; خواص شکر سفید برای پوست و بدن و مضرات شکر سفید در طب اسلامی - فال و خواب
خواص چای نعناع خشک و فواید درمانی مصرف چای نعناع خشک

خواص چای نعناع خشک و فواید درمانی مصرف چای نعناع خشک

خواص چای نعناع خشک خواص چای نعناع خشک ؛ فواید درمانی مصرف چای نعناع خشک همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

سوزاندن عناب برای کم کاری تیروئید ؛ فواید خوردن عناب برای کم کاری تیروئید

سوزاندن عناب برای کم کاری تیروئید ؛ فواید خوردن عناب برای کم کاری تیروئید

سوزاندن عناب برای کم کاری تیروئید سوزاندن عناب برای کم کاری تیروئید ؛ فواید خوردن عناب برای کم کاری تیروئید همگی در سایت فال و …

درمان سینوزیت با عنبر نسارا ؛ روش درمان سینوزیت با عنبر نسارا

درمان سینوزیت با عنبر نسارا ؛ روش درمان سینوزیت با عنبر نسارا

درمان سینوزیت با عنبر نسارا درمان سینوزیت با عنبر نسارا ؛ روش درمان سینوزیت با عنبر نسارا همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص شکر

خواص شکر سفید برای پوست و بدن و مضرات شکر سفید در طب اسلامی

خواص شکر سفید برای پوست و بدن و مضرات شکر سفید در طب اسلامی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با شکر

شِکَرماده‌ای است خوراکی با فرمول شیمیایی C12-H22-O11 و به صورت عام به تمامی مواد شیرین گفته می‌شود.

شکر شامل گلوکز، فروکتوز، گالاکتوز است که در بسیاری از گیاهان، میوه‌ها و لبنیات و … وجود دارد.

نزدیک به ۸۰٪ از شکر تولیدی در جهان از نیشکر و مابقی از چغندر قند به‌دست می‌آید.

برزیل به‌تنهایی حدود نیمی از شکر دنیا را تولید می‌کند.

شکر یک ماده جامد و شیرین است.

شکر ماده ای خوراکی با طعم شیرین است با فرمول شیمیایی C12-H22-O11 که به طور عام به تمامی مواد شیرین نیز گفته می شود.

این ماده علاوه بر صنعت داروسازی و و مصارف خانگی، در صنایع غذایی و پخت شیرینی، کیک و انواع دسر به کار می رود.

شکر از شیرین کننده هایی است که در اشکال مختف مانند قند، نبات، شکر های رنگی و تزیینی دیده می شود.

خواص شکر در طب سنتی

به نظر اغلب حکمای طب سنتی، طبع شکر سفید نزدیک به اعتدال است اما حکیم عقیلی خراسانی طبع شکر را در دوم گرم و در اول خشک قرار داده است.

در یک گرم شکر ۴ کالری و در ۱۰۰ گرم شکر ۴۰۰ کالری موجود است.

یکی دیگر از سفید و قهوه ای، مراقبت از پوست صورت، بدن و موهای شما میباشد .

از این شکر ها در روتین های مراقبت پوستی و محصولات شیمیایی و خانگی استفاده زیادی می‌شود.

از کاربرد های آنها مخصوصا شکر قهوه ای، می‌توان به استفاده در ماساژ درمانی، رفع چربی سر، ساخت شامپو بدن ،اسکراب های سر،

اسکراب های خنک کننده و لایه بردار صورت و بدن، درمان آکنه، درمان جای جوش، درمان سلولیت، رفع ترک پا و …اشاره کرد.

تحقیقات جدید ثابت کرده است که پتاسیم موجود در شکر باعث ایجاد آرامش روحی در این دوران می‌شود

و به خاطر طبع گرم، انقباضات رحمی را کاهش داده و درد های شکمی را تسکین می‌دهند.

اگر روی لباس‌تان لکه‌های چمنی دارید، شکر و آب را با هم مخلوط کنید تا خمیری گرم ایجاد شود. بگذارید یک یا دو ساعت بماند

و سپس لباس را طبق معمول بشویید. شکر حاوی آنزیم‌هایی است که می‌تواند به تجزیه کلروفیل ایجاد کننده لکه سبز کمک کند.

