خواص و مضرات پفیلا ؛ آیا ذرت بو داده چاق کننده است یا نه
خواص و مضرات پفیلا
خواص و مضرات پفیلا ؛ آیا ذرت بو داده چاق کننده است یا نه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص و مضرات پفیلا
طبیعت پاپ کورن سرد و خشک می باشد.
ارزش غذایی پاپ کورن (۱۰۰ گرم) کالری : ۳۷۵ چربی : ۴٫۳ گرم کربوهیدرات : ۷۴ گرم
پروتئین : ۱۱ گرم فیبر : ۱۳ گرم قند : ۰٫۹ گرم . روغن کنجد، روغن زیتون،
شیره انگور، شکر سرخ یا سفید و عسل سبب اصلاح ذرت و تأثیر مثبت آن میشوند.
یکی دیگر از مزایای پاپ کورن این است که حاوی مقدار زیادی فیبر است،
چرا که جزو غلات کامل بحساب میآید. و همانطور که میدانید فیبر برای دستگاه گوارش شما خیلی مفید است.
اگر در تهیهی پاپ کورن به آن قند اضافه نشود میتواند یک مادهی غذایی سالم برای افرادی باشد که از دیابت رنج میبرند
و لازم است که قند خونشان را کنترل کنند. در واقع باز هم پای فیبرهای موجود در ذرت در میان است.
این فیبرها در روند سوخت و ساز بدن دخالت کرده و به تنظیم میزان قند خون و انسولین کمک میکنند.
فیبر موجود در پاپ کورن، کلسترول اضافی را از دیواره عروق خونی جدا کرده
و با کاهش کلسترول بالای خون، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی، آترواسکلروزیس و سکته قلبی را کاهش می دهد.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان های موجود در پاپ کورن، خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد.
پاپ کورن که با نام های ذرت بوداده ، پف فیل ، پفیلا و چس فیل هم شناخته می شود نوعی ذرت بو داده است
که با حرارت دادن نوعی ذرت مرغوب تهیه می شود. پاپ کورن در کنار ذرت مکزیکی
که آن هم از فراورده های ذرت است از محبوب ترین میان وعده ها می باشد.
ترکیبات موجود در پاپ کورن برای کاهش فشار خون و کاهش احتباس آب در بدن مفید هستند.
البته توجه داشته باشید که نمک اضافی به آن نزنید یا از انواع دیگر پاپ کورن که نمک ندارد استفاده کنید.
چرا که نمک باعث افزایش فشار خون میشود و برای مبتلایان به این بیماری مفید نیست.
مصرف منظم این ماده غذایی باعث افزایش حجم ادرار شده
و روش فوق العاده ای برای حفاظت از دستگاه ادراری در برابر بروز عفونت ها محسوب می شود.
پروفسور جو وینسون سال ۲۰۱۲ مطالعه ای درباره ارزش غذایی پاپ کورن انجام داد
و با عنوان “پاپ کورن دارای آنتی اکسیدان های بیشتر نسبت به هر میوه ای می باشد” منتشر کرد.
این مطالعه نشان داد ۲۴ گرم پاپ کورن حاوی ۳۰۰ میلی گرم آنتی اکسیدان های
پلی فنلی است که دو برابر بیشتر از همان مقدار میوه می باشد.
طبق این مطالعه پلی فنل های موجود در میوه ها اغلب در آب آن ها یافت می شود
(گاهی تا ۹۰ درصد) در حالی که پاپ کورن حاوی تنها ۴ درصد آب بوده و پلی فنل های متمرکز در آن بسیار بالا می باشد.
توصیه می کنیم به جای خوردن چیپس و پفک و خرید این میان وعده برای کودکانتان بیشتر از پاپ کورن استفاده کنید.
البته دقت کنید که هنگام درست کردن پاپ کورن استفاده از نمک و روغن یا کره زیاد باعث می شود
این ماده غذایی سالم تمام ارزش های غذایی خود را از دست داده و به یک غذای ناسالم تبدیل شود.
