; خواص کاچی برای رحم و روده و یبوست و لاغری و مردان و عفونت رحم - فال و خواب
ویتامین ث در تابستان ؛ سبزی سرشار از ویتامین ث در فصل تابستان

ویتامین ث در تابستان ؛ سبزی سرشار از ویتامین ث در فصل تابستان

ویتامین ث در تابستان ویتامین ث در تابستان ؛ سبزی سرشار از ویتامین ث در فصل تابستان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خاصیت آبلیمو و وازلین برای لب و فواید استفاده از آبلیمو و وازلین برای درمان خشکی لب

خاصیت آبلیمو و وازلین برای لب و فواید استفاده از آبلیمو و وازلین برای درمان خشکی لب

خاصیت آبلیمو و وازلین برای لب خاصیت آبلیمو و وازلین برای لب ؛ فواید استفاده از آبلیمو و وازلین برای درمان خشکی لب همگی در …

خواص دانه ریحان چیست و همه چیز درباره خاصیت استفاده از دانه ریحان

خواص دانه ریحان چیست و همه چیز درباره خاصیت استفاده از دانه ریحان

خواص دانه ریحان چیست خواص دانه ریحان چیست ؛ همه چیز درباره خاصیت استفاده از دانه ریحان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص کاچی

خواص کاچی برای رحم و روده و یبوست و لاغری و مردان و عفونت رحم

خواص کاچی برای رحم و روده و یبوست و لاغری و مردان و عفونت رحم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با کاچی

کاچی نوعی دسر ایرانی است که از شهر کرمان سرچشمه می گیرد.

این دسر خوشمزه، علاوه بر عطر و طعم مطلوبی که دارد، از نظر غذایی نیز بسیار مقوی است و موجب افزایش انرژی جسمانی می شود.

به همین دلیل معمولا پزشکان طب سنتی آن را به افرادی که از نظر جسمانی ضعیف هستند

(مانند زنانی که تازه زایمان کردند یا افرادی که دچار کم خونی هستند) تجویز می کنند.

کاچی معمولا بافتی شبیه به فرنی دارد و به روش های مختلف طبخ می شود.

اصلی ترین ترکیبات این دسر خوشمزه و انرژی زا ایرانی، آرد گندم یا آرد برنج، روغن حیوانی اعلا، شکر، زعفران و آب است

و شکل سنتی و اصیل آن به این روش و با این ترکیبات تهیه می شود.

کاچی از دسرهای ایرانی است که یکی از سنتهای قدیمی مردم شهر کرمان است که در قدیم تاثیر مهمی در صحت بدن

و تقویت جسم و روح خود و اعضای خانواده خود معجونی را درست می کردند که نه تنها مقوی،

انرژی زا خصوصاً برای رفع کم خونی، نیروی از دست رفته و بسیاری از ناتوانی های بدن استفاده می کردند.

با نقل قول دستور تهیه و مصرف این معجون معجزه آسا این گونه سنتها نسل به نسل سینه به سینه انتقال یافته

تا هم نسل امروز از این سنتهای قدیمی بهرمند شده باشند و هم به دست فراموشی سپرده نشده باشد.

خواص کاچی در طب سنتی

کاچی به دلیل ترکیبات قوی مانند آرد گندم، روغن حیوانی، شکر، مغزیجات و زعفران و ادویه جات گرمی که دارد، طبعش گرم است

و خوردن آن می تواند برای افراد بلغمی و سرد مزاج مفید باشد. اما باید توجه داشته باشید

که کاچی کالری بسیار بالایی دارد و خوردن آن در مقادیر زیاد می تواند موجب افزایش وزن و قند خون شود.

در هر ۱۰۰ گرم کاچی به طور معممول ۱۸۵ کالری مجود است.

شاید شما هم نام کاچی را وقتی شنیده باشید که صحبت از زن زائو شده باشد،

زیرا اغلب توصیه می کنند که برای بازگشت قوای از دست رفته و افزایش شیر مادر تا ۳ روز بعد از زایمان به او کاچی دهند.

اما علاوه بر تقویت قوای جسمانی در زنان تازه زایمان کرده و افزایش شیر مادر دارای خواص دیگری نیز است.

دسر کاچی می تواند برای آقایان نیز مفید باشد، زیرا نشاط آور و انرژی زا است و می تواند در افزایش قوا و میل جنسی

و همچنین افزایش حجم اسپرم در مردان بسیار مفید باشد.

