; خواص ماء الجبن ؛ افتیمونی برای پوست و مو و لاغری و طرز تهیه پودر ماءالجبن افتیمونی
روغن دارچین برای چیست و همه چیز درباره خواص روغن دارچین و کاربردهای آن

روغن دارچین برای چیست و همه چیز درباره خواص روغن دارچین و کاربردهای آن

روغن دارچین برای چیست روغن دارچین برای چیست ؛ همه چیز درباره خواص روغن دارچین و کاربردهای آن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

ویتامین ث و یبوست ؛ قرص جوشان ویتامین ث برای درمان یبوست

ویتامین ث و یبوست ؛ قرص جوشان ویتامین ث برای درمان یبوست

ویتامین ث و یبوست ویتامین ث و یبوست ؛ قرص جوشان ویتامین ث برای درمان یبوست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

کیا از روغن شترمرغ نتیجه گرفتن و فواید استفاده از روغن شترمرغ

کیا از روغن شترمرغ نتیجه گرفتن و فواید استفاده از روغن شترمرغ

کیا از روغن شترمرغ نتیجه گرفتن کیا از روغن شترمرغ نتیجه گرفتن ؛ فواید استفاده از روغن شترمرغ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص ماء الجبن

خواص ماء الجبن ؛ افتیمونی برای پوست و مو و لاغری و طرز تهیه پودر ماءالجبن افتیمونی

خواص ماء الجبن ؛ افتیمونی برای پوست و مو و لاغری و طرز تهیه پودر ماءالجبن افتیمونی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با ماء الجبن

آب پنیر یا ماء الجبن یا پودر آب ماست یکی از فراورده‌های فرعی شیر است

که معمولا از جداشدن آب از شیر طی اضافه کردن اسید، حرارت دادن، یا انعقاد مایه پنیری به دست می‌آید.

این آب بعد از خشک شدن تبدیل به پودر آب پنیر می‌شود که خواص دارویی فراوانی دارد.

این ماده، مایعی زرد مایل به سبز است، که شامل پروتئین، لاکتوز و مواد معدنی موجود در شیر می‌شود

و دارای تمام ۹ اسید آمینه ضروری برای بدن است.

البته مقدار لاکتوز آب پنیر کم است و برای افرادی که نمی‌توانند لاکتوز را هضم کنند مناسب است.

پروتئین موجود در این ماده از بهترین پروتئین‌های موجود در طبیعت است

که دارای ارزش غذایی بالاتری نسبت به کازئین و حتی پروتئین تخم مرغ است؛

بنابراین بخشی از نیاز روزانه فرد به پروتئینمی‌تواند با آب پنیر برطرف شود.

آب پنیر از ترکیب مواد لاکتوگلوبولین، آلفا لاکتالبومین، آلبومین سرم شیر و ایمونوگلوبین‌ها تشکیل شده است.

سرم شیر دارای مواد مغذی و ارزشمند است و بیشتر به عنوان یک فرآورده جانبی شیر در نظر گرفته می‌شود.

خاصیت اصلی آب پنیر، سم زدایی از کل بدن است و به دلیل نفوذ سریع در تمام عروق انتهایی و ریز بدن،

کل بدن را از اخلاط غلیظ و گرفتگی عروق ریز بدن پاک سازی می‌کند؛ به همین دلیل،

در درمان انواع لک‌های پوستی، انواع سده ها، انواع سوء مزاج‌ها و انواع اختلال‌های خلقی مفید است.

آب پنیر یک منبع پروتئینی مفید برای بدن شما است.

یکی از مهمترین نکات تغذیه و سلامت، دریافت پروتئین کافی در طول روز است.

پروتئین کافی هم اشتهای شما را کاهش می‌دهد و هم به افزایش حجم عضلات کمک می‌کند.

پروتئین آب پنیر، زود هضم و برای سالمندان مناسب است.

پروتئین آب پنیر به کاهش علائم هپاتیت کمک می‌کند و برای سلول‌های قلب مفید است.

