خواص رب انار برای کبد دکتر خیراندیش و بهترین زمان خوردن رب انار
خواص رب انار
خواص رب انار برای کبد دکتر خیراندیش و بهترین زمان خوردن رب انار همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
آشنایی با رب انار
رب انار که از جوشاندن ترکیب ساده آب انار، شکر، آبلیمو و غلیظ کردن آن، به دست میآید،
رب انار همان خواص آب انار را دارد و چاشنی بسیاری از غذاهای ایرانی است.
رب انار یک چاشنی شناخته شده در طبخ غذاهای سنتی ایرانی است.
خانمهای کدبانو خیلی هنرمندانه از این چاشنی ترش و ملس برای هر چه خوشمزهتر کردن غذاهای اصیل استفاده میکنند.
اما آیا میدانید که این چاشنی جذاب آشپزخانه شما، یک داروی تمامعیار در طب سنتی است؟
آیا از خواص رب انار (Properties of pomegranate paste) در درمان بسیاری از بیماریها اطلاع دارید؟
خاصیت رب انار در بهبود متابولیسم کل بدن و رسیدن به یک سبک زندگی سالمتر اثبات شده است.
این چاشنی مرزهایی فراتر از طب سنتی را طی میکند و حالا در نزد دکترهای دانشگاه رفته
با آن طب مدرن و موشکاف هم محبوب و شناخته شده میباشد.
خواص رب انار در طب سنتی
انار شیرین طبع سرد و مایل به اعتدال دارد و خواص درمانی کمتری نسبت به انار ترش
و ملس دارد. رب انار شیرین برای اصلاح و تصفیه خون مفید میباشد.
رب انار ملس طبع سرد و تر و نزدیک به اعتدال دارد و به علت طعم خاص آن پرطرفدار میباشد.
خواص درمانی انار ملس (ترش و شیرین) بیشتر از انار شیرین است
و این رب انار برتی کاهش صفرا، غلیان و جوشش خون پر فایده میباشد.
انار ترش طبع سرد و تر دارد. از این رب انار میتوان برای کاهش حالت تهوع در دوران بارداری
و بیشتر شدن اشتهای خانم باردار کمک گرفت اما مصرف زیاد آن موجب ابتلا به یبوست خواهد شد.
در ۱۰۰ گرم رب انار ۲۲۲ کالری موجود است و کالری یک قاشق رب انار ۴۰ می باشد.
در کتب طبی، مصلح انار شیرین را انار ترش و مصلح انار ترش را انار شیرین عنوان کرده اند.
همچنین زنجبیل و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انار شیرین هستند و به رفع ضرر ناشی از آن کمک میکنند.
مصلح رب انار مستکى است. مصطکی، (Mastic) شیره زرینی زرد رنگی است
که در فارسی به نامهای: «رماس»، «رماست»، «کِیَه» خوانده شده است.
در کتابهای طب سنتی با نامهای: «مصطکی»، «مصطکی رومی»،
«کندر رومی»، «مستکی»، «علک رومی» ذکر شده است.
رب انار دارای فیبر، پتاسیم، ویتامین C، مقداری آهن، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز،
اسید فولیک، پلی فنول، اسید اولایژیک، قند، ویتامین A، گروه ویتامین B ،B۱ ،B۲ ،B۳ ، B۶ ،E است.
رب انار سرشار از ترکیباتی به نام ” پلی فنول “ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده
و اجازه نمیدهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. مقدار زیاد کلسترول در شریانها
باعث سخت شدن آنها میشود و ممکن است منجر به اختلالات قلبی شود.
در رژیمهای غذایی از رب انار و آب انار برای لاغری و کاهش وزن استفاده میکنند
زیرا انار سرشار از ویتامینهای A,B,C میباشد که به سوخت و ساز بدن کمک میکند.
