; جو و شیر برای صبحانه و صبحانه ای مقوی و سرشار از خاصیت با جو و شیر - فال و خواب
آرد برنج برای جای جوش و از بین بردن جای جوش و لک پوست با استفاده آرد برنج

آرد برنج برای جای جوش و از بین بردن جای جوش و لک پوست با استفاده آرد برنج

آرد برنج برای جای جوش آرد برنج برای جای جوش ؛ از بین بردن جای جوش و لک پوست با استفاده آرد برنج همگی در …

دمنوش رازیانه در طب سنتی ؛ خواص دمنوش رازیانه در طب سنتی

دمنوش رازیانه در طب سنتی ؛ خواص دمنوش رازیانه در طب سنتی

دمنوش رازیانه در طب سنتی دمنوش رازیانه در طب سنتی ؛ خواص دمنوش رازیانه در طب سنتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

سبوس برنج برای پوست و پاک سازی پوست و درمان لکه های پوستی با سبوس برنج

سبوس برنج برای پوست و پاک سازی پوست و درمان لکه های پوستی با سبوس برنج

سبوس برنج برای پوست سبوس برنج برای پوست ؛ پاک سازی پوست و درمان لکه های پوستی با سبوس برنج همگی در سایت فال و …

جو و شیر برای صبحانه

جو و شیر برای صبحانه ؛ صبحانه ای مقوی و سرشار از خاصیت با جو و شیر

جو و شیر برای صبحانه ؛ صبحانه ای مقوی و سرشار از خاصیت با جو و شیر همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : گوشت گنجشک برای تقویت اسپرم ؛ فواید مصرف گوشت گنجشک برای افزایش و تقویت اسپرم

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

جو و شیر برای صبحانه

صد گرم جو پرک شده دارای ۱۲۳ کالری است و یک لیوان شیر ۱۴۶ کالری دارد.

یکی از بهترین انواع شیرهای گیاهی که جایگزین مناسبی برای شیر گاو به شمار می‌رود، ‌شیر جوی دوسر است.

شیرهای گیاهی به طور کلی حاوی میزان قابل توجهی ویتامین‌ها، فیبرهای غذایی و مواد معدنی هستند.

این شیرها فاقد کلسترول و چربی‌های حیوانی بوده و دارای چربی‌های خوب یعنی چربی‌های اشباع‌نشده هستند که سلامت دستگاه قلب و عروق را بالا می‌برند.

این نوشیدنی‌ها جایگزین‌های مناسب و خوبی برای شیرهای حیوانی بوده و بسیار زودهضم هستند.

این شیرها برای کسانی که به لاکتوز شیر حساسیت دارند یا افراد گیاه خوار و وگن یا کسانی که طعم و مزه شیر را دوست ندارند مناسب است.

همچنین برای ورزشکاران توصیه می‌شود.

شیر جو دوسر با استفاده از جو دوسر و آب تهیه می شود به همین دلیل یک شیر گیاهی کاملا وگن محسوب می شود که لاکتوز و گلوتن ندارد.

شیر جو دوسر سرشار از ویتامین های گروه ب (ریبوفلاوین یا ویتامین B2 و ویتامین B12) است که به بهبود خلق و خو کمک می کنند،

خطر ابتلا به استرس اکسیداتیو را کاهش داده و باعث سلامت پوست، مو و ناخن می شوند.

شیر جو دوسر حاوی مقادیر بالای نوعی فیبر به نام بتا گلوکان است که می تواند به کلسترول متصل شده و جذب آن را کاهش دهد،

به همین دلیل می تواند باعث کاهش کلسترول خون بالا شده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهد.

شیر جو دوسر حاوی مقادیر بالای کلسیم و ویتامین D است که به تقویت استخوان ها کمک می کنند

و خطر ابتلا به شکستگی استخوان ها و بیماری پوکی استخوان را کاهش می دهند.

