; نان جو و قند خون ؛ خواص و مضرات خوردن نان جو برای قند خون - فال و خواب
مضرات ادویه ها ؛ همه چیز درباره مضرات استفاده از ادویه ها برای سلامتی

مضرات ادویه ها ؛ همه چیز درباره مضرات استفاده از ادویه ها برای سلامتی

مضرات ادویه ها مضرات ادویه ها ؛ همه چیز درباره مضرات استفاده از ادویه ها برای سلامتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص خاکشیر ناشتا برای کبد ؛ طرز تهیه ترنجبین و خاکشیر برای کبد

خواص خاکشیر ناشتا برای کبد ؛ طرز تهیه ترنجبین و خاکشیر برای کبد

خواص خاکشیر ناشتا برای کبد خواص خاکشیر ناشتا برای کبد ؛ طرز تهیه ترنجبین و خاکشیر برای کبد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

فواید حریره بادام برای نوزاد و خواص حریره بادام برای کودک یک ساله

فواید حریره بادام برای نوزاد و خواص حریره بادام برای کودک یک ساله

فواید حریره بادام برای نوزاد فواید حریره بادام برای نوزاد ؛ خواص حریره بادام برای کودک یک ساله همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

نان جو و قند خون

نان جو و قند خون ؛ خواص و مضرات خوردن نان جو برای قند خون

نان جو و قند خون ؛ خواص و مضرات خوردن نان جو برای قند خون همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : خواص و مضرات عرق اسطوخودوس ؛ فواید و عوارض عرق اسطوخودوس

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

نان جو و قند خون

نان جو بخورید تا قند خونتان کاهش پیدا کند: پس نان جو برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

باعث تحریک انسولین سازی در بدن فرد می شود و برای کسانی که مبتلا به دیابت هستند مصرف نان جو بسیار توصیه می گردد.

سبوس موجود در نان جو دو برابر نان گندم است و در هر ۱۰۰ گرم نان جو حدود چهار گرم فیبر وجود دارد.

از این جهت نان جو برای افرادی که مبتلا به دیابت می باشند بسیار مفید است

زیرا هر فرد دیابتی روزانه به ۲۰ تا ۳۰ گرم فیبر نیاز دارد که بدین ترتیب بخش زیادی

از آن را می توان با نان جو و بقیه را با خوردن حبوبات و سبزی ها جبران کرد.

اگر به دیابت بارداری مبتلا هستید بهترین شکل مصرف نان، استفاده از نان سبوس دار

ان است و بهترین گزینه ها استفاده از نان سنگک و نان جو است.

آشنایی با دیگر خواص نان جو

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص نان جو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با نان جو

جو یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین غلات در زندگی روزمره است که به طرق مختلف و در بسیاری از نان‌ها و غذاهای سنتی یافت می‌شود

و اغلب مردم با اینکه هر روز این غله‌ی مهم را مصرف می کنند از خواص نان جو برای سلامتی بدن و ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در آن آگاه نیستند.

نان جو دارای خواص و مزایای بسیار خوبی است، از خواص مصرف نان جو می توان به مبارزه با یبوست، تقویت استخوان ها و درمان برخی بیماری ها اشاره کرد.

نان جو از نظر بهداشتی و سلامتی از ارزش ویژه ای برخوردار است و از این جهت این نان مورد توجه بیشتر قرار گرفته است

و آن را اکسیر سلامت نیز می نامند. در ادامه خواص بیشتر این نان را بررسی خواهیم کرد.

نان باید بخشی از رژیم غذایی باشد مواد مغذی موجود آن را به غذایی مهم و ضروری برای انسان ها می سازد.

انواع مختلفی از نان در سراسر دنیا وجود دارد. گندم، جو، آفتابگردان، چاودار، ذرت، شیر و حتی سویا .

نان غذایی اصلی است که در بخش بزرگی از جمعیت جهان مصرف می شود و رایج ترین و اساسی ترین غذا در آشپزخانه است.

خواص نان جو در روایات و طب اسلامی

در روایات پزشکی امام رضا علیه السلام از سویق جو (آرد بوداده) به عنوان غذایی کامل و مفید یاد شده است.

