; خواص قند سفید و فواید خوردن قند با چای و فواید و مضرات قند - فال و خواب
خواص بلوط و طریقه مصرف بلوط برای معده و خواص بلوط لرستان و عسل

خواص بلوط و طریقه مصرف بلوط برای معده و خواص بلوط لرستان و عسل

خواص بلوط خواص بلوط ؛ طریقه مصرف بلوط برای معده و خواص بلوط لرستان و عسل همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص کشمش برای کبد چرب و فواید خوردن کشمش برای درمان کبد چرب

خواص کشمش برای کبد چرب و فواید خوردن کشمش برای درمان کبد چرب

خواص کشمش برای کبد چرب خواص کشمش برای کبد چرب ؛ فواید خوردن کشمش برای درمان کبد چرب همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

دال عدس در شیردهی و خواص خوردن دال عدس در دوران شیردهی

دال عدس در شیردهی و خواص خوردن دال عدس در دوران شیردهی

دال عدس در شیردهی دال عدس در شیردهی ؛ خواص خوردن دال عدس در دوران شیردهی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص قند

خواص قند سفید و فواید خوردن قند با چای و فواید و مضرات قند

خواص قند سفید و فواید خوردن قند با چای و فواید و مضرات قند همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با قند

قند یکی از موادی می باشد که ما ایرانی به همراه چای از آن استفاده می کنیم و اطلاعی درباره خاصیت های آن نداریم.

برخی از افراد فکر می کنند که قند فقط مضر است اما این چنین نیست

و این ماده که در کنار چای از آن استفاده می شود ویژگی های مفیدی هم دارد.

قند به زبان ساده شکلی از کربوهیدرات بوده و حاوی مولکول‌های کربن، هیدروژن و اکسیژن است.

وقتی کربوهیدرات مصرف می‌کنید، کربوهیدرات هضم شده و به گلوکز (Glucose) تجزیه می‌شود.

گلوکز عنوان منبع انرژی ترجیحی برای سلول‌های بدن انسان از جمله مغز و سیستم عصبی مرکزی است.

کربوهیدرات‌ها دو شکل اصلی دارند: ساده و پیچیده. تفاوت بین این دو در سرعت هضم و جذب آنها است که بسته به ساختار شیمیایی‎‌شان دارد.

کربوهیدرات‌های پیچیده از سه یا چند مولکول قند تشکیل می‌شوند، در حالی که کربوهیدرات‌های ساده

از یک مولکول قند (مونوساکارید) یا دو (دی ساکارید) تشکیل شده‌اند.

چهار شکل رایج قندهای ساده عبارتند از:

گلوکز

فروکتوز (Fructose معروف به قند میوه)

ساکارز (Sucrose معروف به شکر رومیزی)

 لاکتوز (Lactose معروف به قند لبنیات)

اما این چهار نوع مختلف قند را می‌توان به منابع قند طبیعی و قند افزوده (added sugar) دسته‌بندی کرد.

خواص قند در طب سنتی

قند از نظر طب سنتی دارای طبع گرم و خشک می باشد و در ۱۰۰ گرم قند ۳۹۰ کالری موجود است.

قند می تواند شما را از یبوست نجات بدهد و با تحریکات شکمی یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که دارید را حل می کند

یکی دیگر از فوایدی که قند برای شما دارد در این است که می تواند بدن شما را در برابر رادیکال های آزاد حفظ کند زیرا دارای مواد بسیار مهمی

همچون پتاسیم، منیزیم آهن و فسفر می باشد. البته این مواد می تواند نشانه های آنفولانزا را نیز کنترل کند و از حاد شدن آن جلوگیری می کند.

الکترولیت ها موادی بسیار مهم برای ثابت نگه داشتن وزن بدن می باشند و یکی از خواص این ماده

در ثابت نگه داشتن میزان الکترولیت ها در بدن می باشد و همچنین می تواند به ماهیچه سازی کمک کند.