مصرف آب پنیر برای افراد کم‌خون هم توصیه می‌شود، زیرا تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد.

آمینواسید موجود در آب پنیر به کاهش علائم استرس و افسردگی کمک می‌کند.

خواص ماء الجبن افتیمونی

اگر آب پنیر «افتیمون» خورده شود، مسهل سودا بوده و تلخی صفرا را دفع می کند.

به علت رقت و لطافت، نیروی آن زیاد است، اخلاط شدید را آرام می سازد،

نرم کننده ی جرم بیماری زاست و ماده ی بیماری زای مقاوم را به تدریج، تجزیه و حل می کند.

این دارو از نظر خاصیت گرم است.

مسهل و بازکننده، مدر و تسکین دهنده ی حالت های التهاب است.

در بیماری حاد سوداوی، مالیخولیا، داءالفیل، سوزش ادرار و ضعف کلیه ها و کمک به انجام عمل آن ها،

ضدسنگ، ضدزخم مثانه، درمان زخم های تازه و کهنه و کم سویی چشم کاربرد دارد.

خواص ماء الجبن برای مو

پروتئین‌ها برای سلامت مو‌ها ضروری است و بخش عمده‌ای از مو از پروتئین ساخته شده است.

کمبود پروتئین می‌تواند باعث ریزش مو شود و اضافه کردن آب پنیر

به رژیم غذایی یک راه حل مناسب برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن است.

مصرف منظم آب پنیر باعث تغذیه مو‌ها می‌شود و باعث می‌شود مو‌ها ضخیم، سالم و براق شوند.

همچنین خواص اسیدی آب پنیر به درمان شوره سر و پسوریازیس پوست سر کمک می‌کند.

خواص ماء الجبن برای پوست

آب پنیر برای کسانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند گزینه‌ی عالی است،

این مکمل به راحتی جذب بدن می‌شود و به بهبود زخم‌ها کمک می‌کند.

کلاژن به الاستیسیته پوست کمک می‌کند.

کلاژن برای بهبود سلامت پوست، رگ‌های خونی، استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

مصرف آب پنیر می‌تواند کلاژن فراوانی برای بدن فراهم کند و به حفظ سلامت پوست کمک کند.

از آب پنیر برای پوست می‌توان به عنوان یک پاک کننده، تونر و مرطوب کننده استفاده کرد.

مقداری از پنبه را به آب پنیر آغشته کنید و با ضربه‌های ملایم روی پوست بمالید،

سپس بشویید. آب پنیر یک تونر طبیعی شگفت انگیر برای پاکسازی پوست است.

آب پنیر به دلیل خواص ضدمیکروبی که دارد تاثیر شگفت انگیزی در درمان آکنه

و جوش دارد و به رفع لکه‌های پوستی و روشن شدن پوست کمک می‌کند.

یکی از بهترین خواص آب پنیر برای پوست تنظیم PH است.

اضافه کردن ۲ فنجان آب پنیر به وان حمام و ۲۰ دقیقه ماندن در آن PH پوست را تنظیم می‌کند.

حمام آب پنیر برای جوانسازی سلول‌های پوست و بازسازی سلول‌های پوستی مفید است.

خواص ماء الجبن برای لاغری

یکی از خواص آب پنیر کنترل اشتها است.

پروتئین (Glycomacro GMP) یکی از مواردی است که در آب پنیر موجود بوده و نقش مهمی در سرکوب اشتها دارد.

GMP می تواند ترشح CCK که از هورمون های روده است را افزایش دهد.

CCK نقش مهمی در ارسال سیگنال های سایه ای به مغز دارد،

که ممکن است تاثیر خوبی برای کم کردن وزن داشته باشد.

پروتئین آب پنیر حاوی آمینو اسید لوسین بیشتری به نسبت دیگر منابع پروتئینی است.

علاوه بر نقش عضله سازی آمینو اسید لوسین ، این ماده تاثیر مستقیمی روی اشتها هم دارد.

