خواص ماکارونی و فواید و مضرات ماکارونی در طب سنتی و برای معده
خواص ماکارونی
خواص ماکارونی و فواید و مضرات ماکارونی در طب سنتی و برای معده همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آشنایی با ماکارونی
ماکارونی گندم کاملی است، و سرشار از اسید فولیک است، برای رشد مو خوب است.
اگر از ریزش مو رنج میبرید در برنامه غذایی خود حتما از ماکارونی استفاده کنید.
اسید فولیک همچنین به کاهش آکنه و جوش صورت کمک زیادی میکند.
از آنجایی که تهیهی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است،
تهیهی ماکارونی برای انسانهای اولیه آسانتر بوده است. مدارک تاریخی،
پیدایش ماکارونی را به اتروسکها (Etruscan: مهمترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبهجزیرهی ایتالیا هستند)،
رومیها، عربها و چینیها نسبت میدهد. امروزه بیش از ۶۰۰ نوع ماکارونی تولید میشود.
فرآوردههای ماکارونی، فرآوردههایی مانند اسپاگتی، ماکارونی، ورمیشل، نودل و لازانیا را در برمیگیرد؛
علاوه بر این انواع مختلف دیگری برحسب فرهنگ غذایی وجود دارد.
تحقیقات تاریخی به طور دقیق منشاء اصلی ماکارونی را مشخص نمیکند.
در واقع احتمالاً تهیه و مصرف ماکارونی پیش از نان بوده است.
از آنجایی که تهیهی ماکارونی برخلاف نان نیاز به تخمیر و پخت نداشته است،
تهیهی ماکارونی برای انسانهای اولیه آسانتر بوده است.
مدارک تاریخی، پیدایش ماکارونی را به اتروسکها (Etruscan: مهمترین تمدن، پیش از تمدن رومی در شبهجزیرهی ایتالیا هستند)،
رومیها، عربها و چینیها نسبت میدهد. امروزه بیش از ۶۰۰ نوع ماکارونی تولید میشود.
خواص ماکارونی در طب سنتی
ماکارونی از آرد گندم تهیه میشود و مانند گندم در طیف «غذای مطلق» قرار میگیرد،
به این مفهوم که خوردن ماکارونی، علاماتی از گرمی یا سردی، و تری یا خشکی در حالات بدنی و روانی انسان پدید نمیآورد.
از اینرو چندان نمی توان در خصوص طبع ماکارونی به صورت قطعی نظری را بیان کرد.
اما نکتهای که در این زمینه وجود دارد آن است که بسته به نوع موادی
که در ماکارونی استفاده میشود ممکن است طبع این غذا نیز تغییر کند.
در ۱۰۰ گرم ماکارونی خشک ۳۷۱ کالری موجود است.
ماکارونی سرشار از ویتامین آ است، و برای پوست خوب است،
و به رشد سلولهای جدید پوستی کمک بسیاری می کند.
ماکارونی گندم کاملی است ،و سرشار از اسید فولیک است، برای رشد مو خوب است.
اگر از ریزش مو رنج می برید در برنامه غذایی خود حتما از ماکارونی استفاده کنید.
اسید فولیک همچنین به کاهش آکنه و جوش صورت کمک ریادی می کند.
ماکارونی غنی از پتاسیم است و به بهبود سلامت قلب و عروق کمک می کند.
برای کاهش کلسترول بالا در بدن کمک میکند و مانع بیماری قلبی می شود.
سرشاراز پتاسیم است برای سلامت عضلات خوب است. مصرف منظم ماکارونی برای جلوگیری از مشکل سفتی عضله بدن خوب است.
همچنین به آرامش اسپاسم هاعضلانی و درد عضلانی کمک می کند.
ماکارونی سرشار ازکربو هیدرات است و به افزایش وزن کمک می کند.
هر صد گرم حدود ۵۰ گرم کربوهیدرات دارد و بهترین منبع برای افزایش وزن سالم است.
ماکارونی سرشار از کربوهیدرات است و به بدن انرژی می دهد. مصرف ماکارونی می تواند،
سطح سوخت و ساز بدن را افزایش دهد، و شمارا فعال نگه می دارد و ضعف وبی حالی را کاهش می دهد.