پاپ کورن فاقد گلوتن است و به روند استخوان سازی و رفع کم خونی در کودکان کمک می کند.
پاپ کورن تقریبا در همه جای دنیا محبوب است و مصرف می شود.
اما افزودن نمک و کره به پاپ کورن باعث کاهش سطح سلامتی این میان وعده شده
و آن را جز غذاهای ناسالم قرار می دهد. اگر پاپ کورن ساده خورده شود، هم خوشمزه است و هم بسیار مفید.
پاپ کورن حاوی مقادیری پروتئین است که نقش مهمی در فرایندهای مختلف بدن –
از لخته شدن خون و تعادل مایعات بدن گرفته تا تقویت سیستم ایمنی و بینایی – ایفا می کند.
همه سلول های بدن از پروتئین تشکیل شده اند که برای تولید و ترمیم سلول ها و بافت های بدن اهمیت زیادی دارد.
گرمای تنها برای درست کردن پاپ کورن کافیست، بنابراین از پختن پاپ کورن با روغن، حتی روغن زیتون
و دیگر روغن های گیاهی اجتناب کنید، چرا که روغن می تواند بر روی محتوای پلی فنیک* polyphenolic پوسته
ذرت زمانی که باز می شود، تاثیر بگذارد و بسیاری از خواص و ارزش های غذایی آن را از بین ببرد.
تحقیقات در سال های اخیر نشان داده که مقادیر بالای پلی فنول ها و آنتی اکسیدان های موجود در پاپ کورن، یک عامل دفاعی قدرتمند هستند
که رادیکال های آزاد بدن را از بین می برند و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند. بهتر است
بدانید که رادیکال های آزاد با متوقف ساختن DNA سلول های سالم، آن ها را به سلول های
سرطانی تبدیل می کنند. فرولیک اسید موجود در پاپ کورن، خطر ابتلا به تومور را کاهش می دهد.
خواص پاپ کورن عبارتند از: تنظیم قند خون کاهش سطح کلسترول بهبود فرایند
هضم محافظت از بدن در مقابل پوکی استخوان پیشگیری از سرطان کاهش
میزان مشکلات شناختی پیشگیری از پیری زودرس کمک به کاهش وزن
مصرف آجیل ها، خشکبار و خوراکی هایی مثل پاپ کورن که سرشار از آنتی اکسیدان می باشند
بهترین روش مقابله با اثرات مخرب رادیکالهای آزاد در بدن است.ذرت بوداده حاوی میزان زیادی پولیفنول است
که مانند عوامل آنتی اکسیدانی عمل کرده و به این ترتیب بیماری های دژنراتیو، پیری و دیگر عوارض مربوط به آن را کاهش می دهند.
آنتی اکسیدان علاوه بر اینکه بر روی قلب و مقابله با سرطان تأثیر مفیدی دارد،
بر روی پوست نیز تأثیر داشته و چین و چروک را به تأخیر می اندازد،
پس اگر می خواهید سلول هایتان از پیری زودهنگام در امان بماند
می توانید به یک تنقلات سالم مثل ذرت بوداده اعتماد کنید.
از آنجایی که پوست پاپ کورن اصالتاً جزو دانههای کامل است، تمام خوبیهایی که در جوانه،
سبوس و اندوسپرم یک دانهی کامل یافت میشود در پاپ کورن هم وجود دارد. متخصصان دریافتهاند
که پاپ کورن حاوی ویتامین E،B، پروتئین، مواد معدنی، چربیهای سالم، نشاسته و فیبر است.
پس زمانی که پاپ کورن میخورید، درواقع در حال خوردن دانههای کامل هستید که بخش مهمی از برنامهی غذایی شما هستند.
