; طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل و روشی ساده برای درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه - فال و خواب
چغاله بادام سرد است یا گرم و طبیعت چغاله بادام چگونه است

چغاله بادام سرد است یا گرم و طبیعت چغاله بادام چگونه است

چغاله بادام سرد است یا گرم چغاله بادام سرد است یا گرم ؛ طبیعت چغاله بادام چگونه است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

طریقه مصرف شیره انگور برای چاقی و خاصیت شیره انگور برای چاق شدن

طریقه مصرف شیره انگور برای چاقی و خاصیت شیره انگور برای چاق شدن

طریقه مصرف شیره انگور برای چاقی طریقه مصرف شیره انگور برای چاقی ؛ خاصیت شیره انگور برای چاق شدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

لاغری با عرق زیره و کدام زیره برای لاغری بهتر است زیره سبز یا زیره سیاه

لاغری با عرق زیره و کدام زیره برای لاغری بهتر است زیره سبز یا زیره سیاه

لاغری با عرق زیر لاغری با عرق زیره ؛ کدام زیره برای لاغری بهتر است زیره سبز یا زیره سیاه همگی در سایت فال و …

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل ؛ روشی ساده برای درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل ؛ روشی ساده برای درست کردن ذرت مکزیکی خوشمزه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه ذرت مکزیکی اصل

مواد لازم برای ۴ نفر : کنسرو ذرت ۵۰۰ گرم قارچ ۳۰۰ گرم کره ۳۰ گرم سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی : مرحله اول برای تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی ابتدا ذرت را می شوییم و آبکشی می کنیم.

در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از کنسرو، خودمان ذرت را بپزیم. برای این منظور ذرت را دان می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله ۲ لیوان آب به همراه کمی نمک اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم ذرت به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد و نرم شود. پس از اینکه ذرت به طور کامل پخت، آنرا آبکشی می کنیم. مرحله سوم حالا قارچ را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، قارچ را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم در این مرحله آب لیمو ترش را به قارچ اضافه می کنیم تا از سیاه شدن رنگ قارچ جلوگیری کند. ابتدا که قارچ را تفت دهیم، شروع به آب انداختن می کند. باید قارچ را تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود تفت دهیم.مرحله پنجم پس از اینکه آب قارچ ها به طور کامل تبخیر شد، ذرت پخته شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با قارچ تفت می دهیم، سپس سس مایونز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن اضافه می کنیم.

مرحله ششم حالا با سرعت مواد را ترکیب می کنیم تا سس و ادویه ها به طور کامل با قارچ و ذرت مخلوط شود. پس از اینکه مواد یکدست شدند، حرارت زیر تابه را روی ملایم ترین درجه قرار می دهیم و پنیر پیتزا را به تابه اضافه می کنیم. مرحله هفتم حالا به آرامی مواد را هم می زنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و ذرت مکزیکی حالت کشیدار پیدا کند. در پایان ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه آویشن اضافه کرده و سرو می کنیم.

آشنایی با دیگر خواص ذرت مکزیکی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ذرت مکزیکی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص ذرت مکزیکی

ذرت (به انگلیسی : Maize یا Corn – با نام علمی Zea mays ) یکی از محبوب تریت غلات در قاره آمریکا بوده که بومی مکزیک و آمریکای مرکزی است، بیش از ۸۰۰۰ سال پیش اهلی شده و امروزه قسمت اعظم رژیم غذایی مردم جهان را تشکیل می دهد. ذرت تازه خام را برای تهیه انواع سالاد سبزیجات و سس سالاد استفاده می کنند. ذرت تازه و خشک را به صورت پخته و آب پز شده برای تهیه انواع غذا از جمله سوپ، آش، آبگوشت سبزیجات، سالاد، ترشی، انواع سس و ذرت مکزیکی به کار می برند.

ذرت مکزیکی یکی از تنقلاتی است که چند سالی در سبد غذایی مردم جای گرفته و اغلب خانواده‌ها به دلیل طعم و مزه مطلوب از آن به عنوان یک میان وعده غذایی استفاده می‌کنند. ذرت مکزیکی یکی از تنقلات بسیار محبوب به ویژه در فصول سرد سال می‌باشد. اگرچه این خوراکی به دلیل افزودنی‌هایی مثل انواع سس و ادویه‌جات بسیار طعم خوبی دارد اما فکر می‌کنید مصرف آن تا چه اندازه برای سلامتی شما مفید است.

