; خواص تن ماهی برای لاغری و کودکان و بهترین زمان مصرف تن ماهی در بدنسازی - فال و خواب
طبع سیر ترشی هفت ساله و ایا طبع سیر ترشی هفت ساله برای بدن گرمه

طبع سیر ترشی هفت ساله و ایا طبع سیر ترشی هفت ساله برای بدن گرمه

طبع سیر ترشی هفت ساله طبع سیر ترشی هفت ساله ؛ ایا طبع سیر ترشی هفت ساله برای بدن گرمه همگی در سایت فال و …

خواص خوردن هسته انگور ؛ فواید مصرف هسته انگور برای بدن چیست

خواص خوردن هسته انگور ؛ فواید مصرف هسته انگور برای بدن چیست

خواص خوردن هسته انگور خواص خوردن هسته انگور ؛ فواید مصرف هسته انگور برای بدن چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص بلغور در بدنسازی ؛ طریقه مصرف بلغور جو دوسر برای ورزشکاران

خواص بلغور در بدنسازی ؛ طریقه مصرف بلغور جو دوسر برای ورزشکاران

خواص بلغور در بدنسازی خواص بلغور در بدنسازی ؛ طریقه مصرف بلغور جو دوسر برای ورزشکاران همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص تن ماهی

خواص تن ماهی برای لاغری و کودکان و بهترین زمان مصرف تن ماهی در بدنسازی

خواص تن ماهی برای لاغری و کودکان و بهترین زمان مصرف تن ماهی در بدنسازی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با تن ماهی

ماهی از سالم ترین مواد غذایی بوده و از آب اقیانوس ها دریاها بدست می آید

و این ماده خوراکی سرشار از مواد مغذی بوده و منبع اسیدهای چرب امگا۳ است

ماهی های تن یا همان تن ماهی Tuna fish،نام چند نوع ماهی بزرگ اقیانوسی

از خانواده تون ماهیان است؛ که گوشت صورتی و یا قرمز تیره دارند

علت رنگ گوشت آن ها وجود میزان زیادی میوگلوبین در بافت های ماهیچه ای آن است.

گوشت این نوع ماهی ها سرشار از پروتئین و ویتامین است.

ماهی تن گونه‌ای ماهی است که پروتئین زیاد و چربی اندکی دارد.

میزان پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم گوشت ماهی تن بین ۲۲.۶ الی ۲۶.۲ گرم است،

در حالی که میزان چربی موجود در هر۱۰۰ گرم گوشت ماهی تن بین ۰.۲ الی ۲.۷ گرم است.

به علاوه، ماهی تن حاوی مواد معدنی، کلسیم، فسفر، آهن، سدیم،

ویتامین A (رتینول)، و ویتامین‌های B (تیامین، ریبوفلاوین، و نیاسین) است.

خواص تن ماهی در طب سنتی

از نظر طب سنتی طبع تن ماهی سرد می باشد مانند سایر آبزیان و در ۱۰۰ گرم تن ماهی ۱۱۰ کالری موجود است.

این نوع ماهی ها منبع خوبی از ویتامین های B1، B2، B3 و اسید چرب امگا ۳، رتینول یا همان ویتامین A مواد معدنی مانند سلنیوم، منیزیم، پتاسیم، فسفر و روی است

DAH که بخشی از امگا۳ موجود در ماهی های تن است در بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن نقش موثری دارد.

پروتئین ها برای رشد ماهیچه ها و افزایش سوخت و ساز بدن، بسیار مورد نیاز هستند.

تری گلیسرید نقش عایق بندی و ذخیره انرژی را در بافت های چربی بدن دارد و افزایش میزان آن در بدن می تواند خطرات جدی برای بدن داشته باشد.

ماهی های تن چربی خیلی کمی دارند و مصرف دو بار در هفته از گوشت آن می تواند سطح تری کلیسرید را در بدن کاهش دهد.