ارتباط احتمالی بین پاپ کورن درست شده توسط مایکروویو و سرطان به خودی خود مربوط به پاپ کورن نیست،
بلکه به خاطر مواد شیمیاییای به نام ترکیبات (PFC) که در کیسههای بسته بندی کاغذ آن وجود دارد، است.
این ترکیبات شیمیایی از نفوذ چربی پاپ کورن به بیرون از کیسههای کاغذی جلوگیری میکند.
ترکیبات شیمیایی PFC در تولید پکیجهای بسته بندی کاغذی نیز استفاده میشود:
جعبه های پیتزا کاغذهای دور ساندویچ ماهی تابههای تفلونی و سایر انواع پکیچهای بسته بندی مواد غذایی مشکل با PFC ها این است
که آنها به اسید پرتوالوروکاتنیک (PFOA) تبدیل می شوند که یک ماده شیمیایی است که احتمال دارد باعث ایجاد سرطان شود.
پیش از مصرف پاپ کورن خانگی در دوران بارداری و شیردهی بهتر است با پزشک تان نیز مشورت کنید.
اگر از التهاب روده رنج میبرید بهتر است از مصرف زیاد پاپ کورن خودداری کنید
چرا که باعث التهاب دستگاه گوارشی شده و بیماری های گوارشی را به دنبال دارد.
استفاده از مقادیر بالای نمک برای تهیه پاپ کورن خطر ابتلا به فشار خون بالا را افزایش می دهد
مقادیر بالای کره و روغن که برای تهیه پاپ کورن استفاده می شود،
احتمال ابتلا به چربی خون و کلسترول خون را افزایش می دهد .
طعم دهنده هایی که برای تهیه پاپ کورن های آماده استفاده می شود، خطر ابتلا به بیماری های تنفسی را افزایش می دهد .
برخی کیسه هایی که برای بسته بندی پاپ کورن آماده استفاده می شوند،
سرطانزا هستند و خطر ابتلا به سرطان و تومور را افزایش می هند
آشنایی با دیگر خواص پفیلا
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص پفیلا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با پفیلا
پاپ کورن که به نام های پفیلا، ذرت بو داده، چس فیل، پف فیل، ذرت پفکی و شکوفه ذرت هم شناخته می شود،
در اثر حرارت دادن نوع خاصی از دانه های ذرت به دست می آید و به عنوان یکی از میان وعده های خوشمزه و پرطرفدار در جهان استفاده می شود.
طبیعت پاپ کورن سرد و خشک می باشد. پاپ کورن یا ذرت بو داده حاوی مقادیر بالای فیبر،
ترکیبات پلی فنل، آنتی اکسیدان، ویتامین B کمپلکس، آهن، منگنز و منیزیم می باشد.
ذرت از حدود ۹ هزار سال پیش در مکزیک استفاده می شده و قدیمی ترین پاپ کورن کشف شده به ۵ هزار سال پیش در نیومکزیکو برمی گردد.
امروزه پاپ کورن به عنوان محبوب ترین میان وعده میان آمریکایی ها شناخته شده
به طوری که هر آمریکایی سالانه حدود ۵۰۰ میلیون کیلوگرم پاپ کورن مصرف می کند.
حرارت، آب درون دانه ها را تبخیر کرده و فشار بالای آب باعث شکسته شدن جداره دانه ی ذرت و شکفته شدن آن می شود.
پاپ کورن را می توان در قابلمه، مایکرویو، فر و دستگاه هواپز تهیه کرد.
پاپ کورن یا پف فیل یکی از سالم ترین میان وعده های فوق العاده پرطرفدار در سراسر جهان است
که علاوه بر طعم دلپذیر دارای مواد مغذی فراوان بوده و فواید زیادی برای سلامتی دارد.