با جوشاندن دو قسمت شکر و یک قسمت آب، از شر مگس‌ها و زنبورها خلاص شوید. بگذارید خنک شود و به شیشه میسون اضافه کنید.

یک مخروط از کاغذ درست کنید و آن را در شیشه قرار دهید. مگس‌ها جذب شکر می‌شوند، اما توسط مخروط و شربت به دام می‌افتند.

اگر قهوه یا ادویه‌های خود را آسیاب می‌کنید، ممکن است متوجه شوید که آسیاب شما به سختی تمیز می‌شود؛

خوشبختانه، استفاده از مقداری شکر می‌تواند به پاک کردن روغن اضافی انباشته شده کمک کند.

فقط ۴/۱ فنجان شکر گرانول را در آسیاب خود بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند. پس از استفاده آسیاب را بیرون بیاورید و تمیز کنید.

شکر برای قرن‌ها، به‌عنوان راهی برای التیام زخم‌ها مورد استفاده قرار گرفته است، و معلوم است که به احتمال زیاد، علم پشت آن است.

مطالعه‌ای در دانشگاه ولورهمپتون نشان داد که ریختن شکر دانه‌دار مستقیماً روی زخم‌های بستر،

زخم‌های پا و حتی قطع عضو، به بهبود سریع‌تر زخم نسبت به آنتی‌بیوتیک‌ها کمک می‌کند.

خواص شکر برای پوست

سید گلیکولیک قند می تواند در حفظ سلامت و ظاهر پوست بسیار مفید باشد.

از جمله فواید شکر می تواند نقش آن در از بین بردن لکه های پوستی باشد چرا که باعث ایجاد تعادل در روغن های پوست می شود.

بعضی از زخم ها در صورت عفونت به سختی با آنتی بیوتیک درمان می شوند.

در برخی نقاط جهان حتی مردم پول کافی برای خرید آنتی بیوتیک ندارند. تحقیقات نشان داده از جمله فواید شکر درمان زخم های عفونی است.

گفته می شود شکر برای درمان زخم بسیار مفید است.

در برخی از مناطق فقیر نشین زیمباوه برای درمان زخم ها روی آن ها شکر قرار می دهند.

شکر بر روی زخم مانع از رشد باکتری ها می شود.

یکی دیگر از سفید و قهوه ای، مراقبت از پوست صورت، بدن و موهای شما میباشد .

از این شکر ها در روتین های مراقبت پوستی و محصولات شیمیایی و خانگی استفاده زیادی می‌شود.

از کاربرد های آنها مخصوصا شکر قهوه ای، می‌توان به استفاده در ماساژ درمانی، رفع چربی سر، ساخت شامپو بدن ،

اسکراب های سر، اسکراب های خنک کننده و لایه بردار صورت و بدن، درمان آکنه، درمان جای جوش، درمان سلولیت، رفع ترک پا و …اشاره کرد.

بسیاری از محصولات شیمیایی در فرمولاسیون خود از این شکر ها استفاده می کنند، اما شما نیز به راحتی می توانید

در خانه اسکراب لایه بردار خود را با ترکیب کردن شکر سفید یا شکر قهوه ای، با انواع روغن ها از جمله روغن فندق، ماکادمیا و غیره تهیه کنید.

همچنین می توانید شکر ها را با آلوورا و عسل محصولات دیگر، طبق جنس پوست خود ترکیب کنید و از تاثیر آن لذت ببرید.

خواص شکر برای کبوتر

توجه داشته باشید که کبوترها نباید شکر سفید مصرف کنند و کبوترها به شکر قهوه ای نیاز دارند و قند نیز در پرورش کبوترها بسیار مهم است،

به خصوص در درمان بیماری های کبوتر. در این راستا، تکنسین های ما، شکر قهوه ای را با استفاده از کبوتر به طرفداران خلاصه می کنند.

خواص شکر برای مو

توجه و مراقبت از پوست و موهای سر هردو اهمیت دارند. اما چگونه می توانید این کار را انجام دهید؟

چگونه مطمئن می شوید که سلول های مرده را از پوست سر خود جدا کرده اید؟

تنها کاری که باید انجام دهید این است که مقداری شکر (در حد یک قاشق برای یک شامپوی کامل)به شامپوی خود اضافه کنید!