یکی از مهم ترین خواص قند بالا آوردن فشار خون کسی که فشارش افتاده است می باشد.

از آنجایی که قند منبعی برای تامین سوخت مورد استفاده بدن است، مصرف مقدار کافی از آن برای تامین انرژی ضروری است.

قند به افزایش سریع سطوح انرژی کمک می کند، اما می تواند ذخیره شده تا در آینده برای تامین انرژی مورد نیاز بدن استفاده شود.

اگرچه بدن هنگام خواب تحرک خاصی ندارد، اما فعالیت های بسیاری مانند تنفس، گردش خون و ضربان قلب همچنان ادامه دارند.

در همین حال، مغز به سختی در حال پردازش و ذخیره خاطرات بلند مدت است. برای تامین سوخت مورد نیاز این فعالیت ها به قند خون نیاز است.

خواص قند نیشکر

ملین و درمان یبوست

بهبود بیماری کبدی

تمیز کننده خون

دفع کننده سودا

تقویت کننده استخوان

بهبود سرماخوردگی و سرفه

تقویت کننده میل جنسی

مفید برای زنان باردار

متشکل از مواد معدنی مفید کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم

مناسب برای جلوگیری از چربی خون و اختلالات گوارشی

طبیعت: گرم و خشک

مصلحات: کاهو، بادام، شیر تازه، ترشی طبیعی، به

شرایط نگهداری و ماندگاری: محیط های خشک و خنک، یک سال ماه

قند قهوه ای به دلیل ملاس، سوخت و ساز بدن و گرسنگی را افزایش خواهد داد.

ترکیب قند قهوه ای با چای، زعفران و زنجبیل می تواند به سرعت گرفتگی و دردهای شدید قاعدگی را کاهش دهد و چرخه قاعدگی را تنظیم کند.

خواص قند و شکر

شکر می تواند فواید و تاثیرات مثبتی بر روی متابولیسم بدن داشته باشد.

اسید گلیکولیک قند می تواند در حفظ سلامت و ظاهر پوست بسیار مفید باشد.

از جمله فواید شکر می تواند نقش آن در از بین بردن لکه های پوستی باشد چرا که باعث ایجاد تعادل در روغن های پوست می شود.

بعضی از زخم ها در صورت عفونت به سختی با آنتی بیوتیک درمان می شوند.

در برخی نقاط جهان حتی مردم پول کافی برای خرید آنتی بیوتیک ندارند. تحقیقات نشان داده از جمله فواید شکر درمان زخم های عفونی است.

گفته می شود شکر برای درمان زخم بسیار مفید است.

در برخی از مناطق فقیر نشین زیمباوه برای درمان زخم ها روی آن ها شکر قرار می دهند. شکر بر روی زخم مانع از رشد باکتری ها می شود.

شکر تولید شده از منابع طبیعی مانند نیشکر یا چغندر حاوی میزان زیادی فسفر، کلسیم، آهن، منیزیم و پتاسیم هستند.

با این حال باید توجه داشت که در شکر تصفیه شده این میزان مواد مغذی و معدنی بسیار کم هستند.

قند می تواند شما را از یبوست نجات بدهد و با تحریکات شکمی یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که دارید را حل می کند

یکی دیگر از فوایدی که قند برای شما دارد در این است که می تواند بدن شما را در برابر رادیکال های آزاد حفظ کند زیرا دارای مواد بسیار مهمی

همچون پتاسیم، منیزیم آهن و فسفر می باشد. البته این مواد می تواند نشانه های آنفولانزا را نیز کنترل کند و از حاد شدن آن جلوگیری می کند.

الکترولیت ها موادی بسیار مهم برای ثابت نگه داشتن وزن بدن می باشند و یکی از خواص این ماده

در ثابت نگه داشتن میزان الکترولیت ها در بدن می باشد و همچنین می تواند به ماهیچه سازی کمک کند.

یکی از مهم ترین خواص قند بالا آوردن فشار خون کسی که فشارش افتاده است می باشد.

