خواص برگ تربچه و خشک شده در طب سنتی و مضرات برگ تربچه
خواص برگ تربچه
خواص برگ تربچه ؛ و خشک شده در طب سنتی و مضرات برگ تربچه همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
آشنایی با برگ تربچه
تربچه نوعی ریشه ی خوراکی است که در سراسر جهان مصرف می شود.
برگ تربچه نیز همراه تربچه به فروش می رسد اما بسیاری از افراد تنها خود تربچه را مصرف کرده و برگ آن را دور می اندازند
زیرا برگ تربچه، تقریبا خشن و طعم خاص و فلفلی دارد. اگر همه افراد مزایای برگ تربچه را بدانند،
مطمئناً به رژیم غذایی خود اضافه می کنند تا از خواص آن بهره مند شوند.
تربچه، یک صیفی کم چرب، بدون کلسترول و چربی است.
حاوی ویتامین c,k,B۶ نیاسین و فولات است،
ویتامین C موجود در برگ آن ۶ برابر ویتامینی است که در ریشه وجود دارد
و فیبر غذایی مهم ترین ماده غذایی موجود در آن است.
این گیاه حاوی کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک و آنتوسیانین (Anthocyanin نوعی آنتی اکسیدان قوی ) است.
برگهای آن نیز در درمان یرقان موثر است. مصرف منظم آب این گیاه حرکت روده را آسان تر کرده و به تدریج اشتها را بهبود می بخشد.
خواص برگ تربچه در طب سنتی
طبع تربچه و برگش گرم و خشک است و کالری آن ۱۶ کالری در ۱۰۰ گرم است.
برگ تربچه باعث تنظیم فشار خون می شود.
به عنوان یک منبع غنی از آهن، ویتامین آ، ویتامین ث، فسفر و تیامین،
برگ تربچه میتواند به کاهش خستگی و متعادل کردن هموگلوبین، کنترل کم خونی و فقر آهن کمک کند.
مصرف برگ تربچه (ترب قرمز و ترب سفید) در رژیم غذایی روزانه، با توجه به وجود ویتامین ث در آن،
ممکن است در ایجاد یک سیستم ایمنی قوی نقش مفیدی داشته باشد.
ترکیبات خاصی که در برگ تربچه وجود دارند، دارای اثرات ضد التهابی و تسکین دهندگی درد هستند.
یکی از خواص برگ تربچه جلوگیری از یبوست و رهایی از نفخ است.
ویتامین ث موجود در سبزیجات با برگ سبز، سبب کاهش علائم اسکوروی (یک بیماری ناشی از کمبود ویتامین ث) میشود.
برگ تربچه حاوی مواد مغذی ضروری برای بدن است.
این مواد همراه با خواص ضد میکروبی و ضد باکتریایی برگ تربچه به سم زدایی و دفع سموم در بدن کمک میکنند؛
بنابراین نخوردن برگ تربچه مساوی با از دست دادن خواص زیادی است.
آب برگ تربچه یک دیورتیک طبیعی است.
این ماده کمک میکند تا سنگها کاملا حل شوند و کلیه و مثانه را کاملا پاکسازی میکند.
از دیگر خواص برگ تربچه، کمک به درمان زردی است. برگهای تربچه کاملا زردی را از بین میبرد.
این گیاه با تنظیم آنزیمها، اسیدها، صفرا و بیلیروبین تمامی سمهای کبد را دفع مینماید.
همچنین برگ تربچه حاوی آنزیمهایی است که از زخم و عفونت در کیسه صفرا پیشگیری مینماید.
ه دلیل محتویات بالای فیبر در برگ تربچه، مصرف آن زود احساس گرسنگی را از بین میبرد
و در عین حال کالری بسیار کمی به شما اضافه میکند؛ بنابراین مصرف آن برای کسانی که اضافه وزن دارند توصیه میشود.
با برگ تربچه چه کنیم
برگهای سبز تربچه اغلب به تنهایی و یا همراه با سایر سبزیجات به صورت خام یا برای درست کردن سوپ یا سایر خوراکیهای گیاهی مورد استفاده قرار میگیرند.
غذاهای سنتی شمال هند، «دال» و «قدی» اغلب با برگهای تربچه درست میشوند.
برگ تربچه خشک شده به صورت پودر و به عنوان طعم دهنده به غذاهای کرهای اضافه میشود.
برگ تربچه تازه را میتوان در سالاد و همراه با غذا مصرف کرد.
خمیر تولید شده از ترکیب پودر برگ تربچه با شکر و آب، در اطراف مقعد برای درمان بواسیر به کار میرود.
آب برگ تربچه دارای خواص دیورتیک است که برای درمان سنگ مثانه و زردی مفید است.
دمنوش برگ تربچه
می توانید با برگ های تربچه یک دمنوش خوشمزه درست کنید و تمامی خواص برگ تربچه استفاده کنید.
دمنوش برگ تربچه را می توانید با نبات شیرین کرده که برای تنظیم فشار خون و درمان کم خونی مفید است.
خواص برگ تربچه برای پرندگان و خرگوش
دادن برگ تربچه برای پرندگان مفید است و باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و شادابی آنها می شود و کمتر به بیماری دچار می شوند.