درست مانند پوست صورت، پوست سر شما نیز هر از چند گاهی به یک اسکراب خوب نیاز دارد تا تمام سلول های مرده پوست را از بین ببرد،

وقتی کمی شکر به شامپوی خود اضافه می کنید ، اساساً یک اسکراب طبیعی ایجاد کرده اید.

به دلیل وجود قند ،سلول های مرده پوست به آرامی از پوست سر تان پاک شده و می توانید آنها را از طریق دوش آبکشی کنید؛

بدین ترتیب به اسکراب های گران قیمت احتیاج پیدا نخواهید کرد!

نکته مهمی که باید بدان توجه داشت اینکه هر روز نباید پوست سر خود را با شکر بشویید.

هر سه یا پنج روز یکبار شستشو کافی است.

خواص شکر برای لب

به جرات می توان گفت، شکر جزو بهترین لایه بردارهای طبیعی به شمار می رود که ذرات آن با قدرت می تواند در اثر تماس

با پوست لب، سلول های مرده سطح آن را از بین ببرد. همچنین از آن جایی که شکر حاوی مقدار زیادی اسید گلیکولیک است،

به خوبی می تواند خشکی و پوسته پوسته شدن پوست لب را درمان کند و با لایه برداری پوست لب، نرمی و لطافت را برای پوست لب های شما به ارمغان بیاورد.

درست است که برای لایه‌برداری لب هم می توانید از شکر قهوه ای و هم شکر سفید استفاده کنید، اما توصیه می کنیم

که در صورت امکان از شکر قهوه ای به جای نوع سفید آن استفاده نمایید.

دلیل آن هم این است که شکر قهوه ای حاوی مواد معدنی بیشتری نسبت به شکر سفید می باشد.

مواد مورد نیاز:

یک قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا سفید

یک قاشق غذا خوری عسل طبیعی

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه و استفاده:

شکر، عسل و روغن زیتون را به مقدار گفته شده با هم ترکیب کنید و آن قدر هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.

سپس مخلوط آماده شده را روی لب هایتان بمالید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا روی پوست لب باقی بماند

و با از بین بردن سلول های مرده سطح پوست به لایه برداری لب کمک نماید.

بعد از گذشت این مدت زمان، لب هایتان را به کمک یک حوله مرطوب از این اسکراب پاک کرده و سپس با آب ولرم بشویید.

این کار را یک یا دو بار در هفته انجام دهید. دقت کنید که بیش از دو بار در هفته از آن استفاده نکنید.

خواص شکر برای گیاهان

اضافه کردن شکر به آب گلدان گل‌های شاخه بریده، باعث می‌شود عمر آنها بیشتر شود.

۱ قاشق غذاخوری شکر را به یک گلدان پر از آب اضافه کنید و گل‌ها را درون آن قرار دهید.

شکر به غنچه‌ها و گل‌ها مواد غذایی می‌رساند و کمک می‌کند مدت بیشتری عمر کنند.

البته این کار باعث سرعت بخشیدن به رشد و تکثیر باکتری‌ها هم می‌شود که منجر به بوی بد گرفتن آب و خراب شدن گل‌ها خواهد شد.

برای جلوگیری از این حالت ۱ قاشق غذاخوری سرکه به آب اضافه کنید.

یک چهارم فنجان شکر، یک چهارم فنجان عسل و ۲ قاشق غذاخوری آب را درون یک قابلمه بریزید و روی شعله کم به جوش آورید تا زمانی که شکر حل شود.

چند عدد کاغذ ضخیم را به صورت نواری ببرید و به هر کدام یک نخ ببندید و درون این محلول غوطه ورشان کنید.

سپس این نوارها را در جاهای مختلف از باغچه و در بین گلدان‌هاتان در درون خانه آویزان کنید

و یک ظرف آب در زیر آنها قرار دهید تا مگس‌ها و حشرات آفت در آن بیافتند و از بین بروند.

