خواص سیب زرد برای لاغری و کرونا و زنان در طب سنتی و فواید و مضرات
مضرات روغن آووکادو ؛ همه چیز درباره عوارض استفاده از روغن آووکادو
مضرات روغن آووکادو مضرات روغن آووکادو ؛ همه چیز درباره عوارض استفاده از روغن آووکادو همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …
خواص شکلات ترش و فواید و خاصیت خوردن شکلات ترش
خواص شکلات ترش خواص شکلات ترش ؛ فواید و خاصیت خوردن شکلات ترش همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم …
آب نخود برای سرفه خوبه و تاثیر فوق العاده آن برای کاهش سوزش گلو
آب نخود برای سرفه خوبه آب نخود برای سرفه خوبه ؛ تاثیر فوق العاده آن برای کاهش سوزش گلو همگی در سایت فال و خواب …
خواص سیب زرد
خواص سیب زرد برای لاغری و کرونا و زنان در طب سنتی و فواید و مضرات همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آشنایی با سیب زرد
سیب یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین میوه هاست، بیش از ۷۵۰۰ گونه از این میوه ی خوشمزه در طبیعت وجود دارد
و به رنگ های سیب قرمز، سیب سبز و سیب زرد یافت می شود.
در مورد خواص سیب یک عبارت معروف وجود دارد: «خوردن روزانه یک سیب ما را از دکتر بینیاز میکند».
کمک به گوارش، جلوگیری از بروز مشکلاتی مانند اختلالات معده، سنگ کیسهی صفرا، یبوست، اختلالات کبد،
کمخونی، دیابت، بیماریهای قلبی، روماتیسم، اختلالات چشم، انواع سرطان و نقرس از فواید سیب است.
سیب در رفع ضعف و درمان دیسانتری (اسهال همراه با خون) نیز مؤثر است.
همچنین از ابتلا به پارکینسون و آلزایمر جلوگیری میکند. کمک به سلامت دندان و پوست نیز از دیگر فواید این میوهی کمنظیر است.
یکی از مشهورترین و سالمترین میوههای روی زمین محسوب میشود.
منشأ سیب آسیای مرکزی است. سیب مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتیاکسیدانهای مختلف دارد.
این میوه بسیار سیرکننده است و کالری کمی دارد. بنابراین یک گزینهی عالی بهعنوان میان وعده به شمار میرود.
مطالعات نشان میدهند که خوردن سیب برای سلامتی بدن فواید زیادی دارد. میتوانید با سیب خام اسموتی و آبمیوه درست کنید.
خواص سیب زرد در طب سنتی
طبع سیبهای قرمز و زرد گرم و تر است. این گرمی و تری هر چه سیب رسیده باشد بیشتر میشود.
اما هر چه سیب نارستر باشد یا سیب سبز باشد (سیب ترش) طبعش سرد و خشکتر میشود
و خوردنش به سردمزاجان توصیه نمیشود.
ارزش غذایی سیب کالری : ۵۲ پروتئین : ۰٫۳ گرم قند : ۱۰ گرم چربی : ۰٫۲ گرم کربوهیدرات :
۱۴ گرم فیبر : ۲٫۴ گرم . دارچین و گلنگبین مصلح سیب هستند.
گلقند، دارچین و عسل؛ مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج سیب ترش هستند.
فواید خوردن یک سیب در روز کمک میکند دستگاه گوارشتان تمیز شود باعث کاهش سطح کلسترول می شود
خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد قلبتان را سالم نگه میدارد به لاغری و کاهش وزن کمک میکند.
پیامبر خدا (ص) فرموده اند: سیب را ناشتا بخورید چون تمیزکننده معده است.
در کل توصیه شده میوهها بین وعده مصرف شوند نه همراه غذا و فقط در بعضی از آنها خوردن
ناشتا توصیه میشود. بعنوان مثال خربزه و هندوانه اصلا نباید ناشتا مصرف شوند.
سیب حاوی فیبر و آب زیادی بوده و از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.
سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است.
