; خواص شکلات صبحانه نوتلا ؛ عوارض مصرف شکلات صبحانه نوتلا چیه - فال و خواب
ویتامین دی و ریزش مو ؛ بهترین قرص ویتامین دی برای ریزش موی سر

ویتامین دی و ریزش مو ؛ بهترین قرص ویتامین دی برای ریزش موی سر

ویتامین دی و ریزش مو ویتامین دی و ریزش مو ؛ بهترین قرص ویتامین دی برای ریزش موی سر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

موز برای سرماخوردگی و خواص و مضرات مصرف موز برای درمان سرماخوردگی

موز برای سرماخوردگی و خواص و مضرات مصرف موز برای درمان سرماخوردگی

موز برای سرماخوردگی موز برای سرماخوردگی ؛ خواص و مضرات مصرف موز برای درمان سرماخوردگی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

مضرات جوهر زنیان ؛ عوارض مصرف زنیان برای لاغری و چربی سوزی

مضرات جوهر زنیان ؛ عوارض مصرف زنیان برای لاغری و چربی سوزی

مضرات جوهر زنیان مضرات جوهر زنیان ؛ عوارض مصرف زنیان برای لاغری و چربی سوزی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص شکلات صبحانه نوتلا

خواص شکلات صبحانه نوتلا ؛ عوارض مصرف شکلات صبحانه نوتلا چیه

خواص شکلات صبحانه نوتلا ؛ عوارض مصرف شکلات صبحانه نوتلا چیه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص شکلات صبحانه نوتلا

شکلات صبحانه دارای طبع گرم است و در ۱۰۰ گرم از آن حدود ۵۴۰ کالری موجود است.

شکلات می‌تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند: مطالعات متعددی نشان داده‌اند

که فلاونوئیدهای موجود در شکلات می‌توانند به انعطاف‌پذیری عروق و رگ‌ها کمک کنند.

طی هفت پژوهش که بر روی بیش از ۱۱۴ هزار نفر انجام شد، به این افراد در طول هفته چند وعده شکلات تلخ داده شد.

نتایج این پژوهش‌ها نشان دادند که با مصرف شکلات تلخ

خطر ابتلا به حمله‌ی قلبی ۳۷% و خطر ابتلا به سکته مغزی ۲۹ درصد کمتر می‌شود.

شکلات ممکن است شانس ابتلا به سرطان را کاهش دهد: فلاوانول‌های موجود در کاکائوی شکلات تلخ هم خاصیت ضد التهابی دارند

و هم خاصیت آنتی‌اکسیدانی. این دو خاصیت در کنترل عملکرد رادیکال‌های آزاد نقش مهمی دارند

و از آن‌جا که رادیکال‌های آزاد در بدن یکی از دلایل بروز و تشدید بیماری‌هایی از جمله سرطان هستند،

کنترل آن‌ها می‌تواند شانس ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

شکلات می‌تواند کلسترول خون را پایین بیاورد: مطالعات متعددی نشاند داده‌اند

که شکلات تلخ بر روی سطح کلسترول LDL تاثیر می‌گذارد و فلاوانول موجود در شکلات می‌تواند سطح کلسترول را پایین بیاورد.

شکلات می‌تواند برای مبتلایان آلزایمر مفید باشد: هنگام حمله‌ی بیماری آلزایمر، مسیرهای عصبی به مغز آسیب می‌بینند

و این اتفاق باعث از دست رفتن برخی از عملکردهای ذهن می‌شود.

طبق تحقیقی که در نشریه‌ی Medical News Today منتشر شده، یکی از عصاره‌های کاکائو به نام لاوادو می‌تواند

آسیب‌هایی که به این مسیرهای حیاتی وارد می‌شود را کاهش دهد.

شکلات می‌تواند به کاهش فشار خون کمک کند: داشتن مقدار مشخصی از نیتریک اکسید در بدن به نرمی شریان‌ها کمک می‌کند

و در نتیجه مقداری از فشار آن‌ها کاسته می‌شود. این اتفاق به معنی کاهش فشار خون است.