اگر گیاهان‌تان بدون هیچ دلیلی پژمرده می‌شوند و می‌میرند، ریشه‌هاشان را چک کنید تا ببینید اثری از گره‌ و غده روی ریشه هست یا خیر.

این گره و غده‌ها را نماتدها بر روی ریشه درست می‌کنند. شکر فعالیت باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌هایی

که محیطی غیر مناسب برای نماتدها در خاک درست می‌کنند را بیشتر می‌کند (روش دیگر مبارهز با نماتدها کتاشت گل همیشه بهار در باغچه و گلدان است).

برای از بین بردن نماتدهای باغچه و گلدان، در هر ۷۶ متر مربع از خاک، ۲ کیلوگرم شکر بریزید (این شکر را با خاک مخلوط کنید).

خواص شکر در بدنسازی

مثل تمام کربوهیدرات ها، شکر برای بدن انرژی تولید می‌کند. کربوهیدرات ها منابع سوختی ارجح عضلات در بدن هستند.

اگر به میزان کافی کربوهیدرات در اختیار بدن نباشد اجرای فعالیت برایتان مشکل می‌شود و احساس کند شدن و تنبل شدن خواهید کرد.

افرادی که فعالیت‌های بدنی زیادی دارند (مثل ورزشکاران) نیاز کربوهیدرات بدنشان زیاد است که نیازهای کربوهیدرات بدنشان را بدون شکر تامین سازند.

شکر یک بخش مهم از رژیم‌های غذایی ما است، و ما راجع این موضوع کم دقت هستیم که می‌توایم روزانه حداکثر ۲ الی ۳۰ قاشق چایخوری از آن ها را مصرف کنیم.

ما می‌دانیم که شکر برای دندان ها مضر بوده و برای حفظ تناسب شکم یک دشمن به حساب می‌آید، اما مصرف بیش از حد قندهای ساده رواج زیادی دارد

و به همین دلیل است که از هر ۳ نفر، ۱ نفر مستعد مقاوم شدن در مقابل انسولین هستند (یعنی وضعیتی که می‌تواند منجر به بیماری دیابت گردد).

خواص و مضرات شکر در بارداری

علائمی از جمله تهوع صبحگاهی، سوزش سردل، و نوسانات خلقی از شایع ترین عوارض دوران بارداری محسوب می شوند

و این در حالی است که مصرف زیاد شکر در این دوران می تواند باعث تشدید این عوارض در مادران باردار شود.

مواد غذایی شیرین صرفا دارای کالری تهی بوده و هیچ گونه انرژی زایی برای بدن ندارند. این گروه از مواد غذایی حاوی ساکاروز هستند

که در ابتدا باعث افزایش موقت و به دنبال آن افت ناگهانی قند خون می شوند که پیامد این نوسانات قند خون احساس ضعف و خستگی شدید در شما خواهد بود.

افزایش اشتها در دوران بارداری امری کاملا طبیعی است. ولی چنانچه به مصرف شیرینی جات

و منابع قندی بیش از سایر مواد غذایی گرایش دارید باید کاملا احتیاط کنید

که در این کار دچار افراط نشوید، چرا که مصرف زیاد شکر باعث دریافت کالری بسیار شده

و این مساله نیز در نهایت عوارضی از جمله افزایش وزن بی رویه و ابتلا به کمبودهای تغذیه ای را در این دوران به دنبال خواهد داشت.

 از مهمترین عوارض مصرف شکر در بارداری می توان به اضافه وزن اشاره کرد.

مصرف بیش از حد شکر یکی از مهمترین عوامل ابتلا به اضافه وزن به شمار می رود.

این وزن مازاد به افزایش وزن طبیعی دوران بارداری افزوده شده و در نهایت منجر به چاقی زیاد و ایجاد مشکلاتی در روند طبیعی زایمان خواهد شد.

مصرف بیش از حد شکر در بارداری می تواند باعث تغییر ذائقه غذایی در نوزادان شود.

در نتیجه کودک بخصوص در دوره رشد خود گرایش بیشتری به مصرف مواد غذایی شیرین پیدا می کند

که این مساله با تاثیر بر سلامت دراز مدت کودک باعث افزایش خطراتی از جمله چاقی و ابتلا به دیابت خواهد شد.