برای لاغرتر شدن بهتر است رب انار را به صورت ناشتا مصرف نمایید
زیرا اینگونه جذب آن بهتر صورت میگیرد. برای رسیدن به وزن دلخواه داشتن رژیم غذایی مناسب،
ورزش و تحرک کافی کنار مصرف ناشتای رب انار کمک کننده است.
رب انار حاوی نیاسین است که مادهای ضروری برای رشد ذهن جنین میباشد
بنابراین خوردن آن به خانمهای باردار توصیه میشود. همچنین خانمهای باردار میتوانند
برای کاهش تهوع خود رب انار مصرف نمایند و اشتهای خود را افزایش دهند.
رب انار سرشار از ویتامین B فراوانی میباشد. ویتامین B۱ به عنوان یک کاتالیزور در بدن فعالیت کرده
و باعث فعالیت مناسب آنزیمها شده و سبب میشود همیشه پرانرژی باشید.
مصرف رب انار سبب میشود عمل هضم غذا راحتتر صورت گیرد.
رب انار، آنتی اکسیدان و ویتامین C زیادی در خود دارد و سبب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
رادیکالهای آزاد سبب آسیب به بافت بدن و بروز بیماریهایی مثل اختلالات قلبی یا سرطان میشود.
رب انار حاوی آنتی اکسیدان فراوانی است که با رادیکالهای آزاد بدن مبارزه میکند.
مصرف رب انار به صورت ناشتا به تصفیه خون کمک میکند.
رب انار به درمان آفت و جوش دهان کمک میکند. برای بهتر شدن آفت
و جوش دهان مقداری رب انار ترش را به صورت موضعی بر روی جوش یا آفت قرار دهید.
در طب سنتی از ضماد عسل و رب انار برای درمان زخم داخلی بینی و سودا استفاده میشود.
مصرف رب انار برای افراد دچار فشار خون بالا مفید است البته این افراد برای کنترل فشار خون باید از رب انار ترش استفاده کنند.
مصرف رب انار به علت داشتن ویتامین B۳ (نیاسین) سبب عملکرد بهتر مغز، تقویت حافظه و جلوگیری از آلزایمر میشود.
رب انار حاوی نیاسین است و سبب میشود پوست حالت ارتجاعی خود را حفظ کند
و به همین علت سلامت پوست را حفظ کرده و از پیری زودرس پیشگیری میکند.
خواص رب انار برای کبد
یکی از بهترین راه های درمان کبد چرب رب انار است زیرا رب انار به پاکسازی و سم زدایی کبد کمک می کند.
رب انار ترش سرشار از مواد مقوی برای تقویت کبد و صفرا است.
ترکیبات پلی فنون رب انار موجب کاهش کلسترول خون (LDL) میشود
و از ایجاد چربی در عروق بدن جلوگیری میکند.
خواص رب انار برای کبد چرب متوجه قابلیت چربی سوزی این چاشنی است.
قاعدتاً میدانید که کبد محلی برای پاکسازی خون است
و در صورت انباشت چربیهای مضر در خون از تصفیه کردن ناتوان میشود.
وقتی حجم کلسترول خون زیاد است، این چربی مازاد در داخل کبد انباشته خواهد شد.
تجمع چربی بافت کبد را نابود میکند.
کبد چرب یک نارسایی عمیق و کاملاً جدی است که باید با سبک زندگی سالمتر و مصرف خوراکیهای مفید مانند رب انار آن را مرتفع سازیم.
کافی است هر صبح یک قاشق رب انار ترش مصرف کنید تا با افزایش سوختوساز بدن از قید بیماری خطرناکی مانند کبد چرب نیز رهایی پیدا کرده باشید.
برای درمان کبد چرب همچنین می توانید از ترکیب رب انار و آبغوره استفاده کنید.
اگر به طور منظم و هر روز یک قاشق رب انار مصرف کنید، میزان اسیدهای چرب در خون (NEFA) کاهش مییابد.
