نحوه مصرف قره قاط ؛ دستور استفاده از قره قاط به روش خانگی چگونه است
نحوه مصرف قره قاط
نحوه مصرف قره قاط ؛ دستور استفاده از قره قاط به روش خانگی چگونه است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
نحوه مصرف قره قاط
یک قاشق مرباخوری (۳ تا ۵ گرم) از میوه قره قاط را در یک قوری کوچک چینی ریخته و روی آن آب جوش بریزید
و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم کرده و صاف کنید. بهترین زمان مصرف این دمنوش،
نیم ساعت قبل از غذا است تا بیشترین اثر را داشته باشد.
آشنایی با دیگر خواص قره قاط
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص قره قاط آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با قره قاط
قات یا قره قاط درختچهای است که بلندی آن به حدود دو متر میرسد و شور ظاهری برگهای قره قاط به این صورت است
که برگهای این گیاه تقریبا بدون دم برگ، بیضی شکل، نوک تیز و به طول سه تا هشت سانتی متر هستند.
گلهای قره قاط استکانی شکل و به رنگ سفید مایل به سبز یا صورتی هستند و رنک میوهی قره قاط ارغوانی مایل به سیاه است.
این درختچه در جنگلهای شمال ایران در طالش، فومن، کلاردشت، لاجیم دیده دیده میشود
و علاوه بر این مناطق قره قاط در قفقاز نیز میروید. گونههای دیگر این درخت وجود دارند
که در مناطق مختلف اروپا، آمریکای شمالی و شمال آفریقا میروید. قره قات یا قره قاط
را با نامهای دیگری از جمله قراقات، زقال، مورته، قراقاظ، سیاه گیله، سیاه دار نیز میشناسند.
خواص قره قاط برای دیابت
از دیگر فواید شناخته شده و خواص دمنوش قره قاط، کاهش قند خون و کمک به درمان بیماری دیابت نوع دو است.
به طوری که مصرف این گیاه باعث میشود مواد چرب در کبد بیماران انباشته و تبدیل به قند نشوند
و افزایش گلیسمی خون نیز در این بیماران بهبود یابد. برای درمان دیابت، یک لیوان آب جوش
را روی یک قاشق چایخوری (یک گرم) برگ قره قاط بریزید و اجازه دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. سپس آن را صاف کرده و میل کنید.
خواص قره قاط برای معده
یکی از خواص قره قاط درمان عفونتهای معده است. میوه قره قاط دارای خاصیت مدر، ملین و مسهل است
و با داشتن این ویژگیها و همچنین داشتن خواص ضدباکتریایی در درمان عفونتهای معده و روده بسیار مفید و تاثیرگذار است.
شواهدی نیز مبنی بر اینکه قره قاط توانایی زنده ماندن باکتری H. Pylori را در معده و ایجاد زخم های معده را کاهش می دهد وجود دارد.
خواص قره قاط برای پوست
قره قات ها سرشار از مواد مغذی برای پوست مفید هستند. قره قات ها سرشار از ویتامین های B و C هستند.
ویتامین C یک آنتی اکسیدان قدرتمند دارد که با آسیب رادیکال آزاد در سلول های پوستی مبارزه کرده و حتی آن را برطرف می کند.
این ویتامین ها همچنین در بازسازی سلول های پوست کمک کرده و به بهبودی آسیب های مضر در برابر اشعه ماوراء بنفش کمک می کند.
این امر باعث می شود که قره قات ها یک ماده غذایی عالی برای مراقبت از پوست شما باشند.
از میوه ی آن در مواد آرایشی، ماسک های صورت برای محکم کردن پوست خسته و بی جان استفاده می شود.
قره قاط همچنین در تسکین برخی از بیماری های پوستی از جمله اگزما و آکنه موثر است.
قره قاط به پاکسازی خون و تقویت بافت پوست کمک می کند.
قره قات می تواند زخم ها را بهبود بخشد، از این طریق از عفونت های سپتیک جلوگیری می کند.
می توان از آن برای درمان سوختگی های خفیف استفاده کرد.
خواص قره قاط برای لاغری
از دیگر خواص قره قاط میتوان به تاثیر این میوه در کاهش وزن و دستیابی به تناسب اندام اشاره کرد.
مصرف قره قاط موجب کاهش سطح کنترل خون و همچنین کاهش
چربیهای دور شکم میشود و از این طریق در لاغری و کاهش وزن تاثیر میگذارد.