اکتشافات باستان شناسی نشان داده که پاپ کورن به انگلیسی (Popcorn) از حدود ۳۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح،
در پرو، نیومکزیکو و آمریکای مرکزی تهیه و به عنوان میان وعده استفاده شده است.یک نظریه می گوید
که اولین مدل ذرت بو داده که وارد ایران شد، مربوط به یک شرکت انگلیسی بود به نام چسترفیلد (Chesterfield) بوده
و مردم برای راحت تر تلفظ کردن این کلمه، به آن چس فیل گفتند.البته این نظریه هنوز تایید نشده
و هیچ پاپ کورنی با نام تجاری چسترفیلد در جهان ثبت نشده است.
نظریه دوم می گوید که اولین محصولات چس فیل که از اروپا و آمریکا وارد ایران شدند،
دارای طرحی از فیل بودند که چون از پاپ کورن بیشتر در سیرک ها استفاده می شد، شاید فیل نماد همان سیرک باشد.
چون در ایران بو دادن علاوه بر تفت دادن به معنی باد شکم هم، هست
و تصویر فیل بر روی بسته های پاپ کورن وجود داشته، در ایران به آن چس فیل گفته می شود.
طرز تهیه پفیلا
ابتدا در یک قابلمه مقداری روغن ریخته (برای خوش طعم شدن از کره هم استفاده کنید) و بر روی حرارت زیاد بگذارید.
سپس ذرتها را داخل روغن اضافه کنید و به آن نمک و هر ادویه ای مانند فلفل، آویشن و…. که باب میل تان است را اضافه کنید و مرتب هم بزنید.
هنگامی که اولین دانه باز شد در قابلمه را بگذارید و شعله را کم کنید و چند دقیقه منتظر بمانید تا سر و صدای پریدن دانه های ذرت به گوش رسد.
بدون برداشتن در ظرف و تنها با تکان دادن قابلمه، ذرتها را هم بزنید.
وقتی سرو صدا قطع شد به سرعت در ظرف را برداشته و آنها را در یک ظرف دیگر بریزید.
طرز تهیه پفیلا پنیری
مواد لازم
ذرت ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان ریز رنده شده ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر موسیر ۱/۲ قاشق چایخوری
دستور تهیه
دانههای ذرت را در تابه دسته داری بریزید و روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید.
درب تابه را بگذارید و هر چند ثانیه یک بار، دسته تابه را گرفته و ذرتها را به سمت راست و چپ هدایت کنید تا به صورت یکنواخت حرارت ببینند و بوداده شوند.
با حرارت دادن دانههای ذرت، صدای شکفتن دانهها به گوش میرسد؛ در این هنگام حرارت را کم کنید و بدون باز کردن درب تابه،
به جابجا کردن دانههای ذرت با حرکت تابه، ادامه دهید، تا دانههای ذرت در یک جا ثابت نمانند و نسوزند.
هنگامی که دیگر صدای شکفتن دانههای ذرت به گوش نرسید، حرارت را خاموش کرده، درب تابه را باز کنید
و بلافاصله پفیلا را در ظرف گودی بریزید تا داغی تابه باعث سوختن پفیلا نشود.
پنیر پارمزان را خیلی ریز رنده کنید و همراه با پودر سیر و پودر موسیر به پفیلا اضافه کنید و هم بزنید تا همه دانههای پفیلا به آن آغشته شوند.
ظرف حاوی پفیلا را ۳-۲ دقیقه در فری که از قبل داغ کرده اید، قرار دهید تا پفیلا پنیری شما آماده شود.
نکته: برای بو دادن ذرت، به هیچ وجه تابه را چرب نکنید؛ زیرا روغن یا کره در اثر حرارت بالا میسوزد
و برای سلامتی مضر است. از طرفی ۱۰۰ گرم پفیلای آغشته به روغن، ۵۳۶ کیلوکالری انرژی دارد
در حالی که ۱۰۰ گرم پفیلای بدون روغن، حاوی ۳۸۷ کیلوکالری انرژی است.