از جمله خاصیت تن ماهی برای پوست پیشگری از اگزماست

اگزما نوعی التهاب پوستی است که باعت خارش، تورم و قرمزی پوست می شود. امگا ۳ می تواند از التهاب های بدن از جمله التهاب پوست جلوگیری کند.

امگا ۳ از عناصر سازنده و مهم در تقویت و حفظ بینایی به شمار می آید که نقش مهمی در رشد و تکامل بینایی کودکان ایفا می کند.

محققان بریتانیایی دریافته اند که مصرف اسید های چرب امگا ۳ باعث می شود کودکانی که به مدرسه می روند قدرت یادگیری و تمرکز بالاتری داشته باشد.

اسید های چرب امگا۳ نوع DHA و EPA موجود در ماهی های تن می تواند در پیشگیری از انواع سرطان تاثیر داشته باشد.

تن ماهی سرشار از انواع مختلف ویتامین است.

گوشت ماهی های تن حاوی، ویتامین هایی از قبیل تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین A،

اسید فولیک و ویتامین B6 است؛ که هر کدام از این ویتامین ها نقش مهمی در حفظ سلامت بدن و حفظ حیات انسان دارد.

خوردن ماهی های که حاوی امگا۳ هستند برای حفظ سلامت قلب و جلوگیری از بیماری های قلبی عروقی لازم و مفید است.

امگا۳ نقش بسیار مفیدی در عملکرد سیستم های بدن از جمله مغز دارد و خوردن ماهی هایی که حاوی امگا۳ هستند باعث تقویت هوش کودکان می شود.

اسید چرب موجود در تن ماهی از تولید آنزیم های التهاب زایی، که باعث سرطان پستان می شوند

جلوگیری می کند و رشد سلول های سرطان پستان را متوقف می کند.

تن ماهی سرشار از مواد معدنی و پروتئین است که به کاهش فشار خون بالا کمک می کند.

پتاسیم موجود در گوشت ماهی های تن فشار خون بالا را کاهش داده و آن را در حد نرمال نگه می دارد

و از بیماری هایی مانند گرفتگی رگ ها و سکته قلبی جلوگیری می کند.

استرس به ویژه در زنان، می تواند در اثر اختلالات و عدم تعادل هورمون ها در بدن باشد. نوع تغذیه که در طول روز دارید نقش مهمی در کاهش استرس دارد.

بر اساس نتایج بدست آمده، گنجاندن ۱ تا ۴ وعده غذایی از ماهی، در هفته می تواند خطر ابتلا به سکته مغزی را تا ۲۷ درصد کاهش دهد.

تن ماهی منبع غنی از پروتئین است به طوری که در هر ۱۰۰ گرم از آن، حدود ۲۹ گرمش را پروتئین تشکیل می دهد.

خواص تن ماهی برای کودکان

امگا ۳ از عناصر سازنده و مهم در تقویت و حفظ بینایی به شمار می آید که نقش مهمی در رشد و تکامل بینایی کودکان ایفا می کند.

همچنین در تنظیم و متعادل ساختن فشار داخلی چشم نقش موثری دارد. بخش DHA امگا ۳، در تشکیل شبکیه ی چشم در نوزادان نقش مهمی دارد.

محققان بریتانیایی دریافته اند که مصرف اسید های چرب امگا ۳ باعث می شود کودکانی که به مدرسه می روند قدرت یادگیری و تمرکز بالاتری داشته باشد.

ماهی های تن به علت دارا بودن میزان زیادی امگا۳، توانایی حفظ تمرکز را در کودکان افزایش می یابد.

امگا۳ نقش بسیار مفیدی در عملکرد سیستم های بدن از جمله مغز دارد و خوردن ماهی هایی که حاوی امگا۳ هستند باعث تقویت هوش کودکان می شود.

DHA که یکی از انواع امگا ۳ است، نقش بسیار مهمی در رشد مغز کودکان دارد.

خواص تن ماهی برای لاغری

در تن ماهی اسیدهای چرب امگا۳ وجود دارد که خطر ابتلا به چاقی مفرط

و افزایش واکنش انسولین در بدن را کاهش می دهد.