سیب حرارت را از بدن خارج می سازد . سیب را رنده کنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می کند.
سیب مقوی کبد و اشتها آور است. سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.
فیبر موجود در سیب برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و باعث بهبود هضم، درمان معده درد و زخم معده می شود.
نقش سیب در پیشگیری از سرطان مدتها موضوع تحقیقات مختلفی بوده است.
نتایج تحقیقات حاکی از آن است که سیب احتمال ابتلا به سرطانها به خصوص سرطان پستان و رودهی بزرگ را کاهش میدهد.
سیب در پیشگیری از سرطان ریه نقش چشمگیری دارد.
اغلب میوهها و سبزیجات خاصیت ضدسرطانی دارند، اما در این میان سیب یک سر و گردن بالاتر از بقیه است.
آب سیب منبع خوبی از آنتی اکسیدان های پلی فنول و فلاونوئید هاست که برای سلامت قلب مفید هستند
فلاونوئید های موجود در آب سیب برای پیشگیری از حملات آسم مفید می باشند
پکتین موجود در آب سیب بدن را قلیایی کرده و به سم زدایی کمک می کند آب سیب کلسترول و چربی بالای خون را کاهش می دهد
آب سیب مقدار قابل توجهی ویتامین C دارد که باعث تقویت سیستم ایمنی می شود
آب سیب حاوی سوربیتول است که برای درمان یبوست مفید می باشد
آب سیب حاوی ویتامین A می باشد که برای بهبود بینایی و سلامت چشم مفید می باشد
سیب درختی غنی از آهن است و با افزایش تعداد گلبول های قرمز در بدن به درمان کم خونی و آنمی کمک می کند.
سیب یکی از معروف ترین میوه های درختی است که مانند میوه های شناخته شده ای مثل زردآلو ، آلو ، ازگیل و هلو در خانواده گلسرخیان دسته بندی می شود.
منشا این میوه آسیای مرکزی است و از میوه هایی است در برخی فرهنگ ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
رژیم غذایی سیب مناسب است زیرا میوه است و به آسانی یافت میشود.
برای وعده های غذایی سیب میتوانید آزادانه سیب های زیادی را هر چقدر که میخواهید مصرف کنید.
به دلیل افزایش مصرف آب در طول این دوره به بهبود سلامتی خود نیز کمک میکنید.
یکی دیگر از چیز های خوب در مورد رژیم سیب این است که بدن را سم زدایی میکند و مانع یبوست میشود.
دم کرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان کننده التهاب کلیه و مثانه میباشد.
خوردن سیب حتی برای آنهایی که بیماری قند دارند مفید است چون قند خون را بالا نمی برد.
کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند.
دم کرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است.
سیب خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهد. خوردن سیب به نفع سلامت سلولهای عصبی است.
این سلولها نورون را در برابر فشار عصبی استرس اکسیداتیو محافظت کرده
و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری آلزلیمر ایجاد میکنند.
بهترین زمان مصرف سیب صبح ناشتا است. سیب میتواند در کاهش کلسترول بد تاثیر خوبی بگذارد.
سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار رود.
بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود. سیب را می توان پخت و برای آنهایی که روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید.
سیب سرشار از ترکیبات پلی فنولین میباشد.
این ترکیبات مغذی گیاهی تاثیرات موثری در خصوص حفاظت بدن در مقابل اثرات مضر
رادیکالهای آزاد مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم و فسفر داشته باشد.
سیب دارای مقدر زیادی کلسیم است و کلسیم سیب به بدن کمک می کند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند.
سیب درختی دارای ویتامین C، ویتامین K، ویتامین B6 و ریبوفلاوین، پتاسیم، مس، منگنز و منیزیم می باشد
همچنین سیب دارای مقادیر زیادی فیبر رژیمی و فلاونوئید هایی مانند کورستین، اپیکاتچین و فلوریدین می باشد.
سیب سرشار از فیبر است که باعث تسهیل هضم مواد غذایی میشود. مصرف منظم سیب به حرکات روان روده،
جلوگیری از یبوست و اختلالات معده کمک میکند. فیبر بخش مهمی از رژیم غذایی ماست.
