عوارض شکلات صبحانه و مضرات مصرف شکلات صبحانه برای بدن
عوارض شکلات صبحانه
عوارض شکلات صبحانه ؛ مضرات مصرف شکلات صبحانه برای بدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
عوارض شکلات صبحانه
خوردن شکلات می تواند باعث آزاد شدن سروتونین در مغز شود که به تجربه لذت بخش کمک می کند.
برخی افراد معتقدند که این امر می تواند باعث شود تا مردم نسبت
به شکلات احساس ” اعتیاد” پیدا کنند. شکلات، نسبتاً چربی بالایی دارد.
با این حال, چربی موجود در شکلات ” اسید استئاریک ” نامیده می شود
که چربی خون و انواع دیگر چربی را تحت تاثیر قرار نمی دهد. دفعه بعد که یک تکه شکلات دارید
به آن اجازه دهید تا ” در دهان شما ذوب شود تا کاملاً از طعم و بافت آن آگاه شوید.
شکلات صبحانه حاوی مقدار زیادی چربی، شکر و دیگر مواد پرکالری است،
بنابراین علاوهبر اینکه میتوانیم انرژی زیادی به بدن بدهد و بر متابولیسم اثر بگذارد قطعا سبب اضافه وزن نیز میشود.
شکلات صبحانه اثرات شادی آوری دارد اما از طرفی دیگر بخاطر داشتن چربی فراوان تاثیری مخرب برروی پوست خواهد داشت.
بویژه اگر پوستتان چرب است اصلا توصیه نمیکنیم شکلات صبحانه را جایگزین دیگر مواد خوراکی سالم کنید.
این مورد نادر است و درمواردی کم دیده شده. اما برخی از افرادی که مکرر دچار سردرد میشوند
و یا مبتلا به سردرد میگرنی هستند ممکن است با مصرف مقدار زیاد شکلات صبحانه مشکل میگرن در آنها تشدید شود.
حتما میدانید که برخلاف شکلات خالص در تهیه شکلات صبحانه از چربی، کره، خامه، کره کاکائو و قند فراوان استفاده میشود،
بنابراین شکلات صبحانه میتواند در دراز مدت سبب افزایش قند خون شود.
مصرف مقدار زیادی از این خوراکی هنگام صبح میتواند به صورت ناگهانی قند خون را افزایش دهد.
قند موجود در شکلات صبحانه در افراد بویژه کودکان میتواند عامل بروز خرابی و پوسیدگی دندان باشد.
مواد قندی به صورت کلی در تخریب دندان بسیار موثر هستند.
بنابراین اگر هر روز از شکلات و فرآوردههای شکلاتی شیرین استفاده میکنید لازم است بعد از صرف صبحانه مجددا مسواک بزنید.
با اینکه شکلات یک ماده انرژی بخش است و میتواند سطح متابولیسم بدن را افزایش دهد
اما هنگامی که با قند و چربی فراوان ترکیب میشود، آن خاصیت عالی خود را نخواهد داشت.
آشنایی با دیگر خواص شکلات صبحانه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص شکلات صبحانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با شکلات صبحانه
شکلات صبحانه یکی از مواد غذایی است که از کودکان تا بزرگسالان طرفدار آن هستند ، این ماده غذایی انواع گوناگون با غلظت های مختلفی دارد.
یکی از فراورده های پرطرفدار به خصوص در میان کودکان، شکلات صبحانه است. شکلات صبحانه در بسته بندی های گوناگون و با غلظت های متفاوتی در بازار وجود دارد.
شکلات ماده غذایی ای است که ۱۸ تا ۲۲ درصد کره کاکائو دارد اما در کرم کاکائو از کره کاکائو استفاده نمی شود
و بیشتر در آن از روغن های نباتی هیدروژنه همراه درصدی روغن مایع یا روغن های مخصوص شکلات های مالیدنی استفاده می شود
که کارخانه های تولید روغن آن را مخصوص کارخانه های شکلات سازی تهیه می کنند.
طرز تهیه شکلات صبحانه با خامه
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
خامه ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
خاک قند ½ فنجان
شکلات تختهای ۵۰ گرم
فندق خرد شده ۵۰ گرم
کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود، سپس آن را در یک کاسه بریزید.
پودر قند و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید، سپس آنها را میکس کنید تا یک مخلوط سفت حاصل شود.
شکلاتهای تختهای را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید.
زرده تخم مرغ را در یک کاسه خوب با همزن بزنید تا به رنگ کرم درآید و کش دار شود.
حال در یک ظرف مناسب دیگر مخلوط (کره، پودر کاکائو و پودر قند) را به همراه خامه
و فندق خرد شده بریزید و مخلوط کنید و سپس زردههای تخم مرغ را اضافه کنید.
در پایان شکلات تختهای نرم شده را به مواد اضافه و میکس کنید تا یک شکلات یکدست حاصل شود.
سپس آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذاید تا خودش را بگیرد.
خوشمزه ترین شکلات صبحانه
شکلات صبحانه فرمند
شکلات صبحانه پارمیدا
شکلات صبحانه مرداس
شکلات صبحانه M&M
شکلات صبحانه نوتلا
شکلات صبحانه میلکا
شکلات صبحانه برای بدنسازی
فلاونول، جادویی دیگر در شکلات صبحانه است. به تعدادی موش، از این ماده داده شد و آن ها بهتر و قوی تر از موش های دیگر شدند.
محققان می گویند که بهترین نتیجه را از ورزش داشتند و تنها نیمی از یک تکه شکلات صبحانه را در روز مصرف کردند.
اگر بیش از حد آن را بخورید، می تواند اثرات مفیدش را از بین ببرد.