خواص قند و رازیانه

یک مطالعه حیوانی نشان داد که ترکیبات استخراج‌شده از رازیانه می‌تواند سطح قند خون موش‌های صحرایی مبتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهد؛

با توجه به ایمن بودن این گیاه دارویی برای انسان، می‌توان از آن برای کاهش قند خون در بیماران دیابتی نیز استفاده کرد.

خواص قند و نبات

نبات در مقایسه با انواع آبنبات‌ها خاصیت ملین و ضد نفخ بالایی داشته و ماده اولیه آن با قند و شکر یکسان و از نوع ساکاروز است.

نبات در مقایسه با قند نیز طبع گرم تری دارد و اگر آن را بسوزانید تبدیل به یک ماده قهوه ای مایل به سیاه با مزه ای تلخ می‌شود.

نبات به واسطه دارا بودن مقدارزیادی ساکارز خیلی سریع جذب بدن شده به خاطر تقویت عضلات باعث افزایش سوخت و ساز چربی‌ها

و مواد پروتینی در بدن می‌شود و چنانچه یک تکه کوچک از آن در دهان گذاشته

و به مرور مکیده شود سرفه را قطع و خشونت صوت و سینه و درد ان را بر طرف می‌کند.

در مجموع نبات طبق تحقیقاتی که تا به حال انجام شده بسیار مقوی، نشاط آور، ضد نفخ می‌باشد.

علاوه بر این از گذشته چای نبات تجویز بسیار موثری داشته است.

هنگامی که چای نبات، قهوه شیرین شده با نبات، شیر نبات

و یا هر نوع نوشیدنی گرم دیگر میل شود آرامش و نشاط را برای شما به ارمغان می‌آورد.

یکی از خواص و فایده‌های مهم نبات جلوگیری از جاری شدن آب دهان می‌باشد، بخصوص افرادی که آب دهانشان در خواب جاری می‌شود

توصیه می‌شود از ترکیب‌های مختلف نبات، نبات زعفرانی، نبات سفید بصورت شاخه یا نبات چوبی در نوشیدنی‌های گرم استفاده کنند

چای نبات می‌تواند علاج خوبی برای رفع جاری شدن آب دهان افراد در خواب و در بیداری باشد.

در گذشته برای افرادی که بعلت کهولت سن یا حوادث ناگوار دچار کم حواسی می‌شدند

چای نبات داغ و آبجوش نبات داغ توصیه می‌شده. از فواید دیگر نبات درمان کم حواسی می‌باشد.

نبات زعفرانی مسکن درد ناشی از انقباض ماهیچه‌هاست، نبات داغ در تسکین درد پشت، کاهش درد کمر،

رفع درد‌های ناحیه شکم، علاج پادرد بسیار موثر بوده و برای افراد مبتلا به این درد‌ها توصیه می‌شود.

چرا که نبات در دسترس ترین داروی بدون ضرر خواهد بود.

قند برای سگ

پس تصور اینکه سگ ها نباید غذا هایی که دارای شیرینی هستند را مصرف کنند کاملاً نادرست است

چون سگ ها نیز مانند تمام موجودات هم انسولین دارند و هم دچار دیابت می شوند

و نبود انسولین سبب بیماری دیابت و کدورت عدسی می شود نه مصرف قند.

قند برای دیابتی ها

بیماران دیابتی دقت کنند حتی در مصرف قند‌های رژیمی و مخصوص دیابت هم نباید افراط داشته باشند.

یک جایگزین قندی در افراد دیابتی است که در گل کلم، کدو تنبل و آلو و توت فرنگی یافت می شود.

یک قاشق چایخوری آن ۱۰ کالری دارد و در واقع ۵ کالری کمتر از یک قاشق چایخوری شکر است.

با اینکه شیرینی زایلتول مانند شکر است اما شاخص گلیسمی آن ۷ در مقابل شاخص گلیسمی ۶۰ تا ۷۰ در شکر معمولی است.

استیوا: ۳۰۰ بار شیرین تر از قند است و از گیاه استویا به دست می آید و به صورت پودر مصرف می شود.