طبق یک پژوهش انجام شده، افرادی که به طور منظم از این چاشنی مصرف میکردند،
بعد از مدت کوتاهی توانستند چربیهای اضافه بدن (در قسمت شکم و پهلو) را به راحتی ذوب کنند.
طرز تهیه رب انار و ابغوره
ترکیب این نوشیدنی توسط استاد موسوی ارائه شده است . این نوشیدنی از رب انار و آبغوره جوشیده نشده تهیه می شود .
آبغوره نباید جوشیده شود زیرا اکسید می شود و پس از گرفتن آبغوره بدان کمی نمک اضافه می کنیم و سپس جلوی افتاب قرار می دهیم .
۲واحد رب انار + ۳ واحد آبغوره را با هم ترکیب نموده و می جوشانیم و بلافاصله بعد از اولین قل زیر آن را خاموش می کنیم
( زیرا در اثر جوشیدن بیش تر تلخ می شود) و هر شب قبل از خواب ۱ تا ۳ قاشق غذاخوری
از ترکیب فوق را در یک استکان آب خنک حل می کنیم و می نوشیم .
این داروی طول عمر است و برای تمام بیماری های گرم و التهابی کاربرد دارد .
خواص رب انار برای پوست
رب انار حاوی نیاسین است و سبب میشود پوست حالت ارتجاعی خود را حفظ کند
و به همین علت سلامت پوست را حفظ کرده و از پیری زودرس پیشگیری میکند.
بسیاری از مردم علاوه بر طعم خوشمزه رب انار با خرید چاشنی رب انار
و استفاده در غذاها از آن برای درمان مشکلات پوستی خود از جمله،
پاکسازی جوش و آکنه و صافی صورت استفاده میکنند.
همچنین برای ترمیم سریع جای زخم، جوش و آکنه بسیار موثر است.
این چاشنی شگفتانگیز به افزایش کلاژن سطح پوست کمک میکند
و باعث استحکام پوست، کاهش چین و چروک صورت و جوانسازی پوست میشود.
رب انار برای درمانهای موضعی در بهبود بیماریهای پوستی نیز مفید است.
از رب انار میتوانید برای درمان آفت و یا جوش دهان استفاده کنید.
کافی است مقداری از رب انار ترش را بر روی جوش و یا آفت بگذارید تا عارضه ایجاد شده تسکین پیدا کند.
از رب انار حتی میتوانید برای تسکین زخمها استفاده کنید.
رب انار یک ضماد طبیعی است که در هر چه بسته شدن سریعتر زخمها تاثیر گذار است.
رب انار حاوی ویتامینهای C و K، پتاسیم، آهن، مس و روی است که برای داشتن پوستی جوان و سالم بسیار مهم هستند.
وقتی رب انار به صورت موضعی استفاده شود، پوست را مرطوب و نرم می کند و لکه های خشک را صاف می کند.
این میوه به طور طبیعی پوست را روشن می کند و لکه های تیره و سایر عیوب پوست را محو می کند.
انار یکی از بهترین مواد طبیعی ضد پیری است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کند،
چین و چروک و خطوط ریز را به تاخیر می اندازد و پوست را صاف و جوان نگه می دارد.
با پوستهای کدر، خسته و خاکستری مقابله می کند، پوست های کم آب را آبرسانی می کند
و دوباره آن را حجیم و انعطاف پذیر می کند. انار صنعتی دارای یک اثر ضد التهابی قوی است
که می تواند به شما در تسکین التهابات پوستی تحریک شده و آکنه کمک کند.
همچنین پوست شل و افتاده را درمان می کند و با تحریک کلاژن سازی آن را محکم و الاستیک می کند.
حتی لایه برداری آن فواید بی شماری برای پوست شما دارد.
پوست خشک و آسیاب شده انار یک لایه بردار عالی برای پوست است
که تمام سلول های مرده و خشک پوست را از بین می برد، منافذ را باز می کند
و از آکنه و جوش های سر سیاه جلوگیری می کند.