اسیدهای چرب امگا۳ موجب تحریک ترشح هورمونی به نام لیتین می شوند

که به متابولیسم بدن و تنظیم وزن و مقدار غذای مصرفی کمک می کند.

خواص تن ماهی برای ورزشکاران و در بدنسازی

در هر سهم غذایی از تن ماهی چرب ۱۰۰ گرم پروتئین وجود دارد که برای افزایش توده

و حجم عضلانی ورزشکاران و بدنسازان بسیار مفید است

گوشت ماهی تن زمان بازیابی ورزشکاران را بعد از انجام تمرینات سنگین کاهش می‌دهد،

و انرژی مورد نیاز را برای فعالیت‌های سنگین ورزشی فراهم می‌کند.

جهت ارتقا کلی سطح تن‌درستی‌تان مصرف روزانه‌ی ماهی را افزایش دهید.

معمولا بهتر است که تن ماهی بعد از تمرین مصرف شود.

خواص تن ماهی برای زنان باردار

تن ماهی دارای مقادیر بالایی ماده هیستیدین، که از اسیدهای آمینه آزاد بوده و وجود آن در رژیم غذایی

زنان باردار به خاطر میزان پروتئین بالایی که دارد باعث حفظ زیبایی زنان باردار در طول این دوره می شود.

از دیگر خواص تن ماهی برای زنان باردار ، رشد جنین مادر است

تن ماهی با توجه به خواصی که دارد برای سلامت مغز جنین مفید بوده و اگر مادر در طول دوره بارداری

به اندازه مورد نیاز تن ماهی مصرف کند، کودک متولد شده باهوش خواهد بود.

خوردن تن ماهی رشد جنین را سرعت بخشیده و سلامتی آن را حفظ می کند.

خواص تن ماهی برای پوست

گوشت ماهی تن همانند گوشت سایر ماهی ها غنی از اسیدهای چرب امگا۳ بوده و مصرف آن التهاب و مشکلات پوستی را کاهش می دهد

از جمله خاصیت تن ماهی برای پوست پیشگری از اگزماست

اگزما نوعی التهاب پوستی است که باعت خارش، تورم و قرمزی پوست می شود.

امگا ۳ می تواند از التهاب های بدن از جمله التهاب پوست جلوگیری کند.

ماهی های تن منبع غنی از امگا ۳ هستند و مصرف آن می تواند از ابتلا به التهاب های پوستی جلوگیری کند.

ز جمله فواید دیگر ماهی تن، می توان به حفظ سلامت پوست اشاره کرد.

این نوع ماهی به دلیل دارا بودن میزان زیادی اسید چرب امگا ۳ به سلامت، کاهش خشکی و نرم شدن پوست کمک می کند؛

همچنین مصرف روغن ماهی نیز، برای مراقبت از پوست مفید است.

خواص تن ماهی و لوبیا

ترکیب تن ماهی و لوبیا سرشار از انرژی است و به دلیل داشتن پروتئین بسیار بالا برای کودکان و ورزشکاران خیلی توصیه می شود.

تن ماهی با تخمه مرغ

تن ماهی به همراه تخم مرغ به هیچ وجه ترکیب مناسبی نیست! حتی در طب سنتی نیز گفته شده

که از مصرف ماهی و تخم مرغ اجتناب کنید. در طب سنتی مصرف لبنیات، تخم مرغ و گوشت

با همدیگر به شدت منع شده است و نباید این ها را به صورت (دو به دو یا هر سه) را با هم مصرف کرد.

همانطور که گفتیم، نباید سه دسته غذایی را با هم مصرف کرد زیرا با هم ناسازگار هستند.

بعضی غذاها وقتی با هم ترکیب شوند، خاصیت یکدیگر را خنثی می کنند

و اگر مصرف این غذاها را ادامه دهیم دچار کمبود املاح و ویتامین های لازم می شویم.

مصرف بعضی از غذاها مثل ماهی و تخم مرغ در معده تولید عفونت و کرم می کند

و منجر به ابتلا بیماری نقرس، روماتیسم، قولنج، بواسیر، پیوره و دندان درد می شود.