پیروی از یک رژیم غذایی سرشار از منابع قندی و حاوی فروکتوز بالا در بارداری می تواند باعث افزایش خطر ابتلا به سندرم کبد چرب در مادر شود.

این کار همچنین با تحت تاثیر قرار دادن متابولیسم جنین در این دوران می تواند منجر به بروز مشکلات

عدیده ای از جمله چاقی و ابتلا به دیابت نوع دو در دوران بزرگسالی شود.

از دیگر عوارض مصرف شکر در بارداری افزایش خطر پره اکلامپسی است.

مصرف بالای شکر از جمله عوامل خطرساز در ایجاد پره اکلامپسی در مادران باردار به شمار می رود.

بنابراین به منظور پیشگیری از این خطرات احتمالی توصیه می شود که تا حد امکان مصرف قند خود را به خصوص در این دوران کاهش دهید.

خواص شکر و آبلیمو برای پوست

شکر و آبلیمو تازه را با کمب عسل ترکیب کنید و با یک تکه پنبه آن را بر روی پوست خود ماساژ دهید. وقتی خشک شد، آن را با آب بشویید

و این کار را حداقل برای دو هفته تکرار کنید. اگر پوست حساسی دارید، بهتر است تا آبلیمو را رقیق و سپس استفاده کنید.

هنگام استفاده از این ماسک از رفتن زیر نور مستقیم خورشید اجتناب کنید، زیرا ممکن است حساسیت

پوست شما را بدتر کند و اگر زخم باز دارید، این درمان را امتحان نکنید.

در روش دیگر می‌توانید به کمک ماسک لیمو که با ترکیب ۱ قاشق آبلیمو، ۱ قاشق ماست و ۱ قاشق شکر درست می‌شود، پوستان را لایه برداری کنید.

این ماسک را ۲ دقیقه بر روی پوست صورت خود ماساژ دهید و پس از ۱۰ دقیقه آن را با آب ولرم بشویید.

لیمو یک نرم‌کننده و پاک‌کننده عالی محسوب می‌شود و از بسته شدن منافذ پوست جلوگیری می‌کند.

خواص شکر و قند

شکر می تواند فواید و تاثیرات مثبتی بر روی متابولیسم بدن داشته باشد.اسید گلیکولیک قند می تواند در حفظ سلامت و ظاهر پوست بسیار مفید باشد.

از جمله فواید شکر می تواند نقش آن در از بین بردن لکه های پوستی باشد چرا که باعث ایجاد تعادل در روغن های پوست می شود.بعضی از زخم ها در صورت عفونت به سختی با آنتی بیوتیک درمان می شوند.

در برخی نقاط جهان حتی مردم پول کافی برای خرید آنتی بیوتیک ندارند. تحقیقات نشان داده از جمله فواید شکر درمان زخم های عفونی است.گفته می شود شکر برای درمان زخم بسیار مفید است.

در برخی از مناطق فقیر نشین زیمباوه برای درمان زخم ها روی آن ها شکر قرار می دهند. شکر بر روی زخم مانع از رشد باکتری ها می شود.شکر تولید شده از منابع طبیعی مانند نیشکر یا چغندر حاوی میزان زیادی فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند.

با این حال باید توجه داشت که در شکر تصفیه شده این میزان مواد مغذی و معدنی بسیار کم هستند.قند می تواند شما را از یبوست نجات بدهد و با تحریکات شکمی یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که دارید را حل می کند

یکی دیگر از فوایدی که قند برای شما دارد در این است که می تواند بدن شما را در برابر رادیکال های آزاد حفظ کند زیرا دارای مواد بسیار مهمیهمچون پتاسیم، منیزیم آهن و فسفر می باشد. البته این مواد می تواند نشانه های آنفولانزا را نیز کنترل کند و از حاد شدن آن جلوگیری می کند.

الکترولیت ها موادی بسیار مهم برای ثابت نگه داشتن وزن بدن می باشند و یکی از خواص این مادهدر ثابت نگه داشتن میزان الکترولیت ها در بدن می باشد و همچنین می تواند به ماهیچه سازی کمک کند.

