; خواص آب اسفناج پخته شده برای پوست و بهترین زمان خوردن آب اسفناج - فال و خواب
خواص بادام کوهی شیرین شده و حفظ سلامتی بدن با خوردن بادام کوهی شیرین شده

خواص بادام کوهی شیرین شده و حفظ سلامتی بدن با خوردن بادام کوهی شیرین شده

خواص بادام کوهی شیرین شده خواص بادام کوهی شیرین شده ؛ حفظ سلامتی بدن با خوردن بادام کوهی شیرین شده همگی در سایت فال و …

دمنوش بهار نارنج و به لیمو و گل محمدی و درمان بیماری ها با مصرف این دمنوش

دمنوش بهار نارنج و به لیمو و گل محمدی و درمان بیماری ها با مصرف این دمنوش

دمنوش بهار نارنج و به لیمو و گل محمدی دمنوش بهار نارنج و به لیمو و گل محمدی ؛ درمان بیماری ها با مصرف این …

عرق کاسنی و شاتره برای چی خوبه و ایا عرق کاسنی با شاتره برای جوش خوبه

عرق کاسنی و شاتره برای چی خوبه و ایا عرق کاسنی با شاتره برای جوش خوبه

عرق کاسنی و شاتره برای چی خوبه عرق کاسنی و شاتره برای چی خوبه ؛ ایا عرق کاسنی با شاتره برای جوش خوبه همگی در …

خواص آب اسفناج

خواص آب اسفناج پخته شده برای پوست و بهترین زمان خوردن آب اسفناج

خواص آب اسفناج پخته شده برای پوست و بهترین زمان خوردن آب اسفناج همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با آب اسفناج

اسفناج یک سبزی سبز برگ دار است که پر از ویتامین ها،مواد مغذی مانند:پتاسیم، منیزیم، منگنز، کاروتن و فولیک اسید می باشد.

چنانچه در بخش قبلی سلامت نمناک و در بحث بررسی خواص اسفناج گفتیم

مقدار آهن موجود در این سبزی تقریبا دو برابر مقدار یافت شده در سایر سبزیجات مانند هویج یا کلم است. زمانی که اسفناج پخته میشود،

در طی این فرایند مقدار زیادی مواد مغذی از بین میرود بنابراین توصیه میشود که همیشه آن را خام و حداقل یکبار در روز مصرف کنید.

اسفناج یک منبع غذایی فوق العاده است. زیرا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مختلف می باشد.

علاوه بر این استفاده از آن در انواع خورش ها و سالادها محدودیتی ندارد.

از طرفی مصرف آب اسفناج تازه روشی محبوبی برای لذت بردن از خواص این سبزی عالی است.

آب اسفناج مایعی است که از برگ های تازه و خام اسفناج استخراج می شود.

رنگ آن سبز تیره و طعمی تلخ دارد. همچنین ممکن است بوی خام را در ابتدا کمی منفور بدانید.

به همین دلیل است که آب اسفناج اغلب با لیموترش، سیب یا سایر مواد معطر ترکیب می شود تا بو و طعم آن را استتار کند.

خواص آب اسفناج در طب سنتی

در طب سنتی طبع اسفناج سرد و تر است، اما مقدار سردی اسفناج رو به اعتدال است

و از همین رو مصرف آن هم برای افراد گرم مزاج و هم سرد مزاج مناسب است.

در یک لیوان آب اسفناج ۴۸ کالری و در ۱۰۰ گرم ۲۵ کالری موجود است.

سطح بالای مواد مغذی در اسفناج به ایجاد گلبول های قرمز خون کمک می کند و در کل یک تولید کننده مهم خون می باشد.

با توجه به قلیایی بودن اسفناج،آرتریت روماتوئید به طور کامل بهبود می یابد.

اسفناج باعث پاک سازی بافت های بدن میشود و به حفظ سطح قلیایی خون کمک میکند.

مصرف آب اسفناج از خونریزی لثه پیشگیری میکندآب اسفناج طبیعی دارای ویتامین C بالایی است.

سطح بالای اسید فولیک و آنتی اکسیدان های موجود در اسفناج، به کاهش سطح هوموستئین بدن و خطر ابتلا به آترواسکروز کمک میکند.

کلروفیل،فلاونوئید ها و لوتئین موجود در اسفناج،به مبارزه با تشکیل سلول های سرطانی کمک میکنند.