طرز تهیه پفیلا کچاپ
برای طرز تهیه پاپ کورن کچاپ از پودر گوجه خشک شده استفاده کنید. می توانید این پودر گوجه را از عطاری ها تهیه کنید.
همچنین می توانید تعدادی گوجه را در داخل فر خشک سازید. ضمن اینکه می توانید
سس گوجه فرنگی را در داخل فر به قدری حرارت دهید تا خشک شود و به شکل پودری در آید.
می توانید این پودر را در مرحله اول همراه با نمک، فلفل و روغن به ذرت بیفزایید.
همچنین می توانید بعد از آماده شدن ذرت و ریختن آن در کیسه کاغذی، پودر گوجه را اضافه و هم بزنید.
طرز تهیه پفیلا سرکه ای
مواد لازم :
کره یا روغن : یک قاشق غذا خوری
ذرت خشک : یک استکان
نمک : به مقدار کافی
سرکه : دو قاشق غذا خوری
در روش تهیه پاپ کورن سرکه ای ابتدا قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و کره یا روغن داخل آن ریخته و اجازه دهید روی حرارت ملایم ذوب شود.
حالا به آن نمک بیفزایید و به خوبی هم بزنید سپس دانه های ذرت را داخل قابلمه ریخته به گونه ای که رو هم جمع نشوند
و بهتر است روغن به شکل کامل ذرت را بپوشاند سپس خوب هم زده و درب قابلمه را ببندید.
حالا در ابتدا شعله را زیاد کرده و به محض شنیدن صدای ترکیدن اولین ذرت حرارت را کم کنید
و بعد قابلمه را تکان داد تا دانه های ذرت داخل آن حرکت کنند و حرارت به تمام جاهای ذرت برسد.
در مرحله بعدی پس از کم شدن صدای ترکیدن دانه ها حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه بماند تا خنک شود.
حالا مقداری از کره را ذوب کرده و به آن سرکه و نمک بیفزایید و روی پاپ کورن ها ریخته
و اجازه دهید به مدت ده دقیقه داخل فر با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد بماند.
اگر تمایل به تهیه آن داخل قابلمه دارید از روش قابلمه ای استفاده کرده و پاپ کورن های طعم دار شدن را داخل قابلمه ریخته
و درب آن را ببیندید و حرارت را کم کرده سپس قابلمه را مدام تکان دارد و پس از زمان ده دقیقه از روی حرارت بردارید، نوش جان.
پفیلا برای کرونا
بهتز است برای درمان بیماری کرونا جای پفیلا و این رقم از تنقلات از ذرت پخته استفاده کنید
چرا که ذرت برای کرونا مفید است زیرا این دانه های طلایی حاوی مقدار قابل توجهی تیامین یا همان ویتامین B1 هستند.
وجود این ویتامین برای بدن ضروری است، زیرا اعضای حیاتی همچون قلب، کلیه
و سیستم عصبی به این ویتامین نیاز دارند تا بهترین عملکرد را داشته باشند.
تیامین اثر غیر مستقیم ذرت برای کرونا است. شاید این ویتامین مستقیما باعث تقویت سیستم ایمنی بدن نشود
اما بی شک وقتی اعضای حیاتی بدن در سلامت و قدرت کامل باشند می توانند با هر گونه بیماری حتی کووید ۱۹ مقابله کنند.
پفیلا برای سگ
پاپ کورن به دلیل تنوع ویتامین ها و مواد معدنی حاوی مقداری فیبر می تواند میان وعده ای سالم برای سگ ها باشد.
کلسیم، مس، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی، ویتامین های B6، A، E و K، فولات (B9)، نیاسین (B3)، ریبوفلاوین (B2)،
تیامین (B1) و اسید پانتوتنیک (B5) هستند همه به طور طبیعی در پاپ کورن وجود دارد.
پاپ کورن اگرچه سالم و ساده باشد، اما اگر نمک، کره و طعم دهنده های دیگری به آن اضافه شود، سالم نیست.
