کندر برای حافظه و تقویت حافظه و هوش با خوردن کندر
کندر برای حافظه
کندر برای حافظه ؛ تقویت حافظه و هوش با خوردن کندر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
کندر برای حافظه
کندر در تقویت مغز و هوش بسیار موثر بوده و از این رو از خواص کندر برای حافظه و تقویت آن استفاده میکنند.
به کمک آن از میتوانید از بیماریهای مغزی مثل آلزایمر، پارکینسون و فراموشیهای کوتاه مدت می جلوگیری کنید و سلامت اعصاب خود را افزایش دهید.
از خواص کندر برای حافظه میتوان برای افرادی که در سن بالا هستند و مستعد ابتلا به بیماریهای مربوط به سیستم عصبی هستند، استفاده نمود.
کندر با عسل خورده شود تا فراموشی را درمان کند.
آشنایی با دیگر خواص کندر
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کندر آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص کندر
در انگلیسی به صمغ درخت کندر (Olibanum یا Indian frankincense یا Frankincense) می گویند.
گیاه کندر که در عربی به آن صمغ معنوی می گویند و در دنیا به نام کندر هندی معروف شده است،
نام یک درخت بومی کشور هند و پاکستان، سومالی، عمان و یمن می باشد.
کندر درختی خودرو است که در واقع از شیره آن به عنوان داروی گیاهی یا خوشبو کننده استفاده می شود.
کندر به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند سماق ، انبه ، پرتقال ، پسته و بادام هندی در راسته افراسانان دسته بندی می شود.
صمغ این درخت شگفت انگیز به خاطر بوی بسیار خوبی که دارد،
از دیر باز برای دود کردن و خوشبو کردن مکان های مختلف مورد استفاده بوده
و البته مصرف خوراکی نیز دارد و در طب سنتی از جایگاه بالایی برخوردار است.
صمغ سفید رنگی که در ایران همراه با اسفند در مجالس مختلف دود می کنند و آن را کندر می نامند
ممکن است شیره خشک شده یک درخت دیگر باشد و با کندر هندی اصلی که غالبا به رنگ زرد کم رنگ، نارنجی و قهوه ای قرمز دیده می شود متفاوت باشد.
پس جهت مصرف خوراکی و یا حتی دود کردن آن در منزل و بهره بردن از خواص درمانی گیاه کندر،
صمغ خشک شده آن را از فروشگاه های معتبر تهیه کنید. پیش از مصرف خوراکی کندر حتما با پزشک خود در این زمینه مشورت کنید.
خواص کندر برای مغز و اعصاب و تقویت حافظه
کندر در تقویت مغز و هوش بسیار موثر بوده و از این رو از خواص کندر برای حافظه و تقویت آن استفاده میکنند.
به کمک آن از میتوانید از بیماریهای مغزی مثل آلزایمر، پارکینسون و فراموشیهای کوتاه مدت می جلوگیری کنید و سلامت اعصاب خود را افزایش دهید.
از خواص کندر برای حافظه میتوان برای افرادی که در سن بالا هستند و مستعد ابتلا به بیماریهای مربوط به سیستم عصبی هستند، استفاده نمود.
کندر با عسل خورده شود تا فراموشی را درمان کند.
از کندر میتوان بهعنوان ضد افسردگی استفاده کرد؛ زیرا اثر آرامبخشی آن در افسردگی بسیار موثر است.
خواص کندر برای سرفه و عفونت ریه و کرونا
خواص ضدالتهابی و ضدباکتریایی این گیاه باعث کاهش عفونت نایژهها در ریه میشود
و با کاهش التهاب و گرفتگی رگهای خونی باعث میشود که سلامتی ریهها بازگردد.
کندر کمک کنده خوبی ست برای دفع خلط از ریه و به دستگاه تنفسی برای داشتن تنفسی بهتر می کند.
دمنوش کندر برای تنگی نفس، سرفه، بیماران کرونایی یا سرماخورده با درگیری ریه و افراد با مزاج بلغم و چاقی شکمی کاربرد دارد.
طرز تهیه دمنوش کندر خوراکی برای سرفه : مواد لازم کندر ۱ قاشق چایخوری آب جوش ۱ لیوان
روش تهیه دمنوش کندر برای سرماخوردگی : یک قاشق چایخوری کندر را درون یک لیوان شیشه ای بریزید.
سپس آب در حال جوش را درون لیوان ریخته و درب آن را بگذارید.
هر دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا کندر کاملا در آب جوش حل شده و دمنوش کرم رنگ شود.
بهتر است شب ها حدود ۱۵-۲۰ دقیقه دم کرده و تا ۵-۶ روز میل شود!
کندر طبع گرمی دارد. خوردن نوشیدنیهایی که طبع گرمی دارند، در رفع درد قفسه سینه و تنگی نفس بسیار موثر هستند.
برخی از متخصصان میگویند، زمانیکه شما علائم کرونا را در خود مشاهده کردید، ابتدا آرامش خود را حفظ کنید
و سپس در کنار مصرف داروهای پزشک و مراقبتهای لازم، در صورت توصیه پزشک یک قاشق غذاخوری از کندر را در یک لیوان آب جوش بریزید و میل کنید.
برای شیرین شدن آن میتوانید از عسل استفاده کنید. در طول روز، یک تا دو بار از این نوشیدنی بخورید.
خواص کندر برای رحم و کیست تخمدان و قاعدگی
از خواص دود کندر درمان عفونت و فیبروم رحم است.
مصرف کندر خوراکی به تنظیم تعادل هورمون ها در بدن کمک کرده
و علاوه بر این با تحریک جریان خون در رحم و لگن، قاعدگی نامنظم را درمان می کند.