ویتامین A و کارتنوئیدهای موجود در اسفناج با مشکلات مربوط به دید، مانند شب کوری و آب مروارید مبارزه میکند.

از آنجا که اسفناج غنی از فیبر است،به رفع مشکلات شکم و معده مانند:کولیت، زخم، هضم ضعیف و یبوست کمک میکند.

آب اسفناج علاوه بر ویتامین K دارای کلسیم است. به کاهش بیماری ورم مفاصل و درد مفاصل کمک میکند.

یکی از بهترین و مهم ترین مزایای آب اسفناج این است که با فشار خون بالا مبارزه میکند.

آب اسفناج برای زنان باردار بسیار مفید است، زیرا مواد مغذی ضروری برای رشد جنین را فراهم میکند.

علاوه بر این، میزان و کیفیت شیر را در بدن مادر افزایش میدهد.

آب اسفناج حاوی فیبر است، به همین دلیل میتواند سموم بدن را از بین ببرد و به جلوگیری از یبوست و آسانی هضم کمک میکند.

کارکرد دستگاه گوارش را بهبود می بخشد.

خواص آب اسفناج برای مو

اگر ریزش مو دارید، ممکن است که برای شما به یک نگرانی تبدیل شده باشد ؛

به جای استفاده از تونیک های موی شیمیایی و شامپوهای مختلف، هر روز یک لیوان آب اسفناج بنوشید.

از این گذشته ویتامین C موجود در آب اسفناج باعث افزایش جذب آهن و حتی جلوگیری از ریزش مو مرتبط با کمبود آهن می شود.

موهای شما بخش مهمی از شخصیت شما را تشکیل می دهد.

اگر مشکل ریزش مو یا خارش پوست سر دارید، ممکن است موجب خجالت اجتماعی برای شما شود.

به جای استفاده از تونیک مو و شامپو بر اساس مواد شیمیایی، در نظر بگیرید که یک لیوان آب اسفناج را در روز مصرف کنید.

از آنجایی که اسفناج غنی از ویتامین B بارور شده است، به رشد مو کمک می کند و همچنان درخشش خود را حفظ می کند.

خواص آب اسفناج برای لاغری

خواص آب اسفناج برای لاغری، می‌تواند یکی دیگر از دلایل محکم شما برای استفاده بیشتر این ماده غذایی باشد.

این سبزی به دفع توکسین‌ها از بدن کمک می‌کند و با فعال‌سازی متابولیسم، به چربی‌سوزی بدن نیز کمک می‌کند.

برای بهره‌بردن از خواص اسفناج برای لاغری، می‌توانید آن را با میوه آناناس و میوه انبه مخلوط کنید و بنوشید.

یک فنجان آب اسفناج فقط ۶ کالری دارد!

به همین دلیل است که اغلب در تهیه نوشیدنی های بعد از تمرین برای لذت بردن از طعم خوب، بدون نگرانی در مورد کالری شماری استفاده می شود.

علاوه بر این، آب اسفناج همچنین متابولیسم شما را افزایش می دهد، هضم را بهبود می بخشد

و در نتیجه به کاهش وزن کمک می کند. همچنین سرشار از مواد مغذی است که آن را به گزینه ای عالی برای سلامتی تبدیل می کند.

خواص آب اسفناج برای پوست

با گذشت زمان پوست شما درخشندگی و نرمی خود را از دست میدهد و شروع به ایجاد چین وچروک و لک های تیره میکند.

به جای استفاده از کرم های ضد پیری، تونیک ، ماسک ها و غیره ، هر روز یک لیوان آب اسفناج بنوشید.

اسفناج با میزان آنتی اکسیدان بالایی که دارد،سلامت پوست شما را تضمین میکند و آن را هیدراته نگاه می دارد

و چنانچه در بخش بهداشت و سلامت نمناک می خوانید با این روش، قادر به مبارزه با اثرات مضر بر روی پوست خود هستند.

ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود در اسفناج نقش مهمی در درخشندگی و سلامت پوست ایفا میکنند.

اگر میخواهید اختلالات و مشکلات پوستی را خاموش نگاه دارید، آب اسفناج را به طور منظم مصرف کنید، تا بهترین نتایج را به دست آورید.

آب اسفناج منبع بسیار خوبی برای تامین ویتامین A مورد نیاز بدن است.