پاستا غنی از آهن است ،و می تو اند به بیماری کم خونی در زنان باردار کمک کند.
برای افزایش تشکیل سلولهای قرمز خون بسیار خوب است چون مانع کم خونی می شود. سطح هموگلوبین بدن را طبیعی نگه می دارد.
ماکارونی غنی از اسید های آمینه و پروتئین است. پروتئین به سلامت استخوان ها کمک می کند
و از درد استخوان جلوگیری می کند. اگر مشکل درد مفصل دارید، حداقل دوبار در هفته حتما از ماکارونی استفاده کنید
ماکارونی مزایای تغذیه ای زیادی دارد، که حتما باید در برنامه رژیم غذایی روزانه خود از آن استفاده کنید.
خواص ماکارونی برای کودکان
ماکارونی به دلیل داشتن مقادیر بالای هیدارت کربن در تامین انرژی مورد نیاز بدن به ویژه کودکان بسیار موثر است.
همچنین از انجایی که ماکارونی هیچ گاه به تنهایی مصرف نمی شود و بیشتر با مواد غذایی که دارای پروتئین بالایی هستند
مانند پنیر، گوشت، سویا، ماهی و… مصرف می شود. از این طریق ارزش بیولوژیکی آن نسبت
به هر غذای دیگر به خاطر تکمیل شدن پروتئین آن و همچنین تأمین اسید آمینههای ضروری افزایش می یابد.
خواص ماکارونی برای یبوست
ماکارونی می تواند باعث ایجاد یبوست شود در کل دانه های پردازش شده
و محصولات آنها، مانند نان سفید، برنج سفید و ماکارونی سفید می توانند باعث ایجاد یبوست شود.
بروز این مشکل به این دلیل است که سبوس و قطعات جوانه دانه در طی پردازش و ساخت ماکارونی از آن حذف می شوند.
قطعا شما هم می دانید که سبوس دارای فیبر بسیار زیادی است و فیبر در دایره ی غذایی کمک می کند
که به یبوست دچار نشوید.سبوس که حاوی فیبر است به مدفوع اضافه می شود و به حرکت بهتر آن کمک می کند.
مطالعات صورت گرفته باعث شده محققین ،خوردنِ فیبر بیشتر را با کاهش ۱٫۸% یبوست در هر گرم فیبر مصرفی اضافی در روز مرتبط بدانند.
بنا براین افراد مبتلا به یبوست بهتر است مصرف دانه های فرآوری شده را کم کرده و به جای آن دانه های سبوس دار بیشتری مصرف کنند.
اگر شما مبتلا به یبوست هستید و در حال حاضر بسیاری از دانه های غنی از فیبر مانند ماکارونی و..
را مصرف می کنید بهتر است در کنار آن از سبزیجات استفاده کنید.
مثلا می توانید در کنار ماکارونی یک بشقاب سالاد هم میل کنید تا فیبر لازم برای روده ها جذب شود
و به بهبود عمل کرد روده های شما کمک کند.حتی می توانید روی سالاد خود از روغن زیتون
هم استفاده کنید روغن زیتون مرغوب و اصل می تواند به شما در این امر کمک کند.
خواص ماکارونی برای بدنسازی
یکی از اصلیترین خواص ماکارونی در بدنسازی تأمین کربوهیدرات موردنیاز برای تمرینات شدید قدرتی است،
که بهطور غیرمستقیم باعث حجیمشدنِ عضلات شما میشود. اما ماکارونی بهتنهایی کافی نیست.
رشد عضلاتتان به عملکرد شما در باشگاه و آشپزخانهتان ارتباط مستقیم دارد.
در ادامه موضوع ماکارونی در بدنسازی باید بگوییم که کربوهیدراتها یکی از سه درشتمغذی ضروری در هرم غذایی است.
بگذارید خیالتان را راحت کنیم و بگوییم که شما با هر هدفی رژیم غذایی بگیرید
(کاهش وزن یا افزایش وزن و چاق شدن سریع) به کربوهیدرات نیاز دارید.
