; خواص پنیر لاکتیکی برای معده و کبد چرب و لاغری چیست - فال و خواب
مضرات گل محمدی در بارداری ؛ استفاده از گل محمدی چه ضرری برای زنان باردار دارد؟

مضرات گل محمدی در بارداری ؛ استفاده از گل محمدی چه ضرری برای زنان باردار دارد؟

مضرات گل محمدی در بارداری مضرات گل محمدی در بارداری ؛ استفاده از گل محمدی چه ضرری برای زنان باردار دارد؟ همگی در سایت فال …

خواص خرچنگ برای اسپرم و تقویت اسپرم اقایان با خوردن گوشت خرچنگ

خواص خرچنگ برای اسپرم و تقویت اسپرم اقایان با خوردن گوشت خرچنگ

خواص خرچنگ برای اسپرم خواص خرچنگ برای اسپرم ؛ تقویت اسپرم اقایان با خوردن گوشت خرچنگ همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

فواید چیا سید ؛ خواص خوردن چیا سید برای پوست صورت مفیده

فواید چیا سید ؛ خواص خوردن چیا سید برای پوست صورت مفیده

فواید چیا سید فواید چیا سید ؛ خواص خوردن چیا سید برای پوست صورت مفیده همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص پنیر لاکتیکی

خواص پنیر لاکتیکی برای معده و کبد چرب و لاغری چیست

خواص پنیر لاکتیکی برای معده و کبد چرب و لاغری چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آشنایی با پنیر لاکتیکی

پنیر لاکتیکی یکی از پنیرهای سنتی ایران است، این پنیر از دسته پنیرهای تازه‌ای می‌باشد

که دارای بافتی نیمه‌ سخت بوده و از انعقاد شیر تولید می‌شود.

این پنیر دارای بافتی اسفنجی بوده که در طی فرآیند تهیه آن و فعالیت باکتری‌ها، لاکتوز به اسید لاکتیک تبدیل می‌شود.

لازم به ذکر است که بدانید هر چند در تولید پنیر لاکتیکی از هیچ ماده افزودنی مصنوعی

و چربی گیاه استفاده نمی‌شود ولی طعم و عطر آن مورد پسند و دلخواه اکثریت جامعه است.

پنیر لاکتیکی از فرآوردهای تخمیری شیر محسوب می‌شود که در تهیه آن با افزودن

باکتری‌های لاکتیکی و آنزیم‌های خاص پنیر به شیر پاستوریزه استاندارد موجب می‌گردد

تا شیر مُنعقد شده و لخته پنیر تازه تشکیل شود. از آنجایی‌که پروتئین‌های محلول در شیر (لاکتالبمین و لاکتاگلوبولین)

در حین فرآیند تولید پنیر در مخلوط آب نمک و آب پنیر بخش از ارزش غذایی آب پنیر به آن برمی‌گردد.

خواص پنیر لاکتیکی در طب سنتی

از نظر طب سنتی طبع پنیر لاکتیکی سرد و تر است و هر ۱۰۰ گرم پنیر لاکتیکی ۱۷۷ کالری دارد.

پنیر لاکتیکی صباح حاوی بالاترین میزان پروتئین در بین فرآورده‌های لبنی است.

پنیر لاکتیکی صباح حاوی نوعی پروتئین است که اثرات مثبتی روی استخوان‌ها و بافت مفاصل دارد

و سهم زیادی در درمان بیماری‌های تحلیل برنده «سیستم ماهیچه‌ای» و اسکلتی دارد.

حاوی ۱۲ درصد پروتئین می‌باشد، کیفیت پروتئین‌های این محصول کاملا حفظ شده است.

حاوی فسفر که در رشد و ترمیم بافت‌های بدن نقش دارد، همچنین حاوی ویتامین های محلول در آب B12- B1- B2 -B6 نیز می‌باشد.

حاوی ویتامین های محلول در چربی A – D – E.

حاوی کلسیم که در شکل‌گیری و استحکام استخوان‌ها و سلامت دندان‌ها موثر است.

استفاده از بهترین ماده اولیه (شیر تازه و مرغوب گاو).

به دلیل استفاده از باکتری‌های لاکتیکی حین فرایند تولید، حاوی ویتامین‌های A و املاح معدنی با ارزش می‌باشد.

پنیر لاکتیکی برای معده نیز مفید است. چرا که با توجه به بافت پنیر و مواد سازنده آن، هضم این پنیر برای معده راحت‌تر است.

طرز تهیه پنیر لاکتیکی

شیر محلی: ۱۰ کیلوگرم

ماست ترش: ۲۵۰ گرم

سرکه سفید: ۱ لیوان

نمک: ۵۰ گرم

آب: ۱ کیلوگرم

تهیه این نوعی پنیر در خانه بسیار ساده است. ابتدا شیر را باید روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از اینکه شیر جوشید، بعد از ۱۰ دقیقه باید سرکه سفید و ماست را اضافه کنید.