فیبر حجم مدفوع را افزایش میدهد و به حرکت روانتر آن کمک میکند.
خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است.
سیب یک میوه قلیایی است و تمیز کننده بدن است و بعلت دارا بودن پکتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد.
دانهی سیب دارای سیانید میباشد که یک سم قوی و کشنده است.
مصرف بیش از حد و مداوم دانهی سیب میتواند به طور بلقوه کشند باشد.
در واقع اگر این دانهها به مقدار زیاد و به صورت روزانه مصرف شوند شاید در طول مدت زیاد
سم در بدن جمع شود و بتواند به حد کشندهای رسیده و باعث مرگ شود.
شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست. برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته
و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید
و چند حبه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید
و آن را از روی آتش بردارید. روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
سیب تا نسبت زیادی اسیدی است. خوردن مداوم این میوه میتواند تا ۴ برابر مخربتر از نوشیدنیهای گاز دار به دندانها آسیب برساند.
درواقع خوردن هر روزهی سیب باعث خرابی دندان شده و باید برای جلوگیری از این ضرر سیب بعد از مصرف دندان هایتان را مسواک بزنید
تا رد اسید این میوه از دندانها پاک شود. سیب ترش قابض است و حالت استفراغ
و دل بهم خوردگی را از بین می برد. سیب ترش را بپزید، درمان اسهال خونی است.
خواص سیب زرد صبح ناشتا
پیامبر خدا (ص) فرموده اند: سیب را ناشتا بخورید چون تمیزکننده معده است.
در کل توصیه شده میوهها بین وعده مصرف شوند نه همراه غذا و فقط در بعضی از آنها خوردن ناشتا توصیه میشود.
بعنوان مثال خربزه و هندوانه اصلا نباید ناشتا مصرف شوند.
سیب حاوی کلاژن و الاستین بوده که پوست شما را نرم و چاق نگه می دارند.
– سیب های قرمز و سیب های زرد و قرمز یکی از بهترین گزینه های می باشند.
میوه سیب به عنوان یک روشن کننده پوست صورت عمل می کند
و می تواند به روشن و درخشان تر شدن پوست صورت کمک کند.
سیب دارای خواص ضد باکتریایی بوده و به درمان آکنه، جوش صورت و جای جوش کمک می کند.
فواید خوردن سیب ناشتا زیاد است و بر کسی پوشیده نیست.
خوردن سیب ناشتا در طب سنتی تاکید شده است و باید در رژیم سیب هم از آنها استفاده کنیم.
حتی خوردن سیب ناشتا برای چاقی صورت نیز اشاره شده است.
خواص سیب زرد برای لاغری
کسانیکه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با پوست بخورند.
سیب دارای فیبر بالایی می باشد که باعث زیاد شدن چربی سوزی و کاهش اشتها شده
و به کسانی که میخواهند کاهش وزن را تجربه کنند بسیار مناسب است.
مطالعات انجامشده نشان میدهد که مصرف یک عدد سیب قبل از هر وعده غذایی
باعث کاهش اشتها شده و همچنین می تواند بهبود هضم غذا را بههمراه داشته باشد.
بهترین زمان برای خوردن سیب برای کاهش وزن، نیم ساعت قبل از یک وعده پر کالری است
پس با توجه به اینکه شب یا صبح وعدهی پرکالری مصرف میکنید
باید سیب را قبل از آن میل کنید و نمیتوان گفت شب یا صبح سیب بخورید تا لاغر شوید
چرا که غذای مصرفی شما متفاوت است و ممکن است برخی از شما صبحانه پرکالری داشته باشید
و برخی دیگر شام پرکالری. سیب باعث تنظیم اشتها میشود
و فشار اکسیداتیو را محافظت میکند و باعث میشود که کالری کمتری در طول روز مصرف کنید.
خواص سیب زرد برای یبوست و معده
سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار رود. بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود.