مقداری شکلات صبحانه میتواند به اکسیژن رسانی در زمان تمرینات ورزشی کمک ویژه کند.
محققان پس از بررسی دورچرخه سواران سرعتی به این نتیجه رسیدند که بعد از خوردن شکلات صبحانه آنها عملکرد بهتری از خود نشان دادند.
شکلات صبحانه و یبوست
دسرها و مواد غذای شیرین پر از کربوهیدرات و چربی هستند و فیبر خیلی کمی دارند.
به همین خاطر روند هضم غذا را دچار مشکل میکنند.
افرادی که مشکل گوارشی دارند میگویند هر وقت شکلات میخورند دچار ناراحتی روده میشوند
اما هنوز شاهدی علمی مبنی بر اینکه شکلات صبحانه باعث یبوست میشود وجود ندارد.
با این حال، فال و خواب توصیه میکند وقتی دلتان خوراکی شیرین میخواهد،
به جای شکلات و شیرینی، میوههایی مانند تمشک و توت بخورید.
توتها در هر پیمانه حدود هشت گرم فیبر دارند
و با خوردن آنها مقدار زیادی از فیبر مورد نیاز روزانهتان تامین میشود.
شکلات صبحانه و اسهال
به هیچ عنوان وقتی اسهال دارید سراغ خوراکی های شیرین مانند شکلات صبحانه نروید.
فرق شکلات صبحانه و نوتلا
شکلات صبحانه انواع متنوعی دارد که یک نوع از ان که در ان فندق فراوان دارد را نوتلا می گویند به عبارتی شکلات صبحانه فندقی را نوتلا می گویند.
شکلات صبحانه را با چه نانی بخوریم
شکلات صبحانه را می توان با همه نانی خورد ولی خب معمول ترین نان برای شکلات صبحانه نان تست است.
شکلات صبحانه میندلا ساخت کجاست
میندلا برندی جدید از صنایع غذایی جواهری است. شکلات صبحانه و ژله شکری محصولاتی هستند که با برند مین دلا تولید میشوند.
شکلات صبحانه را چگونه بخوریم
شکلات صبحانه را می توانید همراه با نان تست برای صبحانه و عصرانه میل کنید.
طرز تهیه شکلات صبحانه سفید
شکلات تخته ای سفید، ۳۰۰ گرم
وانیل، ۳ قاشق مربا خوری
شیر، ۱/۵ لیوان
خامه سبک صبحانه، ۵ قاشق سوپ خوری سرخالی
ابتدا شکلات ها را به تکه های کوچکتری تقسیم کرده و به شیوه بن ماری
و با استفاده از حرارت غیرمستقیم، شکلات های را ذوب کنید
تا بافت کاملا یکدستی فراهم شود. سپس، خامه را به بافت نرم شکلاتی افزوده و به آرامی به هم بزنید.
پس از آنکه مایع حاصل، غلیظ شد به صورت تدریجی شیر را به مواد افزوده
و با هم به خوبی ترکیب نمایید. در آخرین مرحله نوبت به اضافه کردن وانیل می رسد.
شکلات آماده شده را از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید تا حرارت آن کم شود.
در آخرین مرحله، مناسب است آن را درون ظرف شیشه ای ریخته
و به مدت حداقل سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا بافت آن، استحکام لازم را بیابد.
طرز تهیه شکلات صبحانه با آرد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
شکر ½ لیوان
عسل ۱ قاشق مرباخوری
شکلات تخته ای ۵۰ گرم
فندق یا بادام زمینی خام ½ لیوان
کره ۱ قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق غذاخوری
برای تهیه شکلات صبحانه خانگی ابتدای کار شکلات تخته ای را درون یک کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم،
سپس اجازه می دهیم شکلات کاملا ذوب شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.
حالا آرد و پودر کاکائو را درون الک می ریزیم، سپس یک مرتبه درون قابلمه الک می کنیم. در ادامه مجددا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم
و یک بار دیگر درون قابلمه الک می کنیم. در ادامه شکر را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.
در این مرحله مخلوط آرد و شکر را با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر را طی ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم
تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
حالا مایه شکلات را مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه وقتی مایه شکلات کمی غلیظ شد،
شکلات تخته ای آب شده را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.
در این مرحله عسل را به همراه کره به مایه شکلات اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.
در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس وانیل را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.
حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس فندق یا بادام زمینی خام را به آن اضافه می کنیم
و به خوبی تفت می دهیم تا پوست شان به طور کامل جدا شود.
در ادامه فندق یا بادام زمینی را از تابه خارج می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم.
حالا فندق یا بادام زمینی خرد شده را به شکلات اضافه می کنیم،
سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم،
سپس درون آن را با دستمال مرطوب خشک می کنیم.
در نهایت مایه شکلات را درون شیشه می ریزیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم.
توجه داشته باشید شکلات درون یخچال به غلظت بیشتری می رسد.
در آخر این شکلات صبحانه خوشمزه را با نان تازه میل کنید. نوش جان.
خواص آنتی اکسیدانی شکلات صبحانه
شکلات به دلیل اینه حاوی فلانوئید است باعث به تاخیر افتادن آسیبهای سلولی میشود.
اگر برای دفع مواد مضر و سموم از بدن هر روز چای مینوشید، باید بدانید که شکلات یک جایگزین بهتر برای چای سیاه و سبز است.
شکلاتها بهخصوص اگر از نوع شیری باشند، مصرف آنها در وعده صبحانه به بدن یکدوز فلانوئید داده و همین باعث میشود که بدن در برابر آلودگیها در طول روز مقاومت داشته باشد.