خواص عصاره مامیران ؛ فواید مصرف عصاره مامیران برای درمان سنگ کلیه
خواص عصاره مامیران
خواص عصاره مامیران ؛ فواید مصرف عصاره مامیران برای درمان سنگ کلیه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص عصاره مامیران
از نظر طب سنتی طبع گیاه مامیران گرم و خشک است و کالری این گیاه در ۱۰۰ گرم از ان ۱۲۰ کالری می باشد.
تمام قسمت های این گیاه و شیره آن مصرف دارویی دارند البته ریشه آن قوی تر از بقیه قسمت های آن است
جوشانده و یا دم کرده مامیران برای درمان سرطان معده بکار می رود
در معالجه آسم اثر مفید درد
تشنج را برطرف می کند
فشار خون را پائین می آورد
ادرار آور و ملین است
درمان کننده تصلب شرائین است
دردهای سرطانی را ساکت می کند
برای معالجه آنژین دپواترین از آن استفاده می کنند
برای درمان آب آوردن بدن مفید است
سنگ کلیه را خرد کرده و دفع می کند
برای معالجه نقرس مفید است
داروی خوبی برای برطرف کردن بیماریهای کبدی است
برای درمان زخم ها ی چرکین ، ریشه له شده مامیران را مانند ضماد روی اینگونه زخم ها بگذارید
شیره مامیران داروی موثری برای از بین بردن زگیل و یا میخچه است .
آشنایی با دیگر خواص مامیران
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص مامیران آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیاه مامیران
مامیران بزرگ (نام علمی: Chelidonium majus) نام یک گونه از تیره شقایقیان است.
مامیران گیاهی است علفی، چندساله با شیره نارنجیرنگ، منشعب بهرنگ سبز تیره، با کرکهای پراکنده
و دارای بنساقهای پوشیده از قاعدههای پایای برگها و ساقهای منشعب بهارتفاع ۳۰ تا ۹۰ سانتیمتر
و برگهای شانهای با پنج تا هفت برگچه تخممرغی تا مستطیلیشکل. گلآذین چترمانند آن دارای دو تا شش گل،
گل با دو کاسبرگ آزاد و ریزان و چهار گلبرگ کامل زردرنگ است. پرچمها زردرنگ،
میوه بهشکل کپسول کشیده، کمابیش مستقیم و فاقد کرک است.
خواص مامیران برای اعصاب
جوشانده این گیاه جهت عملکرد اعصاب عالی می باشد و کمک فراوانی به کاهش اضطراب، استرس و تشنج می نماید و انسان را آرام می کند.
خواص مامیران برای کلیه
جوشانده مامیران،کلیه را تحریک می نماید، حجم ادرار را زیاد می کند، سموم بدن را از بین می برد
و برای معالجه عفونتهای کلیه و مثانه ومجاری ادرار مفید می باشد.
همچنین سنگ کلیه را خرد نموده و دفع می نماید.
خواص مامیران برای پوست
عصاره مامیران ،زخمها ،زائده های گوشتی و زگیل و سایر مشکلات پوستی را بهبود می دهد.
شیره مامیران جهت از بین بردن زگیل و یا میخچه استفاده می گردد.
بدین صورت که این شیره را با گلیسرین به انداره مساوی قاطی کرده و بر روی موضع قرار دهید تا بهبودی حاصل گردد.
مامیران ضد ویروس
ر یک مطالعه حیوانی، مامیران ویروس HIV-1 را که باعث ایدز می شود، مسدود کرد. موش های دریافت کننده عصاره مامیران علائم خفیف تری از عفونت داشتند.
در یک مطالعه سلولی، آلکالوئیدهای سلاندین توانستند HIV-1 را با مسدود کردن رونوشت معکوس، آنزیمی که برای بقای این ویروس حیاتی است، سرکوب کنند.
در مطالعه سلولی دیگری، مامیران می تواند با ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) که باعث زگیل می شود، مبارزه کند. این اثر به نوع عصاره مورد استفاده بستگی داشت.
خواص ضد باکتریایی مامیران
در مطالعات سلولی روی باکتری ها، عصاره مامیرانو و آلکالوئیدهای آن از رشد باکتری ها جلوگیری کرد:
باکتری هایی که ممکن است به پوست، دستگاه ادراری، ریه ها و بافت های نرم حمله کنند.
خواص مامیران برای عفونت
مامیران در درمان انواع عفونت ها موثر است. عفونت های بدن ممکن بر اثر عوامل باکتریایی، ویروسی و قارچی به وجود بیاید.
این گیاه شگفت انگیز در درمان عفونت های به وجود آمده بر اثر همه این عوامل آلوده موثر است.