بعضی از غذاها نیز وقتی با هم خورده شوند از ترکیب آن ها سمی تولید می شود

که راه را برای میکروب ها باز می کند. در بعضی موارد مصرف این غذاها جذب بدن نمی شود

و در خون رسوب می کند که در نتیجه منجر به ایجاد انواع سوداها و اگزماها می شود.

در طب سنتی تن ماهی همراه تخم مرغ منع شده زیرا خوردن تن ماهی و تخم مرغ اثرات

و خواص هردوی آنها را خنثی کرده و در نتیجه بدن نمی تواند مواد مغذی

این دو ماده را جذب کرده و دچار کمبود مواد معدنی و ویتامینی می شود.

تن ماهی برای سگ و گربه

سگ ها می‌توانند تن ماهی بخورند به شرطی که:

ماهی کنسرو شده به هیچ وجه نمکی نداشته باشد،

نوعی را انتخاب کنید که ماهی درون آب قرار دارد و نه در روغن.

دقت داشته باشید که نباید هیچگونه ادویه‌ای در آن به کار رفته باشد.

در صورتیکه از تن ماهی به اندازۀ مناسب و در حد اعتدال در تغذیۀ سگتان استفاده کنید

چون دادن ماهی تن زیاد می‌توانند منجر به مشکلات سلامتی شود.

تن ماهی در مجموع در صورت مصرف متعادل، برای گربه بی خطر است، اما نباید جایگزین غذای اصلی گربه ی شما شود.

اگرچه این غذا برای گربه ها منبع خوبی از پروتیین و امگا ۳ است اما سایر ویتامین های ضروری

و مواد مغذی مورد نیازشان را فراهم نمی کند. خوردن بیش از حد آن ممکن است باعث ایجاد مشکلات جدی در سلامتی گربه ها شود.

بهترین کار این است که به گربه ی خود تن ماهـی ۱۰۰% خالص دهید،

برخی از افزودنی های مصنوعی غذایی برای گربه ها مجاز نیستند و ممکن است منجر به مشکلات تیرویید شود.

برچسب روی کنسرو غذا را مطالعه کرده و مطمئن شوید که افزودنی های شیمیایی در آن وجود نداشته باشد.

تن ماهی برای سرماخوردگی

خوردن تن ماهی برای سرما خوردگی مفید است، اما نحوه مصرف این ماده غذایی نیز اهمیت دارد.

همه می دانید که تن ماهی در نوعی روغن کنسرو می شود. شاید برخی به اشتباه فکر کنند

روغن موجود در کنسرو روغن ماهی است و آن را بخورند، اما متاسفانه اینگونه نیست.

معمولا روغنی که برای کنسرو ماهی به کار می رود مایع است و به هیچ عنوان برای سرما خوردگی مفید نیست،

از این رو وقتی گرفتار این بیماری شدید تن ماهی بخورید اما حتما روغن آن را دور بریزید

و فقط گوشت ماهی تن را میل نمایید. بدین ترتیب از عوارض ناشی از چربی روغن مایع در امان خواهید ماند

و امگا ۳ مناسبی به بدنتان می رسانید. البته چنان چه تن ماهی در روغن گیاهی مانند زیتون باشد

تا حدی خوردنش در دوران سرما خوردگی بلامانع است، اما در هر صورت بهتر است روغن آن را دور بریزید.

تن ماهی برای کرونا خوبه

کنسرو ماهی یا همان تن ماهی منبع بسیار خوبی از پروتئین ها و چربی های مفید

مانند امگا ۳ می تواند باشد البته در مصرف تن ماهی باید نکات زیر را در نظر بگیرید:

حداقل ۲۰ دقیقه در آب جوش ۱۰۰ درجه قرار گیرد. تا احتمال مسمومیت با آن به حداقل برسد.

همچنین اگر کنسرو تن ماهی، متورم یا ضربه خورده باشد، نباید از آن استفاده کرد.