تا حد امکان سعی کنید ذرت مکزیکی را به صورت خانگی تهیه کنید. کنار خیابان و مراکز پر رفت و آمد مکان مناسبی برای طبخ ذرت مکزیکی نیست. این مکان‌ها مملو از آلودگی‌ها و میکروب‌های بیماری‌زایی هستند که در صورت نفوذ به ماده غذایی می‌توانند برای مصرف‌کنندگان خصوصا کودکان بسیار مخاطره‌آمیز باشند.

خواص ذرت مکزیکی کبابی

گرچه ذرت های کبابی یا همان بلال معمولی نسبت به ذرت مکزیکی سالم تر هستند اما خوردن بلال کبابی احتمال سرطان را افزایش می دهد زیرا سوختن هر ماده غذایی سرطان زایی را افزایش می دهد. اگر ذرت بعد از کباب شدن در آب نمک قرار داده شود کمی از خاصیت خود را از دست می دهد.

خوردن دانه‌های سوخته بلال (که معمولا هم تعدادشان در بلال‌ها کم نیست) باعث ورود کربن به بدن و در نهایت با مصرف زیاد آن، فرد را مستعد ابتلا به سرطان‌های کبد و معده می‌کند. بنابراین مصرف بلال به صورت آب پز یا بخار پز شده، به مراتب بهتر از شکل کبابی آن است، چرا که همچنین باعث می‌شود دیگر از یک منبع اضافی نمک هم استفاده نشود (با توجه به خواباندن بلال بعد از کبابی شدن روی آتش).

خواص ذرت مکزیکی خام

ذرت را به صورت خام مصرف نکنید چرا که باعث اسهال می شود. ذرت به اختلالات روده ای مختلف منجر می شود پس بهتر است در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید.

خواص ذرت مکزیکی آب پز و بخارپز

طبع ذرت سرد و خشک است و بهترین نوع ذرت، بخارپز آن است. خوب است بدانید ذرت اگر بخار پز شود منبع آهن است، برخی آن را روی زغال کبابی می‌کنند، که این کار خاصیت اصلی آن را می‌گیرد، دود زغال هنگام درست کردن بلال روی ذرت می نشیند. بهترین روش برای پخت ذرت بخار پز کردن است که هم طعم متفاوتی دارد هم بسیاری از مواد مغذی آن حفظ می‌شود.

خوردن دانه‌های سوخته بلال (که معمولا هم تعدادشان در بلال‌ها کم نیست) باعث ورود کربن به بدن و در نهایت با مصرف زیاد آن، فرد را مستعد ابتلا به سرطان‌های کبد و معده می‌کند. بنابراین مصرف بلال به صورت آب پز یا بخار پز شده، به مراتب بهتر از شکل کبابی آن است، چرا که همچنین باعث می‌شود دیگر از یک منبع اضافی نمک هم استفاده نشود (با توجه به خواباندن بلال بعد از کبابی شدن روی آتش).

خواص ذرت مکزیکی برای چاقی و چاقی صورت

در طب سنتی امده است که برای چاقی صورت می توانید از پودر ذرت استفاده کنید. مصرف ذرت مکزیکی به عنوان میان وعده سبب افزایش کالری دریافتی شده و موجب چاقی افراد می شود. ذرت به دلیل قند بالا و کربوهیدرات فراوان در صورت مصرف زیاد افراد را دچار اضافه وزن می کند. برای تهیه ذرت مکزیکی به ذرت ، کره، نمک، سس های پرچرب و کالباس و برخی افزودنی های دیگر برای بهترکردن طعم و مزه آن می افزایند به همین علت این نوع ذرت سبب چاقی می شود.

خواص ذرت مکزیکی برای بچه ها

توجه داشته باشید که برای تغذیه ی نوزادان و کودکان حتما باید از ذرت ارگانیک استفاده کنید. مقادیر بالای مواد مغذی موجود در ذرت به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک می کند.

مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به دل درد و یبوست را در نوزادان و کودکان کاهش می دهد. مقادیر بالای کاروتنوئید های موجود در ذرت زرد به تقویت بینایی نوزادان و کودکان کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های چشمی را در آن ها کاهش می دهد.