خوردن سیب یبوست را برطرف می کند و برای خستگی مفرط مفید است.
مطالعات انجامشده نشان میدهد که سیب باعث افزایش حرکات روده شده و به درمان بیماری یبوست کمک میکند
چرا که این میوه دارای فیبر بالایی می باشد. سیب ازجمله میوههایی است که برای درمان اسهال مفید است.
سیب منبع خوبی از کلسیم، منیزیم و پتاسیم است.اما سیب سبز اسیدی تر از سیب قرمز است
و ممکن است موجب افزایش علایم ریفلاکس اسید شود.مصرف منظم سیب به حرکات روان روده،
جلوگیری از یبوست و اختلالات معده کمک میکند. فیبر بخش مهمی از رژیم غذایی ماست.
فیبر حجم مدفوع را افزایش میدهد و به حرکت روانتر آن کمک میکند.
سیب یک آنتیاسید طبیعی بسیار مؤثر است.
مصرف سیب به صورت خام یا دمنوش باعث تسکین کمابیش فوری اسید معده میشود.
ترکیب سیب با آناناس، موز، خرمالو و گلابی یکی از بهترین درمانهای طبیعی و خانگی برای تسکین سوزش معده خواهد بود.
یادتان باشد که سرکه سیب نیز با حالت اسیدی معده مقابله میکند.
این نوع سرکه به کاهش اسید معده و بهبود هضم غذا کمک میکند.
سیب به دلیل دارا بودن فیبر یکی از بهترین درمانها برای مقابله
با سوزش معده و بهبود علائم این مشکل محسوب میشود.
خواص سیب زرد برای پوست صورت
سیب دارای خواص ضد باکتریایی بوده و به درمان آکنه، جوش صورت و جای جوش کمک می کند.
ماسک سیب برای جوش یک چهارم سیب را رنده کنید و مقداری شیر به آن اضافه کنید،
بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند سپس با آب ولرم بشویید.
سیب به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی شناخته می شود،
همچنین سیب می تواند برای درمان آفتاب سوختگی استفاده شود.
میوه سیب به عنوان یک روشن کننده پوست صورت عمل می کند و می تواند به روشن و درخشان تر شدن پوست صورت کمک کند.
اسید های موجود در سیب به عنوان یک آبرسان طبیعی پوست را هیدراته کرده و باعث لایه برداری پوست صورت می شود.
ماسک صورت سیب درختی آب یک سیب را بگیرید و بر روی پوست صورت بمالید، بگذارید بماند تا خشک شود سپس با آب سرد بشویید.
سیب حاوی مقادیر زیادی ویتامین C می باشد که در تشکیل کلاژن نقش دارد،
کلاژن از چین و چروک پوست جلوگیری کرده و باعث جوان سازی پوست صورت می شود.
ماسک سیب برای طراوت، رطوبت و شادابی پوست ۱ سیب سبز خرد شده با پوست
و ۱/۲ فنجان انگور سبز خرد شده و ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو و ۱/۴ فنجان آلوئه ورا را در یک مخلوط کن بریزید
و تا بدست آوردن یک خمیر ضخیم ترکیب کردن را ادامه دهید
و سپس بر روی پوست صورت و گردن مالیده و ۱۵ دقیقه صبر کرده و سپس با آب گرم بشویید.
توجه : قبل از استفاده از ماسک یک آزمون در یک منطقه کوچک از صورت یا گردن خود انجام دهید
و در صورت نداشتن واکنش های پوستی مصرف کنید. ماسک سیب درختی و عسل برای پوست صورت یک سیب را رنده کنید
و با عسل مخلوط کنید آن را بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بماند سپس با آب سرد بشویید.
توجه : پیش از مصرف هرگونه ماسک بر روی صورت و نواحی حساس بدن، با مالیدن مقداری
کمی از آن بر روی پوست دست خود به مدت حداقل ۲۰ دقیقه، از نداشتن حساسیت نسبت به آن اطمینان حاصل نمایید.
