لبو در بارداری ؛ خاصیت خوردن لبو برای حفظ سلامت جنین و زن باردار

لبو در بارداری

لبو در بارداری ؛ خاصیت خوردن لبو برای حفظ سلامت جنین و زن باردار

لبو در بارداری ؛ خاصیت خوردن لبو برای حفظ سلامت جنین و زن باردار همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

لبو در بارداری

لبو دارای فولات بوده که از ویتامین‌های حیاتی برای زنان باردار می باشد. فولات به رشد

و تکامل ستون فقرات کمک کرده و خطر بروز نقص زایمان مانند نقص لوله عصبی را کاهش می دهد.

اسید فولیک موجود در لبو برای زنان باردار بسیار مفید می باشد،

همچنین لبو باعث افزایش انرژی در دوران بارداری و بهبود خلق و خو در زنان باردار می شود.

یک پژوهش روی احتمال مفید بودن لبو برای زنان باردار، به‌ویژه به علت وجود نیترات در آن، متمرکز بود. البته هنوز پژوهش بیش‌تری لازم است.

هم‌چنین لبو سرشار از فولیک اسید است. این دلیل بسیار خوبی است که مادران باردار آن را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

فولیک اسید به پیشگیری از نارسایی‌های لوله‌ی عصبی در نوزاد کمک می‌کند.

آشنایی با دیگر خواص لبو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص لبو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با لبو

لبو که همان پخته شده چغندر قرمز است یکی از سبزیجات ریشه ای است که مانند گیاهان

شناخته شده ای مثل اسفناج در خانواده اسفناجیان دسته بندی می شود.

از چغندر قرمز بیشتر در صنایع غذایی برای رنگ دهی و طعم دهی به مواد غذایی استفاده می شود.

چغندر قرمز، چگندر یا لبو یکی از سبزیجات خوشمزه از خانواده اسفناجیان است که با ریشه ی غده‌ ای و برگ‌ های درشت و پهن شناخته می شود.

امروزه چغندر به رنگ های قرمز، چغندر طلایی و چغندر سفید در طبیعت یافت می شود که می توان آن ها را به صورت خام و پخته استفاده کرد.

طبع لبو معتدل است. چغندر قرمز یا لبو از همان خانواده چغندر قند هستند

با این تفاوت که چغندر قند سفید رنگ بوده و معمولا برای تولید قند استفاده می شود.

لبو یک منبع غنی از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B6، پانوتنیک اسید، کولین، بتایین،

منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم می باشد. پپتین موجود در لبو برای درمان افسردگی مفید بوده و تریپتوفان موجود در آن ذهن را آرام می کند.

لبو برای درمان کم خونی

آهن موجود در لبو از کم‌خونی پیشگیری کرده و سلول‌های قرمز خون را بازسازی می‌کند. ویتامین سی موجود در این سبزیجات باعث جذب بهتر آهن می شود.

خواص ضد سرطان

لبو دارای رنگدانه‌ای به نام به بتیسیانین است که از رشد سلول‌های سرطانی به ویژه سرطان ریه، پوست و کولون جلوگیری می کند.

بتاکاروتن طبیعی موجود در لبو خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش داده و پودر چغندر قرمز خاصیت ضد توموری دارد.

لبو برای سلامت قلب

بتائین از التهاب‌های مزمن در بیماری‌های قلبی پیشگیری کرده و هموسیستئین را کاهش می‌دهد.

هموسیستئین از عوامل بروز مشکلات قلبی همچون حملات قلبی و سکته مغزی می باشد.

لبو سرشار از فیبر بوده که با افزایش کلسترول خوب خون و کاهش کلسترول بد و تری گلیسیرید باعث کاهش بیماری‌های قلبی مانند آترواسکلروز می‌شود.

لبو برای قوای جنسی مردان

لبو از زمان‌های قدیم به‌‌عنوان تقویت‌کننده میل جنسی استفاده می‌شده‌است.

لبو با افزایش تولید هورمون‌های جنسی باروری و بهبود تحرک اسپرم‌ها را شامل می شود.