فاقد کالری هست و شاخص گلایسمی آن صفر است. در افراد دیابتی کمک به تثبیت قند خون می کند و هم تولید انسولین بعد از غذا را تحریک می کند.

این جایگزین قند در افراد دیابتی، می تواند فواید اضافی دیگری هم داشته باشد، مانند کمک به کنترل فشار خون و کاهش کلسترول.

مصرف استویا در برخی کشورها مانند آمریکا هنوز مجاز نیست و نباید بیش از ۴ میلی گرم در روز به ازای هر کیلوگرم وزن بدن مصرف شود.

قند خرما: سبب افزایش ناگهانی قند خون و انسولین نمی شود. خرمای خشک، می تواند مستقیما به عنوان شیرین کننده مصرف شود.

افراد دیابتی می توانند از آن به عنوان یک شیرین کننده سرشار از فیبر و مواد مغذی استفاده کنند.

شاخص گلایسمی آن ۴۲ و کالری آن در صد گرم ۲۷۷ کیلو کالری است.

قند نارگیل: قند نارگیل از گل درخت نارگیل به دست می آید.

با این که میزان ساکارز آن بالاست، ولی ناگهان قند خون را افزایش نمی دهد

و ارزش غذایی زیادی به جهت دارا بودن آهن، کلسیم، پتاسیم، روی، آنتی اکسیدان و فیبر دارد.

افراد دیابتی، می توانند هم از شیرینی آن لذت ببرند و هم مواد معدنی دریافت کنند.

شاخص گلایسمی آن ۵۴ است. اما از نظر انرژی مشابه شکر سفید است، یعنی هر قاشق چایخوری آن تقریبا دارای ۱۵ کالری است.

شیره افرا: یکی دیگر از جایگزین های قند در افراد دیابتی شیره افرا است.

 شاخص گلایسمی آن ۵۴ و کالری صد گرم آن ۲۶۰ است. حاوی الیگو ساکارید، پلی ساکارید،

اسیدهای آمینه، ویتامین ها و مواد معدنی، روی و منگنز به میزان بالا و پتاسیم و کلسیم به میزان کمتر است.

کالری یک قاشق غذاخوری آن تقریبا مشابه عسل است.

انتخاب بهتری نسبت به شکر برای افارد دیابتی است. اما باید در مصرف آن احتیاط شود.

بالزامیک: شیرین کننده سس ها است. برای افراد مقاومت انسولینی مفید است و اجازه نمی دهد سطح قند خون بلافاصله بالا رود.

باعث سیری می شود و شاخص گلایسمی پایینی دارد.

قند برای عروس هلندی

قند در رژیم غذایی پرندگان و به خصوصو عروس هلندی جایی ندارد و باعث مشکلات کبدی و گوارشی می شود.

قند برای خرگوش

مصرف قند باعث ایجاد اسهال در حیوان می شود و بهتر است و قند و مواد با قند بالا به خرگوش داده نشود.

قند برای اسب

بیشتر اسب‌ ها به همان دلیلی که انسان‌ها دوست دارند، حبه قند را دوست دارند.

حبه های قند شیرین هستند و طعم خوبی دارند. با این حال، حبه های قند را فقط باید به عنوان یک خوراکی گاه به گاه به اسب ها بدهیم.

مصرف قند در اسب ها در مقادیر زیاد می توانند باعث پوسیدگی جدی دندان شوند و اسب شما را بیمار کنند.

حبه های قند را باید به عنوان یک درمان گاه به گاه در نظر گرفت و نباید روزانه یا به مقدار زیاد به اسب خود بدهید.

مطمئناً نمی خواهید برای اسب خود حبه های قند را به عنوان وعده غذایی اصلی خود تهیه کنید،

زیرا علوفه همان چیزی است که بدن اسب برای تناسب اندام و سلامت نیاز دارد. درست است که می گویند اسب ها طعم حبه قند را واقعا دوست دارند.

