مضرات عسل گون و خوردن عسل گون چه مضراتی برای سلامتی دارد
مضرات عسل گون
مضرات عسل گون ؛ خوردن عسل گون چه مضراتی برای سلامتی دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مضرات عسل گون
برخی از افراد در صورت مصرف محصولات زنبورعسل دچار واکنش های آلرژیک و حساسیت می شوند
که به این افراد توصیه می کنیم از خوردن عسل گون و هر محصول دیگر زنبورعسل خودداری کنند.
همچنین افرادی که به خود گیاه گون حساسیت دارند توصیه می شود از خوردن عسل آن هم اجتناب کنند.
عسل گون هم مانند هر عسل دیگری در صورت مصرف دوز بالای آن ممکن است خطراتی را برای هر فردی ایجاد کند،
پس بهتر است در مصرف آن اعتدال کنید و در حد نیاز بدن مورد مصرف قرار بگیرد.
آشنایی با دیگر خواص عسل گون
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص عسل گون آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص عسل گون
عسل گون یکی از شناخته شدهترین و محبوبترین عسلهای موجود در ایران است
که علت آن، وسعت مناطق تحت پوشش گیاهی گون و همچنین ساکارز پایین این نوع عسل است
که معمولا برای بیماران دیابتی (جایگزین مقدار قند مجاز مصرفی) مورد استفاده قرار میگیرد.
رنگ این عسل مانند دیگر عسلهای رایج زرد است و از آن برای تقویت کلی بدن و افزایش سیستم ایمنی نیز استفاده میشود.
برخی گونه های گون عسل قرمز رنگ و کهربایی دارند، اما معمولا این عسل به رنگ زرد مشاهده می شود.
طعم و عطری ملایم و شیرین دارد و به همین دلیل اغلب از این عسل برای صبحانه و تهیه شیرینیها استفاده میشود .
خواص عسل گون و آویشن
عسل گون بهترین ضدعفونی کننده مجاری ادراری برای بیماران کلیوی بوده و و پاد زهر خوبی برای سموم مختلف است.
عسل گون در قدیم به عنوان بهترین داروی موثر در درمان بیماریهای چشمی مورد توجه بوده است.
ویتامینها، آنتیاکسیدان و اسیدهای ضروری موجود در عسل گون آن را به مادهای مغذی برای بدن تبدیل کرده است.
خواص عسل گون در تأمین مواد غذایی ضروری و مورد نیاز قلب، دلیل توصیه آن برای سلامت این عضو حیاتی است.
عسل آویشن دارای فواید زیادی برای سلامتی است مانند بهبود کوفتگی، آکنه و التهاب معده اما اول از همه عسل برای هضم و گوارش و سیستم تنفسی ما مفید است.
یکی از مهم ترین خواص عسل آویشن بهبود التهاب معده می باشد.
عسل آویشن می تواند با اعمال کردن یک حالت نرمی در داخل معده به بهبود سوزش آن کمک کند.
خواص عسل گون و کنار
عسل گون و عسل کُنار هر دو خواص درمانی بسیاری زیادی دارن.
به این دلیل که هر دو از گیاهانی شهدگیری میشن که خواص دارویی دارن.
عسل کنار از درخت سدر (Cedar) یا همون کنار و عسل گون از بوته گیاه گون بدست میاد.
رنگ کنار طلایی روشنه. این عسل عطر خیلی خوبی داره، زمانی که تازه برداشت شده باشه بوی سدر ازش به مشام می رسه و طعم و مزه خاص خودش رو داره.
از نظر رنگ، عسل گون کهربایی و کمی تیره هست.
البته رنگ هر عسل بستگی داره به اقلیمی که ازش شهدگیری شده و حتی ممکنه از یک اقلیم طی دو سال متفاوت رنگ متفاوتی از عسل بدست بیاد.
از نظر طعم و مزه، گون عطر و طعم ملایم و دلپذیری داره، شیرینیش متوسط رو به پایینه و بسیار مورد پسند انواع سلیقه ها هست.
خواص عسل گون و گشنیز
عسل گون می تواند یک گزینه مناسب و منبع خوبی از گلوکز باشد که انرژی مورد نیاز برای عملکرد قلب را فراهم کند.
این عسل باعث بهبود سوختگیهای چشمی، همچنین داروی بسیاری موثری برای معالجه آماس و التهاب چشم است.
در واقع مواد مغذی و ویتامینهای موجود در عسل گون در رفع کم خونی به شما کمک میکنند.
عسل گشنیز به عنوان یک منبع غنی از کلسیم برای افرادی که می خواهند از استخوان خود محافظت کنند، دارای ارزش بسیار زیادی می باشد.
عسل گشنیز با تحریک غدد درون ریز، ترشح انسولین از لوزالمعده را افزایش می دهد که باعث افزایش سطح انسولین در خون می شود.
عسل گشنیز هم مانند هر کدام از محصولات دیگر زنبورعسل ممکن است در شرایطی خاص دارای عوارضی خاص برای برخی از افراد باشد.
در نتیجه مصرف این نوع عسل در دوران بارداری توصیه نمی شود؛ زیرا قاعده آور است و ممکن است سبب سقط جنین شود.
