خواص میگو و ماهی و خاصیت های فراوان مصرف میگو و ماهی برای سلامتی بدن
فواید آب زنجبیل برای پوست و کاهش چین و چروک پوست با مصرف آب زنجبیل
فواید آب زنجبیل برای پوست فواید آب زنجبیل برای پوست ؛ کاهش چین و چروک پوست با مصرف آب زنجبیل همگی در سایت فال و …
گوشت مرغ و دیابت و تاثیرات مصرف گوشت مرغ برای قند خون
گوشت مرغ و دیابت گوشت مرغ و دیابت ؛ تاثیرات مصرف گوشت مرغ برای قند خون همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …
خواص ماست در بدنسازی و خواص ماست ایسلندی در بدنسازی + ماست کم چرب
خواص ماست در بدنسازی خواص ماست در بدنسازی ؛ خواص ماست ایسلندی در بدنسازی + ماست کم چرب همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …
خواص میگو و ماهی
خواص میگو و ماهی ؛ خاصیت های فراوان مصرف میگو و ماهی برای سلامتی بدن همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : فواید پنیرک ؛ خاصیت مصرف پنیرک برای اگزمای پوستی کودکان
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص میگو و ماهی
چربی امگا ۳ موجودر در گوشت ماهی در جلوگیری از سکته مغزی لخته شدن خون در عروق چشم و مغز و سایر اندام نقش مهمی دارد.
چربی امگا ۳ سبب کاهش میزان تری گلیسریدها می شود.
چربی امگا ۳ بعلت اثر بر روی پروستاگلاندین می تواند سبب کاهش فسار خون گردد.
ماده امگا ۳ یک اسید چرب است که نقش عمده ای در جلوگیری از آرتریتها (تورم مفاصل) دارد.
چربی امگا۳ نقش ضد سرطان دارد، بطوریکه در زنان اسکیمو سرطان سینه بسیار نادر است.
غذاهای دریایی مغزی و پر ارزش هستند. غذای پر ارزش به غذایی گفته می شود
که دارای مواد و عناصر غذایی لازم برای بدن و فاقد مواد غیر لازم و مضر باشد.
غذاهای دریایی عملاً جزء این گونه از غذاها به حساب می آیند زیرا علاوه بر، داشتن پروتئین پر ارزش و کافی محتوی انواع متعدد
و مقادیر مناسبی از ویتامینها و مواد معدنی بوده و در عین حال دارای مقادیر کمی چربی،گلسترول میباشند
هر چه در رژیم غذایی ما ماهی و سایر آبزیان بیشتر باشد، بدلیل دریافت عناصر غذایی بیشتر مورد نیاز،
سلامت ما بهتر و درصد ابتلاء ما به بسیاری از انواع بیماریها کاهش خواهد یافت.
از آنجایی که میگو در مقایسه با غذاهای دریایی دیگر، حاوی مقدار نسبتا بالایی از کلسترول است،
بسیاری از افراد مبتلا به دیابت از خوردن میگو صرف نظر میکنند.با اینحال، متخصصان تغذیه میگویند
که یک وعده میگو در هفته یا دو وعده از آن در هفته به قلب شما آسیبی نمیرساند
و برای رژیم دیابت هم اصلا مضر نیست، خصوصا برای کسانی که رژیم غذایی کمچرب دارند.
کلسترول هر ۱۰۰ گرم میگو تقریبا برابر است با کلسترول یک عدد تخم مرغ.
بنابراین درباره مصرف میگو بیش از حد حساسیت به خرج ندهید.
آشنایی با دیگر خواص میگو
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص میگو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با میگو
میگو یکی از انواع سخت پوستان است که در دریا زندگی می کند
و در اکثر آب های شور و شیرین می تواند زندگی کند. یکی از نکات جالب در مورد بدن میگو این است
که این موجود هیچ آهنی در بدنش وجود ندارد و به همین دلیل رنگ خونش آبی است.
یکی از لذیذترین غذاهای دریایی میگو است که نسبت به سایر غذا های دریایی کالری کم تری دارد
هم چنین پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی دارد و میگو سرشار از تمام اسید آمینه های لازم برای بدن است.
همچنین این موجود دریایی پرخاصیت، حاوی مقداری زیادی ویتامین B12 و سلنیوم است
و نیز ویتامین های A, B6 , E در درون میگو یافت می شوند. علاوه بر این املاح و مواد معدنی شامل آهن و منیزیم و سدیم
و فسفر و روی و مس و کلسیم در درون میگو نسبت به سایر آبزیان دریایی بیشتر است.
