; طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا و دستور تهیه کمپوت گیلاس چیست - فال و خواب
طریقه مصرف عناب برای کم خونی ؛ دستور مصرف عناب برای درمان کم خونی

طریقه مصرف عناب برای کم خونی ؛ دستور مصرف عناب برای درمان کم خونی

طریقه مصرف عناب برای کم خونی طریقه مصرف عناب برای کم خونی ؛ دستور مصرف عناب برای درمان کم خونی همگی در سایت فال و …

آب پنیر برای قره قروت و خواص قره قروت با آب پنیر + با اب پنیر چی درست کنیم

آب پنیر برای قره قروت و خواص قره قروت با آب پنیر + با اب پنیر چی درست کنیم

آب پنیر برای قره قروت آب پنیر برای قره قروت ؛ خواص قره قروت با آب پنیر + با اب پنیر چی درست کنیم همگی …

فواید آب زرشک در بارداری ؛ خواص مصرف آب زرشک در دوران بارداری

فواید آب زرشک در بارداری ؛ خواص مصرف آب زرشک در دوران بارداری

فواید آب زرشک در بارداری فواید آب زرشک در بارداری ؛ خواص مصرف آب زرشک در دوران بارداری همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا ؛ دستور تهیه کمپوت گیلاس چیست

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا ؛ دستور تهیه کمپوت گیلاس چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

طرز تهیه کمپوت گیلاس با ماندگاری بالا

شیشه هایی که برای نگهداری کمپوت در نظر گرفته اید را با آب گرم به خوبی شسته و کنار بگذارید تا کامل خشک شوند.

گیلاس ها را پاک کرده و بشویید. سپس روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

اگر گیلاس ها را در آبکش بگذارید لابلای آنها خیس می ماند، پس بهترین روش خشک شدن گیلاسها پهن کردن روی دستمال است.

داخل شیشه ها را با گیلاس پر کنید. (درب شیشه فلزی باشد تا با حرارت صدمه نبیند).

در شیشه های بزرگ (گنجایش ۹۰۰ گرم) ۵ قاشق شکر و در شیشه های کوچکتر ۲ تا ۲.۵ قاشق شکر بریزید.

سپس شیشه ها را تا بالای گیلاس ها از آب جوشیده که از داغی افتاده شده پر کنید.

نکته : اگر آب خیلی داغ باشد گیلاس ها ترک میخورد و اگر سرد باشه ممکنه شکر حل نشود.

می توانید آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و بگذارید یک جوش بزند، سپس خاموش کرده و از داغی که افتاد روی گیلاس ها بریزید.

درب شیشه ها را محکم ببندید و داخل قابلمه ای که آب سرد ریخته اید قرار دهید.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

از زمانی که آب شروع به جوشیدن می کند ۳۰ دقیقه زیر قابلمه را روشن می گذاریم تا گیلاسها پخته شوند.

بعد از نیم ساعت شعله زیر قابلمه را خاموش کرده و بعد از ۲۰ دقیقه شیشه ها را از قابلمه خارج می کنیم.

اگر شیشه ها را داغ داغ بیرون آوریم ممکن است بشکنند.

با انگشت روی درب را فشار دهید اگر صدای خارج شدن هوا کرد یعنی درب محکم بسته نشده است.

پس از ۲۰ دقیقه شیشه ها را خارج کنید.

درب را محکم کرده و به مدت ۸ ساعت برعکس بگذارید، درب شیشه پایین و ته آن بالا باشد.

بهتره آب قابلمه تا زیر درب شیشه پر شود.

همه میوه ها را به همین روش می توانید کمپوت کنید. تا یکسال در یخچال قابل نگهداری و مصرف است.

به این روش آماده کردن کمپوت حداقل ۵ تا ۶ ماه ماندگاری دارد.

آشنایی با دیگر خواص کمپوت گیلاس در طب سنتی

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص کمپوت گیلاس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با گیلاس

گیلاس که با نام های آلوکک هم شناخته می شود با میوه هایی مثل آلو ، هلو ، زردآلو ، آلبالو ، بادام و شلیل در خانواده پرونوس دسته بندی می شود.

جالب است بدانید که آلبالو هم نوعی گیلاس ( گیلاس ترش ) محسوب می شود.

گیلاس؛ میوه کوچک تابستانی، بسیار خوشمزه، مفید، آبدار کروی با دمى بلند و یا کوتاه بوده و دارای گوشت لطیف،

ترد و شیرین به رنگ‌های مختلف از زرد تا قرمز پر رنگ با هسته‌ای گرد و سفت است.