کنار خیابان و مراکز پر رفت و آمد مکان مناسبی برای طبخ ذرت مکزیکی نیست. این مکان‌ها مملو از آلودگی‌ها و میکروب‌های بیماری‌زایی هستند که در صورت نفوذ به ماده غذایی می‌توانند برای مصرف‌کنندگان خصوصا کودکان بسیار مخاطره‌آمیز باشند.

طرز تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازم برای ۴ نفر : کنسرو ذرت ۵۰۰ گرم قارچ ۳۰۰ گرم کره ۳۰ گرم سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری آویشن ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز ½ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی طرز تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی : مرحله اول برای تهیه ذرت مکزیکی به سبک خیابانی ابتدا ذرت را می شوییم و آبکشی می کنیم.

در صورت تمایل می توانیم به جای استفاده از کنسرو، خودمان ذرت را بپزیم. برای این منظور ذرت را دان می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم. مرحله دوم در این مرحله ۲ لیوان آب به همراه کمی نمک اضافه می کنیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم ذرت به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بپزد و نرم شود. پس از اینکه ذرت به طور کامل پخت، آنرا آبکشی می کنیم. مرحله سوم حالا قارچ را به صورت ورقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، قارچ را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.

مرحله چهارم در این مرحله آب لیمو ترش را به قارچ اضافه می کنیم تا از سیاه شدن رنگ قارچ جلوگیری کند. ابتدا که قارچ را تفت دهیم، شروع به آب انداختن می کند. باید قارچ را تا زمانی که آب آن به طور کامل کشیده شود تفت دهیم.مرحله پنجم پس از اینکه آب قارچ ها به طور کامل تبخیر شد، ذرت پخته شده را اضافه می کنیم و چند دقیقه با قارچ تفت می دهیم، سپس سس مایونز را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و آویشن اضافه می کنیم.

مرحله ششم حالا با سرعت مواد را ترکیب می کنیم تا سس و ادویه ها به طور کامل با قارچ و ذرت مخلوط شود. پس از اینکه مواد یکدست شدند، حرارت زیر تابه را روی ملایم ترین درجه قرار می دهیم و پنیر پیتزا را به تابه اضافه می کنیم. مرحله هفتم حالا به آرامی مواد را هم می زنیم تا پنیر به طور کامل ذوب شود و ذرت مکزیکی حالت کشیدار پیدا کند. در پایان ذرت مکزیکی را در ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به مقدار دلخواه آویشن اضافه کرده و سرو می کنیم.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی بدون قارچ و پنیر پیتزا

بهترین نوع ذرت مکزیکی: اگر به شکل صحیح تهیه و مصرف شود، می تواند جای مواد غذایی مضر مانند چیپس و پفک را نیز بگیرد. برای تهیه ذرت مکزیکی سالم به آن نمک نزنید و به جای کره و روغن جامد به آن مقدار کمی روغن مایع بیافزایید و هرگز از سس های چرب استفاده نکنید . این ذرت مکزیکی را شما می توانید به عنوان یک میان وعده مناسب مصرف نمایید.

مواد لازم: ذرت یک لیوان . سیب زمینی خلال شده به مقدارکافی . پودرآویشن به میزان لازم . فلفل سیاه به مقدارخیلی کم . کره ۴۰گرم . نمک به میزان لازم . سس به میزان لازم . این دستور پخت برای ۳ نفر میباشد. برای تهیه ذرت مکزیکی ساده ابتدا باید ذرت مخصوص را خریداری کنیم و در یک ماهی تابه یا قابلمه گذاشته مقداری آب جوش به آن اضافه کنیم تا به مدت نهایتا ۵ دقیقه با آب بجوشد. بعد از پنج دقیقه گاز را خاموش کرده و ذرت را در یک صافی ریخته بعد از آن که ذرت کمی پخت، از صافی عبور دهیم.

در یک ماهی تابه مناسب به مقدار خیلی کم کره ریخته (در حدود ۴۰ گرم) و ذرت راکه قبلا آماده کرده ایم با کره مقداری تفت میدهیم. توجه داشته باشید شعله گاز باید کم باشد پس از آن که مقداری ذرت گرم شد سیب زمینی خلالی بسته بندی شده را به ذرت اضافه میکنیم و خوب به هم می زنیم. در این لحظه مقداری آویشن و مقدار کمی نیز فلفل سیاه اضافه میکنیم و تمام مواد را کاملا باهم مخلوط کرده و چند دقیقه ای اجازه میدهیم روی گاز باقی بماند با شعله خیلی کم تا مقداری گرم شوند.