در این مرحله شیر بریده می شود. به مدت دو تا ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.

حالا باید یک پارچه نخی نازک استفاده کنید و در کف صافی قرار دهید.

مواد پنیر را به همراه آب آن به صافی اضافه کرده و بعد از اینکه آب اضافی آن خارج شد،

به پنیر شکل داده و جسمی سنگین روی آن قرار دهید.

بهتر است آب پنیر را نگه دارید تا برای نگهداری پنیر در آن استفاده کنید.

پنیر با باید دو تا ساعت کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. در صورتی که می خواهید،

این پنیر را برای مدت طولانی نگهداری کنید، باید مقداری آب و نمک را روی حرارت قرار دهید.

بعد از جوشیدن زمان داده تا کمی خنک شود.

در نهایت تکه های برش خورده پنیر را در آب نمک قرار داده و درب آن را به خوبی ببندید.

برای داشتن این پنیر فوق العاده خانگی باید از شیر و ماست استفاده کنید.

استفاده از شیر پاستوریزه برای تهیه آن پنیر مناسب نبوده و دارای چربی کمی است.

استفاده از شیرهای محلی برای این پنیرها بسیار مناسب بوده

و می توانید به مدت ۱۰ دقیقه شیر را بجوشانید.

افزودن نمک در این پنیر ضروری بوده همچنین باید آب نمک نیز استفاده کنید.

این پنیر را می توانید به مدت طولانی نگهداری کنید.

این نوع پنیر را در وعده های غذایی متنوع نیز می توانید، سرو کنید.

خواص این پنیر بسیار زیاد بوده و طعم و مزه فوق العاده ای دارد.

ارزش غذایی پنیر لاکتیکی

در ۱۰۰ گرم از این پنیر مواد زیر را داریم.

کالری ۱۷۷

چربی کل ۱۵ گرم

پروتئین ۱۲ گرم

تفاوت پنیر لاکتیکی و پروبیوتیک

تفاوت پنیر لاکتیکی و پروبیوتیک بسیار ناچیز است. پنیر لاکتیکی یکی از پنیرهای سنتی ایران است.

دارای بافتی نیمه سخت و اسفنجی است. در فرایند ایجاد این پنیر، لاکتوز به اسید لاکتیک تبدیل می شود

آنزیم ها یا باکتری هایی که می توانند ماست درست کنند نیزمی توانند پنیر درست کنند.

پنیر تولید شده از این روش پنیر لاکتیکی نامیده می شود. گروه بزرگی

از باکتری های اسید لاکتیک، به ویژه لاکتوباسیل ها، بر دستگاه گوارش تاثیر مفیدی دارند.

محصولات حاصل از این باکتری ها پروبیوتیک نیز می نامند. تولید این پنیر از مواد افزودنی و چربی گیاهی استفاده نمی کند

و برای کسانی که به دنبال یک محصول سالم هستند نشان داده می شود.

این پنیر غنی شامل مقادیرزیادی پروتئین، کلسیم و فسفر در کنار مواد مغذی و مواد معدنی است.

با توجه به وجود باکتری ها در این پنیر، اگر شرایط دمایی مناسب برای آن رعایت نشده باشد، ممکن است

احتمال بادکردگی بسته بندی پنیر وجود داشته باشد.

این این بادکردگی در حال حاضر به این معنا نیست که خراب شده است.

فرآیند تولیدشیرحاوی توده های معلق به نام میسل است که از پروتئین های اصلی شیر است.

این میسل ها بار منفی دارند که باعث می شود آنها یکدیگررا دفع کنند.

از آنجا که میسل ها هیدروفیل هستند، در شیر معلق می مانند.

با افزایش دما در طول تولید پنیر پروبیوتیک، ph شیرکاهش پیدا می کند.

میزان بار منفی میسل خنثی می شود. در این صورت این توده ها بهم می پیوندند و انعقاد اتفاق می افتد.

پنیر لاکتیکی برای معده

پنیر لاکتیکی برای معده نیز مفید است. چرا که با توجه به بافت پنیر و مواد سازنده آن، هضم این پنیر برای معده راحت‌تر است.

مصرف پنیر لاکتیکی یا پنیرها و ماست های پروبیوتیک برای کسانی که دچار مشکلاتی

در معده یا التهابات روده می باشند، بسیار مفید و کاربردی است.

اگر از یبوست رنج می برید از مصرف این پنیر خودداری کنید.

پنیر لاکتیکی برای سگ

می توانید پنیر لاکتیکی برای سگ خود تهیه کنید، چرا که پنیر لاکتیکی مزیت های زیادی دارد

و هم چنین نسبت به پنیر های معمولی خوش طعم تر می باشد.

پنیر لاکتیکی برای لاغری

یکی از کاربردهای مهم و گسترده پنیر لاکتیکی استفاده از آن برای لاغری و کاهش وزن می باشد.

