خواص آب خیار و سیب و فواید مصرف اب خیار و سیب برای کم خونی
خواص آب خیار و سیب
خواص آب خیار و سیب ؛ فواید مصرف اب خیار و سیب برای کم خونی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص آب خیار و سیب
سیب غنی از فیبر است و آب خیار رفع کم آبی بدن کمک میکند و در تمام طول روز پوست را درخشان نگه می دارد. مواد لازم برای ۴ لیوان کوچک مواد لازم: ۳ فنجان سیب خرد شده (با پوست) ۳ فنجان خیار خرد شده آب لیمو ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه: سیب و خیار را خرد کنید ا در مخلوط کن بریزید آب لیمو را اضافه کنید به هر لیوان به مقدار مساوی بریزید
آشنایی با دیگر خواص آب خیار
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آب خیار آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص آب خیار
آب خیار دارای مزایایی زیادی برای سلامتی است و از جمله خواص آب خیار کمک به لاغری، تقویت عضلات، جلوگیری از پوکی استخوان، افزایش قدرت مغز، درمان آکنه و تنظیم فشار خون است. خیار میوه ای چهار فصل از تیره ی کدوییان است که به انواع خیار سبز ( خیار گلخانه ای، خیار درختی و خیار خاردار )، خیار چنبر یا خیار شنگ و خیار سفید تقسیم می شود.
آب خیار نباید در مجاورت هوا قراربگیرد و باید تا چنددقیقه بعد از گرفتن مصرفشود.آب خیار را باید ۱۵-۲۰ دقیقه بعد از گرفتن مصرفکرد تا از واکنشهای شیمیایی و ازدسترفتن مواد مغذی جلوگیریشود. آسانترین راه گرفتن آب خیار زمانی است که خیار خام است. نیازی به پختن آن نیست. برای داشتن یک نوشیدنی سالم، میتوانید هویج، گوجهفرنگی، چغندرقند و فلفل و نمک را به آب خیار اضافهکنید.
خواص آب خیار ناشتا
بهترین زمان مصرف آب خیار برای لاغری صبح ها به صورت ناشتا است. آب خیار ناشتا براب سم زدایی و پاکسازی کبد مفید بوده و به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.
خواص آب خیار برای پوست خشک و جای جوش و لک صورت
خیار برای آب رسانی، درمان آکنه و جوش صورت و همچنین پاکسازی پوست صورت مفید می باشد. خیار دارای خواص ضد التهابی بوده و به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد مغذب به درمان آکنه و جوش صورت کمک می کند. ماسک خیار و جوش شیرین ۲ قاشق غذاخوری آب خیار را با ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین ترکیب کنید، خمیر به دست آمده را بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند، سپس با آب سرد بشویید.
هیدراته شدن، کلید شماره یک برای داشتن پوستی زیبا است، اما سیلیکا و آنتی اکسیدانهای موجود در خیار نیز میتوانند به پاک کردن پوست و جلوگیری از چین و چروک آن کمک کنند. اسید پانتوتنیک یا ویتامین B5 خیار همچنین ممکن است آرام آرام آکنه را از چهره شما بزداید. اگر خیار ( ماسک خیار) را بطور مستقیم روی هر قسمتی که دارای قرمزی یا التهاب است بگذارید یا با پنبه آب خیار را به صورت خود بمالید، باعث بهبود آن میشود.
خیار دارای خواص ضد ااتهابی بوده و می تواند به درمان لک های سفید و قهوه ای پوست کمک کند. ماسک خیار و قهوه و جوانه گندم ۱ قاشق چای خوری پودر جوانه گندم را با آب یک خیار بزرگ ترکیب کنید و بر روی لک های پوست بمالید، بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و سپس پوست را با آب خوب بشویید.
برای درمان پوست خشک بعد از خرد کردن یک عدد خیار، یک قاشق غذا خوری شکر را به آن اضافه کنید.بگذارید مدتی در یخچال بماند. سپس آن را روی صورت خود بگذارید و بعد از گذشت ۱۰ دقیقه با آب سرد بشویید. خیار اثر خنککنندگی دارد و پوست را نرم و لطیف میکند بنابراین برای پوست خشک بسیار مناسب است. خیار همچنین جزو مواد طبیعیای که پوست را جوان نگه میدارند هم هست.
خواص آب خیار برای کبد
آب خیار ناشتا براب سم زدایی و پاکسازی کبد مفید بوده و به درمان بیماری های کبد از جمله کبد چرب کمک می کند.خیار یکی از بهترین میوه ها برای سم زدایی و پاکسازی کبد است که به درمان بیماری کبد چرب کمک می کند.