مقادیر بالای آهن و ویتامین B12 موجود در شیر جو دوسر به افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک کرده و برای پیشگیری و درمان کم خونی فقر آهن مفید می باشند.

مطالعات نشان می دهد که مقادیر بالای ویتامین A و ویتامین D موجود در شیر جو دوسر به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده

و خطر ابتلا به عفونت و بیماری های خود ایمنی از جمله ام اس (مالتیپل اسکلروزیس)، دیابت نوع ۱ و بیماری کرون را کاهش می دهند.

مقادیر بالای مواد مغذی و ویتامین های گروه ب موجود در شیر جو دوسر به تقویت پوست و مو کمک کرده و باعث بهبود سلامت آن ها می شود.

در طب سنتی چینی از شیر جو دوسر برای کاهش فشار خون بالا، درمان آکنه و جوش صورت و پیشگیری از یبوست استفاده می شود.

در طب آیورودا از شیر جو دوسر برای کاهش اشتها، لاغری و کاهش وزن، درمان قاعدگی نامنظم و افزایش انرژی و استقامت بدن استفاده می کنند.

آشنایی با دیگر خواص جو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با جو

خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است.

اما بسیاری از محققین، خاستگاه این گیاه را کوه‌های زاگرس در غرب ایران، آناتولی جنوبی و فلسطین می‌دانند.

بر پایه نظریه والیوف، مبدأ جوی ریشک دار و غلاف دار، کشور اتیوپی و شمال آفریقا و مبدأ نوع بدون ریشک،

ریشک کوتاه و کلاهک دار، آسیای جنوب شرقی، به ویژه چین، ژاپن و تبت است.

جو بسیار سالم و سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات مفید گیاهی است که به بهبود هضم غذا کمک می کند،

با کاهش اشتها باعث لاغری و کاهش وزن شده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن

مانند دیابت، بیماری های قلبی و حتی انواع خاصی از سرطان را از بین می برد.

جو یکی دیگر از غلات پرمصرف است و از مواد غذایی غنی در فیبر، ویتامین، مواد معدنی همچون

ملیبدن، منگنز و سلنیوم است. فیبر زیاد و گلوتن موجود در جو هم می تواند باعث نفخ شود.

طبع جو سرد و خشک است. بنابراین، مصرف جو در افراد گرم مزاج و در فصول گرم سال مناسب است.

جو و استفاده از سوپ جو، علاوه بر فاکتور yum ، دلیل خوبی برای کاهش آن وجود دارد:

جو، یکی از آن غلات باستانی است که ما در مورد آن بسیار شنیده ایم، دارای یکسری فواید سلامتی است.

شما می توانید جو را به انواع مختلف پیدا کنید:

نه تنها آشناترین جو مرواریدی (که استفاده از آن در سوپ جو کاربرد دارد) ،

بلکه آرد جو، پوسته، غلات و… . مانند سایر غلات کامل، برای شما فوق العاده مفید است.

در واقع، مطالعات اپیدمیولوژیک خوردن جو را با احتمال کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها مرتبط کرده است.

خواص جو برای اسب

مملوء از نشاسته است(کربوهیدرات)،به همین دلیل قابلیت هضم بالایی دارد.

ولی برای مصرف و هضم بهتر لازم به ذکر است که بهتر است خرد یا آسیاب شوند

تا جداره سخت انه جو پاره و خرد شود تا قابل هضم شود در این صورت جو بسیار مفید است،

جالب است بدانید که اگر جو را بدون اینکه آسیاب کنبد در جیره اسب بگنجانید مقدار زیادی از جو ها دست نخورده دفع می شود.

این دانه حدود ۱۰ درصد پروتئین دارد ولی از لحاظ ویتامین های ای و دی و ایی فقیر است

و کلسیم کمی دارد و محدودیت دیگر جو این است که مصرف بالای آن نیز مضر است.

برای برخی از اسب ها خوش خوراک نیست! بخصوص که طعم دیگر غلات را چشیده باشند.

