; خاصیت جلبک کلرلا ؛ فواید مصرف جلبک کلرلا برای پوست صورت - فال و خواب
خواص آب خیار برای پوست و فواید مصرف اب خیار برای درمان جوش صورت

خواص آب خیار برای پوست و فواید مصرف اب خیار برای درمان جوش صورت

خواص آب خیار برای پوست خواص آب خیار برای پوست ؛ فواید مصرف اب خیار برای درمان جوش صورت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

خواص شلغم برای قلب و پیشگیری از سکته قلبی با مصرف شلغم

خواص شلغم برای قلب و پیشگیری از سکته قلبی با مصرف شلغم

خواص شلغم برای قلب خواص شلغم برای قلب ؛ پیشگیری از سکته قلبی با مصرف شلغم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص ماست یونانی در بارداری و کلسیم موجود در ماست یونانی مفید برای زن باردار

خواص ماست یونانی در بارداری و کلسیم موجود در ماست یونانی مفید برای زن باردار

خواص ماست یونانی در بارداری خواص ماست یونانی در بارداری ؛ کلسیم موجود در ماست یونانی مفید برای زن باردار همگی در سایت فال و …

خاصیت جلبک کلرلا

خاصیت جلبک کلرلا ؛ فواید مصرف جلبک کلرلا برای پوست صورت

خاصیت جلبک کلرلا ؛ فواید مصرف جلبک کلرلا برای پوست صورت همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خاصیت جلبک کلرلا

طبع جلبک کلرلا گر می باشد و کالری آن در ۱۰۰ گرم ۸۶ کالری می باشد.

سمجلبک کلرلا به دلیل ساختار خود می تواند مواد صناعی و فلزی که بنا به دلایل مختلف جذب بدن شده اند

را از خون خارج کند و سم زدایی و به نوعی تصفیه خون انجام دهد.

متاسفانه یکی از بیماری های شایع قرن حاضر سرطان است و می توان با مصرف این جلبک به عنوان غنی ترین خوراکی،

از بروز سرطان جلوگیری کرد و یا آن را کنترل و درمان کرد. با مصرف این جلبک بدن مقادیر قابل توجهی

اینترفرون تولید می کند که برای پیشگیری، کنترل و درمان انواع سرطان مفید است.

مواد موجود در جلبک کلرلا نقش موثری در ترمیم پوست و جوانسازی آن دارند و به همین دلیل در طب گیاهی

از آن به عنوان داروی گیاهی برای درمان زخم ها و همچنین جوانسازی پوست استفاده می شود.

تحقیقات نشان داده که یکی دیگر از خاصیت جلبک کلرلا برای درمان کم خونی است

و افراد داری کم خونی می توانند با مصرف این محصول به متعادل سازی

گلبول های سفید و قرمز خون کمک کرده و کم خونی را درمان نمایند.

تحقیقات بر روی جامعه های انسانی مختلف نشان داده افرادی که مصرف جلبک کلرلا

به عنوان غنی ترین غذا در دستور کار خود داشته اند، توانسته اند

در یک دوره مصرف، قند خون خود را به حالت نرمال نزدیک کنند.

مصرف کلرلا به عنوان یک غذای کامل می تواند عوامل دفاعی را در دستگاه

گوارش تقویت کرده و با حفظ موسین زخم های معده را درمان کند.

آشنایی با دیگر خواص جلبک کلرلا

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جلبک کلرلا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با جلبک کلرلا

جلبک کلرلا، یک جلبک تک سلولی است که در آب‌های تازه می‌روید. کلرلا به علت میزان

بالای کلروفیل موجود در آن، بویی شبیه به علف یا چمن دارد. میزان کلروفیل در این جلبک از هر گیاه دیگری در دنیا بیشتر است.

این جلبک میلیاردها سال است که روی کره زمین وجود دارد و یکی از اولین غذاهای موجود در زمین بوده است.

فسیل‌هایی از کلرلا یافت شده که قدمت آن‌ها به سه میلیارد سال پیش باز می‌گردد. کلرلا یکی از سالم‌ترین غذاهاست.

جلبک کلرلا موجودی تک سلولی، از سرده یکی از جلبک های سبز می باشد که متعلق به سبز تباران است.

این جلبک فاقد تاژک است و دارای ظاهری کروی و به قطر ۲ الی ۱۰ میکرون است.

کلرلا دارای رنگدانه های سبز کلروفیل برای فتوسنتز در کلروپلاست خود است و بویی همچون بوی علف و چمن دارد.