خواص ضد قارچی مامیران
سویه های فوزاریوم – که ممکن است به چشم ها، پوست و ناخن ها حمله کنند –
در برابر داروهای معمولی بسیار مقاوم هستند، اما عصاره مایع مامیران توانست رشد آنها را در یک آزمایش متوقف کند.
آلکالوئیدهای سلاندین همچنین ممکن است با برخی از مخمرهای مقاوم به دارو مبارزه کنند و درمان عفونت های قارچی را بهبود بخشند.
طرز استفاده از مامیران
جوشانده: مقدر ۲۰ گرم برگ خشک یا ریشه مامیران را در یک لیتر آب حل کنید. مقدر مصرف آن یک فنجان سه بار در روز است.
دمکرده مامیران:۳۰ گرم برگ خشک مامیران را در یک لیتر آب جوش ریخته و بگذارید برای مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد؛ سپس صاف کرده و مصرف کنید.
تنطور مامیران: این تنطور را میتوانید از فروشگاههای گیاهان دارویی یا برخی از داروخانهها خریداری کنید
یا ۱۰۰ گرم برگ خشک یا ریشه مامیران را در ۵۰۰ گرم الکل سفید خیس کرده، بگذارید برای مدت دو هفته بماند.
البته هر روز آن را تکان دهید، پس از این مدت آن را صاف و در شیشه دربسته نگهداری کنید؛ مقدار مصرف آن ۱۰ تا ۱۵ قطره سهبار در روز است.
شیره مامیران: برای استفاده از شیره مامیران آن را با عسل مخلوط و از آن استفاده کنید.
پرورش گیاه مامیران
پرورش این گیاه از طریق دانه صورت میگیرد و زمین زراعتی باید سایهدار و نسبتاً مرطوب، ماسهای و نرم با خاک پوسیده باشد.
بذر آن را در گلخانه در اوایل اسفند یا مستقیماً در زمین شخمخورده در ردیفهایی بهعرض ۵۰ سانتیمتر در طول فروردینماه میکارند.
میزان بذر موردنیاز گلخانه هر هکتار ۲۰۰ گرم و میزان آن در زمین اصلی دو کیلوگرم در هکتار است.
ماههای اردیبهشت و خرداد نهالها را در کرتهای ۲۰ در ۵۰ سانتیمتر نشاء میکنند.
برای تقویت زمین مقدار ۱۵۰ تا ۷۵ کیلو گرم کود ازت خالص (نیترات آمونیوم و کلسیم سیانید) در هر هکتار اضافه میکنند.
برای مبارزه با علفهای هرز یک تا دو بار چنگک با دیسک ماشینی زده میشود.
مقدار مصرف مامیران
دوزهای زیر که در کارآزماییهای بالینی استفاده میشوند ممکن است شخصاً برای شما صدق نکنند.
اگر پزشک شما استفاده از celandine بیشتر را پیشنهاد کرد، با آنها کار کنید
تا دوز مطلوب را با توجه به وضعیت سلامتی و سایر عوامل پیدا کنید.
در آزمایشهای بالینی، مامیران در دوزهای زیر بیخطر و مؤثر بود:
اختلالات کیسه صفرا: عصاره خشک (۴ میلی گرم آلکالوئید)، ۳ تا ۶ قرص در روز، ۳ تا ۶ هفته
سوء هاضمه: ایبروگاست – ۳×۱ میلی لیتر در روز، حاوی ۰.۳ میلی لیتر تنتور(عصاره): مامیران
آژانس دارویی اروپا (EMA) دوزهای زیر را از مامیران پیشنهاد می کند
گیاه خشک: ۱.۲ تا ۳.۶ گرم در روز به صورت دم کرده (چای)
تنتور(عصاره): روزانه ۲ تا ۴ میلی لیتر یا ۶ تا ۱۲ میلی لیتر در روز
برداشت گیاه مامیران
قسمت هوایی گیاه را در فروردین تا شهریور و ریشهها را از مهر تا آبان یا اسفند تا فروردین قبل از جوانه زدن برداشت میکنند
(از دومین سال کشت چین اول گیاه را در ماه اسفند و فروردین و چین دوم آن
را در شهریور یا مهر با علفچین و ریشهها را در مهر و آبان و اسفند یا فروردین برداشت میکنند).
پس از برداشت محصول و تمیز کردن آن قسمت هوایی را در حرارت ۵۰ تا ۶۰ درجه سانتیگراد
و ریشه را در حرارت ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد خشک میکنند. با شرایط فوقالذکر
بازدهی هر هکتار ۶/۳ تن محصول خشک بهصورت گیاه کامل و ۸/۲ تن ریشه است.