یکی از مهم ترین خواص قند بالا آوردن فشار خون کسی که فشارش افتاده است می باشد.

خواص شکر و نمک

مت استون، محقق آمریکایی و نویسنده کتابی در مورد تغذیه و متابولیسم، ترکیبی از شکر و نمک را قبل از رفتن به رختخواب پیشنهاد میکند،

این ترکیب دارای اثرات بسیار قدرتمندی است.زمانی که از بی خوابی رنج می برید مخلوط کردن شکر و نمک می تواند

یک راه حل عالی برای مشکلاتتان باشد.اگر می خواهید خواب خوب داشته باشید ، ترکیب این دو را استفاده کنید

مواد لازم:

۱ قاشق چای خوری نمک دریا تصفیه شده

۵ قاشق چای خوری شکر قهوه ای

این دو مواد را با هم در یک ظرف شیشه ای بریزید توجه داشته باشید که نمک و شکر در مقادیر زیاد نباشد، چرا که مصرف زیاد آن برای سلامتی خوب نیست.

با این وجود، اگر در حد متوسط ​​مصرف شود بسیاری از مشکلات را حل میکند

استفاده:

این ترکیب قدرتمند را درست قبل از خواب، و یا در طول شب بخورید.

مقدار کمی از این مخلوط را روی زبان خود قرار داده تا بتدریج ذوب شود هر شب این کار را تکرار کنید.

خواص شکر و عسل

برای تهیه ماسک شکر و عسل به مقداری آب لیموی تازه، شکر قهوه‌ای و عسل ارگانیک نیاز دارید.

همه موارد گفته شده را درون کاسه‌ای ترکیب کنید. میزان شکر و عسل مورد استفاده برای این ماسک به استفاده شخصی شما برمی‌گردد؛

اما توصیه رادیومدا به شما این است که با یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای شروع کنید.

سپس، آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید تا قوام ماسک شکر و عسل شما شکل بگیرد.

اطمینان حاصل کنید که مخلوط مورد نظر به اندازه کافی غلیظ باشد در غیر این صورت روی چشم و لباس‌هایتان سرریز خواهد کرد.

ماسک را با انگشتانتان به صورت دورانی روی پوست ماساژ دهید و از مالیدن آن به چشم‌ها، دهان و نواحی از صورت که آکنه یا بریدگی دارند، خودداری کنید.

زیرا علاوه بر سوزش ممکن است وضعیت آکنه پوست را تشدید کند. بعد از گذشت ۱۰ دقیقه، صورتتان را با آب سرد بشوئید و سپس مرطوب‌کننده بزنید.

شکر برای دیابتی ها

افراد دیابتی بهتر است که به جای ساتفاده از شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنند ولی نمی توان گفت که این شکر هم برای آنها بی خطر است و باید در مصرف شکر قهوه ای هم احتیاط کنند.

شکر برای سوختگی

به محض ایجاد سوختگی رو محل آسیب دیده روغن بریزید سپس رون آن را با شکر بپوشانید در لحظه اول یک مقدار سوزش ایجاد میشود

سپس هم دردساکت شده و هم دیگر هیج تاول و زخمی ایجاد نمیشود وبراحتی درمان میشود.

شکر برای سگ و گربه

اساساً، سگ‌ها مانند انسان‌ها از قند و سایر کربوهیدرات‌ها به عنوان منبع انرژی استفاده می‌کنند،

اما به سگ خود شکر گرانول غیرضروری ندهید و سعی کنید از شیرینی‌ها اجتناب کنید.

شکر موجود در میوه ها و سبزیجات به نام فروکتوز برای سگ شما بی خطر است،

زمانی که میوه ها و سبزیجات به عنوان غذا یا بخشی از یک رژیم غذایی کامل و متعادل از نظر تغذیه ای مصرف شوند.

(لطفاً توجه داشته باشید که همه میوه ها بی خطر نیستند. به عنوان مثال، انگور برای سگ ها سمی است.)

شکر هیچ ارزش غذایی نداره که لازم باشه به رژیم غذایی گربه‌تون اضافه‌اش کنید.