در منابع پزشکی اسلامی آمده است که سویق بهترین غذا در هنگام گرسنگی است

اما امساک کن اگر سیر باشی تا غذایت هضم شود، برای برسام (ورم پرده حجاب حاجز) مفید است

و صالح برای آن است که غذای بیمار باشد. گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند

و اگر کسی چهل روز از آن بخورد شانه هایش پر از نیرو می شود و سودا و بلغم را از معده می کند.

ابوهاشم جعفرى می گوید: در محضر امام رضا (علیه السلام ) بودم . به سختى تشنه شدم ؛

اما از هیبت ایشان ترسیدم که در مجلس ایشان ، آن بطلبم . امام (علیه السلام ) خود، آبى طلبید

و جرعه اى از آن نوشید و سپس فرمود: ((اى ابوهاشم ! بنوش ؛ چرا که سرد و خوب است )).

نوشیدن . سپس دیگر بار، تشنه شدم .امام (علیه السلام ) به خدمتگزار نگریست

و فرمود: نوشابه اى از آب و مقدارى سویق و شکر برایش بیاورد. آن گاه فرمود: سویق را مرطوب کن

و قدرى شکر رویش بپاش. پس از آن ، به من فرمود: اى ابوهاشم ! بنوش ؛ چرا که عطش را از میان مى برد.

امام رضا علیه السلام همچنین در بیانی دیگر می فرماید: سویق ، چه نیکو خوراکى است

! اگر گرسنه باشى ، سیر مى کند و اگر سیر باشى ، غذایت را گوارش مى دهد.

خواص نان جو و گندم سبوس دار

خواص نان جو به صورت زیر است.

جلوگیری از تولید چربی های زیان آور در خون

تنظیم فعالیت دستگاه گوارش

تعدیل فشار خون

تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون

پاکسازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده کننده

مقابله با رشد تومور در بدن

جلوگیری از چاقی

سبوس جذب قند را کم می کند و زمینه ابتلا به دیابت را کاهش می دهد لذا با مصرف نان گندم کامل قند خون

با سرعت کمتری نسبت به نان سفید افزایش می یابد. در افراد دیابتی نیز قند خون را تنظیم و مانع افزایش سریع آن می شود.

تامین بخشی از ویتامین های گروه B: وقتی سبوس غلات جدا می شود،

اسیدفولیک، ویتامینB1 یا تیامین در آن ها کم می شود. در واقع، منبع اصلی ویتامین های گروه B، نان گندم کامل است

اما نان سفید و بدون سبوس از این لحاظ فقیر تلقی می شود. نان گندم کامل منبع خوب اسیدفولیک می باشد

که این ویتامین خطر نقص لوله های عصبی را در جنین تا نصف کاهش می دهد.

آرد گندم کامل غنی از تیامین (ویتامین B1) می باشد که در صورت عدم مصرف

با بی اشتهایی، کاهش وزن و علائم قلبی و عصبی مشخص می گردد.

سبوس گندم داروی شفا بخش یبوست است و مطلقاً هیچ ماده یا دارویی دراین مورد رقیب سبوس گندم نیست.

سبوس گندم موجب می شود مدفوع به سرعت و به راحتی از کولون خارج و سلامت روده بزرگ را تضمین می نماید.

حسن دیگر سبوس، القای حس سیری و جلوگیری از چاقی است زیرا نان گندم کامل بیشتر

از نان سفید (فاقد سبوس) در دستگاه گوارش می مانند و آب به خود می گیرد و احساس سیری بیشتری به فرد می دهد

کاهش جذب کلسترول: سبوس باعث کاهش چربی بد خون شده و غیر مستقیم از بروز بیماری های قلبی عروقی پیشگیری می کند.

سبوس ۱۱-۱۵ درصد کلسترول خون را پایین می آورد؛ مثلاً فردی که کلسترول ۲۲۲ دارد،

اگر روزانه نان کامل مصرف کند، این کلسترول به زیر ۲۲۲ یعنی حد طبیعی می رسد.