افرادی که دچار کم خونی هستند، کاچی شیره انگور را فراموش نکنند، زیرا علاوه بر اینکه ضعف جسمانی

آن ها را برطرف می کند، می تواند به درمان کم خونی و رساندن مواد مغذی به بدن آن ها کمک کند.

بطور کلی کاچی برای تقویت قلب و عروق و مغز مفید است و افراد می توانند برای جلوگیری

از ضعف جسمانی در دوران نقاهت ناشی از بیماری نیز از خواص آن بهره ببرند.

همچنین برای زنانی که عادت ماهیانه دردناکی را تجربه می کنند، کاچی می تواند

برای کاهش درد و علائم ناشی از سندرم پیش از قاعدگی آن ها نافع باشد.

خواص کاچی برای رحم

توجه داشته باشید در زمان پریودی اگر کاچی مصرف کنید تمام عفونت و سردی رحم از بین می رود و رحم تقویت میشود تا برای بارداری آماده شوید.

همچنین مصرف کاچی در دوران قاعدگی باعث کاهش دردهای این دوره در زنان می شود.

مصرف کاچی یا حلوا ارزن در سه روز اول قاعدگی باعث کاهش خونریزی می شوند.

همچنین کاچی به دلیل رفع سردی رحم برای درمان عفونت رحم مناسب است.

خواص کاچی برای زائو

به گزارش مجله پزشکی آسان طب خوردن کاچی پس از زایمان مشکل خاصی ندارد ولی می توان از منبع دیگری کالری گرفت و انرژی از دست رفته را تأمین کرد.

دکتر امیرحسین رفیعی متخصص طب سنتی گفت: بطور کلی خوردن کاچی بعد از زایمان مشکلی ندارد فقط مادرانی که طبع گرمی دارند، ممکن است جوش بزنند

ولی خوردن غذاهای چرب برای مادری که تازه وضع حمل کرده مناسب نیست

و مادر را دچار اضافه وزن می‌کند و این اضافه وزن ناشی از چربی غذا و کم تحرکی وی است.

وی در ادامه گفت: کاچی کالری زیادی دارد ولی مادر می‌تواند با رژیم غذایی روزانه مناسب کالری مورد نیازش را از سطح دیگری دریافت کند.

رفیعی افزود: پس از زایمان فرد به دلیل فشار فیزیکی بر روده ها معمولا دچار یبوست می‌شود و بهتر است در روزهای اولیه پس از زایمان مواد غذایی

حاوی فیبر مصرف کنند، زیاد مایعات بنوشند و سعی کنند، تحرک داشته باشند و راه بروند تا احتمال اینکه دچار یبوست شوند را به حداقل برسانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: بهتر است فرد با مشاهده غیر معمول علائم به پزشک مراجعه کند تا ناراحتی‌هایی که مربوط به ناراحتی های بعد از زایمان هستند

به مشکلات جدی تبدیل نشوند و در همان مراحل اولیه با نظر پزشک اقدامات لازم انجام شود.

خواص کاچی برای باردار شدن

کاچی دارای طبع گرمی می باشد و مصرف آن یاعث می شود که رحم گرم شود و آماده باروی شود و شانس باروری در زنان با مصرف کاچی بهبود می باد.

خواص کاچی برای معده و روده و یبوست و اسهال

پس از زایمان فرد به دلیل فشار فیزیکی بر روده ها معمولا دچار یبوست می‌شود و بهتر است در روزهای اولیه پس از زایمان مواد غذایی حاوی فیبر مصرف کنند،

زیاد مایعات بنوشند و سعی کنند، تحرک داشته باشند و راه بروند تا احتمال اینکه دچار یبوست شوند را به حداقل برسانند.

کاچی همچنین به دلیل شیرین بودن در دوران اسهال بهتر است که مصرف نشود.

خواص کاچی برای لاغری

توجه داشته باشید که کاچی کالری بسیار بالایی دارد و خوردن آن در مقادیر زیاد می تواند موجب افزایش وزن و قند خون شود.

کاچی برای افراد لاغر غذای مناسبی است ولی افراد چاق باید با احتیاط مصرف کنند.

” کاچی” که از تاب دادن آرد گندم و سپس مخلوط کردن با آب و شکر به دست می‎آید, غذای سالم و ارزانی است

که در اختیار همه است و اگر کمی پودر بادام یا خلال بادام به آن اضافه شود برای چاق کردن افراد لاغر غذای خوبی است.