میگو برای سلامت چشم
میگو برای حفظ سلامت چشمها بسیار مفید می باشد چرا که دارای استاگزانتین است که برای کاهش تاثیر اشعههای آفتاب بر چشم بسیار مفید می باشد.
خواص میگو برای درمان کم کاری تیروئید
میگو به دلیل داشتن مس فراوان میتواند کمکاری تیروئید را درمان کند. کسانی که به این عارضه مبتلا هستند می توانند از میگو کمک بگیرند.
میگو برای پیگشیری از پیری زودرس
این خوراکی دریایی حاوی کاروتنوئید می باشد که برای سلامت پوست مفید بوده و از پیری زودرس جلوگیری میکند.
خواص میگو برای درمان کمخونی
تحقیقات انجامشده نشان میدهد کسانی که در رژیم غذایی خود از میگو استفاده میکنند کمتر دچار کمخونی میشوند.
میگو بیست و یک درصد ویتامین ب دوازده دارد که در تولید سلولهای قرمز خون و جلوگیری از کمخونی بسیار مؤثر است.
میگو برای پیشگیری از سرطان پروستات
بدن انسان بهصورت روزانه به ۴۸ درصد سلنیوم نیاز دارد، کمبود سلنیوم باعث ایجاد انواع سرطان ازجمله سرطان پروستات میشود.
تحقیقات انجامشده نشان میدهد ترکیبات سولفورافان و سلنیوم باعث افزایش توان سیستم ایمنی بدن می شود.
خواص میگو برای افزایش انرژی بدن
اگر میگو را بهصورت منظم مصرف کنید و در رژیم غذایی خود قرار دهید انرژی شما افزایش پیدا میکند، چراکه میگو سرشار از آهن بوده و برای افزایش انرژی مؤثر است.
خواص میگو برای تقویت استخوان ها
کلسیم و فسفر دو عنصر مهم در میگو می باشد که در ساخت استخوانها و استحکام دندانها مؤثر است.
سفارش شده است که میگو را با پوست مصرف کنید چرا که حاوی گلوکوزامین بوده که برای ساخت غضروف مؤثر می باشد.
خواص ضد افسردگی
در میگو اسیدهای چرب ضروری و امگا سه وجود دارد که باعث جلوگیری از افسردگی شده و خلق و خو را بهبود میبخشد.
خاصیت ضد التهابی
تحقیقات انجامشده نشان میدهد میگو دارای موادی مانند استاگزانتین و سلنیوم بوده که میتواند بهعنوان عامل ضد التهاب استفاده شود.
استاگزانتین موجود در میگو برای جلوگیری و درمان التهاب بسیار مؤثر است.
خواص میگو در طب سنتی
از نظر طب سنتی میگو دارای طبع گرم و تر است.
مصلح میگو سکنجبین است.
هر ۱۰۰ گرم میگوی خام به طور میانگین ۶۲ کالری دارد.
هر ۱۰۰ گرم میگوی آب پز به طور میانگین ۹۱ کالری دارد.
هر ۱۰۰ گرم میگوی سوخاری به طور میانگین ۲۲۰ کالری دارد.
هر ۱۰۰ گرم میگوی کبابی به طور میانگین ۵۰ کالری دارد.
میگو از جمله غذاهای بسیار پرخاصیتی است که میتواند بر عملکرد
مغز تاثیرات مثبتی بگذارد و از بروز بیماریهایی مانند آلزایمر و سرطان جلوگیری کند.
قدرت یادگیری را نیز افزایش میدهد.
این غذا بسیار کم کالری است و باعث چاقی نمیشود.
عمدتا میگو سرشار از پروتئین است و برای چشم و مغز هم اسیدهای چرب ضروری مورد نیازشان را فراهم میآورد.
این غذای دریایی دارای خواص ضد التهابی است و میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
میگو میتواند به کاهش فشار خون کمک کند و برای درمان کم خونی هم مفید است.
میگو به راحتی هضم میشود و افراد میانسال و زنان باردار به راحتی میتوانند از آن استفاده کنند.
ویتامینهای گروه ب در میگو به وفور وجود دارند و برای درمان افسردگی هم مفید است.
وجود سلنیوم در میگو در جلوگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.
میگو میتواند به بهبود اختلالات تیروئید کمک کند
میگو تقویت کننده نیروی جنسی است.