خواص لبو برای سلامت مغز

نیترات موجود در چغندر باعث اکسیژن‌رسانی بهتر به سمت مغز شده و باعث کاهش زوال عقل می‌شود.

در دوران پیری به دلیل کاهش جریان خون به مغز توانایی‌های شناختی مغز کاهش پیدا کرده و لبو می‌تواند از این عارضه پیشگیری کند.

خواص لبو برای کرونا

هرچه سیستم ایمنی شما قوی‌تر باشد، توانایی بیشتری برای مقابله با انواع ویروس‌ها را خواهد داشت.

تاثیر ویتامین سی و دی در تقویت ایمنی بدن مشخص شده

و شما می‌توانید با مصرف انواع آبمیوه‌های طبیعی و سالم، آن‌ها را دریافت کنید.

آب لبو منبع غنی از ویتامین سی و آنتی‌اکسیدان است.

این دو ماده مغذی نقش مهمی در تقویت ایمنی و مقابله با انواع باکتری‌ها

و ویروس‌ها دارند. آنتی‌اکسیدان از آسیب و تخریب سلول‌های بدن پیشگیری می‌کند.

خواص لبو برای یبوست

لبو حاوی مقادیر بالای فیبر است که برای جلوگیری و درمان فوری یبوست مفید می باشد.

لبو پاک کننده عالی است و می‌تواند معده را شستشو داده و حکم مسهل را برای برخی افراد دارای یبوست دائمی دارد.

لبو حاوی مقادیر بالای فیبر است. لبو برای جلوگیری و درمان فوری یبوست مفید می باشد.

خواص لبو برای پرندگان

توجه شود که وقتی سبزی های خانواده اسفناج یا چغندر را می دهید خیلی مصرف نکنند.

در پرندگان ماده در حال تخمگذاری و یا در حال پرورش جوجه بهتر است مقدار اندکی از این سبزی ها مصرف شود

زیرا دارای مقادیری اسید اگزالیک است که با کلسیم موجود در غذای پرندگان باند و ترکیب شده و از هضم آن جلوگیری می کنند

و در نتیجه کلسیم کافی برای توسعه استخوان و یا پوسته تخم در دسترس آنها باقی نمی ماند.

بعد از دادن میوه و سبزی بعد از چند ساعت اضافات احتمالی از قفس جمع آوری شود.

زیرا مخصوصا در فصول گرم خیلی زود فاسد و منبع میکروب و باعث بروز بیماری های انگلی و باکتریایی می شود.

خواص لبو و شلغم

شلغم یکی از پاک‌کننده‌ها و سازنده‌های خون بوده و چنان که گفته شد،

املاح کلسیم و منیزیم موجود در آن موجب جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های خطرناکی مانند سرطان می‌شود.

‏هر فنجان شلغم له‌شده حاوی ۲۷ میلی‌گرم ویتامین‎ C ‎است که خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

میزان مصرف روزانه این ویتامین در مردان باید به ۹۰ میلی‌گرم و در زنان به ۷۵ میلی‌گرم برسد.

هدف اصلی از دریافت ویتامین‎C‎، تقویت سیستم ایمنی و ترمیم بافت‌های بدن است.‏

به جز ویتامینC‏ شلغم، تعداد زیادی از ویتامین‌های خانواده ‎B ‎را درون خودش گنجانده است،

از جمله ریبوفلاوین، تیامین، نیاسین، فولات و اسید پانتوتنیک. هر فنجان شلغم له‌شده،

۲ر۰ میلی‌گرم از نیاز روزانه بدن به ویتامین‎ B6 ‎را فراهم می‌سازد.

ویتامین‌های‎ B ‎به متابولیسم چربی، کربوهیدرات‌ها و پروتئین کمک می‌کنند،

عملکرد سیستم عصبی را تنظیم می‌کنند و برای سلامتی پوست، مو، چشم‌ها و کبد نیز ضروری هستند. ‏

میزان کلسیم در هر فنجان شلغم له‌شده به ۷۶ میلی‌گرم می‌رسد که برابر است با ۸ درصد از نیاز روزانه بدن به کلسیم.