روغن هسته انار به بازسازی اپیدرم کمک می کند.
اغلب برای درمان اگزما و پسوریازیس استفاده می شود.
در مجموع، انار با حفظ سلامت، جوانی، محافظت خوب و درخشندگی آن
به پوست شما کمک می کند و برای انواع پوست مناسب است.
خواص رب انار برای غلظت خون
مصرف رب انار به طور مرتب میتواند غلظت خون را درمان کند و به تنظیم غلظت خون کمک کند.
برای این امر بهتر است در ابتدای روز و به صورت ناشتا از ۱ قاشق غذاخوری رب انار شیرین استفاده کنید.
خواص رب انار برای رحم
درمان کم خونی، فقر آهن و همچنین پاکسازی رحم بانوان، دو مورد از مهمترین فواید استفاده از رب انار است.
برای تنگ کردن واژن باید از آب انار استفاده کنید نه رب انار.
ابتدا دراز کشیده سپس مقداری آب انار با کمک سرنگ ( بدون سوزن) به واژن وارد کنید.
سعی کنید دو الی سه ساعت در همان وضعیت باقی بمانید.
هر چقدر مدت زمانی که آب انار در واژن است بیشتر باشد، درمان نتیجه ی بهتری به دنبال دارد.
استفاده از رب یا رب انار به تنهایی یا به هنگام صرف غذا موجب بند آوردن خونریزی به خصوص خونریزی قاعدگی می شود.
خواص رب انار برای لاغری
در رژیمهای غذایی از رب انار و آب انار برای لاغری و کاهش وزن استفاده میکنند
زیرا انار سرشار از ویتامینهای A,B,C میباشد که به سوخت و ساز بدن کمک میکند.
برای لاغرتر شدن بهتر است رب انار را به صورت ناشتا مصرف نمایید زیرا اینگونه جذب آن بهتر صورت میگیرد.
برای رسیدن به وزن دلخواه داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش و تحرک کافی کنار مصرف ناشتای رب انار کمک کننده است.
رب انار با برخورداری از فیبر، پتاسیم، آهن، کربوهیدرات، سدیم، منیزیم، منگنز، اسید فولیک، پلی فنول،
اسید اولایژیک، قند، ویتامین A، B، B1، B2، B3، B6، E، C یک آنتی اکسیدان فوق العاده است.
رب انار با برخورداری از فیبر زیاد و پلی فنون احساس گرسنگی را به مدت طولانی کنترل میکند
و با ایجاد تعادل در هورمونها، کنترل وزن را سهولت بخشیده و سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد.
اگر رب انار را ناشتا مصرف کنید، جذب بهتر و بیشتری صورت میگیرد.
علاوه بر استفاده از رب انار میتوانید، آب انار را بگیرید و بدون شکر استفاده کنید
و یا به سالاد اضافه نمایید، تا به معجزه لاغری رب انار پی ببرید.
برای رسیدن به وزن دلخواه داشتن رژیم غذایی مناسب، ورزش
و تحرک کافی به همراه مصرف ناشتای رب انار بسیار موثر خواهد بود.
خواص رب انار برای کم خونی
پلیفنول موجود در رب انار از ایجاد صفحات چربی در رگهای خونی پیشگیری میکند
و باعث تسهیل گردش خون میشود. مصرف انار میتواند مقدار آهن خون را افزایش داده و خطر ابتلا به کمخونی را کاهش دهد.
خواص رب انار برای دیابت
دیابت یک بیماری خاموش است که آرام و پیوسته در سکوت کامل ظاهر میشود
و خیلی زود سالمترین و قویترین آدمها را از پا میاندازد.
دیابت حالا تبدیل به مشکل جدی در دنیای مدرن و کمتحرک ما شده است.