پس اگر قصد کاهش وزن اصولی را دارید، حتما استفاده از این پنیر را در برنامه روزانه خود قرار دهید.

پنیر لاکتیکی برای کبد چرب

صبحانه مناسب کبد چرب، می تواند تشکیل شده از نان سبوس دار و پنیر کم چرب و سبزی باشد.

پنیر لاکتیکی در بارداری

زنان در دوران بارداری به ویتامین, معدنی, کلسیم و پروتئین نیاز دارند تا هر دو را برای مادر و نوزاد منتقل کنند.

به همین ترتیب, پنیر لاکتیکی شامل کلسیم زیادی برای تحریک انقباض است.

همچنین برای کودک برای عملکرد مغز در آینده خوب است.

هم چنین پنیر لاکیتیک به تولید شیر مناسب بعد از دوره بارداری برای تغذیه نوزاد کمک می کند.

پنیر لاکتیکی و دیابت

این یک اطلاعات تکان دهنده است، پنیر لاکتیکی نیز به عنوان پیش گیری از دیابت مفید است.

به همین ترتیب، پنیرهای بوتیرات – متراکم دارای ۵۰ % سطح انسولین پایین تری بودند.

ممکن است از دیابت نوع ۲ برای حفظ سطح انسولین در حالت عادی و موثر استفاده شود.

پنیر لاکتیکی و بدنسازی

همانطور که اطلاع دارید، ساختن عضله کار یک روز و دو روز نیست و با مرارت زیادی کشید.

همچنین ورزش در طول روز برای ساخت عضله بسیار موثر است.

اما یکی از راه هایی که شما را به ساخت عضله کمک می کند، استفاده از پنیر لاکتیکی است به این دلیل که پنیر حاوی پروتئین است

و با توجه به اینکه پنیر لاکتیکی از اسید آمینه ساخته شده است می تواند شما را در عضله سازی یاری دهد.

البته دقت کنید که پنیر لاکیتیک عملکرد بهتری در این امر خواهد داشت.

تفاوت پنیر لاکتیکی و معمولی

تفاوت این دو پنیر در ماده مخمر تولید کننده پنیر است و تفاوت دیگری ندارند.

مضرات پنیر لاکتیکی

البته بعضی افراد نمی توانند از پنیر لاکتیکی و لاکتوز موجود در آن استفاده کنند.

این گونه افراد در بیشتر مواقع دچار مشکلات گوارشی هستند

و اگر پنیر لاکتیکی و یا سایر مواد غذایی لاکتوز دار مصرف کنند،

به دردسرهایی مانند: گاز معده و اسهال و استفراغ مواجه می شوند

که به این گونه افراد توصیه می کنیم کمتر از پنیر لاکتیکی استفاده کنند.

پنیر لاکتیکی برای افرادی که دچار لکنت زبان هستند مضر است.

مصرف پنیر لاکتیکی چرب، برای افرادی که دچار هپاتیت روده هستند توصیه نمی شود.

استفاده از پنیر لاکتیکی کهنه برای افرادی که دچار قولنج روده و معده هستند مضر شناخته شده است.

کسانی که دچار یبوست هستند بایستی از پنیر لاکتیکی کمتر استفاده کنند.

افرادی که اسیداوریک آنها بالاست و یا دچار نقرس هستند نیز بهتر است در مصرف آن زیاده روی نکنند.

خوردن پنیر لاکتیکی مخصوصا شور آن برای افرادی که فشار خون بالا دارند، مضر است.

در ناراحتی های «آسمی» نیز استفاده زیاد از آن توصیه نشده است.

افرادی که دچار بیماری های قلبی هستند نیز نباید از پنیر لاکتیکی کهنه یا شور استفاده کنند.

مصرف پنیر لاکتیکی در بیماری هایی مانند چربی خون و کلسترول منع شده است.

در بیماری های معده نیز مصرف پنیر لاکتیکی شور مضر است.

کسانی که دچار سنگ کلیه و مثانه هستند، بایستی از مصرف زیاد آن خودداری کنند.

افرادی که دچار ورم پروستات هستند، بهتر است در مصرف آن احتیاط کنند.

مصرف زیاد پنیر لاکتیکی (آن هم بدون مصلحات خود) برای افراد سرد مزاج مضر است،

زیرا به دلیل طبیعت سردی که پنیر لاکتیکی دارد، سردی مزاج آنها را بیشتر می کند.

و اما آخرین مورد اینکه افرادی که عرق بدن با بوی تند دارند بهتر است

در مصرف آن زیاده روی نکنند و در صورت تمایل شدید می توانند آن را به مقدار کم مصرف کنند.

مصرف افراطی پنیر باعث ضعف حافظه می شود.

همین طور خوردن زیاد پنیر لاکتیکی کهنه ممکن است باعث ایجاد مالیخولیا در افراد شود.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 بهمن 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.