خواص جو برای دام

استفاده از جو در خوراک دام از قدیم رواج داشته و یک ماده خوراکی ایده ال برای نشخوارکنندگان و غیر نشخوارکنندگان محسوب می شود.

از دانه جو در مرحله اول جهت تامین انرژی و در مرحله دوم تامین پروتئین استفاده می شود.

جو به طور میانگین بین ۱۱ الی ۱۲ درصد پروتئین دارد. ارزش جو به طور کلی به واریته ، میزان پروتئین و وزن حجمی دانه دارد.

جو در مقایسه با ذرت ، پروتئین ، متیونین ، لیزین ، سیستئین و تریپتوفان بیشتری دارد

و همچنین از نظر اسید امینه لیزین همچنین ویتامین های a , d , e و ماده معدنی کلسیم فقیر می باشد.

جو به دلیل سرعت سریعتر تخمیر نشاسته در مقایسه با ذرت ،

ترکیب همزمان تر انرژی و نیتروژن را فراهم می کند

و در نتیجه باعث بهبود جذب مواد مغذی میکروبی می شود.

خواص جو برای کبد

مطالعات نشان داده که بتا گلوکان های موجود در جو با اتصال به اسیدهای صفراوی، کلسترول بد خون را کاهش می دهند.

بدن شما این اسید های صفراوی – که کبد شما از کلسترول تولید می کند – را از طریق مدفوع خارج می کند.

کبد باید از کلسترول بیشتری برای ساختن اسید های صفراوی جدید استفاده کند و به نوبه خود میزان کلسترول موجود در خون را کاهش دهد.

خواص جو برای مرغ تخمگذار

جو غله ای با انرژی و پروتیئن متوسط است که خصوصیات آن در میان یولاف و گندم قرار دارد .

قابلیت هضم جو در پرنده های جوان کمتر است که احتمالا به علت وجود بتاگلوکان هاست.

مقدار پروتئین جو به طور معمول ۱۱ تا ۱۲ درصد است که در بعضی شرایط میزان آن به ۱۴ تا ۱۶ درصد هم می رسد .

جو حاوی مقادیر متوسطی از بازدارنده تریپسین است که نحوه ی عمل آن به ترتیب قرار گرفتن اسید آمینه آرژنین بستگی دارد.

بیشتر نمونه های جو ۴ تا ۹ درصد بتاگلوکان دارند هر چند که رویش آن در آب و هوای خشک

با رشد سریع و برداشت زودتر می تواند میزان آن را به ۱۲ تا ۱۵ درصد افزایش دهد.

به نظر می رسد که اضافه نمودن آنزیم های صنعتی بتاگلوکاناز به جیره های حاوی بیش از ۱۵ تا ۲۰ درصد جو سبب بر طرف کردن مشکلات آن می شود.

مطالعات اولیه نشان داده است که هر نوع آنزیم صنعتی بتاگلوکاناز را در هر کیلو گرم جیره فراهم نماید.

خواص جو در صبحانه

اگر می خواهید از جو در صبحانه استفاده کنید بهتر است از جو دو سر استفاده کنید که مقوی تر است.

جو تنها برای پختن سوپ نیست. نتایج تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که اگر جو برای صبحانه مصرف شود، محتوای فیبری آن می‌تواند شما را سیرتر نگه دارد.

جو پرک صبحانه ای مناسب و مقوی برای بدنسازان و ورزشکاران بوده زیرا دارای خاصیت هایی برای تقویت انرژی است.

جو دو سر دارای کربوهیدرات های پیچیده و پروتئین بسیار است که به بدن انرژی زیادی می رساند.

غلات کامل به آرامی جذب بدن می شوند و باعث خواهند شد تا احساس سیری طولانی تری داشته باشید.

جو پرک دارای نیاسین، تیامین و فولات است که باعث متابولیزه شدن انرژی می شوند و قدرت مورد نیاز بدن را در طول روز تامین می کنند.