قطعا میخواهید تا از این بیماری در امان باشید و یا اگر مبتلا هستید،
هر چه راحتتر و سریعتر آن را درمان کنید. خواص رب انار برای دیابت اثبات شده است.
مصرف منظم این چاشنی باعث کاهش کلسترول بد خون شده
و در بهبود حال بیماران دیابتی نوع دوم تاثیر مثبتی میگذارد.
خواص رب انار برای معده
مصرف بیش از حد رب انار در افرادی که مزاجشان سرد است موجب سستی معده و نفاخ می شود.
استفاده زیاد از آن موجب سست شدن معده و ایجاد نفخ میشود. مصرف رب انار به افراد مبتلا به زخم معده و روده توصیه نمیشود.
مصرف رب انار در هضم غذا تأثیر گذار است. رب انار با تقویت سیستم گوارش در بهبود هضم غذا مفید است.
انار و رب انار برای آنها که مشکلات گوارشی دارند، توصیه شده است.
این میوه و خصوصا رب تلغیظ شدهی آن از معده تا روده را تقویت میکند و مانع از بیماریها مانند یبوست خواهد شد.
مصرف زیاد رب انار باعث مبتلا شدن به یبوست می شود.
رب انار ترش باعث رفلاکس معده می شود.
خواص رب انار در بارداری و شیردهی
انار ترش طبع سرد و تر دارد. از این رب انار میتوان برای کاهش حالت تهوع در دوران بارداری
و بیشتر شدن اشتهای خانم باردار کمک گرفت اما مصرف زیاد آن موجب ابتلا به یبوست خواهد شد.
رب انار حاوی نیاسین است که مادهای ضروری برای رشد ذهن جنین میباشد
بنابراین خوردن آن به خانمهای باردار توصیه میشود. همچنین خانمهای باردار میتوانند
برای کاهش تهوع خود رب انار مصرف نمایند و اشتهای خود را افزایش دهند.
اگر در دوران بارداری رب انار مصرف کنید می توانید اشتهای خودتان را افزایش بدهید.
مصرف رب انار در بارداری در رشد جنین بسیار مفید است.
مصرف انار شیرین یا رب انار شیرین توسط زنان باردار و مادران شیرده، موجب تقویت مادر و فرزند شده و به رشد آیندۀ کودک کمک می کند.
خواص رب انار در بدنسازی
مصرف رب انار با عث تقویت عملکرد بدنسازان و ورزشکاراتن می شود.
همچنین خاصیت برجسته رب انار برای ورزشکاران این سات که باعث چربی سوزی می شود.
خواص رب انار در پریودی
رب انار، رب بسیار خوشمزه و خوش طعمی است که از آن در پخت غذاهایی
مانند فسنجان، مرغ شکم پر، آش انار، انار بیج و … استفاده میشود.
به سادگی خود را مهمان غذایی کنید که از رب انار تهیه شده است تا شاهد کاهش خونریزی قاعدگی باشید.
خواص رب انار و عسل
در طب سنتی از ضماد عسل و رب انار برای درمان زخم داخلی بینی و سودا استفاده میشود.
برای درمان زخم داخل بینی و از بین بردن عفونتهای سرما خوردگی مقداری رب انار را با عسل ترکیب کرده و مصرف کنید.
یکی از ترکیب های مقوی که می توانید در پخت غذاها، دسرها و… از آن استفاده کنید
قطعا می تواند ترکیب عسل و رب انار باشد، چرا که خواص رب انار و عسل بسیار زیاد است و ترکیبی مقوی و خوشمزه است.
طرز تهیه رب انار
برای شروع انارها را بشویید و آنها را از وسط نصف کنید.
با استفاده از آب انار گیر دستی یا سنتی، آب انار را بگیرید. میتوانید از دستگاههای برقی نیز برای گرفتن آب انار استفاده کنید،
اما در مرحله آخر نیاز به عبور از صافی دارد تا صاف و شفاف شود.