بهترین زمان خوردن آب پنیر برای لاغری سی دقیقه قبل صبحانه بلافاصله بعد از بیدار شدن است.

پروتئین یکی از مهم‌ترین مواد مغذی برای چربی سوزی است.

رژیم غذایی با پروتئین بالا میزان متابولیسم بدن را افزایش داده و باعث کاهش اشتها می‌شود.

بنابراین شما با مصرف یک وعده پروتئین آب پنیر در بین وعده‌های غذایی خود احساس سیری خواهید داشت و وعده‌های غذایی کمتری می‌خورید.

طبق تحقیقات افرادی که در بین وعده‌های غذایی خود یک وعده پروتئین بالا مانند پروتئین آب پنیر مصرف می‌کنند؛

میزان کالری کمتری در وعده شام خود دریافت خواهند کرد.

خواص ماء الجبن برای قلب

تحقیقات انجام شده در ژورنال بین المللی لبنیات نشان می‌دهد نوشیدنی هایی که به همراه پروتئین آب پنیر مایع ساخته شده اند،

فشار خون را در بیماران فشار خون بالا کاهش می‌دهند. خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی یا سکته مغزی نیز در آن‌ها کمتر بوده است.

خواص ماء الجبن برای کبد

نوشیدن آب پنیر و یا نوشیدن مخلوط آب پنیر و خاکشیر برای کبد هم فواید زیادی دارد

و دارویی ضد سودا و ضد صفرا است و بازکننده مسیرهای کبدی به خصوص سودا می باشد.

در یک مطالعه در سال ۲۰۱۹، مشخص شد که پروتئین آب پنیر باعث کاهش تجمع چربی در کبد می‌شود و خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی را کاهش می‌دهد.

کسانی‌که اضافه وزن دارند، اگر حدود ۶۰ گرم پروتئین آب پنیر را ۴ روز در هفته مصرف کنند، چربی کبد آنها کاهش می‌یابد.

پروتئین آب پنیر در مقایسه با پروتئین کازئین، کلسترول و چربی خون را به مقدار قابل‌توجهی کاهش می‌دهد.

کنترل چربی خون همچنین در کاهش خطر بیماری کبد چرب موثر است.

در طب سنتی بر خواص آب پنیر محلی تاکید زیادی شده ‌است.

آب پنیر محلی را هم به صورت خالص می‌توانید بنوشید و هم در طرز تهیه شربت خاکشیر، از آن استفاده کنید.

این ترکیب ضد صفرا و ضد سودا است و به پاکسازی کبد کمک می‌کند.

خواص ماء الجبن برای چاق شدن

مصرف آب پنیر در وعده صبحانه یا بین روز، اشتها را کم می‌کند و به روند کاهش وزن کمک می‌کند و برای درمان چاقی مفید است.

خواص ماء الجبن برای معده و یبوست

افتیمون که در زبان فارسی به نام‌های دیگری همچون ترشک و شکوفا نیز معروف است،

گیاهی دارویی است که دارای خواص فراوان برای رفع یبوست، زخم معده مفید است.

بهترین زمان مصرف پودر ماءالجبن یک ماه قبل از ماه رمضان است چرا که اطبای سنتی توصیه می کنند

روزه داران پیش از شروع این ماه باید معده را از مواد زائد پاکسازی کنند.

شروع مصرف این ماده غذایی یا دارو یک ماه پیش از روزه داری اثر خود را بر روی بدن می گذارد.

از آثار مصرف آن جلوگیری از ضعف و مشکلات روزه داری است.

خواص ماء الجبن برای دیابت

مصرف آب پنیر برای افراد مبتلا به دیابت نیز مفید است و موجب ترشح انسولین شده و به تنظیم و کاهش میزان قند خون کمک می کند.

طی تحقیقات انجام شده بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع دو مصرف آب پنیر در این افراد باعث ترشح انسولین شده

و در نتیجه به تنظیم و کاهش میزان قند خون در این افراد می شود .