علاوه بر این، میزان پتاسیم در همین مقدار شلغم به ۴۰۷ میلی‌گرم می‌رسد

که دریافت آن برای حفظ تعادل مایعات در بدن و نگه داشتن فشار خون در سطح مطلوب ضروری است.

شلغم، مقدار کمی از املاح مهم دیگر را هم برای بدن فراهم می‌کند:

آهن، منیزیم، فسفر، سدیم، روی، منگنز و سلنیوم‎.‎از برگ شلغم خواه به صورت پخته یا خام

در سوپ یا سالاد و یا خوراک‌های دیگر استفاده کنید چون نه تنها در برگ شلغم مقدار زیادی کلسیم وجود دارد

بلکه این گیاه حاوی مقادیر زیادی آهن و مس نیز هست که سبب ازدیاد خون

و به ویژه هموگلوبین می‌شود. هر اندازه رنگ برگ شلغم تیره‌تر باشد، ید بیشتری در آن است. ‏

شلغم اثر مفید و مؤثری در درمان بیماری‌های دستگاه تنفسی دارد.

برای این منظور از آش و سوپ آن استفاده می‌شود. همین طور می‌توان عصاره آن را به دست آورد.

همچنین در دمل، کورک و هر نوع کانون التهابی و تورمی یا چرکی از ضماد شلغم پخته استفاده شده و بر روی موضع می‌گذارند.‏

لبو یا چغندر هم یکی از پرخاصیت‌ترین گیاهانی است که در این فصل می‌توانید استفاده کنید.

رنگ ارغوانى چغندر به دلیل وجود ترکیبى به نام بتاسیانین است که خاصیت ضدسرطانى داشته

و از بروز سرطان‌ها به‌خصوص سرطان روده جلوگیرى مى‌‌کند.

در هر ۱۰۰ گرم لبو، ۳۸۰ میلى‌گرم پتاسیم وجود دارد که به کاهش فشار خون کمک مى‌‌کند‎.‎‏

فیبر زیاد موجود در آن، موجب کاهش سطح کلسترول خون و کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی در بیماران قلبی است.

گفتنی است، چغندر قرمز به دلیل داشتن مواد مغذی آهن در کنار اسید فولیک از بروز کم‌خونی جلوگیری می‌کند‎.‎

مفیدترین و بهترین بخش چغندر، برگ آن است و بعد ساقه‌های آن

و بعد از آن ریشه که پخته آن لبو نام دارد. قند ریشه چغندر برای مبتلایان به دیابت مضر است.

لبو به دلیل داشتن فیبر که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسیدفولیک،

باید در سبد غذایی بیماران قلبی قرار گیرد. افراد می‌توانند با مصرف ۱۰۵ گرم چغندر قرمز،

۵۳‌درصد اسیدفولیک مورد نیاز بدن را تأمین کنند. رنگ ارغوانى چغندر به دلیل وجود ترکیبى به نام بتاسیانین است

که خاصیت ضد سرطانى داشته و از بروز سرطان‌ها به‌خصوص سرطان کولون جلوگیرى مى ‌کند‎.‎‏

همچنین چغندر دارای پروتئین، چربی، ویتامین‌های ‏A، ‏B‏۱، ‏B‏۲، ‏B‏۳ و ‏C‏ –

مواد ازته – مواد قندی و املاح معدنی چون فسفر، کلسیم و آهن است.

چغندر ملین، نرم‌کننده و ادرارآور بوده و در رفع یبوست نقش عمده‌ای را ایفا می‌کند.

همچنین اهمیت بسزایی در دستگاه گوارش دارد‎.‎‏ مدر، اشتها آور و آرام بخش است،

کار عضلات را تقویت می‌کند، خون را بند می‌آورد، معده را تقویت می‌کند،

اسهال خونی را متوقف می‌سازد و درمان‌کننده التهاب مجاری ادرار است‎.‎‏

چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماری‌های پوستی بسیار مفید است.

اشتها را نیز زیاد می‌کند‎.‎‏ این گیاه مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامینA ‎ می‌شود‎.‎‏

آب پخته شده‌ آن برای درمان التهاب مثانه، یبوست، بواسیر و بیماری‌های پوستی مصرف می‌شود.‏

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.