در صورت امکان بهتر است از تن ماهی هایی که در آب قرار دارند استفاده نمایید

و از تن ماهی هایی که در روغن (هر نوع روغن) یا آب نمک هستند استفاده نکنید.

تن ماهی در شیردهی

بنا بر نتایج مطالعه‌ای که در ۲۰۰۳ در مجله‌ی طب اطفال به چاپ رسید،

مادرانی که هنگام بارداری و شیردهی از مکمل‌های امگا-۳ استفاده کرده‌اند، دارای کودکانی هستند

که در ۴ سالگی نسبت به سایر کودکان از توانایی‌های شناختی بالاتری برخودار هستند.

تن ماهی در رژیم کتوژنیک

در رژیم کتوژنیک به شما گفته می‌شود، از خوردن کربوهیدرات دوری کرده و چربی را جایگزین آن نمایید.

اما این کار یک خطر بزرگ دارد. در واقع مصرف چربی زیاد باعث بروز بیماری‌هایی مانند کلسترول می‌شود.

حتی ممکن است خطر حملات قلبی را نیز افزایش دهد. اما چاره چیست؟

آیا باید بیخیال کاهش وزن شویم؟ در واقع چاره این کار این است که چربی‌های مفید و اشباع نشده

را جایگزین چربی‌های غیر مفید کنید. تن ماهی در رژیم کتوژنیک یک راه حل بسیار مناسب است.

این کار از دو جهت مفید است. اول اینکه سوخت سالمی خواهید داشت

و درگیر بیماری‌های مربوط به چربی نمی‌شوید. دوم اینکه چربی‌های اشباع نشده به چربی‌سوزی کمک می‌کنند.

اسیدهای چربی امگا ۳ با چربی‌های ذخیره شده در بافت بدن درگیر می‌شوند.

این اسیدها باعث شکسته شدن ساختار چربی‌های انباشه شده می‌شوند.

در نتیجه روند چربی‌سوزی شما افزایش خواهد یافت.

تن ماهی در فریزر

نگهداری تن ماهی باز شده در محیط بیرون کار چندان عاقلانه ای نیست و اگر اجبارا چنین شرایطی پیش بیاید

تن ماهی باید نهایتا تا دو ساعت بعد از باز شدن خورده شود. اما اگر تن ماهی باز شده را در یخچال قرار دهید

مدت زمان بیشتری برای آن خواهید خرید. درست است که سرما رشد باکتری های مضر موجود در تن ماهی را کند می کند اما متوقف نمی کند.

بنابراین توصیه می شود اگر تن ماهی باز شده را با رعایت تمامی اصول در یخچال قرار دادید

حداکثر ظرف مدت دو روز آن را به مصرف برسانید. البته برخی حتی این زمان را تا یک روز نیز کاهش می دهند.

به همین جهت ما از کلمه حداکثر استفاده کردیم.

نگهداری تن ماهی باز شده در یخچال بیشتر از دو روز به هیچ عنوان توصیه نمی شود.

آن هم به شرط آنکه در یک ظرف شیشه ای مستحکم باشد. زیرا بی شک بعد از این زمان رشد

باکتری های بیماری زایی که از محیط وارد تن شده به اندازه ای هست که بتواند خطر ساز باشد.

تن ماهی و ماست و دوغ و شیر

خوردن این دو ماده غذایی با هم به دلیل اینکه ماست دارای اسید لاکتیک است

باعث تاثیر بر اعصاب سیکپاتیکی شده و بدن را شل و بی حس می کند

برای همین نباید این دو مورد با هم خورده شود. علاوه بر ماست، دوغ نیز دارای همین تاثیر است

و خوردن آن با تن ماهی ضرر دارد. در برخی موارد نیز مصرف تن ماهی با دوغ یا ماست ایجاد نفخ خواهد کرد.

تن ماهی و پنبه

اگر از یک متخصص تغذیه و کسی که در این موارد تخصص دارد

و اطلاعات خوبی از نحوه تولید مواد غذایی تن به خصوص تن ماهی دارد،

در مورد وجود پنبه در تن ماهی سوال بپرسید، شاید به شما بخندد.

