مضرات میگو و بررسی مضرات و عوارض خوردن میگو برای سلامتی
مضرات میگو
مضرات میگو ؛ بررسی مضرات و عوارض خوردن میگو برای سلامتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : مصرف برنج دودی در بارداری ؛ هشدارهایی به زنان باردار برای مصرف برنج دودی
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مضرات میگو
توصیه می شود، بیمارانی که کلسترول بالایی دارند و یا تحت کنترل دارویی هستند، از زیاده روی در مصرف میگو پرهیز کنند.
میگو دارای موادی به نام پورین است که میتوانند در بدن به اسید اوریک تبدیل شوند.
به همین دلیل بهتر است بیماران کلیوی یا مبتلایان به نقرس، مصرف میگو را محدود کنند یا از مصرف آن خودداری نمایند.
مشاهده شده است، برخی از افراد واکنش های خفیف آلرژیک نسبت به میگو دارند
که ممکن است به صورت گرفتگی بینی، خارش پوست، سوزش دهان، درد شکم و حالت تهوع بروز کند.
لازم به ذکر است میگو به دلیل دارا بودن اسیدهای چرب غیراشباع، خیلی زود فاسد میشود
و چون سیستم گوارشی میگو در ناحیه سر قرار دارد، فساد از ناحیه اتصال سر به بدن است.
بنابراین هنگام تهیه آن از محل های مطمئن خریداری نمایید.
میگو می تواند کلسترول خون را بالا ببرد و باعث بیماری های قلبی شود.
میگو می تواند در کودکان باعث حساسیت شود.
هر وعده مصرفی از میگو سوخاری حاوی ۱۶۱۰ میلیگرم سدیم است که باز هم بالاتر از حد قابل مجاز قرار میگیرد.
یکی از معایب سوخاری کردن استفاده از روغن زیاد برای طبخ است؛
بنابراین مصرف این قبیل غذاها به همین دلیل و بدون در نظر گرفتن سایر معایب باعث چاقی میشود
اما مشکل مهمتر این است که در اثر حرارت زیادی که به روغن و مواد غذایی غوطهور در آن داده میشود،
ترکیبهای ناسالمی به وجود میآید که پس از ورود به دستگاه گوارش به راحتی جذب بدن میشوند.
سدیم زیاد خطر حفظ آب، فشار خون بالا و رویدادهای قلبی عروقی را افزایش می دهد
. مقدار بالای سدیم میگو یک دلیلی است که در دوران بارداری و یا فشار خون بالا توصیه نمی شود.
مصرف زیاد میگو بیماری کبد چرب را بدتر می کند.
میگوی پرورشی حساسیت زا تر از میگوی دریایی است.
آشنایی با دیگر خواص میگو
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص میگو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با میگو
میگو یکی از انواع سخت پوستان است که در دریا زندگی می کند
و در اکثر آب های شور و شیرین می تواند زندگی کند. یکی از نکات جالب در مورد بدن میگو این است
که این موجود هیچ آهنی در بدنش وجود ندارد و به همین دلیل رنگ خونش آبی است.
یکی از لذیذترین غذاهای دریایی میگو است که نسبت به سایر غذا های دریایی کالری کم تری دارد
هم چنین پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی دارد و میگو سرشار از تمام اسید آمینه های لازم برای بدن است.
همچنین این موجود دریایی پرخاصیت، حاوی مقداری زیادی ویتامین B12 و سلنیوم است
و نیز ویتامین های A, B6 , E در درون میگو یافت می شوند. علاوه بر این املاح و مواد معدنی شامل آهن و منیزیم و سدیم
و فسفر و روی و مس و کلسیم در درون میگو نسبت به سایر آبزیان دریایی بیشتر است.
میگو برای سلامت چشم
میگو برای حفظ سلامت چشمها بسیار مفید می باشد چرا که دارای استاگزانتین است که برای کاهش تاثیر اشعههای آفتاب بر چشم بسیار مفید می باشد.
خواص میگو برای درمان کم کاری تیروئید
میگو به دلیل داشتن مس فراوان میتواند کمکاری تیروئید را درمان کند. کسانی که به این عارضه مبتلا هستند می توانند از میگو کمک بگیرند.
میگو برای پیگشیری از پیری زودرس
این خوراکی دریایی حاوی کاروتنوئید می باشد که برای سلامت پوست مفید بوده و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
خواص میگو برای درمان کمخونی
تحقیقات انجامشده نشان میدهد کسانی که در رژیم غذایی خود از میگو استفاده میکنند کمتر دچار کمخونی میشوند.
میگو بیست و یک درصد ویتامین ب دوازده دارد که در تولید سلولهای قرمز خون و جلوگیری از کمخونی بسیار مؤثر است.
میگو برای پیشگیری از سرطان پروستات
بدن انسان بهصورت روزانه به ۴۸ درصد سلنیوم نیاز دارد، کمبود سلنیوم باعث ایجاد انواع سرطان ازجمله سرطان پروستات میشود.
تحقیقات انجامشده نشان میدهد ترکیبات سولفورافان و سلنیوم باعث افزایش توان سیستم ایمنی بدن می شود.
خواص میگو برای افزایش انرژی بدن
اگر میگو را بهصورت منظم مصرف کنید و در رژیم غذایی خود قرار دهید انرژی شما افزایش پیدا میکند، چراکه میگو سرشار از آهن بوده و برای افزایش انرژی مؤثر است.
خواص میگو برای تقویت استخوان ها
کلسیم و فسفر دو عنصر مهم در میگو می باشد که در ساخت استخوانها و استحکام دندانها مؤثر است.
سفارش شده است که میگو را با پوست مصرف کنید چرا که حاوی گلوکوزامین بوده که برای ساخت غضروف مؤثر می باشد.
خواص ضد افسردگی
در میگو اسیدهای چرب ضروری و امگا سه وجود دارد که باعث جلوگیری از افسردگی شده و خلق و خو را بهبود میبخشد.
خاصیت ضد التهابی
تحقیقات انجامشده نشان میدهد میگو دارای موادی مانند استاگزانتین و سلنیوم بوده که میتواند بهعنوان عامل ضد التهاب استفاده شود.
استاگزانتین موجود در میگو برای جلوگیری و درمان التهاب بسیار مؤثر است.
خواص میگو خشک
میگو خشک دارای پروتئین بالایی است که به عنوان یک پروتئین خوب و کیفیت عالی طبقه بندی می شود.
این پروتئین در رشد ناخن ها، رشد موها نقش دارد و قادر به افزایش حجم عضلات باشد.
از دیگر مزایای میگو خشک شده غلبه بر کم خونی است.
این نوع میگو می تواند به دلیل وجود ویتامین B در میگوهای خشک فراوان باشد.
از دیگر مزایای ویتامین B می توان به تثبیت فشار خون کمک کرد.