تحقیقات نشان داده که کندر دارای خواص ضد درد طبیعی است
و برای درمان درد پریود مفید بوده و خونریزی شدید در دوران قاعدگی و پریودی را کاهش می دهد.
مصرف کندر به صورت خوراکی باعث تقویت قدرت باروری میشود.
در یک مطالعه مشخص شد که مکمل کندر احتمال بارداری را در خانمها بالا میبرد،
اما تحقیقات در اینباره کامل نیست و بدون مشورت پزشک نباید آن را خودسرانه مصرف کنید.
خواص کندر برای تیروئید
تحقیقات نشان می دهد که مصرف کندر خوراکی با بهبود تعادل هورمون ها به ویژه هورمون های تیروئید می تواند ، متابولیسم بدن را افزایش دهد.
خواص کندر در اسپند
یکی دیگر از خواص دود کندر پاک سازی هوا است.
سوزاندن کندر همراه با اسپند و زاج علاوه بر اینکه محیط را خوشبو میکند میتواند آلودگیهای محیطی را برطرف کند.
در زمان سرماخوردگی برای پیشگیری از ابتلای سایر افراد خانه به سرماخوردگی می توانید اسپند را به همراه کندر دود کنید.
سوزاندن کندر و یا مخلوط کردن آن با اسپند که باعث انتشار دود سفیدی همراه با عطر مطبوعی در فضا می شود
که این دود دارای خواص درمانی می باشد و ضد عفونی کننده هواست.
نحوه مصرف کندر
میتوانید از مصرف کندر بهجای استفاده از انواع آدامسها و خوشبوکنندهها بهرهمند شوید.
درخت کندر، دارای یک میوه ی کوچک به اندازه ی نخود است که آن را به صورت خام می خورند یا از آن برای تهیه غذایی به نام آب بنه و یا ترشی بنه شک استفاده می کنند.
همچنین صمغ آن را می گیرند؛ اگر بجوشانند، سقز به دست می آید که مانند آدامس خاصیت ارتجاعی دارد و برای سلامتی دندان ها، تقویت لثه ها و خوشبو شدن دهان بسیار مفید می باشد.
کندر به دلیل بوی خوبی که دارد برای تهیه لوازم آرایشی و صابون هم استفاده می شود. از کندر برای مصارف خوراکی هم استفاده می شود؛
در طب سنتی آن را می کوبند و در یک لیوان آب ریخته و ناشتا می خورند. اگر صمغ را خشک کنند، کندر به دست می آید که آن را مانند اسپند برای مصارف آروماتراپی می سوزانند.
بهترین صمغ کندر از کشور عمان به دست می آید، اما کندر یمنی و سومالی هم بسیار مشهور هستند.
از عصاره صمغ کندر در پزشکی استفاده می شود به عنوان مثال می توان با استفاده از آن یک دهانشویه طبیعی تهیه کرد.
کندر را کوبیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق مرباخوری از آن را در یک استکان آب حل کرده و مصرف کنید.
همچنین می توانید آنرا در دهان گذاشته و به صورت آدامس از آن استفاده کنید، اما کمی تلخ است.
کندر با عسل خورده شود تا فراموشی را درمان کند.
اگر تا چند روز هر روز ۳ گرم آن را در آب بخیسانید و ناشتا بخورید برای رفع فراموشی و زیادی بلغم مفید است.
کندر برای کودکان
کودکان و نوزادان نباید کندر مصرف کنند.
زیاده روی در مصرف کندر در دوران بارداری احتمال ابتلا به بیش فعالی را در نوزادان و کودکان، افزایش می دهد.
همچنین به دلیل تحقیقات کمی که در مورد اثر مصرف کندر بر روی نوزادان و کودکان انجام شده،
توصیه می شود که بهتر است آن ها از مصرف کندر اجتناب کنند.
کندر برای دندان درد
شستشو با کندر خیس شده بوی بد دهان را از بین میبرد، دندان درد را تسکین میدهد و عفونتهای لثه را درمان میکند.
خواص دود کندر
یکی دیگر از خواص دود کندر پاک سازی هوا است.
از خواص دود کندر میتوان به درمان افسردگی و اضطراب، تقویت حافظه و پیشگیری از آلزایمر،
پاکسازی و ضد عفونی کردن محیط، درمان سینوزیت، درمان عفونت و فیبروم رحم و نشاط آوری اشاره کرد.
در طب سنتی اعتقاد بر این است که دود کندر گرم کنندهی مغز است و به تقویت حافظه کمک میکند.
دود کردن صبحگاهی کُندر در منزل، سنت حضرت رضا (علیه السلام) بوده است.
استنشاق دود کندر در اول صبح، سبب کاهش رطوبت مغز و افزایش تمرکز می شود و استنشاقش در پایان شب، آرام کننده اعصاب است.
کندر در آب جوش
دمنوش کندر برای تنگی نفس، سرفه، بیماران کرونایی یا سرماخورده با درگیری ریه و افراد با مزاج بلغم و چاقی شکمی کاربرد دارد.
طرز تهیه دمنوش کندر خوراکی برای سرفه : مواد لازم کندر ۱ قاشق چایخوری آب جوش ۱ لیوان
روش تهیه دمنوش کندر برای سرماخوردگی : یک قاشق چایخوری کندر را درون یک لیوان شیشه ای بریزید.
سپس آب در حال جوش را درون لیوان ریخته و درب آن را بگذارید.
هر دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا کندر کاملا در آب جوش حل شده و دمنوش کرم رنگ شود.
بهتر است شب ها حدود ۱۵-۲۰ دقیقه دم کرده و تا ۵-۶ روز میل شود!