; سیب زمینی بنفش چیست و معرفی کامل سیب زمینی بنفش و خواصی که دارد - فال و خواب
مضرات دمنوش ریحان بنفش ؛ عوارض مصرف دمنوش ریحان بنفش چیه

مضرات دمنوش ریحان بنفش ؛ عوارض مصرف دمنوش ریحان بنفش چیه

مضرات دمنوش ریحان بنفش مضرات دمنوش ریحان بنفش ؛ عوارض مصرف دمنوش ریحان بنفش چیه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

کالری شیر دارچین و میزان کالری یک لیوان شیر دارچین برای بدن چقدره

کالری شیر دارچین و میزان کالری یک لیوان شیر دارچین برای بدن چقدره

کالری شیر دارچین کالری شیر دارچین ؛ میزان کالری یک لیوان شیر دارچین برای بدن چقدره همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

پوست انبه برای پوست و ایا پوست انبه برای پوست خوب است

پوست انبه برای پوست و ایا پوست انبه برای پوست خوب است

پوست انبه برای پوست پوست انبه برای پوست ؛ ایا پوست انبه برای پوست خوب است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

سیب زمینی بنفش چیست

سیب زمینی بنفش چیست ؛ معرفی کامل سیب زمینی بنفش و خواصی که دارد

سیب زمینی بنفش چیست ؛ معرفی کامل سیب زمینی بنفش و خواصی که دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

سیب زمینی بنفش چیست

سیب زمینی بنفش نخستین بار در سال ۱۸۱۷ در بازار لس هالز به فروش رسید. در اوایل این سیب زمینی رنگ قرمز مایل به بنفش هم داشته است و گونه دیگر آن نیز رنگ قرمز سرخ هم دارد. سیب زمینی بنفش مثل بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل از خانواده Solanaceae یا سبزیجات nightshade است. اگر میخواهید بدانید سیب زمینی بنفش مال کجاست باید بگوییم که محققان دانشگاه کلورادو در آمریکا این سیب زمینی را برای اولین بار تولید کردند و سپس یک شرکت اسکاتلندی تصمیم به تولید انبوه آن گرفت.

سیب زمینی بنفش (به انگلیسی : Purple Potatoes) یکی از انواع سیب زمینی هاست. مانند دیگر اعضای خانواده سیب زمینی آن ها از گیاه غده ای بومی منطقه کوه های آند در آمریکای جنوبی به دست می آیند.آن ها دارای پوست بیرونی آبی-بنفش و تقریبا سیاه و گوشت داخلی بنفش روشن هستند که حتی پس از پختن نیز بنفش است. سیب زمینی بنفش بافت متراکم تر و طعم کمی مغذی تر و خاکی تر از سیب زمینی معمولی دارد.

علت رنگ بنفش این سیب زمینی سطح بالای ماده “آنتوسیانین” است. آنتوسیانینها در توت سیاه، شاتوت، زغال اخته و بادمجان وجود دارند. گیاهان بنفش رنگی که محتوی این ماده هستند به میزان بسیار زیادی آنتی اکسیدانهای نیرومند دارند. در مقایسه با سیب زمینی معمولی، آن ها شاخص گلیسمی پایین تری دارند و سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه آنتوسیانین ها، تیامین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین C، منگنز، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و فیبر هستند.

طعم و مزه این سیب زمینی مشابه سیب زمینی معمولی است. تنها خواص سیب زمینی بنفش به نسبت بیشتر از بقیه سیب زمینی هاست. سیب زمینی بنفش نسبت به سیب زمینی سفید از بافتی متراکم تر، مغذی تر و خوش طعم تر برخوردار است. طبق اطلاعات منتشر شده در سال ۱۸۶۳ سیب زمینی با پنج رنگ سفید، زرد، صورتی، قرمز و بنفش در بازار اروپا موجود بوده است. حتی الکساندر دوما نویسنده معروف اشاره کرده که در این میان سیب زمینی بنفش از طعم خاص و بهتری برخوردار است و طرفداران بیشتری دارد.