خواص سیب زرد برای کرونا
سیب زرد به دلیل اینکه سیستم ایمین بدن را قوی می کند و دارای انواع ویتامنی ها است برای بیماران کرونایی مفید است.
خواص سیب زرد برای کودک
سیب را می توان برای برطرف کردن اسهال حتی برای کودکان بکار رود. بدین منظور سیب را باید رنده کرد و استفاده نمود.
پلی فنول سیب هضم را بهبود می بخشد و برای درمان مشکلات گوارشی نوزادان و کوکان مفید می باشد
مقداری سیب را رنده کنید و با یک قاشق چای خوری عسل ترکیب کنید و به نوراد یا کودک خود بدهید
سیب فیبر بالایی دارد و برای درمان یبوست و اسهال در نوزادان و کودکان مفید می باشد
سیب شیرین برای درمان سرفه در نوزادان ۶ ماهه و کودکان مفید است
سیب علاوه بر پاکسازی دندان ها و لثه ها برای تقویت دندان در نوزادان و کودکان مفید می باشد.
خواص سیب زرد برای تب
امام صادق (ع) می فرماید: ما اهل بیت تب را فقط با پاشیدن آب سرد بر خود و خوردن سیب درمان می کنیم.
همچنین می فرماید: سیب بخورید که حرارت بدن را خاموش و درون را خنک می کند و تب را می زداید
و نیز می فرماید: برای درمان تب شکر را بکوب در آب حل کن و صبح ناشتا
و هنگام غروب بنوش و باز می فرماید: شانه به سر زدن تب را می برد.
خواص سیب زرد در بارداری
سیب حاوی فیبر بالایی است و برای درمان یبوست که یکی از شایع ترین مشکلات گوارشی زنان باردار است، مفید می باشد
مصرف منظم سیب درختی در دوران بارداری از افزایش فشار خون و پره اکلامپسی جلوگیری می کند
مصرف روزانه سیب تورم پاها در زنان باردار را کاهش می دهد سیب برای رشد جنین ضروری است
و از ابتلا به آسم در جنین جلوگیری می کند مصرف سیب به طور مرتب یک راه طبیعی برای درمان تهوع حاملگی می باشد
مصرف روزانه سیب خطر ابتلا به زایمان زودرس را کاهش می دهد سیب برای جلوگیری از دیابت بارداری مفید می باشد
در حین شیردهی ، مصرف سیب بسیار مفید نیز است زیرا بخشی از ویتامین و مواد معدنی بلافاصله وارد شیر شده
و به کودک منتقل می شود. آنها حتی در آلرژیک ترین نوزادان باعث ایجاد دیابت نمی شوند
سیب تنها میوه ای است که یک زن فقط چند روز پس از زایمان مجاز به خوردن آن است.
سیب به بدن مادر کمک می کند تا سریعتر بهبود یابد و کودک به درستی و کامل رشد کند.
خیلی فرقی نمی کند سیب زرد در بارداری بخورید یا قرمز.
سیب زرد چه ویتامین دارد
یک سیب بزرگ ،۱۰٫۳ میلیگرم ویتامین C دارد که به ترتیب ۱۴% و ۱۱% از میزان مورد نیاز روزانه ویتامین C برای زنان و مردان را تامین می کند.
یک سیب بزرگ حدود ۱۲۰ واحد بین المللی ویتامین A است که تقریبا ۵ و ۴ % میزان دریافت روزانه ویتامین A برای زنان و مردان را تشکیل می دهد.
سیب زرد برای دیابت
پلی فنول های موجود در این میوه به صورت مستقیم میتوانند باعث کاهش میزان قند خون
شده و برای کسانی که میخواهند بیماری دیابت را کنترل کنند بسیار مناسب است.
فنل های موجود در این میوه جذب گلوکز از دستگاه گوارش را کاهش داده
و باعث آزاد شدن انسولین از لوزالمعده می شود که برای کنترل قند خون مناسب است
اگر میخواهید قند خون خود را کنترل کنید بهتر است از سیب در رژیم غذایی خود استفاده کنید.