کمک به کاهش وزن، لاغری و از بین بردن چربیهای اضافی دور شکم از خواص دمنوش قره قاط است.
طبق تحقیقاتی قره قاط و لاغری رابطه نزدیکی باهم دارند.
قره قات موجب کاهش سطح کلسترول خون و چربی دور شکم می شود.
خواص قره قاط برای چشم
یکی دیگر از خواص قره قاط این است که به حفظ سلامت چشم کمک میکند.
قره قات میتواند منجر به درمان کاتاراکت پیری چشم، مشکلات شبکیه چشم در بیماران دیابتی، بهبود دید در شب
و مشکلات نزدیک بینی چشم شود. بنابراین میوه قره قاط یک درمان طبیعی و بسیار موثر برای رفع مشکلات چشمی است.
دمنوش قره قاط به سلامت بینایی و پیشگیری از کوری، به ویژه در افرادی که مبتلا به دیابت نوع دو هستند، کمک چشمگیری میکند
و امروزه از آن در کشورهای اروپایی برای رفع مشکلات شبکیهای حاصل از دیابت، استفاده فراوان میشود.
نتایج تحقیقان پژوهشگران نشان داده است، مصرف این دمنوش برای پیشگیری از بروز اختلالات چشمی
ناشی از پیری یا بیماری دیابت مانند آب مروارید، آب سیاه، دژنراسیون ماکولا یا رتینوپاتی دیابتی مفید است.
استفاده از این دمنوش به دلیل داشتن خاصیت شلکنندگی عضلات صاف و حفاظت کلاژن،
برای درمان امراض چشم، هنگام کم سو شدن در شب، یا برای دید بهتر روز کاتاراکت و گلوکوما مفید است.
خواص قره قاط برای مو
کرنبری همان قره قاط می باشد.
آبکرنبری یک از بهترین آبمیوهها برای داشتن موی بلند و براق است.
– ویتامین A و C موجود در آب کرنبری، دو ویتامین ضروری برای رشد مو هستند.
مصرف منظم آب کرنبری از ریزش مو جلوگیری کرده و رشد مو را بهبود میبخشد.
– خواص ضدعفونی کننده و ضد قارچ آب کرنبری از شوره، پسوریازیس و دیگر مشکلات مربوط به پوست سر جلوگیری میکنند.
– استفاده موضعی آب کرنبری بر پوست سر به رفع این مشکلات کمک میکند.
ویتامین C موجود در آب کرنبری، ماده مغذی ضروری برای درمان موهای آسیبدیده است و
از برخی اختلالات مربوط به مو جلوگیری میکند.
آب کرنبری میتواند به مبارزه با ریزش مو و طاسی مردانه کمک کند.
– آبکرنبری میتواند به عنوان رنگ مو نیز به کار رود
– یک فنجان آب کرنبری خالص را با ۱/۴ فنجان آب ترکیب کنید.
– بعد از شستن موها آنها را با این ترکیب بشویید.
این ترکیب بر موهای تیره عالی میشود و رنگی قرمز– به ویژه در نور آفتاب – به موها میدهد.
قره قاط از کجا بخریم
این گیاه را می توانید از عطاری ها و یا از طریق اینترنت خریداری کنید.
قره قاط برای کبد
استفاده از ترکیبات دارویی قره قاط در بیماران مبتلا به ناراحتی های کبدی
و افرادی که از داروهای ضد انعقادی استفاده میکنند، بایستی با احتیاط همراه باشد.
قره قاط برای کلیه
قره قات حاوی مقادیر بالایی از اگزالات است و به همین دلیل مصرف قره قاط برای افرادی
که مبتلا به سنگ کلیه هستند توصیه نمیشود زیرا موجب تشدید سنگ کلیه میشود.
نحوه مصرف دمنوش قره قاط
یک قاشق مرباخوری (۳ تا ۵ گرم) از میوه قره قاط را در یک قوری کوچک چینی ریخته و روی آن آب جوش بریزید
و به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه دم کرده و صاف کنید. بهترین زمان مصرف این دمنوش،
نیم ساعت قبل از غذا است تا بیشترین اثر را داشته باشد.
پودر قره قاط
میوه قره قاط را خشک می کنند و با اسیاب پودر می کنند ک دارای همان خواص قره قاط می باشد و در تهیه دمنوش هم کاربرد دارد.