کاهش فشار خون: این ماده غیر مستقیم بر فشارخون هم تأثیر دارد. به این ترتیب که کاهش وزن

و کاهش چربی خون می تواند باعث کاهش فشار خون شود اما مستقیم در درمان فشار خون موثر نیست.

جویدن بهتر و بیشتر سبوس برای دندان ها مفید است.

تامین بخشی از املاح مورد نیاز بدن مثل آهن، منیزیم، کلسیم و فسفر.

فیبرموجود در نان سبوس دار: اکثریت خواص مفید سبوس به فیبر بر می گردد.

فیبر به معنی الیاف بوده و بدون هضم از بدن دفع می شود.حداکثر فیبر مجاز مصرفی روزی ۳۲ گرم است

یعنی اگر نان ها را سبوس دار انتخاب کنیم و در روز ۳-۲ واحد میوه و ۲ فنجان سبزی مصرف کنیم،

این مقدار فیبر به دست می آید. فیبر سبوس از فیبر میوه، حبوبات و سبزی نیز بیشتر است.

خواص نان جو و شوید

نان جو خاصیت لاغر کنندگی دارد ولی با اضافه کردن شوید این قدرت چند برابر می شود و شوید مصلح جو و نان جو است.

نان جو برای بلغمی ها

افراد با مزاج بلغمی بهتر است از نان جو سبوس دار استفاده کنند تا از بروز امراضی چون فشار خون، دیابت و تصلب شرائین جلوگیری کنید.

نان جو در رژیم کتوژنیک

خوردن نان جو در این رژیم ممنوع است.

نان جو و فشار خون

از خواص نان جو که دلیل اصلی استفاده از آن می توان به مقوی بودنش اشاره داشت که باعث احساس سیری در فرد می شود.

با استفاده از این نان فشار خون شما تعدیل می یابد.

با خوردن نان جو از تولید چربی های زیان آور در خون جلوگیری می شود.

نان جو و روده تحریک پذیر

خوردن نان جو برای کسانی که از مشکل روده تحریک پذیر رنج می برند مناسب است.

مقدار مصرف روزانه نان جو

حداکثر در روز می توانید ۳۰۰ گرم نان جو بخورید.

خواص آرد جو برای پوست صورت

جو دوسر یکی از بهترین مواد طبیعی برای کاهش چربی پوست می باشد؛

افرادی که پوست چرب دارند بیشتر دچار آکنه و جوش صورت می شوند

و جو دوسر می تواند به درمان این بیماری پوستی کمک کند.

همچنین جو دوسر دارای خواص ضد التهابی قوی است که می تواند به درمان آکنه و جوش صورت کمک کند.

برای تهیه ماسک جو دوسر پرک برای جوش کافی است که نصف فنجان جو دو سر پرک را در یک سوم فنجان آب گرم بریزید

و بگذارید تا خنک شود، آن را بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

اسکراب بلغور جو دوسر همچنین هم می تواند به درمان آکنه و جوش صورت و همچنین جای جوش کمک کند.

برای تهیه اسکراب جو دوسر و عسل کافی است که یک قاشق غذا خوری جو دوسر پرک را با یک قاشق غذا خوری شکر قهوه ای،

یک قاشق غذا خوری عسل طبیعی و یک قاشق غذا خوری روغن جوجوبا ترکیب کنید.

بر روی صورت بمالید و به مدت ۱۰ دقیقه به صورت حرکات دایره ای ماساژ دهید، سپس با آب گرم بشویید.

براساس یک مطالعه، بلغور جو دوسر به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها

و خواص ضد التهابی که دارد، برای درمان خشکی پوست و خارش پوست مفید می باشد.

جو دوسر یک مرطوب کننده طبیعی پوست محسوب می شود

که به داخل پوست نفوذ کرده و رطوبت مورد نیاز پوست را فراهم می کند.

جو دوسر به عنوان یک روشن کننده و سفید کننده طبیعی پوست عمل می کنید.

شما می توانید هر روز از ماسک جو دوسر و شیر استفاده کنید تا رنگ پوست روشن تر و سفید تر شود.

جو دو سر حاوی ترکیباتی به نام ساپونین است که به عنوان

پاک کننده های طبیعی عمل می کنند و به پاک سازی پوست صورت کمک می کنند.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.