سیب زرد برای فشار خون بالا
مصرف روزانه یک عدد سیب تأثیر زیادی در کنترل چربی خون دارد.
در واقع مصرف سیب با جوی دوسر برای وعده صبحانه، سالاد سیب سبز
با کرفس و گردو برای ناهار یا یک آب سیب طبیعی برای بعد از ظهر می تواند چربی خونتان را کنترل کند.
خوشبختانه می توان سیب را به شیوه های متعددی وارد برنامه غذایی روزانه کرد.
اما نکته مهم استفاده منظم و روزانه از این میوه است.
باید بدانید که راز کنترل چربی خون توسط سیب در پوست آن و فیبری به نام پکتین و پولیفنول ها نهفته است.
این ترکیبات آنتی اکسیدانی باعث بهبود سوخت و ساز کلسترول شده
و مولکول های التهاب زایی را که منجر به بروز بیماری های قلبی می شوند کاهش می دهند.
فواید سیب زرد پخته شده
یکی دیگر از خواص سیب پخته و فواید آن، ایجاد لطافت و زیبایی پوست است.
به این منظور میتوانید سیب را بپزید و سپس آن را له و با شیر مخلوط کنید
و این مخلوط را بهصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه صورت خود را با آب ولرم بشویید.
از سیب پخته میتوانید برای درمان سرفه خشک استفاده کنید
زیرا به نرم شدن گلو و رفع التهاب آن کمک میکند. همچنین برای بهبود گرفتگی صدا مفید است.
تحقیقات نشان داده است که سیب آب پز به دفع چربیهای اضافه از سیستم بدن، هضم غذا و همچنین سیرشدن کمک میکند.
پکتین موجود در سیب به کاهش جذب چربی از طریق سلولها کمک میکند.
خوردن سیب به صورت خام و آب پز بسیار مقوی است، همچنین باعث جلوگیری از تجمع چربی بیش از حد که باعث چاقی میشود.
سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است.
یکی از خوراکی های مفید در درمان اسهال و تقویت معده سیب پخته است.
مصرف سیب پخته برای افرادی که دارای معده ضعیف هستند و برای کودکان مفید است
و به هضم بهتر غذا و بهبود اشتها کمک میکند. همچنین سیب پخته برای بهبود ورم معده نیز سودمند است.
سیب پخته یا کمپوت سیب نیز تقویت کننده کبد است و به دفع سموم بدن کمک میکند
و مانع تشکیل و تجمع اسید اوریک در بدن میشود.
به همین دلیل مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز مفید است.
کودکان و نوزادان به مواد غذایی حاوی فیبر و مغذی، احتیاج دارند.
سیب پخته یکی از بهترین غذاها برای کودک است و باعث اصلاح اشتها، رفع لاغری و افزایش توان بدن کودک در مقابله با بیماریها میشود.
همچنین از آنجایی که سیب دارای مقدار زیادی کلسیم است و کلسیم موجود در آن به بدن کمک میکند
که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند، باعث تقویت استخوانها و رشد بهتر کودک میشود.
سیب را به چهار قسمت تقسیم و دانههای آن را خارج میکنیم.
میوه و حتی پوست سیب را با یک تکه چوب دارچین در داخل قوری میاندازیم و به آن آب اضافه میکنیم؛
این دمنوش لازم است که حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملا پخته شود.
اگر دمنوش سیب و دارچین را با پوست سیب درست کنید، مدت زمان آماده شدن آن کوتاهتر میشود.
دمنوش سیب و دارچین عطر و طعم بسیار دلنشینی دارد و تأثیر بسزایی در رفع خستگی و ریکاوری بدن یا همان بازیابی انرژی دارد.
شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست.
برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید
سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و چند حبه قند به آن اضافه کنید
و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید
و آن را از روی آتش بردارید. روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
فرق سیب زرد و قرمز
سیب قرمز به دلیل ویتامین ها و رنگدانه های آنتی اکسیدانی قوی
که در پوست قرمز خود دارد، نسبت به سیب زرد که به سیب لبنانی معروف است،
خاصیت ضدسرطانی بالاتری دارد و مصرف آن همراه با پوست توصیه می شود.