نام علمی گیلاس (Prunus avium) و از خانواده ی (Rosaceae) می باشد. درخت گیلاس بدون خار و دارای میوه ی گوشت‌ دار و محتوی یک هسته است.

گیلاس میوه ی کوچک، گرد و ملین است که در هنگام چیدن به رنگ قرمز یا سیاه می‏ باشد

و دارای یک هسته است. در واقع در طبیعت سه نوع گیلاس به رنگ‏ های قرمز، سیاه و زرد یافت می ‏شود.

گیلاس ‏ها را همیشه رسیده می ‏چینند زیرا پس از چیدن گیلاس ها به خوبی رشد نمی ‏کنند

و شما می ‏توانید آن را تنها ۱ تا ۳ روز به خوبی نگهداری نمایید.

خواص کمپوت گیلاس برای کودکان

مقادیر بالای کلسیم موجود در گیلاس به بهبود رشد نوزادان و کودکان و تقویت استخوان ها کمک می کند.

مقادیر بالای ویتامین C، کاروتنوئید ها و فیبر موجود در گیلاس از ابتلا به سرطان در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.

گیلاس حاوی ملاتونین است که بهبود خواب نوزادان و کودکان کمک می کند.

کلسیم فراوان موجود در گیلاس رشد نوزادان و کودکان را بهبودمی بخشد و استخوان ها را تقویت می کند.

ویتامین C، کاروتنوئید ها و فیبر موجود در گیلاس از سرطان در نوزادان و کودکان پیشگیری می کند.

گیلاس به علت وجود ملاتونین سبب بهبود خواب نوزادان و کودکان می شود.

خواص کمپوت گیلاس برای معده و استفراغ و یبوست و اسهال

فیبر موجود در این میوه باعث بهبود هضم غذا شده و به درمان درد معده و سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند.

اگر می‌خواهید دستگاه گوارش سالم‌تری داشته باشید این میوه را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

میوه گیلاس برای کارکرد منظم قلب، روده و معده نیز بسیار مفید است.

اگر برای درمان زخم معده از گیلاس استفاده می کنید حتما با پزشک مشورت کنید.

گیلاس اگر چه ملین خوبی است و یبوست را از بین می‌برد اما به دلیل داشتن طبیعتی سرد مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می‌شود.

از معده سریع عبور می‌کند و ملین است و هم برای درمان اسهال به ویژه اسهال خونی استفاده میشود.

خواص کمپوت گیلاس برای سرماخوردگی و تب

وجود آنتی‌اکسیدان و ویتامین سی موجود در گیلاس باعث تقویت سیستم ایمنی

بدن شده و برای درمان سرماخوردگی آنفولانزا، تب، سرفه، عفونت های باکتریایی،

ویروسی و قارچی بسیار مفید می باشد.

خواص کمپوت گیلاس در بارداری و شیردهی

گیلاس حاوی مقادیر بالای ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن زن حامله می شود

آنتوسیانین موجود در گیلاس سلامت مغز جنین را تقویت می کند

آنتوسیانین موجود در گیلاس باعث کاهش التهاب، تورم و درد مفصلی در دوران بارداری می شود

گیلاس با کنترل سطح قند خون زنان باردار از ابتلا به دیابت بارداری پیشگیری می کند

مقادیر بالای پتاسیم موجود در گیلاس باعث کاهش فشار خون بالا در زنان باردار شده و خطر پره اکلامپسی در دوران بارداری را کاهش می دهد

ملاتونین موجود در گیلاس به بهبود خواب زنان حامله کمک می کند

گیلاس دارای محتوای فیبر بالا بوده که با بهبود حرکات روده به درمان یبوست که یکی از شایع ترین مشکلات در دوران بارداری است، کمک می کند

بغیر از مرکبات، مطمئن شوید که گیلاس، آلو، یا توت هم استفاده نمی کنید.

گیلاس گاهی برای کودکتان ایجاد نفخ می کند.

علاوه بر این، در کودکان تازه متولد شده مشکل نفخ به دلیل اینکه سیستم گوارشی آنها تازه شکل گرفته بسیار شایع است.

در صورتی که هر کدام از نشانه های بالا را مشاهده کردید،

قبل از اینکه به متخصص اطفال نیاز پیدا شود، بلافاصله مصرف مرکبات، گیلاس و آلو را کنار بگذارید.