به طور کلی حبه های شکر برای اسب ها مناسب است. آنها سمی نیستند و در دوزهای کوچک به اندازه کافی آسیب جدی به اسب شما وارد نمی کنند.

اما نباید هر روز آن را در خوراک اسب خود قرار دهید. اما مصرف گاه به گاه آن ضرری ندارد.

به شرطی که اسب شما هیچ گونه بیماری که ممکن است باعث ایجاد مشکل شود نداشته باشد.

تغذیه بیش از حد حبه های قند به اسب ها می تواند کار خطرناکی باشد. شما فکر نمی کنید

که فقط دادن چند حبه کوچک شکر اینقدر مشکل ساز باشد، اما متأسفانه، به طور کلی مشکلات زیادی هنگام غذا دادن به اسب ها رخ می دهد.

اسب ها سیستم گوارشی بسیار ظریفی دارند که اغلب در نتیجه تغذیه نادرست می تواند عوارضی مانند قولنج ایجاد کند.

قولنج در اسب ها ممکن است بسیار جدی و کشنده باشد. بر همین اساس بهتر است به اسب خود قند یا مواد قندی زیاد ندهید.

قند برای ماهی قرمز

انداختن سکه، ریختن نمک یا انداختن حبه قند در آب می‌تواند برای ماهیان قرمز خطرناک باشد.

قند برای عفونت واژن

پایین نگه داشتن سطح قند خون در محدوده نرمال به کاهش خطر ابتلا به عفونت کمک می‌کند. خانم‌هایی که به دیابت مبتلا هستند

باید از نظر غربالگری دوره‌ای عفونت مخمر واژینال بررسی شوند زیرا در صورت عدم درمان، برخی کاندیدیازیس می‌توانند عامل عوارض جدی برای سلامتی شوند.

قند در آزمایش خون و ادرار

آزمایش قند خون روشی است که میزان قند یا گلوکز را در خون شما اندازه گیری می کند.

ممکن است پزشک شما برای تشخیص دیابت این آزمایش را تجویز کند.

البته افراد دیابتی نیز برای مدیریت بیماری خود از این تست استفاده می‌کنند.

قند در آزمایش به صورت FBS خود را نشان می دهد.

فواید قند برای گل

دادن قند به گل باعث ترمیم شاخه های شکسته گل می شود.

مصرف قند در آب برای گل باعث تمیز شدن ریشه گل می شود.

قند و شکر به دلیل افزایش رشد باکتری‌ها و رشد میکروارگانیسم‌ها، باعث مرگ نماتدهای خاک می‌شوند

فواید قند داغ برای نوزاد

سه دلیل اصلی استفاده از نبات داغ برای نوزاد

تسکین درد در زمان فرایند‌هایی مانند ختنه، واکسیناسیون و خون گیری

هیپوگلیسمی / قند خون پایین، مخصوصا در نوزادان شیرده

یبوست

ولی توجه داشته باشید که به نوزاد زیر شش ماه نباید قند داغ داد.

جایگزین قند و شکر

عسل طبیعی با طعم بسیار شیرین و دلپذیرش دارای در صد بسیار ناچیزی از قند های مضر می باشد.

کشمش یک ماده غذایی کاملا طبیعی با طعم شیرین و لذیذ می باشد که خواص بی شماری دارد.

خرما یک میوه بسیار شیرین و لذیذ با خاصیت های بی شماری می باشد. خرما باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده

و فعالیت مغز را بهبود می بخشد، کلسترول خون را تنظیم کرده و باعث تقویت کلی بدن می شود.

توت خشک یک خوراکی لذیذ و پر خاصیت است که از قدیم تا کنون جزو تنقلات پر طرفدار بوده است.

طعم شیرین و مطبوعش آن را به یک جایگزین مناسبی برای شکر تبدیل کرده است.

انجیر یک میوه خوش طعم و پر طرفدار با طعم شیرین و دلچسب می باشد.