خواص کاچی برای کودکان

شیره خرما دو قاشق غذاخوری

آب ولرم یک لیوان

کره دو قاشق چایخوری

مغزیجات درصورت دلخواه

طرز تهیه:

اول آرد را کمی تفت میدیم تا بوی خامی آن گرفته شود.

سپس کره را اضافه کرده و کمی هم آرد را با کره تفت میدیم.

شیره را با آب رقیق کرده و به آرد اضافه کرده و سریع هم میزنیم تا کاچی صاف و یکدست شود و گلوله ای باقی نماند.

حدود ۵ دقیقه دیگر با شعله ملایم و در بسته مواد را بپزید.

 در آخر و بعد از خاموش کردن در صورت تمایل مغزیجات را اضافه کنید.

کلسیم، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مسن و منیزیوم از جمله مواد معدنی مفید موجود در خرما هستند.

علاوه بر این خرما سرشار از فیبر است و قند طبیعی دارد.

خرما حاوی آهن است، به همین دلیل می‌تواند در کنار گوشت و مرغ منبع مناسبی

برای تأمین آهن موردنیاز بدن کودکان باشد و مصرف آن از بروز فقر آهن و کم خوبی پیشگیری کند.

خوردن خرما از بروز اسهال و یبوست در نوزاد و همینطور بروز بیماری‌های عفونی پیشگیری می‌کند.

در واقع خرما مقدار قابل‌توجهی ویتامین آ و همینطور بتاکاروتن است. این دو ترکیب با عوامل بیماری‌زا مبارزه می‌کنند.

شیره خرما همان خواص خرما را دارد و یکی از روش های خوراندن خرما به کودکان از طریق شیره آن است.

خواص کاچی برای مردان

دسر کاچی می تواند برای آقایان نیز مفید باشد، زیرا نشاط آور و انرژی زا است

و می تواند در افزایش قوا و میل جنسی و همچنین افزایش حجم اسپرم در مردان بسیار مفید باشد.

برای درمان بی میلی مردان و کمی شهوت هم در طب سنتی کاچی را تجویز می کنند.

خواص کاچی در بارداری

در مورد خواص کاچی در دوران بارداری نظرات متفاوتی وجود دارد که حتما باید در این دوران با نظر پزشک مصرف کنید.

کاچی به طور کلی مقوی است و می تواند باعث تقویت مادر و جنین شود.

از طرفی کالری بالایی دارد و می تواند باعث افزایش وزن مادر شود.

همچنین به دلیل وجود زعفران می تواند برای مادر مضر باشد.

پس فقط با نظر پزشک مصرف کنید.

خواص کاچی در شیردهی

اغلب توصیه می کنند که برای بازگشت قوای از دست رفته و افزایش شیر مادر تا ۳ روز بعد از زایمان به او کاچی دهند.

مصرف کاچی در دروان شیردهی باعث تقویت مادر می شود و شیر او را مقوی می کند و باعث افزایش کمیت و کیفیت شیر می شود.

طرز تهیه کاچی

۱ لیوان آرد گندم یا آرد برنج (نکته: آرد گندم از نظر نیرو و انرژی بسیار مقوی است و آرد برنج نیز برای طعم بهتر استفاده می شود.

بنابراین اگر می خواهید کاچی خوشمزه تر و لطیف تری داشته باشید، می توانید از آرد برنج استفاده کنید

یا نصف پیمانه آرد گندم و نصف پیمانه آرد برنج استفاده کنید.)

۱۰۰ گرم روغن حیوانی اعلا

نصف لیوان شکر

نصف استکان زعفران دم کرده غلیظ

آب به مقدار لازم (۲ تا ۴ پیمانه)

دستورالعمل تهیه

آرد را در یک ماهیتابه به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت بدهید و سپس از روی حرارت بردارید.

در قابلمه دیگر شکر را به همراه آب حل کنید و اجازه دهید کمی قوام پیدا کند.

سپس زعفران را اضافه کنید و هم بزنید. سپس شربت را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

در یک ماهیتابه روغن حیوانی بریزید و سپس آردی که قبلا تفت دادید را درون روغن الک کنید و هم بزنید تا خوب با روغن ترکیب شود و گلوله گلوله نشود.

حرارت را ملایم یا کم کنید که آرد نسوزد. آرد را مرتب هم بزنید تا زمانی که حالت روان پیدا کند و رنگش کمی تیره و طلایی شود.

سپس شربتی که از قبل آماده کردید را آرام آرام به آرد و روغن اضافه کنید و صبر کنید تا قوامی شبیه به فرنی پیدا کند.