جو پرک دارای خواص بسیاری برای ورزشکاران است.

جو برای نقرس

در طب سنتی امده است که ضماد آرد جو با آب برای نقرس گرم و با آب گشنیز تازه برای تحلیل خنازیر و ورم های گرم سفت و ورم گلو مفید است.

جو برای بیماران کلیوی

جو به عملکرد مناسب کلیه کمک می‌کند.

جو همچنین با جلوگیری از بروز سنگ کلیه و حمایت از سلامت کلیه ها با پاکسازی و سم زدایی کلیه ها شناخته شده است،

اما تحقیقات جدی برای حمایت از این گفته وجود ندارد.

جو در رژیم کتوژنیک

در رژیم کتوژنیک نیم توانید از جو و سایر فرآورده های آن مانند آرد جو استفاده کنید.

جو و گندم

گندم و جو دو دانه بسیار معروف در خانواده بزرگ غلات هستند

که از هزاران سال پیش توسط انسان کشت و برداشت می شده اند

و از اولین گیاهان اهلی شده محسوب می شوند.

این دو غلات که امروزه به عنوان محصولات زراعی مهم در جهان شناخته شده

و در تولید مواد غذایی، نوشیدنی ها و غذای حیوانات از آن ها استفاده می شود

ظاهرا شباهت زیادی به هم دارند اما در واقع از بسیاری جهات از جمله نحوه پردازش،

موارد مصرف، ارزش غذایی و فواید برای سلامتی با هم متفاوت می باشند.

دانه های گندم تپل تر و گرد تر از دانه های جو هستند. دانه های جو بطری شکل و جنین در جو عمیق تر از دانه گندم می باشد.

در گندم در هر گره یک سنبلچه وجود دارد اما در جو در هر گره سه سنبلچه وجود دارد.

تفاوت دیگر در نوع خوشه بندی است ،دانه بندی گندم متصل و دانه بندی جو جدا از هم است.

سنبلچه گندم چند گلی است اما سنبلچه جو تک گلی است.

جوانه زدن بذر گندم تک قطبی(از یک سمت )اما جوانه زدن جو دو قطبی (از دو سمت) است.

گوشوارک در جو بلندتر از گندم است و مانند صلیب بر روی هم قرار می گیرد.

زبانک در جو بلند تر از گندم است.

انتهای برگهای گندم تیز، درصورتی که انتهای برگ جو گرد ( مدور ) است.

عرض پهنک برگها در جو بیشتر و طول برگهای آن کمتر از گندم است.

رنگ برگهای گندم سبز تیره و رنگ برگهای جو معمولا سبز روشن است.

از نظر رنگ مزرعه ،مزرعه جو نسبت به مزرعه گندم کم رنگ تر است.

در گندم گلوم ها قاشقی و بزرگ ولی در جو زائده های نخ مانند دیده می شود.
ریشکها در جو معمولا بلندتر از گندم و در یک امتداد و تقریبا بر روی هم قرار دارند

در صورتی که ریشکهای گندم نسبت به محور سنبل با زاویه حاده قرار گرفته و متفرق می باشند.

در محل اتصال پهنک برگ به غلاف در گندم تعدادی کرک دیده می شود اما در جو کرک و مو مشاهده نمی شود

در مرحله برداشت سنبله های گندم زرد و مزرعه ظاهری طلایی رنگ دارد اما رنگ مزرعه جو در هنگام رسیدگی و برداشت زرد- سفید است

مقاومت انتهای ساقه جو که نزدیک به سطح خاک است کم و در مقابل ورس حساس تر از گندم می باشد.

قدرت و سرعت تولید جوانه در جو به مراتب بیش از گندم است.

جو در مرحله تولید جوانه به سرما حساس تر می باشد.

درصد دگرگشنی در گندم بیشتر از جو است.

نیاز آبی جو در مرحله تولید جوانه بیش از گندم است.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 17 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.