از نظر علمی اضافه کردن موادی مانند پنبه به خوراکی های این چنینی امکان ندارد.

اگر این اتفاق افتاده باشد و در تن ماهی پنبه و یا مواد دیگر اضافه شده باشد،

شما دیگر برای تشخیص آن لازم نیست محصول خود را بشویید، زیرا به دلیل فعل و انفعالات شیمیایی،

مواد اضافه شده غیر خوراکی به سرعت خود را نشان می‌دهند و باعث تغییر رنگ، بو و طعم تن ماهی خواهند شد.

پس قبل از اینکه همه چیز را باور کنید و این شایعه سازی ها را دست به دست ارسال کنید،

ابتدا کمی تحقیق کنید تا به جواب مطمئن برسید.

روغن تن ماهی

در تهیه کنسرو تن ماهی از روغن و نمک استفاده می‌شود.ولی به هیچ وجه نباید از روغن کنسرو تن ماهی استفاده کرد،

زیرا ممکن است حاوی اسیدهای چرب ترانس باشد که برای سلامتی بدن مضر هستند.

برای گرفتن روغن تن مایه کافی است که در یم صافی ریخته و ۵ دقیقه زمان دهید تا روغن کاملا خارج شود.

آیا تن ماهی خواص ماهی را دارد

یکسانی ارزش غذایی کنسرو ماهی در مقایسه با ماهی تازه به شرایطی که ماهی در آن منجمد و بعد فراوری شده است، بستگی دارد.

اگر ماهی تازه به سرعت منجمد و در فراوری نکته‌های بهداشتی رعایت شود و شرایط و زمان پخت ماهی تازه طبق اصول پروتکل موجود باشد،

تفاوت چندانی بین ارزش غذایی ماهی تازه و ماهی کنسروی وجود ندارد.

حساسیت کودک به تن ماهی

اگر کودک آلرژی ماهی یا هر گونه آلرژی جدی غذایی داشته باشد، پزشک تزریق اپی نفرین را اورژانسی تجویز می کند.

داروی اپی نفرین کوچک و قابل حمل است که باید همیشه آن را به همراه داشته باشید تا در مواقع ضروری آن را به کودک تزریق کنید

حتی اگر می توانید به کودک یاد بدهید تا خودش بتواند این کار را انجام دهد و مسئولین مدرسه را در جریان آلرژی فرزندتان قرار دهید .

هرثانیه در پاسخ به آلرژی اهمیت دارد اگر کودک شروع به بروز علایم آلرژی جدی، مثل ورم دهان یا گلو و یا سختی در تنفس می کند،

اپی نفرین را تزریق کنید و سریع او را به اورژانس ببرید. کودک باید تحت نظارت پزشک قرار گیرد، زیرا موج دیگری از علایم جدی می تواند رخ دهد.

هم چنین ایده خوبی است که آنتی هیستامین را همراه خود داشته باشید چون می تواند به درمان علائم آلرژی خفیف کمک کند.

رژیم تن ماهی

مفیدترین بازه برای این رژیم ۳ روز می‌باشد. البته باید دانست که می‌توان این رژیم را برای مدت ۴ الی ۵ روز نیز ادامه داد.

میزان پروتئین دریافتی در این رژیم بسیار بالا و میزان کربوهیدرات جذب شده بسیار محدود است.

این رژیم با ایجاد یک شوک قوی به بدن، باعث چربی سوزی ناگهانی می‌شود که تا ۴ الی ۶ روز ادامه خواهد داشت.

پیروی از این رژیم بسیار ساده و راحت است. البته این قانون کلی که باید خوراکی‌های مصرفی در این دوره

از حجم بالای پروتئین برخوردار و در عوض کربوهیدرات آن به صفر نزدیک باشد را در نظر بگیرید.

از چربی‌های مفید مانند امگا ۳ استفاده و از مصرف فست فودها در این دوره اکیدا خودداری کنید.

اولین مرحله، وعده غذایی اول

مقداری نان تست، کره بادام زمینی و یک نوشیدنی مخصوص صبحانه می‌تواند شروع قوی برای رژیم سه روزه تن ماهی باشد.