انجیر خشک دارای خواص بی شماری است که در اینجا تنها به بخش کوچکی از خواص آن اشاره می کنیم.

انجیر خشک ضد سرطان بوده و باعث تقویت حافظه، تقویت ریشه مو، درمان گلودرد، درمان لاغری و … می باشد.

استیویا گیاهی است از خانواده گل های داودی. طبق تحقیقات و آزمایشات مشخص شد که درصد کالری در این گیاه صفر می باشد.

شیرینی این گیاه از شکر بیشتر بوده و قند حاصل از آن صد درصد بی ضرر بوده و هیچ عوارضی برای بدن ندارد.

زایلیتول از ذرت یا گیاه توس استخراج می شود. این ماده در میوه ها وسبزیجات به وفور یافت می شود

زایلیتول یک الکل قند است و میزان شیرینی آن مانند شکر است.

اریتریتول مانند زایلیتول یک الکل قند است و کالری آن کمتر از زایلیتول می باشد.

میزان کالری موجود در هر گرم این ماده ۰٫۲۴ است. یعنی کالری آن معادل ۶% شکر معمولی است.

شربت یاکون از گیاه یاکون استخراج می شود. این گیاه بومی امریکای جنوبی است. طعم شیرینی دارد و دارای رنگ تیره ای است.

شکر نارگیل از شیره نارگیل تهیه می شود. این ماده حاوی مواد مغذی مانند آهن، روی، کلسیم و پتاسیم است و سرشار از آنتی اکسیدان ها می باشد.

شربت افرا از شیره درخت افرا استخراج می شود. شربت افرا حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، روی، پتاسیم، آهن و منگنز است.

دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان می باشد. برخی از محققان بر این باورند که شربت افرا خواص ضد سرطانی دارد ولی اثبات این امر نیاز به تحقیقات بیشتری دارد.

ملاس مایعی شیرین و قهوه ای رنگ است. این مایع از جوشاندن نی شکر و یا آب چغندر قند به دست می آید.

این مایع حاوی ویتامین و مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. میزان آنتی اکسیدان ملاس تیره از عسل و شربت افرا بیشتر می باشد.

کشمش جایگزین قند

کشمش یک ماده غذایی کاملا طبیعی با طعم شیرین و لذیذ می باشد که خواص بی شماری دارد.

کشمش باعث تقویت بنیه بدن شده و قند خون را تنظیم و سیستم ایمنی بدن را بالا می برد.

کشمش توسط مردم قدیم از قرن ها پیش به عنوان دومین شیرین کننده طبیعی بعد از عسل شناخته می شد.

کشمش نیز مانند عسل مشروط بر اینکه به طور طبیعی به دست آمده باشد جایگزین بسیار مناسبی برای شکر می باشد.

کشمش را باید به طور طبیعی و در نور آفتاب و بدون استفاد از مواد شیمیایی و تیزاب کننده خشک کرد.

میزان قند موجود در هر ۱۰۰ گرم کشمش ۵۸ گرم می باشد.

کدام شیرینی قند کمتری دارد

بهترین شیرین از نظر قندی شیرینی است که از شیرین کننده های طبیعی در ان استفاده شود و نمی توانیم مثلا بگوییم که همیشه شیرینی گردویی از شیرینی دانمارکی قند کمتری دارد و باثد ببینیم در تهیه انها از چه نوع قندی و به چه میزانی استفاده شده است.

خرما جایگزین قند

خرما یک میوه بسیار شیرین و لذیذ با خاصیت های بی شماری می باشد. خرما باعث افزایش سیستم ایمنی بدن شده

و فعالیت مغز را بهبود می بخشد، کلسترول خون را تنظیم کرده و باعث تقویت کلی بدن می شود.

خرما در مناطق گرمسیری و در نیمه جنوبی کشور ما کشت می شود و دارای نژاد های متنوعی است اما خواص همه تقریبا یکسان است.