دو مورد دیگر هم پروتئین و چربی است که هرگز نباید از برنامه غذایی شما حذف شود.
ماکارونی منبعی است که بیشترین میزان کربوهیدرات را دارد و سرشار از این ماده است.
فایده دیگر ماکارونی در بدنسازی و برای ورزشکاران این است که از آنجاکه ماکارونی حاوی کربوهیدرات فراوانی است
و کربوهیدراتها مسئول اصلیِ تأمین انرژی اولیه بدن شماست.
منظور از انرژی اولیه در اینجا، حداقل انرژیِ موردنیاز بدن برای انجام فعالیتهای روزانه است.
با خوردنِ این ماده غذایی، انرژی بدنتان را تا حد زیادی بالا خواهید برد.
خواص ماکارونی برای عروس هلندی
ماکارونی یکی از این مواد خوراکی هستند که هم از نظر تامین ویتامین برای آن ها مفید است
و از نظر طعم و مزه جزء خوراکی های مورد علاقه آن ها محسوب می شود.
عروس هلندی ها نسبت به پخت ماکارانی حساسیت خاصی ندارند به طوری خام آن را هم با اشتها می خورند.
از آن جا که ماکارونی یک منبع مناسب برای تامین کربوهیدرات محسوب می شود
بهتر است که به صورت مدام این غذا را در برنامه غذایی هفتگی آن ها قرار دهید
حتی گاهی می توانید برای تشویق این پرندگان در حین آموزش مقداری از ماکارونی پخته شده
را با اتواع کره مخلوط کنید و به عنوان یک وعده غذایی در اختیار پرنده تان قرار دهید.
از آن جا که ماکارونی یکی از مواد خوارکی مفید برای عروس هلندی ها محسوب می شود
بسیاری از دام پزشکان توصیه می کنند در طول دوران رشدشان حتما این خوراکی را در برنامه غذایی شان بگنجانید.
خواص ماکارونی برای لاغری
بسیاری از افراد به غلط فکرمی کنند که مصرف ماکارونی می تواند باعث چاقی آنها گردد
و در نتیجه ماکارونی و پاستا را از رژیم غذایی خود حذف می نمایند.
اما در مطالعه ی اخیر که در ایتالیا به انجام رسید انجمن پزشکی در پولیزی ایتالیا به بررسی تاثیر مصرف ماکارونی
و پاستا در کاهش چاقی و چاقی شکمی در انسان پرداختند. نتایج بدست آمده نشان داده اند
که نه تنها مصرف ماکارونی و پاستا تاثیری در افزایش وزن و بروز چاقی ندارد بلکه می تواند به کاهش شاخص توده ی بدنی
و کاهش سایز در کمر کمک نماید. در بسیاری از مطالعات صورت گرفته نتایج نشان داده اند
که رژیم غذایی مدیترانه ای از جمله رژیم های غذایی سلامت است. در این رژیم غذایی ماکارونی
و پاستا جزو اصلی ترین مواد غذایی مصرفی فرد در طول دوره ی رژیم است. دکتر لاکوویلو از انستیتو پزشکی ایتالیا عنوان نمود:
اغلب افرادیکه به دنبال کاهش وزنهستند بر این باورند که ماکارونی نه تنها نمی تواند به کاهش وزن کمک نماید
بلکه باعث چاقی می شوند بیشتر افراد ماکاورنی را غذایی نامناسب برای کاهش وزن می دانند.
خواص ماکارونی برای زن باردار
پاستا غنی از آهن است ،و می تو اند به بیماری کم خونی در زنان باردار کمک کند.
برای افزایش تشکیل سلولهای قرمز خون بسیار خوب است
چون مانع کم خونی می شود. سطح هموگلوبین بدن را طبیعی نگه می دارد.
خواص ماکارونی برای معده
همانطور که در بالا ذکر شد، انواع ماکارونی چه ماکارونی سفید و چه سبوس دار، حاوی فیبر قابل توجهی هستند
که از طریق مایعات گوارشی معده برای عملکرد موثر ضروری است.