طرز تهیه کمپوت گیلاس

شیشه هایی که برای نگهداری کمپوت در نظر گرفته اید را با آب گرم به خوبی شسته و کنار بگذارید تا کامل خشک شوند.

گیلاس ها را پاک کرده و بشویید. سپس روی دستمال نخی تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند.

اگر گیلاس ها را در آبکش بگذارید لابلای آنها خیس می ماند، پس بهترین روش خشک شدن گیلاسها پهن کردن روی دستمال است.

داخل شیشه ها را با گیلاس پر کنید. (درب شیشه فلزی باشد تا با حرارت صدمه نبیند).

در شیشه های بزرگ (گنجایش ۹۰۰ گرم) ۵ قاشق شکر و در شیشه های کوچکتر ۲ تا ۲.۵ قاشق شکر بریزید.

سپس شیشه ها را تا بالای گیلاس ها از آب جوشیده که از داغی افتاده شده پر کنید.

نکته : اگر آب خیلی داغ باشد گیلاس ها ترک میخورد و اگر سرد باشه ممکنه شکر حل نشود.

می توانید آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و بگذارید یک جوش بزند، سپس خاموش کرده و از داغی که افتاد روی گیلاس ها بریزید.

درب شیشه ها را محکم ببندید و داخل قابلمه ای که آب سرد ریخته اید قرار دهید.

قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید.

از زمانی که آب شروع به جوشیدن می کند ۳۰ دقیقه زیر قابلمه را روشن می گذاریم تا گیلاسها پخته شوند.

بعد از نیم ساعت شعله زیر قابلمه را خاموش کرده و بعد از ۲۰ دقیقه شیشه ها را از قابلمه خارج می کنیم.

اگر شیشه ها را داغ داغ بیرون آوریم ممکن است بشکنند.

با انگشت روی درب را فشار دهید اگر صدای خارج شدن هوا کرد یعنی درب محکم بسته نشده است.

پس از ۲۰ دقیقه شیشه ها را خارج کنید.

درب را محکم کرده و به مدت ۸ ساعت برعکس بگذارید، درب شیشه پایین و ته آن بالا باشد.

بهتره آب قابلمه تا زیر درب شیشه پر شود.

همه میوه ها را به همین روش می توانید کمپوت کنید. تا یکسال در یخچال قابل نگهداری و مصرف است.

به این روش آماده کردن کمپوت حداقل ۵ تا ۶ ماه ماندگاری دارد.

کمپوت گیلاس برای کرونا

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در گیلاس باعث تقویت سیستم ایمنی

بدن شده و برای پیشگیری از انواع ویروسی مناسب است.

همچنین سرشار از ویتامین است و میوه ای مناسب در دوران کرونا می باشد.

کمپوت گیلاس برای کم خونی

گیلاس یک میوه بسیار عالی می‌باشد که برای درمان کم‌خونی مؤثر است چرا که سرشار از آهن بوده

و مصرف منظم این میوه می‌تواند به کم‌خونی ناشی از فقر آهن کمک کند.

برای درمان کم خونی از کمپوت گیلاس هم می توانید استفاده کنید در ماه هایی

که گیلاس موجود نیست ولی بهتر است از میوه تازه استفاده کنید.

کمپوت گیلاس برای فشار خون

گیلاس منبع خوبی از پتاسیم است که نقش مهمی در کاهش فشار خون بالا دارد.

ویتامین C برای حفظ سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست ضروری است در حالیکه پتاسیم برای

انقباض عضلانی، عملکرد عصبی، تنظیم فشار خون و بسیاری از فرآیندهای حیاتی بدن مورد نیاز است.

کمپوت گیلاس در پریودی

در مورد خواص یا مضرات گیلاس در دوران قاعدگی مطلب با سند علمی یافت نشد بهتر است برای مصرف گیلاس در این دوره با پزشک زنان مشورت کنید.

آیا کمپوت گیلاس نفاخ است

خوردن گیلاس بعد از غذا باعث ایجاد جرم معده می‌گردد و نفخ هم می‌آورد.

گیلاس اگر چه ملین خوبی است و یبوست را از بین می‌برد اما به دلیل داشتن طبیعتی سرد مصرف زیاد آن باعث نفخ معده می‌شود.

مادران شیرده در هنگام شیردهی گیلاس نخورند زیرا گیلاس مانند برخی میوهای تابستانی نفاخ است.

موادی که تولید نفخ می کند وارد شیر می شوند و باعث دل درد و نفخ شیرخوار خواهند شد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 24 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.