بعضی از محصولات کم کیفیت، شکر رو به فرمول غذای گربه‌ اضافه می‌کنن تا طعمش رو برای گربه جذاب‌تر کنن؛

پس یادتون باشه شکر خوراکی جزء مواد غذایی ممنوعه برای گربه است.

شکر در باک بنزین

اضافه کردن شکر در باک بنزین خودرو گاهی عوارض جدی‌تری از آنچه که به نظر می‌رسد دارد.

همان‌طور که می‌دانید شکر قابلیت حل شدن در بنزین را ندارد و آزمایش‌های عمده‌ای که در این زمینه انجام شده، این موضوع را به اثبات رسانده است.

این امر نشان‌دهنده آن است که با ریختن شکر در باک بنزین خودرو راهی برای رفتن آن به سوی موتور اتومبیل شما نخواهد داشت.

زمانی که مقداری شکر به بنزین اضافه شود، شکر به علت سنگین بودن در زیر ظرف و درواقع باک خودرو ته‌نشین خواهد شد

و تنها مقدار ناچیزی از آن در بنزین حل می‌شود. در این شرایط زمانی که راننده ترمز می‌گیرد و یا از روی دست‌انداز عبور می‌کند،

شکر تو باک بنزین و در فیلتر بنزین ماشین گیر می‌کند و شما مجبور می‌شوید فیلترها را زودتر از همیشه تعویض کنید.

از طرف دیگر این روال ممکن است با توجه به میزان شکری که وارد باک خودرو شده، مدت‌ها ادامه پیدا کند تا همه شکر از داخل باک خارج شود.

چنانچه نسبت به این موضوع بی‌توجه باشید و فیلتر‌ها را به موقع عوض نکنید، بنزین قادر نخواهد بود به موتور راه پیدا کند

و خودروی شما مشکلات جدی‌تری را تجربه خواهد کرد. زمانی که میزان شکر در باک بنزین خودرو زیاد باشد، باید باک را به طور کامل تخلیه و تمیز نمود.

شکر در آب حل میشود

زمانی که یک قاشق شکر را در یک لیوان آب حل می کنید، در ابتدا بخش عمده ای از آن شکر در آب به طور خودبه خود حل می شود

ولی برای انحلال کامل شکر در آب اغلب از یک قاشق برای هم زدن استفاده می کنید.

پس از چند لحظه شکر به طور کامل در آب حل شده و هیچ نشانه ای از آن را مشاهده نمی کنید؛

ولی اگر کمی از این آب را بنوشید، طعم شکر را تشخیص می دهید.

به عبارت دیگر، علت شیرین شدن آب پراکنده شدن مولکول های شکر به طور کامل در آب است.

شکر سفید چگونه تولید میشود

نیشکر نیز همانند چغندر قند ماده ای حجیم و حمل و نقل آن نسبتاً پر هزینه می باشد

و برای به حداقل رساندن میزان تخریب ساکارز، بایستی در کوتاه ترین زمان ممکن وارد فرایند گردد.

ابتدا از ساقه های نیشکر در کارخانه شکر خام تهیه می شود،

سپس شکر خام، برای تولید شکر سفید به واحد های تصفیه انتقال می یابد.

شکر سفید بهتر است یا قهوه ای

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های تغذیه‌ای بین شکر سفید و شکر قهوه‌ای این است که شکر قهوه‌ای مقادیر بالاتری کلسیم، آهن و پتاسیم دارد.

شکر قهوه همچنین دارای کالری کمی کمتر از شکر سفید است.

یک قاشق چای‌خوری (۴ گرم) شکر قهوه‌ای ۱۵ کالری دارد درحالی‌که همان مقدار شکر سفید حاوی ۱۶٫۳ کالری هست.

ماسک شکر و سفیده تخمه مرغ

سفیده‌ی یک عدد تخم مرغ

یک قاشق چای‌خوری شکر

کاسه

قلم‌مو

دستور تهیه و استفاده از ماسک:

ابتدا تخم مرغ را در یک کاسه بشکنید و سفیده آن را جدا کنید. با قاشق کمی سفیده را هم بزنید.

یک قاشق چای‌خوری شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه کرده و با همزن دستی خوب هم بزنید تا شبیه خامه غلیظ شود.