خرما دارای ۵۰ درصد گلوکز و ۲۵ درصد ساکاروز می باشد. بنابر این اگر چه خرما یک جایگزین طبیعی برای شکر می باشد

اما افراد مبتلا به امراض قندی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

حذف کامل قند و شکر

کاهش احتمال ابتلا به دیابت

بهبود سلامت دهان و دندان

حذف شکر موجب جوان ماندن پوست می‌شود

بهبود خواب

پُر انرژی خواهید بود

قند کالری های خالی به بدن می رساند و موجب افزایش وزن می شود.

کاهش سطح کلسترول، فشار خون

بهتر است به جای شیرین کننده های مصنوعی از شیرینی های طبیعی مانند عصاره استویا یا عسل خام (پودر کاکائو، دارچین و عصاره وانیل) استفاده نمایید.

با حذف شکر از رژیم غذایی خود، وعده های غذایی باید شامل :

مقدار زیادی از منابع پروتئین (مانند گوشت، تخم مرغ و ماهی)، انواع سبزیجات و چربی های سالم باشد.

هدف از ترکیب این مواد با هر وعده غذایی این است که بدن شما فیبر، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی ضروری را دریافت کند.

برای کاهش مصرف شکر و بهبود سلامتی خود بهتر است هر شب ۷ ساعت یا بیشتر بخوابید.

برای کنترل و مدیریت استرس نیز ورزش یک روش عالی محسوب می شود.

هنگامی که شکر و قند را از رژیم غذایی خود حذف می کنید، احتمالا بدن شما به برخی کالری دیگر نیاز پیدا می کند

و می توان با مصرف مواد غذایی جایگزین نیاز آن را جبران نمود. چربی های سالم در مقوله مواد غذایی جایگزین قرار دارند.

روغن زیتون، روغن نارگیل، آووکادو ، آجیل، دانه ها و کره بادام زمینی همه طعم و مزه غذا را بهتر می کنند

و باعث می شود بین وعده های غذایی بیشتر احساس راحتی کنید.

تفاوت قند و شکر

میان قند و شکر تنها یک تفاوت وجود دارد و آن هم شکل ظاهری آنها است و غیر از این مورد هیچ تفاوت دیگری بین انها وجود ندارد.

هر دوی قند و شکر از مولکول های ساکاروز تشکیل شده اند، هر مولکول ساکاروز نیز از یک مولکول گلوکز و یک مولکول فروکتوز تشکیل شده است.

در واقع پس از انجام مراحلی در کارخانجات تولید قند، کریستال های شکر به حبه های قند تبدیل می شوند.

به طور ساده و خلاصه شکر در آب حل شده و به وسیله مواد رنگبر و یا زغال رنگ گیری می شود، سپس در آپارات قند پخته شده و سرد می شود

و کریستالهای قند تشکیل می شوند. سپس در سانتریفیوژ ناخاصی ها گرفته شده

و بعد از این مرحله این کریستالها پرس شده و به اصطلاح به شکل کله قند در می آید.

این کله قند ها در محیط گرم قرار گرفته و خشک می شوند، سپس به شکل

و اندازه دلخواه برش داده شده و به شکل حبه های قند در می آیند.

آیا آبنبات قند دارد

قند آب‌نبات از نظر شیمیایی، به‌طور گسترده به دو گروه « آبنبات بلورین و آمورف » تقسیم می‌شوند:

جنس آبنبات بلورین، سخت نیست، زیرا کریستال از انواع مواد معدنی است

و با توجه به اینکه، بافت آن از ساختار قند تشکیل شده، با طی کردن فرایند تبلور، باعث می‌شود راحت تکّه شود؛

از انواع آبنبات بلورین می‌توان به: فوج، کرم، و فوندانت اشاره کرد.

فواید قند خون

کل انرژی بدن از قند خون تامین می شود و نبود قند خون به معنای از کار افتادن بدن می باشد.

تفاوت قند و نبات

ماده اولیه در شکر، قند و نبات یکسان است ولی کریستال‌هایی که در نبات ایجاد می‌شود از نظر وضعیت فیزیکی و نوع کریستال‌هایشان با قند و شکر متفاوت است.