تقریباً ۶۳٪ از نیاز روزانه بدن به این ویتامین در هر ۱ لیوان (۲۴۰ میلی لیتر) آب اسفناج وجود دارد.

این ویتامین به تنظیم سلول های پوستی کمک کرده و مخاطی را که برای محافظت از بدن در برابر عفونت ها لازم است را تولید می کند.

یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) آب اسفناج همچنین حاوی حدود ۳۸٪ از نیاز روزانه بدن به ویتامین C است.

ویتامین سی یک ویتامین محلول در آب است که به عنوان یک آنتی اکسیدان در بدن عمل می کند.

مطالعات نشان داده اند که ویتامین C از پوست در برابر استرس اکسیداتیو، التهاب و آسیب پوست محافظت می کند.

همه این نشانه ها می توانند علائم پیری را تسریع کنند. علاوه بر این ویتامین C، به سنتز کلاژن کمک می کند.

کلاژن پروتئینی است که بافت های همبند را تشکیل داده و باعث بهبود زخم و خاصیت کشسانی پوست می شود.

خواص آب اسفناج برای کودکان

آب اسفناج منبع خوبی از پروتئین‌های مفید برای نوزادان است.

اسفناج به عنوان غذای کودک بسیار محبوب است چون بسیار نرم و برای هضم خوب است.

مقدار کلسیم بالای موجود در اسفناج همچنین به رشد استخوان و کانی سازی آن کمک می‌کند.

در ابتدا باید به این نکته اشاره کنیم که مصرف زیاد اسفناج می تواند باعث مسمومیت کودک شما شود.

بعد از یک سالگی می توانید اسفناج را به برنامه غذایی کودک خود اضافه کنید.

اگر کودک شما کمتر از یک ساله است باید صبر کنید تا یکساله شود و بعد بتوانید به او اسفناج بدهید.

مصرف اسفناج باعث می شود که کودک شما استخوان های محکمی داشته باشد.

مصرف آن باعث می شود که عضلات کودک شما رشد کنند.

عملکرد سیستم گردش خون را در کودک شما بهبود می بخشد.

موجب تقویت سیستم ایمنی بدن کودک شما می شود.

برگ های سبز اسفناج باعث آبرسانی به بدن کودک شما می شود.

خواص آب اسفناج در بارداری و شیردهی

آب اسفناج برای زنان باردار بسیار مفید است، زیرا مواد مغذی ضروری برای رشد جنین را فراهم میکند.

علاوه بر این، میزان و کیفیت شیر را در بدن مادر افزایش میدهد.

رشد جنین در رحم مادر به ویتامین ها و مواد معدنی زیادی نیاز دارد که به راحتی توسط آب اسفناج در اختیار بدن قرار می گیرد.

این برای مادر شیرده نیز مفید است که می تواند کیفیت شیر ​​را در شیردهی با مصرف آب اسفناج بهبود بخشد.

اسفناج همچنین به راحتی هضم می شود و در صورت مصرف محدود عوارض جانبی خاصی ایجاد نمی کند.

طرز تهیه آب اسفناج

اسفناج – ۲ فنجان (تمیز شده و خرد شده)

کرفس – نصف فنجان (پاک شده و خرد شده)

آب – ۱۵۰ میلی لیتر

آب لیمو – ۳ قاشق غذاخوری

روش کار:

اسفناج و کرفس را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکدست شود.

شیره را الک کرده و به لیوان منتقل کنید.

آب لیمو را مخلوط کرده و تازه سرو کنید.

این آب میوه را می‌توان به مدت یک روز در یخچال نیز نگهداری کرد.

اگرچه مصرف آب اسفناج به طور کلی بی خطر است، اما ممکن است

در معدود مواردی عوارض جانبی ایجاد کند. از بخش بعدی بدانید که عوارض آن چه هستند.

آب اسفناج برای یبوست

از آنجا که اسفناج غنی از فیبر است،به رفع مشکلات شکم و معده مانند:

کولیت، زخم، هضم ضعیف و یبوست کمک میکند.

آب اسفناج سرشار از فیبر است . برای کاهش مشکل یبوست مزمن بسیار خوب است .

با مشکلات هضم مبارزه میکند . آب اسفناج طبیعی برای زخم معده و کولیت بسیار خوب است.

برای ایجاد یک سیستم ایمنی سالم بدن کمک میکند .