یکی دیگر از مزایای فلاوانول‌های شکلات این است که به تولید نیتریک اکسید در بدن کمک می‌کنند.

شکلات مشکلات بارداری را کاهش می‌دهد: پری-اکلامپسی یکی از عوارض خطرناک دوران بارداری و یکی از علت‌های مهم مرگ و میر مادران است

که طی آن فشار خون به شدت افزایش می‌یابد. محققان ثابت کرده‌اند که یکی از مواد شیمیایی موجود در شکلات تلخ به نام تئوبرومین می‌تواند

با تحریک قلب به اتساع عروق کمک کند. زنان باردار با مصرف مقدار بالاتر از شکلات تلخ ۴۰ درصد کمتر احتمال ابتلا به این عارضه را داشته‌اند.

شکلات می‌تواند به حفظ حافظه هنگام بالاتر رفتن سن کمک کند: تحقیقات نشان داده‌اند

زمانی که به افراد مسن عصاره‌ی کاکائو با مقدار فلاوانول بالا داده می‌شود،

عملکرد شناختی آن‌ها به مقدار قابل توجهی بهبود می‌یابد.

البته در شکلات مقدار فلاوانول کاکائو به دلیل فرآوری و افزودن مواد دیگر کاهش می‌یابد.

با شکلات می‌توانید بهتر ببینید: پژوهشگران دانشگاه ردینگ انگلستان به دلیل تاثیر فلاوانول‌های موجود

در شکلات بر روی جریان خون، تاثیر آن‌ها بر روی بینایی را هم بررسی کردند

و به نتایج جالب توجهی دست یافتند. این پژوهشگران طی یک تحقیق به دو گروه از داوطلبان شکلات سفید یا تلخ دادند.

بعد از پایان دوره مصرف‌کنندگان شکلات تلخ در آزمایش‌های بینایی‌سنجی عملکرد بهتری داشتند.

شکلات به تولید اندورفین بیشتر در بدن کمک می‌کند: ممکن است شما هم بعد از هیجان، فعالیت‌های ورزشی،

احساس درد و عشق و… متوجه شده باشید که حس خوشی و لذت‌تان چندبرابر می‌شود.

دلیل این اتفاق ترشح هورمون اندورفین در بدن است که خاصیت آرامش‌بخش و ضد درد دارد.

فلاوانول‌های موجود در شکلات به تولید اندورفین در بدن کمک می‌کنند، بدون این که احتیاجی باشد بدوید و ورزش کنید.

شکلات می‌تواند برای درمان سرفه مفید باشد: یکی از تاثیرات شگفت‌انگیز دیگر تئوبرومین در شکلات این است

که می‌تواند سرفه‌های شدید را درمان کند. در حال حاضر تولیدکنندگان محصولات دارویی در حال تحقیق و بررسی هستند

که در صورت امکان به جای کدئین که عوارض جانبی نامطلوبی دارد از تئوبرومین در شربت سرفه استفاده کنند.

آشنایی با دیگر خواص شکلات صبحانه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص شکلات صبحانه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با شکلات صبحانه

شکلات صبحانه یکی از مواد غذایی است که از کودکان تا بزرگسالان طرفدار آن هستند ، این ماده غذایی انواع گوناگون با غلظت های مختلفی دارد.

یکی از فراورده های پرطرفدار به خصوص در میان کودکان، شکلات صبحانه است. شکلات صبحانه در بسته بندی های گوناگون و با غلظت های متفاوتی در بازار وجود دارد.

شکلات ماده غذایی ای است که ۱۸ تا ۲۲ درصد کره کاکائو دارد اما در کرم کاکائو از کره کاکائو استفاده نمی شود

و بیشتر در آن از روغن های نباتی هیدروژنه همراه درصدی روغن مایع یا روغن های مخصوص شکلات های مالیدنی استفاده می شود

که کارخانه های تولید روغن آن را مخصوص کارخانه های شکلات سازی تهیه می کنند.