سپس در ظرف مناسب سرو کرده و همراه با پودر هل، گل سرخ و دارچین به دلخواه تزئین کنید.

کاچی برای عروس

کاچی یکی از دسرهای مغذی ایرانی است که برای بانوان در فردای شب عروسی و همچنین هنگام بارداری بسیار مفید است.

بسیاری از کارشناسان تغذیه معتقدند که کاچی بهترین صبحانه برای نوعروسان و خانم‌هایی است که به‌تازگی زایمان کرده‌اند.

به‌طورکلی تزئین دسر علاوه بر زیباتر شدن آن، تاثیر به‌سزایی در دلپذیرتر شدن آن دارد.

تزئین کاچی برای صبحانه عروس ایرانی تفاوت چندانی با سایر تزئینات ندارد

برای تزئین کاچی معمولاً از تزئینات مختص دسرها یا پودینگ‌های ایرانی مانند غنچه گل محمدی خشک شده،

پودر نارگیل، پودر دارچین، کنجد و انواع مغزها مانند مغز بادام، پسته، گردو و … استفاده می‌شود.

کاچی برای زردی نوزاد

اگرچه مصرف خوراکی هایی مانند کاچی، خاگینه و روغن زرد در دوران پس از زایمان بسیار مفید است،

امّا اگر نوزاد زردی دارد مجبور خواهیم بود از مصرف آنها خودداری کنیم.

کاچی برای سقط

مواد لازم برای درست کردن کاچی بعد از سقط

۲ لیوان آرد

۲ لیوان نبات کوبیده شده

۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم روغن زرد

نصف فنجان گلاب

یک قاشق چایخوری زعفران سائیده

۵۰ گرم خلال بادام

کمی پودر پسته و دارچین

نبات کوبیده شده را با ۴ لیوان آب می گذاریم بجوشد. سپس آن را صاف کرده، زعفران حل شده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.

روغن زرد (یا کره گوسفند آب شده که آن را روغن زرد مینامیم) را در یک قابلمه ریخته، پس از آب شدن روغن زرد آرد را کم کم اضافه می کنیم.

بعد با قاشق چوبی آن را مرتب به هم می زنیم. شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود

( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).

در این مرحله نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم

و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود.

خلال بادام را هم اضافه می کنیم و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتد . در صورتی که کاچی کمی سفت شد،

می توانیم یک لیوان آب به آن اضافه کنیم و می گذاریم کاچی به روغن بیفتد.

معمولاً این نوع کاچی را برای خانم های تازه زایمان کرده، می پزند.

عزیزم من دیدم که تو فامیلمون پودر رازیانه هم میزنن و میگن اصل کار به همینه چون هورمون های زنانه رو زیاد میکنه و شیر رو خوش بو میکنه و خیلی خوبه.

کاچی و پسرزایی

یکی از راه های مهم پسر دار شدن در طب سنتی به صورت زیر است.

در زمان پریودتان رحمتان را از تمام الودگی ها پاک کنید(بوسیله پیاده روی خیلی زیاد خوردن نبات داغ با زعفران.

شربت عسل و زعفران گرم.کاچی یا هر حلوایی البته با هل و زعفران.پسته.

کاچی و فشار خون

در مورد خواص کاچی برای بالا یا پایین آوردن فشار خون تحقیقات کامل صورت نگرفته است و بهتر است که با پزشک متخصص مشورت کنید.

طرز تهیه کاچی با شیر و شیره انگور

کره یا روغن حیوانی یا روغن کرمانشاهی ۱۰۰ گرم

آرد برنج ۱ قاشق غذاخوری

آرد قنادی یا آرد گندم نصف لیوان (۷۰ گرم)

شیر ۲ لیوان

شیره انگور (یا شیره خرما) ۳ قاشق غذاخوری

شکر نصف لیوان (اگه شیرین دوست دارید یک لیوان)

نبات چند تکه (۵۰ گرم)

آب نصف لیوان

گلاب نصف لیوان

زعفران ساییده شده یا دم کشیده به مقدار دلخواه

ادویه کاچی ۲ قاشق غذاخوری

پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری (به دلخواه)

پودر بادام ۱ قاشق غذاخوری (به دلخواه)

پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری (به دلخواه)

ادویه کاچی

هل ۱ قاشق چای‌خوری

دارچین نصف قاشق چای‌خوری

زردچوبه نصف قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز یک چهارم قاشق چای‌خوری

زنجبیل یک چهارم قاشق چای‌خوری

 زیره سبز یک چهارم قاشق چای‌خوری

قبل از شروع به پخت کاچی شیر رو از نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا با محیط هم دما بشه. برای شروع ابتدا آرد سفید و آرد برنج رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بذارید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه و عطر آرد بلند بشه. در زمان تفت دادن آرد رو مدام هم بزنید. سپس آرد رو از قابلمه خارج کنید و الک کنید.