عملکرد موثر هضم غذا بدون وقفه یکی از خواص ماکارونی است که می تواند
باعث افزایش سلامتی عمومی فرد توسط دفع مکرر اجزاء زائد مرتبط در بدن شود.
مصرف گوجهفرنگی و سسهای غلیظ در افراد مبتلا به رفلکس ممنوع است، از این رو به این بیماران توصیه میشود
تا برای افزایش میزان دریافت فیبر ماکارونی غلات کامل را همراه با سس بسیار رقیق مصرف کنند.
خواص ماکارونی برای مو
ماکارونی گندم کاملی است ،و سرشار از اسید فولیک است ، برای رشد مو خوب است.
اگر از ریزش مو رنج می برید در برنامه غذایی خود حتما از ماکارونی استفاده کنید .
اسید فولیک همچنین به کاهش آکنه و جوش صورت کمک ریادی می کند.
خواص ماکارونی در شیردهی
ماکارونی جز دسته ای از مواد غذایی بوده که دارای اسید فولیک می باشد و به نوعی فیبر و آهن مورد احتیاج بدن را تامین می کند
به همین دلیل مصرف آن برای مادران شیرده مناسب می باشد. خوردن ماکارونی در دوران شیردهی و قرار دادن آن در برنامه غذایی مادران بسیار مفید بوده
و از این طریق مادران می توانند انواع مواد موردنیاز بدن خود را بدست آورند اما باید توجه نمود
در مصرف آن نباید زیاده روی کرد چرا که احتمال دارد باعث نفخ و دل درد در نوزاد شود.
ماکارونی برای گربه و سگ
پاستای ساده به صورت پخته یا خام معمولا برای سگها بیضرره؛ چون تمام ترکیباتش مشکلی برای سگها به وجود نمیآره.
پاستا به طور کلی از ترکیب موادی مثل آرد، تخم مرغ و آب تهیه میشه که خوردن همهشون برای سگ بیضرر و بدون خطره.
درسته که ماکارونی جزء غذاهای مفید برای سگ بشمار میره، اما نباید همیشه توی رژیم غذاییش باشه
و توصیه میکنیم هرازگاهی به عنوان تشویقی سگ یا حتی برای تنوع غذایی و در مقدار کم بهش بدید.
درسته که گفتیم پاستا و ماکارونی برای سگ خطری نداره اما چند تا نکته هست که باید در مورد ماکارونی رعایت کنید.
ماکارونی حاوی مقادیر زیادی کربوهیدراته و به همین دلیل انتخاب خیلی سالمی برای رژیم غذایی سگ نیست.
بخش اعظم رژیم غذایی سگ باید پروتئین حیوانی (انواع گوشتها) باشن و کربوهیدرات تنها بخش کوچکی از رژیم میتونه باشه.
از طرفی سیر و پیاز که تو ماکارونی ربی مدل ایرانی و انواع پاستا وجود داره جزء غذاهای ممنوع برای سگ ها هستن
و سلامتیشون رو دچار مشکل میکنه. همینطور تو پاستا و ماکارونی که واسه خودمون میپزیم
کلی نمک و ادویه و روغن هم وجود داره که اصلا برای سگها خوب نیست.
ماکارونی برای پسردار شدن
مصرف ماکراونی تاثیر کمی روی تعیین جنسیت جنین دارد و به دختر شدن بچه کمک می کند نه به پسر شدن او.
ماکارونی برای سرماخوردگی
ماکارونی برای سرماخوردگی: هرچند ماکارونی به شیوهی معمولِ چرب، سنگین و با گوشتُ پیاز سرخ شده هرگز غذای مناسبی برای سرماخوردگی نیست
اما میتوانید در سوپ مرغ خود که توضیح دادیم به جای جو و ورمیشل از رشته های نودل یا ماکارونی(اگر از گندم تهیه شده باشند بسیار مفیدترند) استفاده کنید.
می توانید ماکارونی را همراه با سس مرغ ساده و سبکی تهیه شده از ریشه های مرغ پخته شده ،
فلفل دلمه ای، گوجه رنده شده و سیر برای بیماران به عنوان ناهار برای سرماخوردگی سرو نمایید..