این نوع از جلبک از طریق فتوسنتز با سرعت بسیار زیادی تکثیر می شود و فقط به دی اکسید کربن، کمی مواد معدنی، نور خورشید و آب نیاز دارد.

نام کلرلا از دو بخش تشکیل شده است، کلر از کلمه یونانی گرفته شده است که معنای آن سبز است،

و پسوند لا، از زبان لاتین گرفته شده و به معنی کوچک می باشد.

خواص جلبک کلرلا در طب سنتی

طبع جلبک کلرلا گر می باشد و کالری آن در ۱۰۰ گرم ۸۶ کالری می باشد.

سمجلبک کلرلا به دلیل ساختار خود می تواند مواد صناعی و فلزی که بنا به دلایل مختلف جذب بدن شده اند

را از خون خارج کند و سم زدایی و به نوعی تصفیه خون انجام دهد.

متاسفانه یکی از بیماری های شایع قرن حاضر سرطان است و می توان با مصرف این جلبک به عنوان غنی ترین خوراکی،

از بروز سرطان جلوگیری کرد و یا آن را کنترل و درمان کرد. با مصرف این جلبک بدن مقادیر قابل توجهی

اینترفرون تولید می کند که برای پیشگیری، کنترل و درمان انواع سرطان مفید است.

مواد موجود در جلبک کلرلا نقش موثری در ترمیم پوست و جوانسازی آن دارند و به همین دلیل در طب گیاهی

از آن به عنوان داروی گیاهی برای درمان زخم ها و همچنین جوانسازی پوست استفاده می شود.

تحقیقات نشان داده که یکی دیگر از خاصیت جلبک کلرلا برای درمان کم خونی است

و افراد داری کم خونی می توانند با مصرف این محصول به متعادل سازی

گلبول های سفید و قرمز خون کمک کرده و کم خونی را درمان نمایند.

تحقیقات بر روی جامعه های انسانی مختلف نشان داده افرادی که مصرف جلبک کلرلا

به عنوان غنی ترین غذا در دستور کار خود داشته اند، توانسته اند

در یک دوره مصرف، قند خون خود را به حالت نرمال نزدیک کنند.

مصرف کلرلا به عنوان یک غذای کامل می تواند عوامل دفاعی را در دستگاه

گوارش تقویت کرده و با حفظ موسین زخم های معده را درمان کند.

خواص جلبک کلرلا برای پوست

این جلبک چون تمام مواد مغذی لازم برای بدن انسان را دارد و موجب سم زدایی بدن می‌شود در نتیجه از این جلبک در زیبایی نیز مورد توجه قرار میگیرد.

با افزایش سن انسان، کلاژن موجود در پوست کاهش می یابو و با استفاده از مواد غذایی کلاژن ساز

میتوان این کمبود را حبران کرد به این منظور شما میتوانید از ان به صورت ماسک نیز استفاده کنید که نقش بسیار زیادی در جوان سازی پوست دارد.

کلرلا به سبب شفافیت و شادابی که در پوست ایجاد می کند مانع از چروک شدن پوست میشود.

کلرلا جز اولین گیاهانی است که ناسا تصمیم بر پرورش آن در ایستگاه فضایی را دارد.

جلبک کلرلا در ایران

جچلبک کلرلا در ایران توسط شرکت نیک پایا کارن فارمد در صفادشت تولید می شود.

محصول شرکت نیک پایا کارن فارمد، نخستین و تنها تولید جلبک کلرلا در ایران است

که در مرکز شتابدهی نوآوری پیشتاز شهر صفادشت مستقر است.

جلبک کلرلا و اسپرم

مصرف جلبک کلرلا و اسپیرولینا تاثیر فوق العاده ای روی اسپرم مردان دارد باعث تقویت آنها می شود.

آنها به افزایش باروری و آوردن نوزادی سالم کمک میکنند.

همچنین باعث افزایش سلولهای تولید مثل مانند تخمک و اسپرم میشوند.

جلبک کلرلا و اسپیرولینا

هر دو جلبک ، با ارزش غذایی فوق العاده بالا هستند ، اما کاملاً یکسان نیستند.

چند تفاوت اساسی بین جلبک کلرلا و اسپیرولینا وجود دارد که شما باید در مورد آنها بدانید.

برای درک تفاوت های اسپیرولینا و کلرلا ، این مقاله را تا پایان بخوانید.

کلرلا و اسپیرولینا ، هر دو ریز جلبک هستند ، اما اگر آنها را در کنار هم قرار دهید ، هرگز این دو را اشتباه نمی گیرید.