آب انار به دست آمده را درون یک قابلمه متناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به نقطه جوش برسد.
زمانی که آب انار به نقطه جوش رسید، حرارت را کم کرده و مداوم هم بزنید تا به ته قابلمه برسد.
به صورت پیوسته همزده و حرارت را زیاد کنید تا غلظت مواد افزایش یابد. برای تهیه رب انار از ۲۰ کیلو انار ۱۲۰ دقیقه نیاز است.
در نهایت رب انار با غلظت شربت انار به دست میآید.
بهترین زمان خوردن رب انار
در طب سنتی گفته میشود که بهترین زمان خوردن رب انار، صبح ناشتا است.
مصرف رب انار ناشتا به تصفیه خون کمک میکند. افرادی که غلظت خون دارند، میتوانند با مشورت پزشک، آن را استفاده کنند.
رب انار برای سرماخوردگی و سرفه و گلودرد
ترکیب عسل و رب انار هم میتواند به درمان زخم داخل بینی و رفع عفونت های سرماخوردگی کمک کند.
رب انار سرشار از ویتامین C است که با تحریک گلبولهای سفید خون به تقویت سیستم ایمنی بدن
و همچنین جلوگیری از ابتلا به بیماریهای مختلف کمک میکند.
از جمله خواص مصرف مداوم رب انار موجب میشود تا فرد کمتر به بیماریهای عفونی و سرماخوردگی مبتلا شود.
مصرف رب انار باعث می شود که سرفه های گرم درمان شود.
کسانی که از گلو درد رنج می برند نباید رب انار مصرف کنند.
رب انار برای آفت دهان
رب انار به درمان آفت و جوش دهان کمک میکند. برای بهتر شدن آفت
و جوش دهان مقداری رب انار ترش را به صورت موضعی بر روی جوش یا آفت قرار دهید.
رب انار به درمان آفت و جوش دهان کمک میکند.
برای بهتر شدن آفت و جوش های ریز دهان مقداری رب انار ترش را به صورت موضعی روی جوش یا آفت دهان بمالید.
البته ترکیب عسل و رب انار هم میتواند به درمان زخم داخل بینی و رفع عفونت های سرماخوردگی کمک کند.
رب انار برای لثه و دندان
مصرف رب انار باعث جلوگیری از خونریز لثه می شود.
در خصوص فایده رب انار برای عفونت دندان باید گفت که
به طور کلی این ماده خوراکی خاصیت ضد التهاب، ضد عفونت و ضد میکروب و باکتری دارد
و از آنجا که عفونت دندان نیز ناشی از تجمع میکروبها و التهاب لثه است،
مصرف رب انار می تواند این مشکل را درمان کند. در واقع رب انار پلاکهای دندان را از بین برده
از پیشروی عفونت و درد دندان ناشی از آن جلوگیری می کند.
شایان ذکر است که بهترین روش مصرف رب انار برای عفونت دندان این است
که مقداری از آن را با حدود یک فنجان آب مخلوط کرده و از آن به عنوان یک دهان شویه استفاده نمود.
همچنین نوشیدن ترکیب آب و رب انار به صورت روزانه برای رفع عفونت دندان مفید است.
علاوه بر آنچه در بالا بیان شد، رب انار برای رفع عفونت و آبسه لثه نیز مفید است.
همچنین مصرف رب انار به درمان آفت دهان کمک می کند.
آفت دهان نوعی زخم است که معمولاً در پی واکنش سیستم ایمنی بدن در محیط دهان و یا بر روی لثه به وجود می آید.
از آنجا که رب انار سرشار از آنتی اکسیدان است، مصرف آن می تواند،
این قبیل زخمها را از بین ببرد. بهترین کار برای درمان جوش و آفت دهان این است
که مقداری رب انار ملس یا ترش را مستقیماً بر روی آن محل آسیب دیده قرار دهیم.