طرز تهیه شکلات صبحانه با خامه

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

خامه ۳ قاشق غذاخوری

کره ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ ۱ عدد

خاک قند ½ فنجان

شکلات تخته‌ای ۵۰ گرم

فندق خرد شده ۵۰ گرم

کره را از یخچال بیرون بگذارید تا نرم شود، سپس آن را در یک کاسه بریزید.

پودر قند و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید، سپس آن‌ها را میکس کنید تا یک مخلوط سفت حاصل شود.

شکلات‌های تخته‌ای را در یک ظرف بریزید و روی حرارت بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید.

زرده تخم مرغ را در یک کاسه خوب با همزن بزنید تا به رنگ کرم درآید و کش دار شود.

حال در یک ظرف مناسب دیگر مخلوط (کره، پودر کاکائو و پودر قند) را به همراه خامه

و فندق خرد شده بریزید و مخلوط کنید و سپس زرده‌های تخم مرغ را اضافه کنید.

در پایان شکلات تخته‌ای نرم شده را به مواد اضافه و میکس کنید تا یک شکلات یکدست حاصل شود.

سپس آن را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذاید تا خودش را بگیرد.

خوشمزه ترین شکلات صبحانه

شکلات صبحانه فرمند

شکلات صبحانه پارمیدا

شکلات صبحانه مرداس

شکلات صبحانه M&M

شکلات صبحانه نوتلا

شکلات صبحانه میلکا

شکلات صبحانه برای بدنسازی

فلاونول، جادویی دیگر در شکلات صبحانه است. به تعدادی موش، از این ماده داده شد و آن ها بهتر و قوی تر از موش های دیگر شدند.

محققان می گویند که بهترین نتیجه را از ورزش داشتند و تنها نیمی از یک تکه شکلات صبحانه را در روز مصرف کردند.

اگر بیش از حد آن را بخورید، می تواند اثرات مفیدش را از بین ببرد.

مقداری شکلات صبحانه می‌تواند به اکسیژن رسانی در زمان تمرینات ورزشی کمک ویژه کند.

محققان پس از بررسی دورچرخه سواران سرعتی به این نتیجه رسیدند که بعد از خوردن شکلات صبحانه آن‌ها عملکرد بهتری از خود نشان دادند.

شکلات صبحانه و یبوست

دسرها و مواد غذای شیرین پر از کربوهیدرات و چربی هستند و فیبر خیلی کمی ‌دارند.

به همین خاطر روند هضم غذا را دچار مشکل می‌کنند.

افرادی که مشکل گوارشی دارند می‌گویند هر وقت شکلات می‌خورند دچار ناراحتی روده می‌شوند

اما هنوز شاهدی علمی مبنی بر اینکه شکلات صبحانه باعث یبوست می‌شود وجود ندارد.

با این حال، فال و خواب توصیه می‌کند وقتی دلتان خوراکی شیرین می‌خواهد،

به جای شکلات و شیرینی، میوه‌هایی مانند تمشک و توت بخورید.

توت‌ها در هر پیمانه حدود هشت گرم فیبر دارند

و با خوردن آن‌ها مقدار زیادی از فیبر مورد نیاز روزانه‌تان تامین می‌شود.

شکلات صبحانه و اسهال

به هیچ عنوان وقتی اسهال دارید سراغ خوراکی های شیرین مانند شکلات صبحانه نروید.

فرق شکلات صبحانه و نوتلا

شکلات صبحانه انواع متنوعی دارد که یک نوع از ان که در ان فندق فراوان دارد را نوتلا می گویند به عبارتی شکلات صبحانه فندقی را نوتلا می گویند.