این می تواند گزینهای عالی برای کودکانی باشد که ماکارونی دوست دارند و در روزهای سرماخوردگی بدقلق و کم خوراک میشوند..
اگر از ماکارونی تمام غلات استفاده نمایید، سرشار از روی است و روی به تقویت سیستم ایمنی بدن
و مبارزه با بیماریها کمک فراوانی میکند. ماکارونیِ آردِ گندم نیز خواصِ خود را دارد
اما به طور کلی پزشکان عقیده دارند که مواد خمیری مانند ماکارونی، لازانیا و… علاوه بر هضمِ سخت تر ممکن است
ترشحاتِ سینوسی را غلیظ تر کنند و ممکن است بهترین غذای سرماخوردگی نباشد.
با توجه به نوع و میزانِ سرماخوردگی خود (تب، عفونت و…) بهتر است از کته یا سیب زمینی آب پز
در کنار مواد پروتئینی خود مثل مرغ استفاده نمایید یا حتما با پزشکتان مشورت کنید.
ماکارونی و غلظت خون
ماکارونی جزو غذاهای غلیظ می باشد و به هیچ عنوان برای افراد مبتلا به غلظت خون مناسب نیست.
ماکارونی و دیابت
ندازه ی وعده ی سروینگ ماکارونی مانند هر نوع کربوهیدراتی، برای افراد مبتلا به دیابت کلیدی است.
یک وعده ی سروینگ کربوهیدرات که حاوی ۱۵ گرم کربوهیدرات می باشد برای ماکارونی برابر با نصف فنجان ماکارونی پخته شده است.
این مقدار ممکن است از آنچه شما قبلا می خوردید، کمتر باشد.
استفاده از فنجان را برای اندازه گیری وعده ی سروینگ ماکارونی فراموش نکنید تا به مدیریت قند خون شما خدشه ای وارد نشود.
حتما از انواع ماکارونی حاوی فیبر و آنتی اکسیدان استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ماکارونی و فشار خون
تحقیقات جدید دانشمندان نشان داده است عادات غذایی مانند مصرف کربوهیدارتهای تصفیه شده
مثل پاستا و ماکارونی میتواند باعث افزایش فشار خون افراد شود. فشار خون بالا خود میتواند
منجر به بیماریهای دیگر مانند بیماریهای قلبی و عروقی شود.
ماکارونی و چاقی صورت
کربوهیدرات موجود در نان، برنج و ماکارونی برای چاق شدن صورت بسیار مفیدند.
البته با مصرف زیاد آنها وزن بدنتان هم افزایش میابد، پس این روش
برای کسانی که کلا لاغر هستند و تمایل به افزایش وزن دارند، مناسب است.
ماکارونی و کرونا
ماکارونی برای درمان کرونا مفید است به شرطی که خیلی چرب نباشد و سبوس دار باشد.
ماسک اب ماکارونی برای مو
اگر موهای شما فاقد درخشندگی است ، از ماسک آب ماکارونی استفاده کنید. اگرچه کلمه “ماسک” در اینجا حتی خیلی بلند به نظر می رسد.
توصیه می شود به سادگی موها را با مایع باقی مانده پس از پخت خمیر مرطوب کرده و ده دقیقه نگه دارید.
سپس طبق معمول با شامپو بشویید. موها بلافاصله درخشش و درخشش خود را بازیابی می کنند.
علاوه بر این ، توصیه می شود موها را بعد از شستشو با آب ماکارونی بشویید.
خواص آب ماکارونی برای پوست
شستن صورت با آب ماکارونی به مدت چند دقیقه و بعد آب کشیدن با آب سرد موجب شفافیت پوست می شود.
خواص ادویه ماکارونی
ادویه یا چاشنی ماکارونی یک نوع ادویه ترکیبی است که از مخلوط سبزیجات معطر و ادویه های خوش عطر و طعم تهیه شده
و به منظور عطر و طعم بخشیدن به ماکارونی، پاستا و غذاهایی تهیه شده از ماکارونی به کار برده می شه.