نان تست نسبت به نان‌های دیگر از کربوهیدرات کمتری برخوردار است.

با اضافه کردن مقداری کره بادام زمینی که دارای پروتئین است می‌توانید باعث خوشمزه‌تر شدن آن شوید.

استفاده از شکر، قند و شیر در این وعده غذایی ممنوع است.

یک لیوان آب، قهوه یا نصف لیوان چای می‌تواند بسیار مفید باشد چراکه از جذب حداکثری مواد جلوگیری می‌کنند.

توصیه می‌شود از شیرین کننده‌های مصنوعی نیز دوری کنید.

البته گریپ فروت هم به عنوان یک خوراکی بسیار عالی برای این وعده می‌تواند استفاده شود.

دومین مرحله، وعده غذایی دوم

تا رسیدن به زمان ناهار سعی کنید از خوردن خوراکی و تنقلاتی مثل چیپس و پفک که دشمنان اصلی این رژیم لاغری هستند پرهیز کنید.

در وعده ناهار، غذایی ساده اما پر انرژی شامل، مقداری نان تست و حداکثر نصف قوطی تن ماهی خواهید داشت.

در این رژیم سه روزه تن ماهی، تن ماهی نقش ویژه‌ای دارد.

چراکه پروتئین‌های مورد نیاز بدن و همچنین انرژی از دست رفته شما را تامین می کند.

امگا ۳ موجود در این غذا برای چربی سوزی بسیار مفید است. می‌توانید همراه غذا،

مقداری آب، قهوه و چای هم میل کنید. اما باز فراموش نکنید، مصرف شکر ممنوع است.

سومین مرحله، وعده غذایی سوم

در وعده شام کمی دست شما بازتر است. مقداری گوشت قرمز بدون چربی (حداکثر ۱۰۰ گرم) یا سینه مرغ، غذایی مناسب خواهد بود.

همراه با این وعده غذا می‌توانید مقداری سبزیجات مانند هویج و لوبیاسبز نیز مصرف کنید.

البته باید توجه کرد که این سبزیجات فاقد کربوهیدرات باشند.

بعد از غذا هم می‌توانید یک سیب خوشمزه را با خیال راحت میل کنید اما باید توجه کرد

که ۳ الی ۴ ساعت بین وعده شام و خواب فاصله وجود داشته باشد و این وعده نزدیک به خوابیدن نباید باشد.

اگر در وعده‌های صبحانه یا ناهار چای و قهوه مصرف کرده‌اید،‌ در این وعده فقط آب بنوشید.

در رژیم سه روزه تن ماهی توجه به میزان کالری و کربوهیدرات مصرفی بسیار اهمیت دارد.

تن ماهی با نوشابه

تن ماهی با نوشابه یک غذای خوشمزه است و بسیار پر طرفدار است

ولی دارای کالری بسیار بالایی است و برای سلامتی کلی بدن و معده و کبد مضر است.

تن ماهی با چه چیزهایی نباید خورد

یکی از نکات بسیار کلیدی که باید در نظر داشته باشید این است که مصرف بعضی از غذاها با هم در یک وعده غذایی خطرناک می باشد.

یکی از این غذاها تن ماهی است که اگر با ماست خورده شود بسیار برای بدن پرخطر می باشد.

مصرف این دو ماده غذایی با یکدیگر ممکن است باعث ضعف شدید، سردی معده، ناراحتی های عصبی، لک زدن پوست صورت و احتمال سکته می شود.

برخی افراد معتقدند که گوشت ماهی طبعی سرد دارد و چون ماست نیز سرد است مصرف همزمان این دو با هم باعث می شود

طبع سرد و تر در بدن بالا رود و باعث به وجود آمدن عوارضی در بدن شود.

همچنین مصرف گوشت ماهی با دوغ نیز برای بدن ضرر دارد. همه شما عزیزان می دانید که دوغ نیز از ماست تهیه می شود

و همان خواص ماست را دارد بنابراین دوغ را نیز نباید با تن ماهی مصرف کرد.