در این مرحله ماسک آماده‌ی استفاده است؛ با استفاده از یک قلم‌موی بزرگ، مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر را روی صورت و گردن تمیز خود بمالید. برای پخش کردن بهتر ماسک می‌توانید از دستان خود کمک بگیرید.

صبر کنید تا ماسک روی پوست خشک شود (معمولا تا نیم ساعت)؛ در طول این مدت از حرف زدن و خندیدن بپرهیزید.

در نهایت با یک دستمال یا حوله‌ی مرطوب ماسک را از روی صورت پاک کنید و صورت خود را با آب گرم بشویید.

دور یک تکه یخ حوله بپیچید و آن را روی صورت ماساژ دهید.

در نهایت کار پاکسازی پوست را با یک مرطوب کننده (ترجیحا مرطوب کننده طبیعی) به پایان برسانید.

استفاده منظم از این ماسک، نوعی درخشندگی و برق طبیعی به چهره فرد می‌بخشد! این ماسک فوق‌العاده آلودگی‌های منافذ پوست را می‌زداید

و از آن در برابر آکنه محافظت می‌کند. همچنین پف زیر چشم و سستی پوست این ناحیه با استفاده منظم از این ماسک برطرف می‌شود.

ضرر قند بیشتر است یا شکر

در پاسخ به سوال ضرر قند بیشتر است یا شکر؟ باید عنوان کنیم که همان طور که گفته شد،

این دو محصول هیچ تفاوتی با یکدیگر ندارند، بنابراین ضرری که به بدن انسان وارد می کنند، دقیقا مشابه می باشد.

مضرات شکر

مصرف زیاد انواع شکر، باعث افزایش وزن، بیماری دیابت نوع ۲، التهاب، سرطان، ایجاد چین و چروک های پوستی، بیماری های قلبی عروقی و … می‌شود و سلامت شما را تهدید می‌کند.

اما اگر شما نیز جزو افرادی هستید که نمی‌توانید در مقابل شیرینی جات مقاومت کنید، بهتر است شکر های قهوه ای را جایگزین کنید و رژیم سالم تری را داشته باشید.

مصرف شکر به معنای خوردن آن. چین و چروک نشانه طبیعی افزایش سن است. با این حال انتخاب های نامناسب غذایی می تواند مضرات زیادی به همراه داشته باشد.

رژیم غذایی ناسالم و حاوی قند زیاد، چین و چروک ها را بدتر کرده و روند پیری پوست را تسریع کند.

مصرف بیش از حد شکر و قند نقش زیادی در پیری پوست دارند. یک رژیم سرشار از کربوهیدرات تصفیه شده به کلاژن ها در پوست آسیب می رساند.

کلاژن ها عامل اساسی در تولید سلول های پوستی هستند. وقتی کلاژن آسیب می بیند پوست سفتی خود را از دست می دهد و آویزان می شود.

از فواید رژیم غذایی سالم در کنار مصرف قند متعادل، پوستی شفاف و جوان است.

شکر روی هورمون‌ها تأثیر می‌گذارد و باعث می‌شود مغز برای فاجعه‌ای به‌نام چاقی نسخه‌‌ی ویژه‌ای بپیچد.

مغز روند ایجاد سیری را کاهش می‌دهد،در نتیجه فرد کنترل خود را از دست می‌دهد و در خوردن افراط می‌کند و مسلما افرادی که بیشتر می‌خورند،

مستعد چاقی و اضافه‌وزن هستند. مهم است بدانید که این امر درباره‌ی تمام گروه‌های سنی صدق می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهد بین مصرف شکر و چاقی رابطه‌ی قوی وجود دارد که البته همه از آن مطلع هستیم.

این موضوع به‌خصوص درباره‌ی کودکانی که همراه وعد‌ه‌های غذای‌شان عادت به نوشیدن نوشابه‌های شیرین‌شده با شکر دارند،

نگران‌کننده به نظر می‌رسد چون خطر چاقی در این کودکان ۶۰ درصد بیشتر از سایرین است.

اگر واقعا نیاز به کاهش وزن دارید یا تصمیم گرفته‌اید لاغرتر شوید بهتر است با شکر خداحافظی کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 11 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.