پس از آن که مواد مخلوط شده مقداری گرم شدند، از سس مایونز یا سس فرانسوی مخصوص ذرت مکزیکی یا سس سالاد به مقدار دلخواه استفاده میکنیم. در این دستور ما از مقدار خیلی کمی سس استفاده کردیم. مقداری از سس سالاد را به مواد اضافه میکنیم و کاملا باهم مخلوط شان میکنیم تا یکی دو دقیقه روی گاز باشد. سپس گاز را خاموش می کنیم.

ذرت مکزیکی ساده خانگی ما آماده شده و آن را درون ظرف مناسب و دلخواه خودمان سرو میکنیم. اگر مایل بودید میتوانید مقدار خیلی کم کالباس را خرد کرده و به آن اضافه و مخلوط نمایید. در خیلی از مناطق برای تهیه ذرت مکزیکی از پنیر پیتزا و همچنین قارچ استفاده میکنند، در این دستور، ما ذرت مکزیکی رو به صورت ساده و فوری آماده کردیم.

ذرت مکزیکی برای کرونا و سرماخوردگی

ذرت برای کرونا مفید است زیرا این دانه های طلایی حاوی مقدار قابل توجهی تیامین یا همان ویتامین B1 هستند. یک تاثیر ذرت بر سرماخوردگی را می‌توان، پیشگیری از ابتلا به سرماخوردگی دانست. فیبر غذایی بسیار زیاد در ذرت و همچنین وجود ویتامین های مختلف در کنار کلسیم و آهن می‌تواند سپر دفاعی بسیار مناسبی در سرمای بی رحم زمستان باشد.

مصرف ذرت به دلیل وجود این مواد معدنی باعث می‌شود که سیستم ایمنی بدن تقویت شود. توان مقابله با ویروس ها بالا رود و دفع بیماری با سرعت بیشتری انجام شود. ویتامین C وظیفه‌ی توانبخشی به گلبول های سفید را دارد و به عنوان تجهیزات و اسلحه برای آنها محسوب می‌شود. امگا ۶ نیز با دفع بیماری دوران نقاهت را سرعت می‌بخشد.

در ذرت ویتامین های گروه ب نیز وجود دارند که در حین بیماری باعث می‌شوند، بدن به خوبی روند سوخت و ساز و جذب مواد دارویی را انجام دهد. همچنین با افزایش انرژی باعث تولید نشاط و بالا رفتن سطح ایمنی بدن می‌شوند. مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری ها و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهد.

ذرت مکزیکی برای معده و اسهال

ذرت حاوی فیبر و مواد مغذی فراوان است و سموم را از بدن دفع می کند. اما مصرف زیاد ذرت به علت فیبر فراوان برای معده مضراست و موجب ابتلا به سوء هاضمه و معده درد در افراد می شود.خوردن ذرت خام سبب ابتلای شما به اسهال می شود. مصرف ذرت زیاد شما را مبتلا به اختلالات روده ای خواهد کرد.

ذرت مکزیکی در مایکروویو

طرز تهیه ذرت مکزیکی در ماکروویو : مواد لازم :ذرت پخته شده ۳۰۰ گرم – مارگارین ۱ قاشق غذاخوری- سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری- پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری- آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری-نمک و فلفل به مقدار لازم- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری- قارچ پخته به میزان دلخواه . طرز تهیه :ذرت را در ظرف مخصوص ماکروویو بریزید. با قدرت ۸۰ درصد به مدت ۲ دقیقه در ماکروویو قرار دهید. (در فاصله ای که ذرت در ماکروویو است، ۳-۲ بار آن را هم بزنید تا تمامی ذرت ها گرم شوند) سپس کره، آویشن، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کنید و ۲-۱ دقیقه دیگر با همان قدرت در ماکروویو قرار داده تا کره ذوب شود. در این زمان ذرت را از ماکروویو خارج نموده،سپس قارچ پخته، سس مایونز و آبلیمو را اضافه کنید. نکنه : برای تهیه ی ذرت مکزیکی می توانید از کنسرو ذرت یا ذرت منجمد نیز استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 بهمن 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.