زیرا با خوردن دوغ همراه تن ماهی نیز دچار نفخ و دل درد می شوید.

در ادامه سعی می کنیم به صورت کامل تر این موضوع را برای شما شرح دهیم.

برخی افراد با خوردن تن ماهی به همراه دوغ یا ماست دچار نفخ معده می شوند و حتی شاید دچار اسهال شوند.

شاید برای شما نیز این موضوع اتفاق افتاده باشد و دچار سختی زیادی شده باشید.

افراد دیگری هستند که با خوردن تن ماهی و ماست یا دوغ دچار لک پوستی می شوند.

در بعضی اوقات پس از خوردن این مواد غذایی بدن شما دچار خارش شده و لک های سفیدی روی پوست ایجاد می شود.

گاهی اوقات افراد دچار یک آلرژی شدید شده و شاید به مرگ آنها منجر شود.

افراد دیگری هستند که بدن آن ها به سردی حساس بوده و دچار دل درد، خواب آلودگی، زیاد شدن ترشحات دهان در هنگام خواب و… می شوند.

بنابراین توصیه می کنیم به این موضوع که تن ماهی را با چی نخورید دقت کنید.

یک نکته دیگر که باید ذکر شود این است که تن ماهی اگر در وعده شام با ماست یا دوغ خورده شود بسیار خطرناک تر است.

خوردن این دو ماده با یکدیگر ممکن است بیماری ام اس را نیز تشدید کند.

در این صورت افرادی که بیماری ام اس دارند باید بیشتر از افراد عادی مراقب باشند.

در این بیماران کلا نباید مواد غذایی که طبع سرد دارند را مصرف کنند.

این دو ماده غذایی با یکدیکر به شدت سردی بدن را بالا می برند.

مضرات تن ماهی

ماهی تن به میزان زیادی جیوه دارد و مصرف زیاد جیوه احتمال بروز برخی از بیماری های عصبی را افزایش می دهد.

جیوه عنصری سنگین بوده و برای بدن ماده سمی تلقی می شود و جیوه با آنزیم های درونی بدن ترکیب شده و از عملکرد آن ها ممانعت می کند.

هیستامین ترکیبی بوده که باعث مسمومیت غذایی و حساسیت می شود.

زیاده روی در مصرف تن ماهی مانع فواید تغذیه ای بوده و مصرف بیش از ۱۷۰ گرم تن ماهی

در روز برای زنان باردار توصیه نمی شود زیرا سلامتی آنان را تحت تاثیر قرار می دهد.

کنسرو تن ماهی اگر در شرایط نامناسب نگهداری شود و یا تاریخ مصرف آن به اتمام برسد،

به سرعت فاسد گشته و مسمومیتی به نام بوتولیسم را ایجاد می کند.

بوتولیسم منجر به مرگ می شود و قبل از مصرف تن ماهی حتما آن را به مدت ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید.

در روند تولید طبیعی تن ماهی هیچ ماده افزودنی به غیر از نمک به تن نمی افزایند

ولی برای راحتی خیال ماهی کنسروی را بیش از یک بار در هفته مصرف نکنید.

مصرف ماهی طبیعی حتما بهتر از کنسرو آن خواهد بود

یک کارشنان تغذیه ایرانی با اعلام این خبر که سالمندان مبتلا به فشار خون از مصرف

غذاهای شور از جمله ماهی دودی یا کنسرو شده و تن ماهی پرهیز کنند

علت این امر سدیم بیش از اندازه و سرشار در تن ماهی می باشد.

تن ماهی با لوبیا باعث نفخ می شود.

تن ماهی را نباید با تخم مرغ و لبنیات مصرف کرد چرا که تولید مواد سمی در بدن می کند.

مصرف تن ماهی تاریخ گذشته خیلی خطرناک است واصلا شوخی بردار نیست.

استفاده از تن مایه برای گربه باعث جاقی سریع حیوان می شود.

به دلیل وجود جیوه در دوران بارداری می تواند خطرناک باشد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 9 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.