مصرف برگ تربچه غذای مورد علاقه خرگوش ها است و برای انها مفید است.
خواص برگ تربچه برای معده
مصرف برگ تربچه برای پیشگیری از سرطان معده مفید است.
برگ تربچه بیشتر از خود تربچه حاوی فیبر است. فیبر به فرآیند هضم غذا کمک می کند
و برگ های تربچه به دلیل داشتن فیبر به تسکین بیماری های ناخوشایند مانند یبوست و نفخ معده کمک می کند.
خواص برگ تربچه برای کلیه
آب برگ تربچه یک دیورتیک طبیعی است. این ماده کمک میکند تا سنگها کاملا حل شوند و کلیه و مثانه را کاملا پاکسازی میکند.
این ویژگی همچنین در خود تربچه نیز وجود دارد. برگ تربچه همچنین به کاهش یبوست و نفخ نیز کمک میکند.
خواص برگ تربچه برای پوست
برگ تربچه حاوی ویتامین ث، فسفر، روی و برخی از ویتامینهای بی است و همهی اینها به بهداشت و زیبایی پوست کمک شایانی میکنند.
برگ تربچه همچنین به عنوان یک آبرسان برای پوست عمل میکند.
برگ تربچه، حاوی خواص ضد التهابی و ضد خارش است؛ بنابراین در برابر نیش حشرات، آرام بخش مناسبی به حساب میآید.
برگ تربچه حاوی ویتامین ث، فسفر، روی و برخی از ویتامین های ب است.
خواص برگ تربچه در بارداری
ترکیب برگ سبز تربچه با رژیم غذایی روزانه همراه با سایر مواد غذایی حاوی آهن و ویتامین ث، میتواند همچنین به درمان کم خونی فقر آهن در زنان باردار کمک کند.
با این حال، درباره سلامت رژیم غذایی خود در طول بارداری، با پزشکتان مشورت کنید.
در عین حال ، خانم هایی که باردار یا شیرده هستند باید هنگام مصرف تربچه مراقب باشند زیرا اطلاعات کافی در رابطه با تأثیرات آن وجود ندارد.
غذا با برگ تربچه
از برگ تربچه می توان در غذا استفاده کرده که معروف ترین این غذاها کوکوی برگ تربچه است.
مواد لازم برای شش نفر به شرح زیر است.
۸۰۰ گرم برگ تربچه
۸ عدد تخم مرغ
۳ ق غ آرد الک شده
نمک و فلفل میزان لازم
برگهای تربچه را بسیار ریز خرد میکنیم و کمی می کوبیم
آرد الک شده را به سبزی موردنظر اضافه میکنیم تا آب آن گرفته شود.
بعد از آن تخم مرغ ها را به موادمان اضافه می کنیم.و ادویه لازم که شامل فلفل سیاه ونمک بود را اضافه کرده وهمه ی مواد را مخلوط میکنیم
آخرین مرحله هم پخت کوکو و سرو آن است.
علت زرد شدن برگ تربچه
مشکلات پرورش تربچه گوناگون است که از جمله آنها میتوان به شلوغی و کمبود فضا، عدم دریافت نور کافی خورشید،
حضور زیاد علفهای هرز، آبیاری ناکافی، کمبود مواد مغذی بیماریها و هجوم آفتها اشاره کرد.
برگهای تربچه ممکن است در اثر یک یا چند مورد از مشکلات ذکر شده زرد شوند.
برگ تربچه برای عفونت
مصرف برگ تربچه (ترب قرمز و ترب سفید) در رژیم غذایی روزانه، با توجه به وجود ویتامین ث در آن،
ممکن است در ایجاد یک سیستم ایمنی قوی نقش مفیدی داشته باشد.
ویتامین ث، در تولید گلبولهای سفید که با عفونتها مبارزه میکنند
و در بهبود بافت آسیب دیده موثر هستند، نقش مهمی ایفا میکند.
تربچه و برگ آن خواص زیادی برای کبد و صفرا دارند.
این گیاه با تنظیم آنزیمها، اسیدها، صفرا و بیلیروبین تمامی سمهای کبد را دفع مینماید.
همچنین برگ تربچه حاوی آنزیمهایی است که از زخم و عفونت در کیسه صفرا پیشگیری مینماید.
مضرات برگ تربچه
مصرف برگ تربچه تقریباً خطری ندارد. اما مصرف زیاد آن می تواند معده را تحریک کند.
همچنین، بعضی از افراد ممکن است به این ماده غذایی حساسیت داشته باشند، گرچه خیلی رایج نیست.
در عین حال ، خانم هایی که باردار یا شیرده هستند باید هنگام مصرف تربچه مراقب باشند
زیرا اطلاعات کافی در رابطه با تأثیرات آن وجود ندارد.
مصرف برگ تربچه تقریباً خطری ندارد. اما مصرف زیاد آن می تواند معده را تحریک کند.
همچنین، بعضی از افراد ممکن است به این ماده غذایی حساسیت داشته باشند، گرچه خیلی رایج نیست.
در عین حال ، خانم هایی که باردار یا شیرده هستند باید هنگام مصرف تربچه مراقب باشند
زیرا اطلاعات کافی در رابطه با تأثیرات آن وجود ندارد.