رب انار در قورمه سبزی
پیاز ۱ عدد
لوبیا قرمز ۲۱۰ گرم
سبزی قورمه ۴۱۰ گرم
لیمو عمانی ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه بالسی و زردچوبه بالسی
۲ پارچ آب
گوشت، مرغ و یا ماهیچه (به دلخواه)
رب انار
در مرحله ی اول لوبیا را برای مدتی محدود خیس میکنیم و بعد پیاز را با مقداری زردچوبه تفت میدهیم؛
و بعد از طلایی رنگ شدن پیاز، گوشت و مقداری فلفل سیاه را به مواد اضافه میکنیم.
بعد از اینکه گوشت به اندازی کافی سرخ شد دو پارچ و نیم آب در مواد میریزیم
و اجازه می دهیم تا اب جوش بیاید؛ بعد زیر قابلمه را کم می کنیم تا گوشت خوب مغز پخت بشود.
لوبیارا در قابلمه ای به صورت جداگانه بگذارید تا نیم پز شود و بعد به گوشت اضافه نمایید
و بعد از حدود ۱ ساعت سبزی قرمه و لیموعمانی را به مواد اضافه میکنیم
و بعد از آن برای طعم دار شدن مقداری رب انار (به دلخواه) به مواد اضافه میکنیم
و اجازه میدهیم تا خوب جا بیفتد. همچنین می توانید به جای رب انار از رب آلوچه، رب نارنج استفاده نمایید.
رب انار در رژیم کتو
مصرف رب انار به صورت محدود در این رژیم مشکلی ندارد و می توانید از خواص رب انار در رژیم کتوژنیک استفاده کنید.
رب انار و پروستات مردان
استفاده منظم از رب و آب انار سبب کاهش خطر ابتلا به سرطانها بویژه سران سینه در زنان و سرطان پروستات در مردان میشود.
به خاطر داشتن ویتامین A ،E ، C خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب افزایش سیستم ایمنی بدن می شود
و بدن را در مقابل انواع بیماریها مخصوصا سرطان ها (سرطان سینه و پروستات ) محافظت میکند.
رب انار و نقرس
در طب سنتی امده است که برای درمان بیماری نقرس پنج عدد برگ درخت انگور را با رب انار مصرف کنید.
فواید رب انار ناشتا
در رژیمهای غذایی از رب انار و آب انار برای لاغری و کاهش وزن استفاده میکنند
زیرا انار سرشار از ویتامینهای A,B,C میباشد که به سوخت و ساز بدن کمک میکند.
برای لاغرتر شدن بهتر است رب انار را به صورت ناشتا مصرف نمایید
زیرا اینگونه جذب آن بهتر صورت میگیرد. برای رسیدن به وزن دلخواه داشتن
رژیم غذایی مناسب، ورزش و تحرک کافی کنار مصرف ناشتای رب انار کمک کننده است.
مصرف رب انار به صورت ناشتا به تصفیه خون کمک میکند.
مصرف روزانه رب انار به صورت ناشتا به لاغر شدن بدن کمک می کند.
فواید رب انار برای چاقی
اگر به چاقی مبتلا هستید، شما در معرض بیماری کبد چرب قرار گرفتهاید.
اگر چه وزن بالا نمیتواند نشانه دقیقی برای مشخص شدن بیماری کبد چرب باشد،
اما براساس تحقیقاتی که انجام شده است، اغلب افراد چاق در معرض این بیماری قرار دارند.
اضافه وزن باعث میشود تا بار سنگینی به کبد وارد شود.
چراکه افراد چاق در طی روز غذاهای پرکالری و چرب مصرف میکنند.
این عادت غذایی به مرور زمان باعث تجمع چربیهای اضافه در کبد میشود.
کبد وظیفه پاکسازی بدن و دفع مواد زائد را برعهده دارد.