آشنایی با دیگر خواص سیب زمینی بنفش

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سیب زمینی بنفش آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص سیب زمینی بنفش

سیب زمینی بنفش نخستین بار در سال ۱۸۱۷ در بازار لس هالز به فروش رسید. در اوایل این سیب زمینی رنگ قرمز مایل به بنفش هم داشته است و گونه دیگر آن نیز رنگ قرمز سرخ هم دارد. سیب زمینی بنفش مثل بادمجان، گوجه فرنگی و فلفل از خانواده Solanaceae یا سبزیجات nightshade است. اگر میخواهید بدانید سیب زمینی بنفش مال کجاست باید بگوییم که محققان دانشگاه کلورادو در آمریکا این سیب زمینی را برای اولین بار تولید کردند و سپس یک شرکت اسکاتلندی تصمیم به تولید انبوه آن گرفت.

سیب زمینی بنفش (به انگلیسی : Purple Potatoes) یکی از انواع سیب زمینی هاست. مانند دیگر اعضای خانواده سیب زمینی آن ها از گیاه غده ای بومی منطقه کوه های آند در آمریکای جنوبی به دست می آیند.آن ها دارای پوست بیرونی آبی-بنفش و تقریبا سیاه و گوشت داخلی بنفش روشن هستند که حتی پس از پختن نیز بنفش است. سیب زمینی بنفش بافت متراکم تر و طعم کمی مغذی تر و خاکی تر از سیب زمینی معمولی دارد.

علت رنگ بنفش این سیب زمینی سطح بالای ماده “آنتوسیانین” است. آنتوسیانینها در توت سیاه، شاتوت، زغال اخته و بادمجان وجود دارند. گیاهان بنفش رنگی که محتوی این ماده هستند به میزان بسیار زیادی آنتی اکسیدانهای نیرومند دارند. در مقایسه با سیب زمینی معمولی، آن ها شاخص گلیسمی پایین تری دارند و سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه آنتوسیانین ها، تیامین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین C، منگنز، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و فیبر هستند.

طعم و مزه این سیب زمینی مشابه سیب زمینی معمولی است. تنها خواص سیب زمینی بنفش به نسبت بیشتر از بقیه سیب زمینی هاست. سیب زمینی بنفش نسبت به سیب زمینی سفید از بافتی متراکم تر، مغذی تر و خوش طعم تر برخوردار است. طبق اطلاعات منتشر شده در سال ۱۸۶۳ سیب زمینی با پنج رنگ سفید، زرد، صورتی، قرمز و بنفش در بازار اروپا موجود بوده است. حتی الکساندر دوما نویسنده معروف اشاره کرده که در این میان سیب زمینی بنفش از طعم خاص و بهتری برخوردار است و طرفداران بیشتری دارد.

خواص سیب زمینی بنفش برای پوست

ماسک ورقه ای سیب زمینی بنفش در روشن کنندگی پوست و رفع جای لک تاثیر بسزایی دارد و پوست را شفاف می کند. سیب زمینی بنفش علاوه بر آنتوسیانین ها حاوی مقادیر بالای ویتامین C، کاروتنوئید ها، سلنیوم، تیروزین و پلی فنول ها می باشد. نحوه استفاده از این ماسک به این گونه است که ابتدا باید پوست صورت خود را خوب بشویید.

سپس ماسک را از بسته خارج کرده و آن را که به شکل صورت طراحی شده است، را روی صورت بگذارید. اجازه دهید ماسک ۲۵ دقیقه روی پوست بماند و یک دقیقه آن را ماساژ دهید تا مواد بهتر جذب پوست صورت شود. در نهایت ماسک را به آرامی بردارید و پوست صورت را با آب ولرم بشویید.

سرشار از آنتی اکسیدان ها به ویژه آنتوسیانین ها، تیامین، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین C، منگنز، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و فیبر هستند. سیب زمینی بنفش علاوه بر آنتوسیانین ها حاوی مقادیر بالای ویتامین C، کاروتنوئید ها، سلنیوم، تیروزین و پلی فنول هاست.

سیب زمینی بنفش تراریخته

برخلاف تصور عموم سیب زمینی بنفش یک گیاه تراریخته نیست و رنگ بنفش آن به دلیل مقادیر بالای آنتوسیانین های موجود در آن می باشد.

سیب زمینی بنفش برای نوزاد

تقریبا از ۷ ماهگی که نوزاد با مصرف غذای جامد آشنا شده است، می‌تواند سیب‌زمینی بنفش بخورد. سیب‌زمینی‌های شیرین و نارنجی، از غذاهای رایج نوزادان است، اما سیب‌‌زمینی‌های بنفش نیز به دلیل مواد مغذی خود به انتخابی محبوب تبدیل شده است.اگر خوب پوره شده باشد، یا مناسب با سن نوزاد بریده شود و خوب پخته باشد، خطر خفگی نخواهد داشت.حساسیت به سیب‌زمینی بنفش بسیار نادر است. در عمل، هر شخصی ممکن است به ماده‌ غذایی خاصی حساسیت نشان دهد. هنگامی‌که غذایی جدید به نوزاد می‌دهید، با دقت به نشانه‌های حساسیت دقت کنید.