آب اسفناج فیبر بالایی دارد، برای کمک به نظم روده مفید است.

اگر از یبوست رنج می‌برید، اسفناج می‌تواند راه حلتان باشد.

اسفناج خام، بهترین مواد آلی را برای تمیز کردن، بازسازی و احیا بخش روده را دارد.،

آب اسفناج خام – ۱۰۰ میلی لیتر، و مخلوط کردنش با مقدار مشابه آب

و مصرف دو بار در روز، شایع‌ترین موارد یبوست را ظرف چند روز درمان خواهد کرد.

آب اسفناج برای کبد چرب

اسفناج کبد را پاکسازی می‌کند و برای درمان کبد چرب نیز مفید است.

آنتی‌اکسیدان‌ها و مواد مغذی موجود در اسفناج برای سلامت کبد مفید است.

این سبزی مقدار زیادی کلروفیل دارد که موجب دفع سموم از کبد می‌شود.

هر چقدر مقدار رنگ سبز سبزیجات بیشتر و تیره‌تر باشد، کلروفیل بیشتری دارند

و اسفناج در دسته گیاهانی که سرشار از کلروفیل هستند، قرار دارد.

آب اسفناج برای گیاهان

گیاهان به آهن نیاز دارند. آب اسفناج نه تنها آهن گیاه را تامین می‌کند بلکه در کاهش میزان پتاسیم موثر است.

آب اسفناج برای کم خونی

سطح بالای مواد مغذی در اسفناج به ایجاد گلبول های قرمز خون کمک می کند

و در کل یک تولید کننده مهم خون می باشد.بنابراین با مصرف منظم آن،هرگز مستعد ابتلا به کم خونی نمی باشید.

آب اسفناج دارای آهن بالایی است و به کم خونی کمک میکند؛

آب اسفناج مخلوط با با آب هویج می تواند به مشکل کم خونی در زنان کمک کند.

سطح بالای مواد مغذی موجود در آب اسفناج باعث ایجاد گلبول های قرمز می شود

و یک تولیدکننده برجسته خون است. بنابراین، شما هرگز مستعد ابتلا به کم خونی نمی شوید.

آب اسفناج برای دیابت

آلفا لیپوئیک موجود در آب اسفناج به کاهش سطح گلوکز خون کمک می‌کند.

علاوه بر این، مقدار فیبر بالا در اسفناج، بدن را منظم نگه می‌دارد و به حفظ سطح قندخون کمک می‌کند.

بهترین زمان خوردن اب اسفناج

بهترین زمان برای خوردن آب اسفناج بین وعده های غذایی می باشد.

ماسک اب اسفناج برای پوست

برای تهیه این ماسک به مواد زیر نیاز داریم

یک قاشق غذاخوری آب اسفناج

یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

روغن زیتون را به آب اسفناج‌­ها اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شوند.

ماسک را برای ۲۰ دقیقه روی پوست شسته شده بگذارید و سپس با آب ولرم بشویید

ماسک اسفناج و روغن ریتون باعث درخشش می­‌شود.

مضرات آب اسفناج

آبگیری سبزیجات و میوه ها باعث می شود که بخش اعظمی از فیبرها آن جدا شده و خواص کلی میوه و سبزی کاهش پیدا کند.

مطالعات نشان داده اند که فیبر ممکن است به بهبود قند خون، کاهش وزن و فشار خون و کلسترول کمک کند.

همچنین ممکن است از بدن در برابر چندین اختلال گوارشی از جمله بواسیر، یبوست، رفلاکس اسید و دیورتیکولیت محافظت کند.

آب اسفناج حاوی مقدار زیادی ویتامین K است که می تواند در کارکرد داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین تداخل ایجاد کند.

اگر رقیق کننده خون مصرف می کنید، قبل از افزودن آب اسفناج به رژیم غذایی خود با یک متخصص مشورت کنید.

همچنین در صورت خرید آب اسفناج و آب میوه صنعتی، لیبل روی بسته بندی را به دقت بخوانید.

زیرا برخی از این محصولات ممکن است دارای قند زیادی باشند.

در آخر به خاطر داشته باشید که آب اسفناج را نباید به عنوان جایگزین وعده غذایی استفاده کرد.

زیرا تمام مواد مغذی لازم برای یک رژیم متعادل را ندارد.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.