در حالی که اسپیرولینا به دلیل شکل مارپیچی تا حدی نام خود را می گیرد ، کلرلا یک میکروارگانیسم کروی شکل و تک سلولی است.

کلرلا در حوضچه های آب شیرین ، رودخانه ها و دریاچه ها پرورش می یابد

و به دلیل اندازه میکروسکوپی ، کشت و برداشت آن برای تولید انبوه دشوار است.

کلرلا پوسته بیرونی ضخیمی دارد که هضم آن مشکل است ، اما این همان چیزی است که تمام مواد مغذی مفید را در خود جای داده است.

بنابراین ، برای دستیابی کامل به مواد مغذی ، کلرلا باید تحت فرآوری قرار گیرد و در نتیجه یک مکمل غذایی قابل هضم تولید می شود

و به همین دلیل است که مکمل های کلرلا اغلب کمی بیشتر از مکمل های اسپیرولینا قیمت دارند.

یکی از تفاوتهای کلیدی کلرلا و جلبک اسپیرولینا در ساختار سلولهای آنهاست.

کلرلا جلبکی تک سلولی است.در مقابل ، اسپیرولینا حاوی چندین سلول است.

همانطور که قبلا ذکر شد ، شکل اسپیرولینا منحصر به فرد است.

اسپیرولینا یک گیاه چند سلولی است و شکل مارپیچی دارد.

مانند جلبک کلرلا ، اسپیرولینا در آبهای تازه ، به ویژه آنهایی که قلیایی زیادی دارند ، رشد و پرورش می یابد.

برای اهداف تولید انبوه ، اسپیرولینا به معتدل شدن هوا و مقدار زیادی آفتاب طبیعی نیاز دارد.

با این حال ، آنچه دو نوع ریز جلبک را از هم جدا می کند ، این است که برداشت اسپرولینا آسان تر است.

کلرلا یک جلبک سبز است ، در حالی که اسپیرولینا یک رنگ آبی-سبز دارد.کلرلا همچنین یک جلبک آب شیرین و اسپیرولینا یک جلبک آب شور است.

کلرلا و اسپرولینا از نظر تغذیه ای چه تفاوت هایی دارند

هر دو جلبک اسپرولینا و کلرلا ، پروتئین زیادی دارند.هر دو همچنین ، منبع خالص کلروفیل هستند ، اگرچه کلرلا منبع برتر است.

کلرلا ۴ تا ۵ برابر اسپیرولینا ، کلروفیل دارد.رنگ سبز عمیق کلرلا نشانه غنی بودن آن از کلروفیل است.

در حالی که کلرلا به دلیل محتوای کلروفیل شناخته شده است ، یک آنتی اکسیدان قوی است

که می تواند به پاکسازی کبد و از بین بردن سموم از دستگاه گوارش کمک کند.

جلبک سبز آبی اسپیرولینا حاوی یک آنتی اکسیدان نادر است که به عنوان فایکوسیانین شناخته می شود

و به محافظت از سلول ها در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کند.اسپیرولینا همچنین

غنی از ویتامین های گروه B و همچنین ویتامین E و مواد معدنی مس ، روی ، سلنیوم و آهن است.

همانطور که کلرلا به دلیل سم زدایی شناخته شده است ، اسپیرولینا به ویژه در مبارزه با علائم آلرژی

و تحریک سیستم ایمنی بدن بسیار موثر است.تفاوت دیگر این است که اسپیرولینا

حاوی پروتئین بیشتری نسبت به کلرلا است و بنابراین برای ورزشکاران ارزش بیشتری دارد.

کلرلا بیشتر از اسپیرولینا حاوی آهن و بتاکاروتن است.

کلرلا سطح بالاتری از اسیدهای نوکلئیک را که یک ماده مغذی ضروری برای بدن شما است ، پخش می کند.

کلرلا حاوی B12 فعال است ، در حالی که اسپیرولینا حاوی B12 غیر فعال است.

مضرات جلبک کلرلا

هر چند خواص جلبک کلرلا زیاد است اما برخی عوارض جانبی هم در اثر مصرف آن وجود دارد.

بعضی از اثرات جانبی کلرلا عبارت است از : تورم زبان یا صورت، حساس شدن به نور آفتاب، آکنه، خستگی،

سردرد، سرگیجه و دل به هم خوردگی. به همین دلیل در صورتی که سابقه حساسیت دارید

یا داروی خاصی استفاده می کنید قبل از تصمیم به مصرف از این مکمل گیاهی حتما با پزشک خود مشورت نمایید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 22 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.