سیب زمینی بنفش در بارداری

اگرچه شاخص گلیسمی سیب زمینی بنفش پایین تر از سیب زمینی معمولی است اما خوردن مقادیر زیاد آن هنوز هم می تواند بر قند خون تأثیر منفی بگذارد. تحقیقات نشان داده که مصرف زیاد سیب زمینی بنفش در زنان باردار خطر ابتلا به دیابت بارداری را افزایش می دهد.

سیب زمینی بنفش در ایران

برای نخستین بار در استان ۴۰ تن سیب زمینی بنفش در چالدران کاشته و برداشت شده است که خواص درمانی بی نظیری دارد.زارعان چالدران هر ساله در ۷۰۰ هکتار زمین سیب زمینی می کارند و این شهرستان به قطب تولید سیب زمینی آذربایجان غربی تبدیل شده است بطوریکه امسال بیش از ۲۴ هزار و ۵۰۰ تن سیب زمینی در این شهرستان برداشت شده است.

سیب زمینی شیرین بنفش از کجا بخریم

سیب زمینی شیرین بنفش را میتوانید از فروشگاه های عرضه سبزیجات و میوه جات تهیه کنید. قیمت سیب زمینی بنفش در سال ۹۸ به ازای هر نیم کیلو پونزده تا بیست هزار تومان است.

طرز پخت و غذا با سیب زمینی بنفش

سیب زمینی بنفش را مانند سیب زمینی معمولی برای تهیه انواع غذا، سالاد، سوپ و آش، خورش، پوره سیب زمینی، سیب زمینی سرخ شده و چیپس سیب زمینی به کار می برند. آنتوسیانین های استخراجی از سیب زمینی شیرین برای رنگ آمیزی طبیعی مواد غذایی مانند نوشیدنی ها، آب های ویتامینه، بستنی و ماست عالی هستند.

این سیب زمینی در آشپزخانه کارایی بسیار زیادی دارند به طوری که می توان با استفاده از آن غذاهای خوش طعم و زیبایی را از پوره، سیب زمینی سرخ کرده تا چیپس و سیب زمینی برشته تهیه کرد که نه تنها طعم بسیار خوبی دارند بلکه ظاهر بسیار زیبایی هم دارند.”

روش پخت این سیب زمینی بسیار ساده است. •ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی بشوید تا پوست آن ها عاری از گرد و غبار شود. •لازم نیست آن ها را پوست بگیرید. پوست این نوع سیب زمینی به تنهایی تمام ویتامین A و C بدن یک فرد در طول یک روز را تامین می کند. •سیب زمینی ها را درون مقداری آب قرار دهید و اجازه دهید بجوشند. •بعد از جوشیدن سیب زمینی ها می توانید آن ها را استفاده کنید. به یاد داشته باشید طعم و مزه این سیب زمینی مشابه سیب زمینی معمولی است. تنها خواص سیب زمینی بنفش به نسبت بیشتر از بقیه سیب زمینی هاست.

خواص سیب زمینی بنفش برای دیابت

سیب زمینی بنفش شاخص گلیسمی یا (GI) پایینی دارد (یک مطالعه مقایسه ای در انسان نشان داده که سیب زمینی بنفش دارای GI حدود ۷۷ است در حالیکه GI سیب زمینی زرد و سیب زمینی سفید به ترتیب ۸۱ و ۹۳ می باشد).

در حالی که تمام انواع سیب زمینی ها به دلیل محتوای کربوهیدرات بر سطح قند خون تأثیر می گذارند، سیب زمینی بنفش به دلیل غلظت بالای ترکیبات گیاهی پلی فنول کمتر از سایر انواع آن اثر می گذارد. این ترکیبات ممکن است با کاهش جذب نشاسته در روده تاثیر کمتری بر روی میزان قند خون داشته باشند.

یک مطالعه حیوانی نشان داده که مصرف سیب زمینی بنفش منجر به افزایش تحمل گلوکز و کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت می شود.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آبان 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.