وقتی به اضافه وزن مبتلا هستید و در عین حال غذاهای پرکالری مصرف میکنید،
کبد قدرت کافی برای دفع کلسترول اضافه خون را ندارد. پس مقدار زیادی از آن در کبد باقی میماند.
اما این در حالی است که با مصرف برخی از غذاهای سالم، میتوانید به راحتی این مشکل را برطرف کنید.
برای درمان کبد چرب فقط کافی است روزی یک قاشق رب انار را در زمان صبح ناشتا میل کنید
و مدتی به خوردن رب انار ناشتا مداومت کنید تا درمان حاصل شود. البته مراجعه به پزشک طب سنتی نیز لازم است.
خواص رب انار برای کبوتر
امراض داخلی و عفونت های کبوتر را می توانید با استفاده از پوست انار درمان کنید.
پوست انار دارای ماده ای به نام تانن است که برای درمان بیماری های روده ای کبوتر خیلی خوب است.
روش مصرف به این صورت است که پوست انار را خشک کرده و با آسیاب پودر کنید
و در با ریختن یک قاشق غذاخوری در چهار لیتر آب به کبوتر ها بدهید تا دوباره سلامتی خود را به دست بیاورند.
همچنین برای درمان اسهال خونی کبوتر می توانید روی خواص پوست انار حساب کنید.
پودر پوست انار دیواره روده را تنگ می کند و خونریزی را بند می آورد و محل زخم شده را خوب می کند.
خاصیت رب انار برای فشار خون
مصرف رب انار برای افراد دچار فشار خون بالا مفید است البته این افراد برای کنترل فشار خون باید از رب انار ترش استفاده کنند.
از جمله مزایای رب انار باید به این مورد اشاره کرد که برای افرادی که دارای فشار خون بالا هستند
رب انار دارای خواص بسیاری است و برای آنها مفید است چون اینگونه افراد می توانند
با خوردن رب انار ترش فشار خون خودشان را کنترل کنند.
خواص رب انار برای قلب
رب انار سرشار از ترکیباتی به نام ” پلی فنول “ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمیدهد
صفحات چربی در عروق تولید شوند. مقدار زیاد کلسترول در شریانها باعث سخت شدن آنها میشود و ممکن است منجر به اختلالات قلبی شود.
ویتامین B1 یا تیامین در تولید کردن انرژی به بدن افراد کمک می کند
و از سمت دیگر آنزیمی از بدن را که به عضلات بدن، سیستم قلبی عروقی و سیستم عصبی بدن کمک می کند نیز تقویت می کند .
رب انار همچنین از بیماریهای قلبی، خونی و عروقی جلوگیری کرده
و تشکیل کلسترول را کند میکند. به لطف ویتامین A موجود در آن، ایمنی بدن را نیز تقویت میکند.
مضرات رب انار
رب انار به شدت برای افرادی که دارای زخم معده، یبوست مزمن، گلو درد، مشکلات ریوی مثل آسم شدید هستند، ضرر دارد.
این افراد باید برای خوردن رب انار با پزشک خود صحبت کنند و آن را به مقداری بسیار کم و مخصوصا همراه غذا میل کنند.
رب انار به دلیل داشتن آهن به شدت دیر هضم می شود.
مصرف بیش از حد رب انار در افرادی که مزاجشان سرد است موجب سستی معده و نفاخ می شود.
اگر برای درمان فشار خون و کاهش کلسترول خون خود دارو مصرف می کنید رب انار مصرف نکنید زیرا با داروهایتان تداخل پیدا می کند.
مصرف رب انار در دوران سرماخوردگی باعث می شود که گلو درد شما بدتر شود.
افراد مبتلا به دیابت از زیاده روی در خوردن رب انار شیرین خودداری کنند.
زیاده روی در خوردن رب انار شیرین در بارداری خطر ابتلا به دیابت بارداری را افزایش می دهد.
زیاده روی در مصرف رب انار عملکرد کلیه ها را مختل می کند.