مشکلات احتمالی تغذیه پاپ کورن کره ایی یا پاپ کورن طعم دار شامل اسهال، استفراغ،
کم آبی بدن از نمک بیش از حد، آسیب کلیه در اثر مصرف زیاد و طولانی مدت نمک و افزایش وزن است.
اسهال و استفراغ موقت رایج ترین علائمی است که در سگی مشاهده می شود که از خوردن پاپ کورن کره ایی لذت برده است،
به خصوص اگر بیش از چند قطعه باشد. غیر از مواد افزودنی موجود در پاپ کورن، هسته های کامل می توانند
برای سگ ها نیز مشکل ساز شوند. این موارد می توانند باعث شکسته شدن دندان یا حتی خطر خفگی سگ شما شوند.
پفیلا برای یبوست و معده و اسهال
پاپکورن از دانههای کامل ذرت میباشد که دارای جوانه و سبوس است.
این خوراکی خوشمزه که بهعنوان یک میان وعده شناخته میشود دارای فیبر فراوان بوده
که به هضم غذا کمک کرده و با افزایش حرکات روده یبوست و اسهال را درمان میکند.
میتوانید به منظور جلوگیری از رفلاکس معده از پاپ کورن استفاده کنید .
پاپ کورن از غلات سبوسدار درست میشود و میتواند یک میان وعدهی عالی باشد.
مطمئن شوید که پاپ کورن را به تنهایی و بدون اضافه کردن طعمدهندههای دیگر مصرف کنید.
پاپ کورن به طور کلی برای معده مشکل ایجاد میکند. این دانههای سفید به سختی تجزیه و هضم میشوند.
دانههای آنها نیز برای دستگاه گوارش دردسرساز است.
بنابراین این ماده برای زخم معده مضر است.
پفیلا در ماکروفر و توستر
خوب در ابتدا ذرت رو داخل یه ظرف بریزین و مقداری نمک و سه قاشق آب اضافه کنید.
درپوش ظرف رو بزارین و یا اگر ندارین همونطور که گفتم از سلفون استفاده کرده و روی ظرف بکشید.
اگر سلفون کشیدین، حتما با چاقو چند تا سوراخ روی اون ایجاد کنید.
ظرف رو داخل ماکرو بزارین و برنامه ای رو تنظیم کنید که هشت دقیقه زمان داشته باشه. مثلا از برنامه سیب زمینی استفاده کنید.
دیگه کار تمومه. صبر کنید تا آماده بشه و بعد نوش جان کنید.
آیا پفیلا قند دارد
خیر در ارزش غذایی این ماده غذایی قند دیده نمی شود.
آیا پفیلا برای کبد چرب مضر است
ذرت دارای خواص خوبی برای بیماری کبد چرب است و اگر پفیلا ساده و بدون روغن تهیه شود
برای کبد چرب مفید است و لی با اضافه کردن روغن و پنیر و … دیگر برای کبد مضر می شود.
طرز تهیه پفیلا با ماش
یک قابلمه روی گاز قرار دهید و روغن درون ان بریزید و نمک هم اضافه کنید و ماش را درون آن بریزید
و خوب به هم بزنید و درب قابلمه را بگذارید و کمی هم حین گرم شدنآن را تکان دهید تا پفیلای ماش شما تهیه شود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- هایگلاس مدل کابینت اشپزخانه ایرانی جدید و زیبا جهت ایده گرفتن
- کپسول جوینت ریس ایکس + خواص و کاربرد و بهترین زمان مصرف و عوارض آن
- درمان کمردرد پریودی خیراندیش و علت و علائم و راههای پیشگیری
- تعبیر آچار فرانسه در فال قهوه برای زن متاهل و باردار و دختر مجرد از روانشناسی
- تعبیر خواب بالا رفتن از چهارپایه + برای زن متاهل و باردار و دختر مجرد و از دید مولف