تنظیم قند خون یکی از مهم‌ترین خواص آب پنیراست. آب پنیر از نوسانات قند خون پیشگیری می‌کند

و برای مدیریت سطح گلوکز مفید است. همچنین آب پنیر مقاومت به انسولین در بدن را کاهش داده و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می‌دهد.

طرز تهیه ماء الجبن

به مدت ۲۰ دقیقه شیر را بجوشانید.

سپس بگذارید تا شیر ولرم شود.

در این مرحله یک استکان سرکه خرما، سرکه انگور، آب لیمو به آن اضافه نمایید.

۱تا ۲ ساعت ظرف را کنار بگذارید تا شیر بریده و دلمه شود.

شیر دلمه شده را داخل کیسه پارچه ای بریزید و آب آن را که همان آب پنیر است را جدا کنید و نوش جان نمایید.

حالا اگر می خواهید آب پنیر را به پودر تبدیل کنید به این روش عمل کنید.

شما برای تبدیل آب پنیر به پودر آب پنیر روش های مختلفی دارید.

راحت ‌ترین راه برای این کار، استفاده از یک دهیدراتو مواد غذایی است.

شما می ‌توانید این دستگاه را تهیه کرده و به راحتی و بدون دردسر پروتئین وی را خشک کنید.

پروتئین وی مایع را برای حدود ۱۲ ساعت در دمای ۱۳۵ درجه فارنهایت در دستگاه دهیدراتور قرار دهید.

این کار ممکن است برای شما هزینه بر باشد با روش های کم هزینه تر نیز می توانید پودر را تهیه کنید.

به راحتی می ‌توانید مایع آب پنیر را در یک قابلمه بریزید،

روی حرارت متوسط شعله بزارید و اجازه دهید تا مایع به تدریج شروع به ضخیم و غلیظ شدن ‌کند.

همچنین می توانید برای بهتر خشک شدن آن را به یک سینی با مقداری کاغذ پخت منتقل کنید و اجازه دهید تا برای ۱۲ ساعت خشک شود.

اگر به طور کامل خشک نشده باشد، آن را هم بزنید و اجازه دهید ۱۲ ساعت دیگر باقی بماند تا کامل خشک ‌شود.

برای طعم دار کردن پودر به دست آمده می توانید از یک غذاساز و یا یک مخلوط ‌کن برای درست کردن پودر استفاده کنید

و هم چنین از طعم ‌های طبیعی مثل پودر وانیل و کاکائو استفاده کنید.

ماء الجبن برای بدنسازی

آب پنیر برای بدنسازان فواید زیادی دارد. یکی از مهمترین خواص آب پنیر در بدنسازی رشد عضله و تقویت آن است.

همچنین آب پنیر کمک می کندحجم و قدرت عضلات افزایش یابد.

به همین دلیل برخی از انواع مکمل های بدنسازی مثل پروتئین وی از آب پنیر تهیه می شوند.

تقویت تولید گلوتاتیون در بدنسازی یکی دیگر از فواید آب پنیر است.

همچنین آب پنیر به تولید انرژی در بدن و عملکرد بهتر بدن کمک زیاده کرده

و موجب عضله سازی بعد از تمرین می شود.

اگر ورزشکار حرفه‌ای هستید، حتما از فواید پروتئین آب پنیر یا پروتئین وی خبر دارید.

استفاده از آب پنیر، به صورت مکمل در رژیم غذایی ورزش، باعث حفظ عضلات و افزایش انرژی می‌شود.

ورزشکاران معمولا پودر آب پنیر را به صورت آماده تهیه می‌کنند و در ترکیب اسموتی و شیک از آن استفاده می‌کنند.

شما می‌توانید به مقاله انواع اسموتی سر بزنید و با روش تهیه چند اسموتی خوشمزه آشنا شوید.

علاوه بر ورزشکاران، عضله‌سازی برای افرادی که با کمبود وزن شدیدی مواجه هستند هم اهمیت دارد.

نوشیدنی حاوی پودر آب پنیر، انرژی مورد نیاز را تامین و به عضله‌سازی بدن کمک می‌کند.