خواص آب خیار برای کلیه
خیار منبع خوب آب می باشد که با افزایش ادرار به پاکسازی کلیه ها و درمان سنگ کلیه کمک می کند.
خواص آب خیار برای چاقی صورت
آب خیار باعث آب رسانی پوست صورت شده و می تواند باعث چاقی صورت شود، آب یک خیار را بگیرید و صبح و عصر بر روی صورت بمالید، بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و سپس با آب سرد بشویید.
خواص آب خیار و هویج
خیار غنی از ویتامین A،B۱،B۶،C،D ، فولات، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است و در صورت مخلوط شدن با آب هویج باعث کاهش اسیداوریک و در نتیجه کاهش درد آرتریت و نقرس می شود.
خواص آب خیار و کرفس
یکی از بهترین درمان ها در طب سنتی استفاده از مخلوط آب کرفس و خیار است.چرا که متابولیسم بدن شما را بالا می برد و بسیار کم کالری است و تا مدت زیادی به دلیل داشتن فیبر شما را سیر نگه می دارد. برای سلامتی کلی بدن و دفع سموم نیز مفید است و تاثیر زیادی روی پوست شما می گذارد.
خواص آب خیار و لیمو
خیار را با پوست رنده کنید. دو عدد لیمو را درون آن بچکانید و یک قاشق عسل نیز به آن اضافه کنید. می توان از رنده شده پوست لیمو هم در ماسک استفاده کرد. خیار باعث سفتی پوست و جلوگیری از افتادگی، خنککنندگی و کاهش چین و چروک میشود. کسانی که پوست چرب دارند؛ میتوانند خیار را در آب بپزند و سپس صاف کنند. در ادامه چند قطره آبلیمو در آن بچکانید و پوست را تمیز کنید. آب خیار را بگیرید و یک قاشق غذاخوری از آن را با چند قطره آب لیمو مخلوط کرده و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. ماسک را روی پوست صورت و گردن قرار دهید و پس از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه آن را بشویید. این ماسک باعث سفید شدن پوست خواهد شد.
همانطور که می دانید معجون خیار ، لیمو و زنجبیل را به عنوان یک چربی سوز قوی معرفی کرده ایم،اما می خواهیم بدانیم که این معجون چگونه به کاهش وزن کمک می کند. با توجه به اینکه زنجبیل ،خیار و لیمو هر دو خاصیت چربی سوزی و سم زدایی بدن را دارند می توانند با ترکیب هر سه یک فرمول لاغری طبیعی ایجاد کرد که در کنار یک رژیم غذایی سالم باعث کاهش وزن و لاغری شود. همچنین لیمو ترش به عنوان یک آنتی اکسیدان موثر در بدن عمل کرده و باعث می شود بدن سم زدایی شود و با احتباس مایعات در بدن و کاهش تورم شکم کمک می کند. همچنین زنجبیل خاصیت ترموژنیک نیز دارد که به فعال شدن سوخت و ساز بدن کمک زیادی می کند و کالری سوز قوی می باشد.
خواص آب خیار و سیب
سیب غنی از فیبر است و آب خیار رفع کم آبی بدن کمک میکند و در تمام طول روز پوست را درخشان نگه می دارد. مواد لازم برای ۴ لیوان کوچک مواد لازم: ۳ فنجان سیب خرد شده (با پوست) ۳ فنجان خیار خرد شده آب لیمو ۱/۲ قاشق چایخوری طرز تهیه: سیب و خیار را خرد کنید ا در مخلوط کن بریزید آب لیمو را اضافه کنید به هر لیوان به مقدار مساوی بریزید
طرز تهیه آب خیار
خیار را حتما پوست بکنید و خرد کنید . اصولا روی خیار با یک لایه محافظ پوشانده شده است البته خوردن آن مشکل زیادی ندارد اما باعث تغییر در مزه آب خیار میشود . سر و ته خیار را جدا کنید و خیار را به تکه های نسبتا بزرگ حدود ۲٫۵ سانتی متر خرد کنید .خیار را با غذاساز یا مخلوط کند کاملا مخلوط کنید . به مدت ۲ دقیقه روی سرعت نرمال و بالا مخلوط کنید . خیار باید کاملا خمیری مانند شود . آب خیار را سرو کنید . مقداری یخ به آن اضافه کرده و میل کنید . آب خیار داخل ظرف سر بسته و داخل یخچال تا ۱ هفته ماندگاری دارد .یک عدد صافی گذاشته و روی آن پارچه کوچکی بگذارید . مقداری خمیر خیار را روی صافی بریزید سپس با قاشق روی آن را فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود .