نحوه مصرف شکر تیغال ؛ طریقه مصرف شکر تیغال برای بزرگسالان

نحوه مصرف شکر تیغال

نحوه مصرف شکر تیغال ؛ طریقه مصرف شکر تیغال برای بزرگسالان

نحوه مصرف شکر تیغال ؛ طریقه مصرف شکر تیغال برای بزرگسالان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

نحوه مصرف شکر تیغال

شیوه مصرف این گیاه دارویی حل کردن شکرتیغال در آب جوش و مصرف خوراکی آن است.

اگر آن را با ژلاتین مخلوط کنید، در آب جوش بریزید و بخورید، سرفه ای که از غلبه ی خون و صفرا باشد را درمان می کند.

خشونت شش ها را برطرف کرده و صدا را باز می کند.

شکر تیغال را نرم بسایید و با آب جوشانده ی شیرین بیان مخلوط کنید.

هر روز چند مرتبه، هر بار یک قاشق غذاخوری از آن میل کنید تا سیاه سرفه را درمان کند.

آشنایی با دیگر خواص شکر تیغال

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص شکر تیغال آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیاه شکر تیغال

شکر تیغال ماده است به شکل گلوله ای تاول دار ; سفید مایل به زرد و کمی شیرین

که در اثر زندگی حشره ای به نام Larinus Maculatus ، روی برگ

و شاخه های گیاهی به نام خار شکر یا گل تیغال یا خوز و کک که هر سه نام یک گیاه است تولید می شود.

به این ترتیب که پس از این که حشره برگ و شاخه را نیش می زند ;

پیله و لارو خود را روی آن می گذارد . و پس از رشد لارو در داخل پیله

و طی دوره ی زندگی به صورت حشره درآمده پیله را سوراخ می کند ;

و از آن خارج می شود ; آن پیله ی به جا مانده را شکر تیِغال می نامند.

خواص اصلی شکر تیغال در درمان ناراحتی های تنفسی می باشد.

شکر تیغال (از کشفیات بوعلی سینا) گیاهی است به نام های دیگری همچون خارشکر، تیهال،

تیغال، کک، تیغ قندک و… می باشد. طبع این نوع معتدل و تر است.

این نوع شکر ملین، مسکن گلودرد (پودر آن را در آب گرم بریزید

و یک قاشق هر ساعت میل نمایید)، خشونت سینه و صدا را نیز از بین می برد.

خواص شکر تیغال برای سرفه و ریه

ابتدا مقداری شکر تیغال را تهیه نموده و پس از خارج کردن پروانه داخل آن، شکر را بکوبید

و مقدار یک قاشق مربا خوری از شکر را به همراه یک قاشق غذاخوری بارهنگ آرام آرام در شعله ملایم همراه با ۲ لیوان آب بجوشانید.

جوشاندن را تا زمانی که مقدار آب به یک لیوان تقلیل یافت و جوشانده اصطلاحا لعاب انداخت ادامه دهید.

سپس جوشانده را با کمی عسل کوهستان شیرین نموده و تمام آن مصرف نمایید. این کار را تا سه روز ادامه دهید.

همچنین در جایی دیگر از زبان اطباء سنتی ذکر شده که این شکر به خاطر وجود ترکیبات قندی به راحتی در آب حل شده

و طعم شیرین و لعابی دارد و خوردن لعاب کوبیده شکر تغار با کمى

شکر که در روز چند قاشق بنوشند نیز تسکین حدت و درد سینه و عفونت ریه و هرگونه آزار آن می دهد.

خواص شکر تیغال برای لاغری

شکر تیغال بیشتر در مورد بیماری های تنفسی مورد استفاده قرار می گیرد

و برای لاغری و کاهش وزن خیلی مناسب نیست.

نحوه مصرف شکر تیغال

شیوه مصرف این گیاه دارویی حل کردن شکرتیغال در آب جوش و مصرف خوراکی آن است.

اگر آن را با ژلاتین مخلوط کنید، در آب جوش بریزید و بخورید، سرفه ای که از غلبه ی خون و صفرا باشد را درمان می کند.

خشونت شش ها را برطرف کرده و صدا را باز می کند.

شکر تیغال را نرم بسایید و با آب جوشانده ی شیرین بیان مخلوط کنید.

هر روز چند مرتبه، هر بار یک قاشق غذاخوری از آن میل کنید تا سیاه سرفه را درمان کند.

سوسک داخل شکر تیغال

گل های آبی ‌رنگ این گیاه خاردار به شکل گلوله کروی شکل، در انتهای ساقه ظاهر می شود.

حشره ای ‌ به نام خزوکک بر روی برگ ‌ها و ساقه شکرتیغال پیله کوچک سفید رنگی می تند؛

تا تخم ها و لارو خود را در آن نگهداری کند. این پیله که حاوی ترشحات گیاه است؛

دارای ترکیبات مفیدی مانند مواد سلولزی، نشاسته، مواد ازته و قند مخصوصی بنام ترهالوز است.

پس از آن‌که لارو خزوکک به حشره ای بالغ تبدل شد، حشره از پیله خارج می شود.

پیله باقیمانده که شکرتیغال یا گل تیغال نامیده می شود دارای

خواص درمانی است که در طب سنتی از آن استفاده می شود.

اثرات آنتی اکسیدان موجود در شکرتیغال، آن را به یک ماده ضد سرطانی تبدیل کرده است.

شکر تیغال برای دیابت

شکر تیغال برای افراد دیابتی منعی ندارد و البته درمانگر و پایین آورنده قند خون نیز نمیباشد.

شکر تیغال برای گرفتگی صدا

ترکیب این شکر، شکر معمولی و ترنجبین می‌تواند التهابات گرفتگی صدای کودکانی را که زیاد گریه می‌کنند، بهبود بخشد.

همچنین مصرف این گیاه برای تقویت صدا و حنجره بسیار مفید است و استفاده از آن، برای رفع خشکی و سوزش گلو موثر است.

شکر تیغال و به دانه

ترکیب شکر تیغال و به دانه برای درمان بیماری های تنفسی و سرفه و …معجزه می کند.

بهتر است از این دو دمنوش تهیه کنید و با عسل ترکیب کنید و میل نمایید.

شکر تیغال و بارهنگ

برای درمان سرفه ابتدا مقداری شکر تیغال را تهیه نموده و پس از خارج کردن پروانه داخل آن، شکر را بکوبید

و مقدار یک قاشق مربا خوری از شکر را به همراه یک قاشق غذاخوری بارهنگ آرام آرام

در شعله ملایم همراه با ۲ لیوان آب بجوشانید. جوشاندن را تا زمانی که مقدار آب

به یک لیوان تقلیل یافت و جوشانده اصطلاحا لعاب انداخت ادامه دهید. سپس جوشانده

را با کمی عسل کوهستان شیرین نموده و تمام آن مصرف نمایید. این کار را تا سه روز ادامه دهید.

شکر تیغال و آسم

شکر تیغال گیاهی است که به درمان بیماری های تنفسی معروف است و برای درمان آسم هم مورد استفاده قرار می گیرد.

شکر تیغال و فشار خون

در طب سنتی از خواص شکر تیغال، برای درمان فشار خون بالا، تصلب شرایین و سکته قلبی استفاده می‌شود.

شکر تیغال و خلط پشت حلق

اگر دنبال راهی برای رهایی از خلط پشت حلق هستید یک دمنوش از شکر تیغال و اویشن تهیه کنید و بنوشید.

بعد از چند بار نوشیدن این دمنوش خلط از بین می رود.

دسته بندی: خواص مواد غذایی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 23 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام آزمودگان و لینک مستقیم بلا مانع است.