خاصیت قند و شکر با خاصیت نبات متفاوت است ونبات طبیعت گرم‌تری نسبت به قند و شکر دارد. از این رو نبات در مشکل‌هایی ماننددل‌درد، نفخ و… استفاده می‌شود.

قند خون ناشتا ۱۵۰

ناشتا بودن به معنی این است که شما به مدت حداقل ۸ ساعت غذا یا آب و مایعات استفاده نکرده باشید.

به عنوان مثال اگر کسی از ساعت ۱۲ شب تا ۸ صبح غذا یا مایعات استفاده نکند، ناشتا محسوب می شود.

تفسیر نتایج قند خون ناشتا به این صورت است:

تست قند ناشتا نتیجه تست

کمتر از ۹۹mg/dl نرمال

۱۰۰mg/dl تا ۱۲۵mg/dl پیش دیابت

۱۲۶mg/dl یا بیشتر دیابت

این آزمایش حتما باید با نمونه خون سرم انجام شده باشد و با تست نوار خانگی نمی توان این تفسیر را تعمیم داد.

مضرات قند

نخوردن قند می تواند به کاهش انرژی بدن منجر شود.

یکی از بزرگ ترین مشکلاتی که مصرف قند برای شما ایجاد می کند بالا بردن انسولین در خون است

و این امر موجب بالا رفتن قند خون شما می شود و در افراد دیابتی این امر بسیار خطرناک و حادثه آفرین است.

یکی از بد ترین عارضه هایی که مصرف قند برای شما به ارمغان می آورد ایجاد دیابت نوع دو می باشد.

مصرف قند می تواند شما در معرض چاقی و اضافه وزن قرار بدهد.

قند مصرفی که در بدن ذخیره می شود به شکل لیپوپروتئین در می آید و میزان کلسترول های مفید بدن را کاهش می دهد.

با ایجاد مقاومت انسولینی در بدن اثرات بعدی روی کلیه ها و کبد و قلب می باشد و با تاثیر بر روی ساختار و عملکرد رگ ها آن ها را تنگ تر می کند

و فشار خون را برای فرد ایجاد می کند و همچنین می تواند باعث ایجاد بیماری های قلبی شود.

گرسنگی کاذب یکی از مواردی است که شما در اثر خوردن قند دچار آن می شوید و چون قند نمی تواند موادی را به بدن شما برساند

بنابراین نمی تواند گرسنگی شما را از بین ببرد بنابراین بعد از خوردن مواد قندی باز هم گرسنه می مانید.

یکی دیگر از مشکلاتی که قند ها برای شما ایجاد می کنند ایجاد اختلالاتی در حافظه می باشد.

بهتر است از رژیم های غذایی که سرشار از قند و چربی هستند دوری کنید تا به بیماری هایی مانند افسردگی و زوال عقل دچار نشوید.

یکی دیگر خاصیت هایی که قند ها دارند این است که می توانند منجر به پوسیدگی دندان ها شوند.

باکتری هایی که در درون دهان ما هستند علاقه بسیار زیادی به قند دارند و با استفاده مداوم

ما از قند می توانند زندگی خوبی داشته باشند و به پوسیده شدن دندان هایمان کمک می کنند.

اگر شما هر از چند گاهی از قند استفاده می کنید هیچ مشکلی ندارد و می توانید از خواص آن بهره مند شوید

ولی اگر این ماده در برنامه غذایی شما همیشگی است باید در نظر داشته باشید که سلامت شما در خطر می باشد

و این موضوع می تواند عمر شما را کوتاه کند بنابراین اگر به سلامت خود اهمیت می دهید

مصرف این ماده را به حداقل برسانید و سعی کنید به جای قند از ملاس استفاده کنید.

مصرف بیش از حد قند در حیوانات به خصوص سگ و اسب می تواند باعث بیمار شدن حیوان شود.

مصرف شکر در طب سنتی را مساوی با ایجاد چروک در بدن می دانند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.