وقتی که آرد رو از قابلمه خارج کردید، حرارت رو خیلی کم کنید و روغن جامد یا روغن حیوانی یا کرمانشاهی رو داخل قابلمه بریزید و اجازه بدید به آرومی ذوب بشه. وقتی که روغن ذوب شد، ادویه کاچی (و به دلخواه پودر پسته و بادام و گردو) رو به روغن اضافه کنید و هم بزنید.

بعد از اضافه کردن ادویه کاچی به روغن آرد الک شده رو کم کم به روغن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشه. آرد و روغن رو روی حرارت کم ۳ تا ۴ دقیقه تفت بدید و هم بزنید. سپس حرارت رو خاموش کنید و شکر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا دمای مواد پایین بیاد و شکر حل بشه.

در این مرحله شیر رو که با محیط هم دما شده به مواد اضافه کنید و سریع مواد رو هم بزنید. شعله رو روشن کنید و قابلمه رو روی حرارت ملایم بذارید. گلاب رو اضافه کنید و هم بزنید. در ادامه شیره رو با نصف لیوان آب مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در آخر زعفران دم شده رو به کاچی اضافه کنید تا کاچی به رنگی که دوست دارید برسه. زعفران رو طی چند مرحله اضافه کنید و کاچی رو هم بزنید تا به رنگی که دوست دارید برسید.

چند تکه نبات (حدود ۵۰ گرم) رو به کاچی اضافه کنید و روی حرارت ملایم کاچی رو هم بزنید تا به غلظت مورد نظر برسید. سپس کاچی رو تا داغه داخل ظرف‌های مورد نظرتون بریزید و روش رو با غنچه گل به دلخواه تزئین و سرو کنید.

نکات مهم و فوت و فن های پخت کاچی با شیر و شیره

ادویه کاچی رو هم خودتون می‌تونید درست کنید و هم از عطاری ها تهیه کنید.‌ اما دقت داشته باشید که ترکیبات ادویه کاچی هر استان متفاوته و ادویه های ثابتی نیست.
عطر اصلی کاچی به ادویه کاچی هست.

توجه داشته باشید که رنگ کاچی معمولا نباید مثل حلوا تیره باشه به همین دلیل مدت زمان زمان تفت داد آرد حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم هست تا باعث تیره شدن کاچی نشه.

در مرحله‌ای که به روغن جامد ادویه کاچی (و به دلخواه پودر مغزها) رو اضافه میکنید، خیلی کم باید تفت بدید، حدود یک دقیقه با حرارت کم. وقتی ادویه کاچی رو به روغن اضافه میکنید، بوی خوش کاچی بلند میشه.

قبل از اضافه کردن شیر به کاچی، حدود یک دقیقه حرارت رو خاموش کنید تا روغن از داغی بیوفته و بعد شیر هم دمای محیط رو به کاچی اضافه کنید.(اگه شیر سرد که تازه از یخچال خارج کردید هم به کاچی اضافه کنید نمیبره ولی اینجوری مطمئن‌تره.)

غلظت کاچی به سلیقه خودتون بستگی داره. بعضی ها کاچی رقیق دوست دارن و بعضی ها خیلی سفت.

چون در آخر به کاچی نبات هم اضافه میکنیم، بهتره که شکر نصف لیوان بیشتر نشه تا شیرینی کاچی اندازه باشه و زیاد نشه و دل رو بزنه.

اگه نبات‌هایی که استفاده می‌کنید دیر حل میشن بعد از اضافه کردن شیر نبات رو هم اضافه کنید. فقط دقت کنید که از نبات‌های بددون نخ استفاده کنید. اگه نبات نخ داشت داخل کمب آب جوش حل کنید و بعد به کاچی اضافه کنید تا داخل کاچی نخ نمونه.

طرز تهیه کاچی با شیره نبات

ابن کاچی برای چهار نفر می باشد.

