; خواص قند سوخته برای اسهال و مضرات و طرز تهیه قند سوخته - فال و خواب
عوارض دمنوش زیره سبز ؛ مضرات دمنوش زیره سبز و به لیمو برای تپش قلب

عوارض دمنوش زیره سبز ؛ مضرات دمنوش زیره سبز و به لیمو برای تپش قلب

عوارض دمنوش زیره سبز عوارض دمنوش زیره سبز ؛ مضرات دمنوش زیره سبز و به لیمو برای تپش قلب همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم …

کمپوت گیلاس در دوران بارداری و خوردن کمپوت گیلاس برای زنان باردار چیست

کمپوت گیلاس در دوران بارداری و خوردن کمپوت گیلاس برای زنان باردار چیست

کمپوت گیلاس در دوران بارداری کمپوت گیلاس در دوران بارداری ؛ خوردن کمپوت گیلاس برای زنان باردار چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص ماست و سیر خام و سیر و ماست برای فشار خون + سیر و ماست برای لاغری

خواص ماست و سیر خام و سیر و ماست برای فشار خون + سیر و ماست برای لاغری

خواص ماست و سیر خام خواص ماست و سیر خام ؛ سیر و ماست برای فشار خون + سیر و ماست برای لاغری همگی در …

خواص قند سوخته

خواص قند سوخته برای اسهال و مضرات و طرز تهیه قند سوخته

خواص قند سوخته برای اسهال و مضرات و طرز تهیه قند سوخته همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با قند سوخته

قند را بر آتش با کمی آب ذوب می کنند و آن پس از تبلور، رنگ سرخ نزدیک به سیاه گیرد.

سپس آب بر آن ریزند تا بار دیگر حل شود و نوشند.

آن برای اسهال و هم بعضی امراض فم المعده سودمند است .

در واقع اگر قند را روی حرارت قرار دهید، تبدیل به ماده ای قهوه ای رنگ می شود که طعم بسیار تلخی دارد،

این داروی طبیعی یا همان قند سوخته ضد اسهال است.

اگر قند را حرارت داده و آن را به اصطلاح بسوزانند در این صورت خاصیت قند تغییر می‌کند.

وقتی قند می‌سوزد کریستال‌های آن یک جسم قهوه‌ای مایل به سیاه و با مزه‌ای بین تلخی و شیرینی تولید می‌کنند که خاصیت قابض دارد.

قند را روی شعله بگیرید تا تغییر رنگ داده و قهوه ای شود.

خواص قند سوخته در طب سنتی

قند سوخته در واقع همان نبات آب شده بر اثر حرارت است که دارای طبع گرم است.

در هر ۱۰۰ گرم قند سوخته حدود ۴۰۰ کالری موجود است.

کریستال‌های قند می‌سوزند و یک جسم قهوه‌ای مایل به سیاه و با مزه‌ای بین تلخی و شیرینی تولید می‌شود که خاصیت قابض داشته

و یکی از مهم‌ترین استفاده‌های آن در طب سنتی برای خوراندن به کودکان مبتلا به اسهال و دل درد و رودل است.

ی توان گفت که نبات سوخته دارای خواص بیشماری است که در ادامه به چند نمونه آن اشاره شده است.

مقوی و نشاط آور

ضد نفخ و ملین

درمان کننده اسهال به دلیل قابض بودن

برطرف کننده خستگی جسمی، فکری و فعالیت جنسی

کمک به هضم غذا

ضد ترش کردن و آروغ زدن

برطرف کننده خواب آلودگی

برطرف کننده جاری شدن آب دهان

درمان تپش نا منظم قلب

برطرف کننده کم حواسی

تسکین دل درد

قند سوخته برای اسهال و دل درد

ابتدا نبات ها را خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید روی حرارت قرار دهید تا نبات آب شود.

بعد از مدتی که نبات ها آب شد اجازه دهید تا رنگ آن قهوه ای شود.

پس از این که کاملا تغییر رنگ پیدا کرد آب را یه نبات اضافه کنید و مدام هم بزنید تا نبات کاراملی بعد با آب ترکیب شود.

بعد از این که آب در نبات حل شد از روی حرارت بردارید کنار بگذارید تا سرد شود.

روزی ۲ بار ۱ تا ۲ قاشق چایخوری برای رفع اسهال به کودکتان بدهید.

قند سوخته برای دندان درد

در طب سنتی آمده است که یک حبه قند را در یک قاشق فلزی قرار داده روی آتش آب نمایید و بعد مقداری گرد فلفل با آن مخلوط کرده

گرم گرم در حفره‌ی دندان‌های کرم‌خورده بریزید، درد آن را تسکین داده و از پیشرفت کرم‌خوردگی جلوگیری می‌کند.

قند سوخته برای یخچال

می توان قند سوخته را به عنوان بوگیر یخچال مورد استفاده قرار داد، مخصوصاً در زمان مسافرت که یخچال بلا استفاده می ماند

این ماده در داخل یخچال باعث از بین بردن تمام بوها خواهد شد.

طرز تهیه نبات سوخته

شکر یا قند را بر آتش با کمی آب ذوب می کنند و آن پس از تبلور، رنگ سرخ نزدیک به سیاه گیرد. سپس آب بر آن ریزند تا بار دیگر حل شود و نوشند.

آزمایش سوختن قند

وسایل مورد نیاز:یک حبه قند،گیره ی لوله ی آزمایش،یک ورق کاغذ،چراغ گازی

شرح آزمایش:در این آزمایش می خواهیم تاثیر کاتالیزگر بر یک واکنش شیمیای را مشاهده کنیم.

در این آزمایش باید دقت کنیم که هنگام سوختن قند آن را بالای چراغ گازی نگه نداریم زیرا قند ذوب شده باعث مسدود شدن چراغ گازی می شود!!

ابتدا به کمک گیره ی لوله ی آزمایش قند را می گیریم گیره نباید خیلی محکم باشد زیرا ممکن است قند بشکند.

قند را کنار شعله می گیریم تا مایع زرد رنگی از آن خارج شود ماده ی خارج شده کارامل نام دارد.

حال اگر مقدار کمی کاغذ را بسوزانیم تا به خاکستر تبدیل شود و قند داغ را نزدیک آن کنیم تا به آن بچسبد .

زمانی که قند چسبیده به خاکستر را به چراغ گازی نزدیک کنیم میسوزد و ماده ی سیاه رنگی که شامل کربن های باقی مانده و خاکستر است باقی می ماند.

(در حقیقت قند در ابتدا ذوب میشد ولی حال که همراه خاکستر است آتش میگیرد)

نتیجه:این آزمایش به ما نشان داد که قند در اثر حرارت ذوب می شود و کارامل ایجاد می کند.

خاک باغچه (خاکستر ،ماده ی حاصل سوختن یک ماده ی سوخت) که شامل سدیم پتاسیم و آلومنیم است

گاهی اوقات آهن و منیزیم هم دارد و این ترکیبات در سنگ هم به چشم می خورند.در اثر سوختن قند بخار آب و کربن دی اکسید تولید میشود.

قند=ساکارز=دو گلوکز +آب

۲C6H12O6تبدیل میشود بهH2O+C12H22O11

O2+C12H22O11تبدیل میشود به(در اثر سوختن و به کمک خاکستری) H2O+Co2

مضرات قند سوخته

افراد نباید بیش از مقدار معمول از نبات استفاده کنند زیرا مصرف بیش از حد هر ماده‌ای برای بدن زیان آور است.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 16 دی 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.