البته به دلیل اینکه امروزه برای افزایش ماندگاری سیب ها در انبار، پوستشان را با مواد شیمیایی مومی و براق واکس می زنند،
باید ابتدا پوست سیب را با ابر آغشته به مایع ظرفشویی خوب بشویید و پس از آبکشی میل کنید.
به توصیه متخصصان طب سنتی، دمنوش پوست سیب قرمز و زرد با اندکی عسل برای پاکسازی کلیه ها مفید است
و مصرف رنده شده آن همراه با عرقیاتی چون گلاب، بیدمشک یا بادرنجبویه همراه با کمی زعفران به پاکسازی
بدن از مواد زائد -بخصوص پس از خوردن تنقلات در ایام نوروز- کمک کرده، برای عمیق شدن خواب مفید است.
آب سیب تازه و سیب پخته (کمپوت) نیز تقویتکننده کبد و سمزدای آن است و مانع تشکیل اسید اوریک در بدن میشود.
به همین دلیل مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس توصیه شده است.قند سیب به کندی جذب بدن میشود.
بنابراین برای مبتلایان به دیابت، مصرف آن باید پس از مشاوره با متخصص صورت گیرد.
با این حال، توصیه می شود که دیابتی ها از سیب های خیلی شیرین استفاده نکنند.
مضرات سیب زرد
سیب دارای سطح بالایی از کربوهیدارت است که میتواند باعث افزایش ناگهانی انرژی در بدن شود.
زیاده روی در مصرف این میوه باعث نوسان قند خون شده و فرد را به مصرف بیشتر شیرینی و شکر تحریک میکند.
کربوهیدارت موجود در سیب، به راحتی هضم و جذب میشود. از این رو، زیاده روی در مصرف آن باعث بروز چاقی میشود.
سیب دارای خواص اسیدی است که زیاده روی در مصرف آن میتواند به ساختار دندان آسیب وارد کند.
با این حال، اگر از دندانهای آسیاب برای خرد کردن سیب استفاده کنید، میزان آسیب رساندن آن کاهش مییابد.
درباره مضرات سیب پخته اطلاعات زیادی در دسترس نیست .
زیاده روی در مصرف سیب میتواند باعث بروز مشکلات گوارشی و به مخاطره افتادن سلامت بدن شود.
گرچه فیبر به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک میکند، اما زیاده روی در مصرف سیب میتواند باعث نفخ شکم شود.
به طور معمول یک انسان براساس جنسیت و سن به ۲۰ تا ۴۰ گرم فیبر در طول روز نیاز دارد.
اگر میزان مصرف فیبر بدن از ۷۰ گرم در روز عبور کند، عوارض زیاده روی ناشی از آن بروز میکند.
سیب ممکن است در بعضی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد کند.
زیاده روی در مصرف سیب و آب سیب ممکن است سطح قند خون را افزایش دهد.
دانه سیب حاوی سیانید، یک سم قدرتمند است خوردن بیش از حد دانه سیب به طور بالقوه می تواند کشنده باشد.
دانه سیب نباید مصرف شود .سیب ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد واکنش های آلرژیک شود.
کسانی که در مصرف سیب زیاده روی می کنند ممکن است سطح قند خون را افزایش دهند و در خطر بیماری دیابت قرار بگیرند.
مصرف سیب در قناری باید با چنین روشی که توضیح میدهم مصرف گردد ,درغیر اینصورت مصرف سیب نه تنها مفید نمی باشد
بلکه به دلایلی مضر محصوب میشود.روش صحیح مصرف سیب در قناری . سیب را باید رنده شده
و آب اضافه ی آن رابگیرید وسپس با تخم مرغ آبپز رنده شده مخلوط نمایید میتوان مقداری هویج رنده شده به آن بافزایید.
سیب بعلت غنی بودن ازموادمتابولیسمی مصر ف آن به تنهایی درقناری منجر به اختلالات گوارشی وهمینطور کبدی پوستی میشود.