نبات خرد شده ۱ پیمانه

زعفران ۴ قاشق سوپ خوری

هل پودر شده یک چهارم قاشق چای خوری

گلاب ۱۲۵ میلی لیتر

آرد گندم الک شده ۲۵۰ گرم

کره ذوب شده ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۲ قاشق سوپگ خوری

خلال بادام ۵۰ گرم

طرز تهیه کاچی نبات

برای درست کردن کاچی با استفاده از نبات در قابلمه ای کوچک , نبات و ۳۷۵ میلی لیتر آب بریزید . مخلوط را روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد شربت آماده شده را از صافی رد کنید.

زعفران را اضافه کنید هل را نیز بیفزایید در آخر گلاب را اضافه کنید مواد را با قاشق کاملا مخلوط کنید آرد گندم را در قابلمه ای حاوی کره و روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

مخلوط را با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شده و تغییر رنگ دهد.

شربت زعفرانی آماده شده را به قابلمه آرد اضافه کرده و مرتبا هم بزنید تا گلوله ای از آرد باقی نماند و کاچی به غلظت دلخواه برسد.

در آخر نیمی از خلال بادام را به قابلمه اضافه کنید سپس آن را در ظرف مورد نطر ریخته و روی آن را با بقیه خلال بادام تزیین و سرو کنید.

امیدوارم این کاچی با استفاده از نبات را درست کنید و در فصل زمستان در هوای سرد کانون خانواده را گرم کنید.

طرز تهیه کاچی با نشاسته

۱/۲ پیمانه آرد

۲ قاشق نشاسته

شکر باندازه

۳ قاشق گلاب

کمی زعفران

۲ و نیم پیمانه آب

۱ قاشق کره یا روغن به دلخواه

آرد رو خوب تفت میدیم تا بوی خامی اون گرفته بشه و گاز رو خاموش کرده و شکر رو اضافه می کنیم

نشاسته رو هم در آب حل کرده و به باقی نواد اضافه و از صافی رد می کنیم تا گوله ی آردی نداشته باشه

زعفران رو هم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا غلیظ بشه و اواخر پخت گلاب و کره هم می ریزیم

بعد از پخت کامل سریع داخل ظرف مورد نظر می ریزیم چون سریع رویه می بنده و حالت خوبی نداره

خواص کاچی بزرک

تقویت عمومی بدن.

درمان شب ادراری کودکان.

پیشگیری از پوکی استخوان.

بهبود آرتروز.

تقویت نیروی جنسی.

بهبود کمردرد ناشی از وضع حمل بانوان.

سرشار از امگا۳٫

رفع عطش.

طرز تهیه کاچی بزرک تبریزی

بزرک سیاه ۱ لیوان

بزرک زرد ۱/۴ لیوان

آرد ۳ قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری

آب جوش ۲ لیوان

روغن کرمانشاهی یا کره یا دنبه گوسفند ۱ لیوان

هردو بزرک را پاک میکنیم تا سنگ ریزه ای نمانددر تابه ای تفت میدهیم زود زود چک میکنیم تا نسوزد حدود ۵ الی ۷دقیقه طول میکشد

تابوی خامی اش برود.بعدازاینکه سردشد در آسیاب کن آسیابش میکنیم (هردوبزرک را باهم).

آرد را در قابلمه ای ریخته تفت میدهیم وبعد بزرک های پودر شده رو به آرد اضافه میکنیم

آبجوش را در چند مرحله اضافه میکنیم وبلافاصله روغن و زعفرون رو هم میریزیم تو قابلمه باید خیلی سریع هم بزنیم

تا گلوله نشود درب قابلمه را باشعله خیلی کم میزاریم تا۵۰دقیقه خوب بپزد.باشکر ویاعسل میل کنید.

یکی از نشانه خوب پختن کاچی این است که روغنش آب نداشته باشه وشفاف شفاف باشه.

آبجوش رو کم کم اضافه کنید تاخیلی شل و خیلی سفت نباشه معمولی باشه خوبه‌.

کاچی برای سنگ کلیه

هنوز هیچ دلیل علمی در مورد اینکه کاچی برای درمان سنگ کلیه مفید است ثابت نشده است و بهتر است با نظر پزشک مصرف شود.

مضرات کاچی

کاچی به دلیل داشتن طبع گرم باعث جوش در بدن و صورت افراد با طبع گرم می شود.

این دسر به نسبت کالری بالایی دارد و مصرف زیاد آن باعث افزایش وزن می شود.

مصرف کاچی که در ان زعفران مصرف شده است در دوران بارداری می تواند خطرناک باشد.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 10 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.