از زمان های قدیم برای تهیه این غذا سبزیجات، ادویه ها و افزودنی های مختلفی به کار برده می شده است
که با توجه به سلیقه و طبع مردم، متفاوت در نظر گرفته شده است.
تخم گشنیز
گشنیز جزو سبزیجات و از گیاهانی است که یه صورت ادویه (خشک و پودر شده) در تهیه انواع غذاها کاربرد داره. منشأ اصلی این گیاه جنوب غرب آسیا تا شمال آفریقا نام برده شده است. دانه گشنیز دارای بوی خیلی عالی و مطبوعیه و هم چنین ارزش غذایی خیلی بالایی داره. در این ادویه ویتامینهای A،C، ویتامین B6 و همچنین مقادیر زیادی از آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر وجود دارن.
دارچین
دارچین جزو ادویه های حاصل از پوست گیاهانه که خواص بسیار زیادی برای سلامتی بدن داره.
این ادویه از خونواده ی دیگر ادویه های معطره و بوی خوشی داره، استفاده از این ادویه در خوش طعم شدن
انواع غذاها تاثیر گذاشته و می تونین غذاهای خوشبو و خوش عطری داشته باشین.
مصرف دارچین در ترکیب غذاها دارای خواصی شامل کنترل قند خون و کمک به رفع دیابت،
کاهش سطح تری گلیسیرید خون، جلوگیری از بیماری آلزایمر، پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی،
تقویت عملکرد کلی بدن، بهبود گردش خون، رفع سرما خوردگی، بهبود دستگاه تنفسی، کاهش وزن و جلوگیری از سرطان است.
هل
هل گیاهی دارای دانه است که بومی جنوب شرق آسیا بوده و از دوران های قدیم در طب سنتی کاربرد فراوانی داشته است.
دانه ها و پودر هل برای رو برای سلامت گوارش، کنترل دیابت، پیشگیری از سرطان، تقویت سلامت قلب و عروق،
درمان افسردگی و رفع فشار خون مصرف می کنند. غیر از موارد گفته شده این دانه ی
پر خاصیت باعث می شه که غذا، عطر و طعم بسیار خوش و بی نظیری بگیره.
میخک
می شه گفت یکی از قدیمیترین و بی نظیرترین ادویهها، ادویه ی میخکه که در کشورهای آسیایی
مانند اندونزی، آفریقای شرقی و پاکستان بیشتر مورد استفاده است. این ادویه از گذشته
تا به امروز در درمان سردرد، کنترل و درمان دیابت، محافظت از کبد و بهبود عملکرد اون،
بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود هضم غذا استفاده می شئه است.
زنجبیل
زنجبیل هم جزو ادویه های گرمه و دارای خواص و فواید بسیار زیادی روی است.
مهمترین خاصیت و ویژگی زنجبیل، توانایی اون در مقابله با سرطان است.
در پخت اکثر غذاهای آسیایی و خاورمیانه، این ادویه استفاده میشه،
و این کاربرد هم به خاطر اثرات ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی اونه،
این ادویه همچنین برای رفع مشکلات روده و معده هم مفیده.
فلفل قرمز
فلفل قرمز یکی از گیاهانی است که از ابتدا به عنوان ادویه و ماده طعم دهنده در غذاهای مختلف،
ادویه ها و سس ها استفاده می شده است. مسئول مزه تند و بسیاری از مزایای سلامتی
فلفل قرمز، ترکیبی به نام کپسایسینه. فلفل قرمز دارای مجموعه زیادی از ویتامین ها،
این ادویه خواص زیادی همچون تقویت سیستم ایمنی، افزایش متابولیسم، بهبود سلامت قلب،
رفع التهاب، پیشگیری از سرطان، کنترل دیابت، تقویت دهان و دندان و رفع کم خونی داره.
چرا ماکارونی نخوریم و آیا ماکارونی دیر هضم است
ماکارونی از نظر طب سنتی ماده غذایی مضری محسوب میشود
چرا که خمیری که از آن برای تولید ماکارونی استفاده میشود، به اصطلاح «ور نیامده» یا مایه نخورده است
لذا همانند مواد غذایی مشابهی مانند نان، رشته یا اصولاً هر نوع ماده غذایی
دیگری که با این نوع خمیر تهیه میشود، بسیار دیرهضم است.