شکلات صبحانه را با چه نانی بخوریم

شکلات صبحانه را می توان با همه نانی خورد ولی خب معمول ترین نان برای شکلات صبحانه نان تست است.

شکلات صبحانه میندلا ساخت کجاست

میندلا برندی جدید از صنایع غذایی جواهری است. شکلات صبحانه و ژله شکری محصولاتی هستند که با برند مین دلا تولید می‌شوند.

شکلات صبحانه را چگونه بخوریم

شکلات صبحانه را می توانید همراه با نان تست برای صبحانه و عصرانه میل کنید.

طرز تهیه شکلات صبحانه سفید

شکلات تخته ای سفید، ۳۰۰ گرم

وانیل، ۳ قاشق مربا خوری

شیر، ۱/۵ لیوان

خامه سبک صبحانه، ۵ قاشق سوپ خوری سرخالی

ابتدا شکلات ها را به تکه های کوچکتری تقسیم کرده و به شیوه بن ماری

و با استفاده از حرارت غیرمستقیم، شکلات های را ذوب کنید

تا بافت کاملا یکدستی فراهم شود. سپس، خامه را به بافت نرم شکلاتی افزوده و به آرامی به هم بزنید.

پس از آنکه مایع حاصل، غلیظ شد به صورت تدریجی شیر را به مواد افزوده

و با هم به خوبی ترکیب نمایید. در آخرین مرحله نوبت به اضافه کردن وانیل می رسد.

شکلات آماده شده را از روی حرارت برداشته و کمی صبر کنید تا حرارت آن کم شود.

در آخرین مرحله، مناسب است آن را درون ظرف شیشه ای ریخته

و به مدت حداقل سه ساعت درون یخچال قرار دهید تا بافت آن، استحکام لازم را بیابد.

طرز تهیه شکلات صبحانه با آرد

آرد ۲ قاشق غذاخوری

شیر ۱ لیوان

پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری

شکر ½ لیوان

عسل ۱ قاشق مرباخوری

شکلات تخته ای ۵۰ گرم

فندق یا بادام زمینی خام ½ لیوان

کره ۱ قاشق مرباخوری

وانیل نوک قاشق غذاخوری

برای تهیه شکلات صبحانه خانگی ابتدای کار شکلات تخته ای را درون یک کاسه ریخته و روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم،

سپس اجازه می دهیم شکلات کاملا ذوب شود. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم.

حالا آرد و پودر کاکائو را درون الک می ریزیم، سپس یک مرتبه درون قابلمه الک می کنیم. در ادامه مجددا مخلوط آرد را درون الک می ریزیم

و یک بار دیگر درون قابلمه الک می کنیم. در ادامه شکر را به مخلوط آرد اضافه می کنیم.

در این مرحله مخلوط آرد و شکر را با هم مخلوط می کنیم، سپس شیر را طی ۲ مرحله به مواد اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم

تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

حالا مایه شکلات را مدام هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه وقتی مایه شکلات کمی غلیظ شد،

شکلات تخته ای آب شده را به آن اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شود.

در این مرحله عسل را به همراه کره به مایه شکلات اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

در ادامه قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس وانیل را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط می کنیم.

حالا یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس فندق یا بادام زمینی خام را به آن اضافه می کنیم

و به خوبی تفت می دهیم تا پوست شان به طور کامل جدا شود.

در ادامه فندق یا بادام زمینی را از تابه خارج می کنیم و به صورت ریز خرد می کنیم.

حالا فندق یا بادام زمینی خرد شده را به شکلات اضافه می کنیم،

سپس مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم،

سپس درون آن را با دستمال مرطوب خشک می کنیم.

در نهایت مایه شکلات را درون شیشه می ریزیم، سپس درون یخچال قرار می دهیم.

توجه داشته باشید شکلات درون یخچال به غلظت بیشتری می رسد.

در آخر این شکلات صبحانه خوشمزه را با نان تازه میل کنید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.