ماء الجبن برای کودکان

مصرف آب پنیر به علت دارا بودن انتی اکسیدان های قوی برای کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مناسب است و سیستم ایمنی را تقویت می کند.

آب پنیر اثر آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارد و تاثیر مثبتی روی رشد و تقویت استخوان به خصوص برای کودکان و نوجوانان می‌گذارد، همچنین باعث تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

در بسیای از کشورها کوشش هایی به منظور یافتن مواد جایگزین شیر مادر شروع شده و صنایعی نیز ایجاد گردیده است.

چنین جایگزین هایی باید دارای ارزش معادل ارزش غذایی شیر مادر باشند.

برای تولید فرمولی مشابه شیر زن از شیر گاو هیچ ترکیبی متعادل تر از آب پنیر وجود ندارد.

نه تنها کمیت ترکیبات در این دو نوع شیر متفاوت است بلکه کیفیت نیز یکسان نیست.

شیر مادران یک شیر آلبومینی است درحالی که شیر گاو کازئینی است.

قند شیر زن زیادتر اما مواد معدنی آن کمتر است.

از طرفی کازئین در آب پنیر تقریبا وجود ندارد، آلبومینها موجودند ولی مواد معدنی نیز زیاد است.

کافی است با روشی مانند الکترودیالیز قسمتی از مواد معدنی را جدا کنیم

و سپس آب پنیر معدنی زدائی شده را غلیظ نموده با شیر گاو به نسبت

حساب شدهای مخلوط نمائیم تا فرمول مورد نظر به دست آید.

در صنعت برخی اسیدهای چرب، برخی عناصر مانند آهن و بعضی ویتامین ها

نیز اضافه می شوند. ممکن است پاره ای آنزیمها نیز به مخلوط اضافه شوند.

سپس این مخلوط را که نسبت پروتئین های آن به شیر مادر نزدیک شده در شرایط اسپتیک خشک می نمایند.

تغییر نسبت پروتئین ها، فرمولاسیون جدید را برای نوزاد انسان قابل الهضم می نماید.

در غذاهای دیگر خاص نوزادان و کودکان پروتئین های آب پنیر را با اسید و حرارت رسوب داده

و بعد از شستشو به غذای کودک افزوده و سپس مجموعه را خشک می کنند.

چنین غذایی از نظر برخی اسید آمینه ها به خصوص لیزین بسیار غنی است.

مصرف ماء الجبن در بارداری

مصرف آب پنیر در بارداری خوب است ولی اگر آب پنیر شور است نباید مصرف کنید.

بهتر است قبل از مصرف آب پنیر در بارداری با پزشک متخصص مشورت کنید.

فواید ماء الجبن برای پوست

آب پنیر برای کسانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند گزینه‌ی عالی است،

این مکمل به راحتی جذب بدن می‌شود و به بهبود زخم‌ها کمک می‌کند.

کلاژن به الاستیسیته پوست کمک می‌کند.

کلاژن برای بهبود سلامت پوست، رگ‌های خونی، استخوان‌ها و دندان‌ها مفید است.

مصرف آب پنیر می‌تواند کلاژن فراوانی برای بدن فراهم کند و به حفظ سلامت پوست کمک کند.

از آب پنیر برای پوست می‌توان به عنوان یک پاک کننده، تونر و مرطوب کننده استفاده کرد.

مقداری از پنبه را به آب پنیر آغشته کنید و با ضربه‌های ملایم روی پوست بمالید،

سپس بشویید. آب پنیر یک تونر طبیعی شگفت انگیر برای پاکسازی پوست است.

آب پنیر به دلیل خواص ضدمیکروبی که دارد تاثیر شگفت انگیزی در درمان آکنه

و جوش دارد و به رفع لکه‌های پوستی و روشن شدن پوست کمک می‌کند.

یکی از بهترین خواص آب پنیر برای پوست تنظیم PH است.