ماکارونی و لازانیا و خوراکیهای مشابه بسیار محتمل بروز گرفتگی در اندامها و همچنین انواع سکته هستند،
جوشاندن و دم کردن ماکارونی نمیتواند خلا موجود در این ماده غذایی را پر کند
لذا ماکارونی پخته شده نیز همچنان دیرهضم و بیماری آور است.
قرمز شدن ماکارونی
یک روش قرمز شدن ماکارونی این است که به آب ماکارونی روغن اضافه نکنید ،
چون چربی رشته های ماکارونی اجازه نمی دهد که مایه ماکارونی خوب به خورد آن برود
و ماکارونی قرمز نمی شود.
دوم اینکه ادویه های رنگی مثل زردچوبه استفاده نکنید یا خیلی کم استفاده کنید.
ادویه های دیگر مثل دارچین ، کاری و … هم رنگ ماکارونی را تیره می کند.
مضرات ماکارونی
روش پخت قدیمی ماکارونی که در بین ایرانیها رواج دارد که شامل آبکش نمودن و دم کردن ماکارونی است،
در واقع باعث از دست رفتن مقدار زیادی از ویتامینهای محلول در آب (ویتامینهای گروه ب و ویتامین ث)
موجود در این ماده غذایی شده از ارزش تغذیه ای آن به شدت می کاهد،
دم کردن ماکارونی هم به شدت منجر به افزایش نمایه گلیسمی این غذا یعنی تاثیر آن بر افزایش قند خون می شود،
درنتیجه امروزه در اکثر توصیه های سلامتی تاکید زیادی بر دم نکردن ماکارونی به چشم می خورد؛
توصیه ای که رعایت آن در برخی بیماریها مثل دیابت اهمیت ببیشتری هم پیدا می کند.
ماکارونی از نظر طب سنتی ماده غذایی مضری محسوب میشود
چرا که خمیری که از آن برای تولید ماکارونی استفاده میشود، به اصطلاح «ور نیامده» یا مایه نخورده است
لذا همانند مواد غذایی مشابهی مانند نان، رشته یا اصولاً هر نوع ماده غذایی
دیگری که با این نوع خمیر تهیه میشود، بسیار دیرهضم است.
ماکارونی و لازانیا و خوراکیهای مشابه بسیار محتمل بروز گرفتگی در اندامها و همچنین انواع سکته هستند،
جوشاندن و دم کردن ماکارونی نمیتواند خلا موجود در این ماده غذایی را پر کند
لذا ماکارونی پخته شده نیز همچنان دیرهضم و بیماری آور است.
محققان تغذیه می گویند پاستا و ماکارونی موجب بروز بیماریهای قلبی و ایجاد اختلال در رگ های خونی زنان می شود
.محققان تغذیه می گویند پاستا و ماکارونی موجب بروز بیماریهای قلبی و ایجاد اختلال در رگ های خونی زنان می شود.
در واقع با افزایش تجمع اسیدهای چرب و پایین آمدن سطح کلسترول خوب خون ماکارونی ترشح هورمون زنانه استروژن را تحت تاثیر قرار می دهد.
دانشمندان اعلام کردند خطرناک ترین نوع ماکارونی از آرد سفید با کیفیت تولید می شود.
برای آنکه کودکانتان دچار مشکل پس از مصرف پنیر و ماکارونی نباشند هنگام خرید مواد غذایی برچسب روی آن را مطالعه کنید،
در صورتی که عنصر فتالات در آن وجود داشت هرگز آن را خریداری نکنید.
این ماده شیمیایی در بسیاری از مواد غذایی وجود دارد و سبب بروز بیماریهای بسیاری مخصوصا در کودکان پسر میشود.
تمامی حقوق این وب متعلق به مجله اینترنتی حنانه می باشد.
ماکارونی فرآوری شده است و مانند تمام غذاهای فرآوری شده در بارداری مضر است.
تحقیقات جدید نشان می دهد که ماکارونی روی هورمون های مردانه اثر می گذارد.