت
یخ آب برنج برای لک صورت : مقداری از آب جوشیده شده در برنج را به مقدار لازم در قالب های یخ بریزیدو در فریزر بگذارید، یخ بدست آمده را روزی ۲ بار بر روی پوست خود بمالید و مهلت دهید جذب پوست شود( لازم به ذکر است مدت استفاده از یخ آب برنج سه روز میباشد و بعد از گذشت سه روز تاثیر گذار نیست )
چگونه از آب برنج برای صورت استفاده کنیم
با یک تکه پنبه مقداری آب برنج را بر روی پوست صورت ماساژ دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه بماند تا خشم شود سپس با آب سرد خوب بشویید. این ماسک را دو بار در روز استفاده کنید تا زدوتر نتیجه بگیرید.ماسک آب برنج و روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری آب برنج را با یک قاشق غذا خوری روغن زیتون ترکیب کنید و با یک پد پنبه ای به مدت ۳ دقیقه بر روی پوست ماساژ دهید و سپس با آب گرم خوب بشویید.
خیساندن سریع ترین راه برای درست کردن آب برنج است. برای استفاده از این روش: یک دوم پیمانه برنج خام آماده کنید؛ آن را به خوبی بشویید؛ دو سه پیمانه آب در کاسه ای ریخته و برنج را هم در آن بریزید؛ حدود ۳۰ دقیقه بگذارید برنج خیس بخورد؛ آب برنج را درون کاسهٔ تمیزی صاف کنید.
بعضی از کسانی که آب برنج استفاده می کنند، عقیده دارند آب برنج تخمیرشده، نسبت به آب برنج معمولی، خواص بیشتری دارد.مطالعه ای در سال ۲۰۱۲ حاکی از آن است که مخمرها، آنتی اکسیدان بیشتری دارند. آنتی اکسیدان ها با آسیب به سلول های مو و پوست مقابله می کنند؛ به همین خاطر معمولا از مواد تشکیل دهندهٔ محصولات زیبایی هستند.برای تخمیر آب برنج، همان مراحل ۱ تا ۴ در روش خیساندن را انجام بدهید، اما پیش از صاف کردن، بگذارید آب برنج تا ۲ روز در دمای معمول اتاق بماند تا تخمیر شود. سپس آب برنج را پیش از استفاده، در کاسهٔ تمیزی صاف کنید.
روش دیگر برای درست کردن آب برنج، جوشاندن برنج است.یک دوم پیمانه برنج را با دو برابر آبی که معمولا برای پختن برنج استفاده می کنید، در ظرفی بریزید. برنج را در آب جوش بپزید و آب برنج را پیش از استفاده، در کاسهٔ تمیزی صاف کنید.