خواص عسل گون و زول
عسل گون در کاهش علائم مربوط به مسمومیت غذایی نیز مفید است. همچنین از این عسل برای رفع مشکل یبوست نیز استفاده میشود.
بسیاری از تحقیقات نشان داده اند که عسل برای کمک به درمان بی خوابی فوق العاده است و عسل گون هم از این قاعده مستثنی نیست.
زیرا عسل گون هم مانند عسل های دیگر سطح هورمون انسولین را بالا می برد و اضطراب را کاهش می دهد که همین امر به خواب راحت تر کمک می کند.
عسل زول یا بوقناق یک عسل طبیعی با طبع گرم است که دارای خاصیت های داروئی فراوانی میباشد.
عسل زول باعث تقویت قلب و افزایش خون رسانی در شریانها میشود.
این عسل برای درمان بیماریهایی مثل زخم های گوارشی و پوستی، درمان آسم و رفع سرفه و درمان اسهال استفاده میشود.
رنگ عسل گون
رنگ عسل گون کهربایی است. ظاهر عسل گون مشابه دیگر عسلهای رایجی است که مصرف میکنید و رنگ آن کاملاً زرد است.
عسل گون برای کم خونی
امروزه به دلیل تغذیه نامناسب و نرسیدن ویتامین های مورد نیاز بدن، افراد زیادی در جهان دچار مشکلات کم خونی هستند.
در نتیجه بهتر است محصولات طبیعی از جمله عسل گون که نقش بسزایی در درمان کم خونی ایفا می کند را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
همچنین شما می توانید برای درمان کم خونی از عسل مرکبات هم بهره ببرید که خواص بی شمار دیگری نیز به همراه دارد.
عسل گون برای کرونا
شما می توانید عفونت های تنفسی خود را با استفاده از عسل به خوبی درمان کنید.
سرفه های شما با استفاده از عسل درمان می شود.
عسل به عنوان یک نوع آنتی بیوتیک شناخته می شود که شما باید به درستی آن را مورد استفاده قرار دهید تا ویروس بدن خود را ضعیف سازید.
عسل گون و انگبین
عسل گون انگبین توسط زنبور عسل از گل بوته ای به نام گون گز انگبین جمع آوری می شود
این نوع عسل طبیعی دارای خواص زیادی از جمله آنتی بیوتیک ضدعفونی کننده و ضد صفرا می باشد.
شهد جمع آوری شده گل های این گیاه توسط زنبوران عسل علاوه بر خواص عمومی عسل دارای ویژگی های منحصر بفرد زیر می باشد:
درمان پوکی استخوان پادرد، کمردرد و دردهای مفاصلی تقویت اعصاب و همچنین پیشگیری از نرمی استخوان،سرماخوردگی و درمان آن بسیار مفید است.
عطر عسل گون
از نظر طعم و مزه، گون عطر و طعم ملایم و دلپذیری داره، شیرینیش متوسط رو به پایینه و بسیار مورد پسند انواع سلیقه ها هست.
عسل گون رس
معمولا بدلیل اینکه عسل خام گون یا به عبارتی عسل طبیعی گون رس می کند (شکرک می زند)
و بخاطر باور اشتباه مردم که عسل شکرک زده را نامرغوب می دانند بسیاری از زنبوردارها ، شرکت ها و تولید کنندگان عسل ترجیح می دهند
عسل های زود رس را بصورت خام عرضه نکنند و عسل را فیلتر کرده و حرارت دهند (تصفیه کنند) تا مشتری پسندتر شود.
عسل باید حدود ۶۵ درجه سانتی گراد حرارت ببیند تا به هیچ عنوان رس نکند (شکرک نزند)
و این خود عامل مهمی برای کاهش کیفیت عسل خواهد بود چون عسل در دمای بالای ۴۰ درجه بخش قابل توجهی از مواد مغذی ،دیاستازها و خواص خود را از دست می دهد
طرز تهیه عسل گون
وقتی سخن از عسل گون به میان می آید، متوجه می شویم که گیاه تغذیه زنبورها برای تولید عسل ، گون بوده است.
البته این بدان معنا نیست که زنبور فقط شهد گیاه گون را خورده است.
زیرا هیچ کس نمی تواند همه زنبورها را زیر نظر بگیرد و تغذیه آن ها را کنترل کند.
اما با این حال، بیشترین مقدار از تغذیه زنبور، نام عسل را مشخص می کند.
خواص عسل گون برای کم خونی
عسل گون از جمله عسلهای درمانی برای کمخونی است. دلایل کم خونی شامل عدم جذب آهن، کمبود آهن در رژیم غذایی و بیماریهای التهابی معده و روده کوچک، سوجذب یا سوتغذیه ویتامینها و … است. چند دوره مصرف عسل گون میتواند سطح آهن خون را افزایش دهد و تمامی کمبودهای مواد معدنی و ویتامینی را برطرف کند. این عسل میتواند به عنوان جایگزینی برای فولیک اسید بهشمار رود. عسل گون با برطرف کردن بهبود بیماریهای التهابی میتواند به افزایش جذب آهن و بهبود کمخونی کمک کند.