اضافه کردن ۲ فنجان آب پنیر به وان حمام و ۲۰ دقیقه ماندن در آن PH پوست را تنظیم می‌کند.

حمام آب پنیر برای جوانسازی سلول‌های پوست و بازسازی سلول‌های پوستی مفید است.

نحوه مصرف پودر ماءالجبن افتیمونی

دوره درمان با پودر ماء الجبن افتیمونی نیاک حداقل ۴۰ روز می باشد و در طی این دوره می بایست

هر صبح ناشتا ۳ قاشق غذاخوری از این پودر را درون یک لیوان آب نیمه گرم حل کرده و میل نمایید.

این محصول برای تمامی سنین قابل استفاده می باشد.

پودر ماءالجبن افتیمونی برای ترک اعتیاد

۲ قاشق مرباخوری از پودر گیاه افتیمون را با آب پنیر (ماء‌الجبن) مخلوط کرده که با مصرف آن، معده و روده فرد معتاد‌، پاکسازی می‌شود؛

ماءالجبن‌، غواص است و به عمق بافتها نفوذ کرده و اخلاط کثیف و فاسد را خارج کرده و از بدن دفع می‌کند.

پودر ماءالجبن افتیمونی موزی

موارد مصرف

تقویت کننده عمومی بدن در سالخوردگان، اطفال و افرادی که در دوره نقاهت می باشند.

موثر در واریس، دردهای سیاتیکی وآرتریت روماتوئید.

داروی کمکی در درمان حساسیت های پوستی و پسوریازیس.

درمان یبوست و شقاق.

تصفیه کننده خون و پاکسازی کننده کبد.

مواد تشکیل دهنده

پودر آب پنیر، افتیمون، شکر، سرکه انگور

مکانیسم اثر

پودر آب پنیر یک پروتئین کامل و تقریبا حاوی تمام آمینواسیدهای ضروری است. این ماده به سرعت جذب می شود و باعث افزایش حجم عضلانی و قدرت بدنی می گردد.

پودر آب پنیر در مطالعات اثرات آنتی اکسیدانی خوبی از خود بروز داده است و می تواند باعث بالا رفتن سطح گلوتاتیون در پلاسما و محافظت از کبد شود.

پودر ماءالجبن افتیمونی در شیردهی

به دلیل نبودن اطلاعات کافی از ایمنی این محصول در دوران بارداری و شیردهی، بهتر است که در این دوران مصرف نشود.

پروتئین ماء الجبن می‌تواند مقدار نیتروژن اوره خون BUN را تا دو ‌برابر افزایش ‌دهد.

مضرات ماء الجبن

چنانچه این ماده به مقدار زیاد و بیش از حد مصرف شود، باعث ایجاد معده درد و گرفتگی عضلات می‌شود.

همچنین افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز را دارند،

در صورت مصرف در دوزهای زیاد، می‌تواند باعث ایجاد حالت تهوع، سردرد و خستگی در آن‌ها شود.

همچنین مصرف زیاد و دائمی ممکن است باعث ایجاد آکنه هم شود.

بنابراین با اینکه خواص آب پنیر بسیار زیاد هستند اما به صورت زیاد از حد از آن استفاده نکنید.

مصرف دوز بالای پروتئین آب پنیر سبب بروز تهوع، افزایش حرکت های روده، سردرد، تشنگی و نفخ می شود.

بیماران کلیوی و افرادی که به شیر حساسیت دارند، باید از مصرف آب پنیر خودداری کنند.

مصرف هم زمان آب پنیر و آنتی بیوتیک ها، داروهای درمان پارکینسون و پوکی استخوان، خطرناک است.

آب پنیر دارای لاکتوز است؛ بنابراین افراد مبتلا به عدم لاکتوز باید از مصرف آن خودداری کنند.

پس از مصرف آب پنیر، گاهی حالت اسهال و استفراغ ایجاد می گردد که کاملاً طبیعی است و نوعی سم زدایی از بدن است و جای نگرانی ندارد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 اردیبهشت 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.