آنغوزه در بارداری ؛ خاصیت مصرف انغوزه در دوران بارداری چیست

آنغوزه در بارداری

آنغوزه در بارداری ؛ خاصیت مصرف انغوزه در دوران بارداری چیست

آنغوزه در بارداری ؛ خاصیت مصرف انغوزه در دوران بارداری چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

آنغوزه در بارداری

یکی از کاربردهای باستانی آنغوزه استفاده از آن به عنوان محرک جنسی است و نشانه های ناتوانی یا ناباروری زنان و مردان را از بین می برد. با تحریک فعالیت هورمونی و افزایش انرژی ، جریان خون را تسهیل می کند و به راحتی در دسترس است و هیچ عارضه جانبی ندارد.

آشنایی با دیگر خواص آنغوزه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آنغوزه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

 آشنایی با آنغوزه

آنغوزه نام گیاهی با نام علمی Ferula assa-foetida L است که از گیاهان دارویی مهم خانواده چتریان به شمار می رود و در نواحی استپی و بیابانی ایران مانند خراسان، بلوچستان و مناطق مختلف رویش دارد.

این گیاه دارویی در استان‌های جنوب ایران مانند هرمزگان، کرمان، دشت مرغاب، آباده، نائین رشد می کند و همچنین در زمین های بایر و خشک و آهکی مناطق گرم آسیا دیده شده است.

میوه آنغوزه حاوی دو تخم به رنگ قهوه‌ایی تیره و سیاه، بیضی کمی پهن و بسیار بدبو هستند که یک نوع آن خوشبو و نوعی دیگر بد بو که نوع بدبوی آن در ایران پرورش می دهند و دارای استفاده درمانی است.

بوی بسیار تند آنغوزه که شبیه سیر می‌باشد، مربوط به ترکیبات گوگرددار آن است.

این گیاه به دلیل خواص ضد میکروبی، برای کاهش برونشیت مزمن و سرفه مفید و دارای خواص ضدبارداری می‌باشد که در طب سنتی به عنوان دارویی برای جلوگیری از بارداری استفاده شده است.

گیاه آنغوزه محافظ خوبی در برابر تری گلسیرید و کلسترول حاصل از خوردن غذاهای چرب است، ماده‌ای به نام کومارین در این گیاه، سبب رقیق شدن خون می شود.

این گیاه با طعمی قوی‌تر از پیاز یا سیر به شکل گم رزین یا محلول همچنان در دسترس است و در داروخانه‌ها و فروشگاه های مواد غذایی سالم و محلی نیز به عنوان نگهدارنده یا ادویه به فروش می‌رسد.

گاهی به میزان کم در برخی از شکلات‌ها، نوشابه‌ها، چاشنی‌ها و سس‌ها به کار می‌رود و نیز برای درمان سرطان شکم، میخچه، پینه، ادرارآور، مسکن و محرک به کار گرفته می‌شود.

خواص آنغوزه برای سرماخوردگی

یکی از خواص آنغوزه درمان آنفولانزا است.

آنغوزه برای مقابله با آنفولانزای خوکی و ویروس H1N1 مفید است.

همچنین برای درمان آسم و برونشیت و سرماخوردگی و آنفولانزای اطفال استفاده می‌شود.

علاوه بر این به دلیل عملکرد ضدمیکروبی‌اش، برای کاهش برونشیت مزمن و سرفه مفید است.

خواص آنغوزه برای پوست و مو

آنغوزه با افزایش رساندن اکسیژن به بافت های صورت کمک می کند تا پوست درخشنده شود. با مخلوط کردن آنغوزه با آب و گلاب خمیری بدست می آید می توانید مقداری پودر چوب صندل نیز به آن اضافه کنید این را به طور مرتب بر روی صورت خود بمالید تا به نتایج موثر برسید.

خواص ضد التهاب آنغوزه تولید آکنه را کاهش می دهد در حالی که خواص ضد باکتری آن، مانع رشد جوش ها و آکنه می شود همه کاری که باید انجام دهید این است که آنغوزه را به گلاب اضافه کنید و روی موضع آسیب دیده اعمال کنید.

آنغوزه می تواند برای موهای مجعد و خشک به دلیل خواص مرطوب کنندگی آن شگفتی ایجاد کند. ماسک مو با ماست، روغن بادام وآنغوزه درست کنید و روی موهای خود بمالید و یک ساعت بعد با آب ولرم، آن را بشویید.

خواص آنغوزه برای معده

آنغوزه مقوی معده و بادشکن است.

انغوزه اغلب برای افرادی که دچار بیماری های گوارشی مانند: گاز، کرم روده، و عوارضی مانند سوهاضمه شده اند می تواند توصیه شود و اختلالات دستگاه گوارش شامل : درد، نفخ، یبوست، اسهال، زخم های گوارشی مانند زخم معده و نفخ شکم ، مسمومیت غذایی و حتی بیماری های جدی تری مانند سرطان روده بزرگ زا می تواند تا حد زیادی بهبود ببخشد.

خواص آنغوزه برای زنان

این گیاه محرک رحم است و می‎تواند اسپاسم را از بین ببرد.

همچنین اگر بانوان از انغوزه بالافاصله پس از زمان زایمان استفاده کنند، از هر گونه عفونت در امان می‎مانند.

گفته می‎شود یکی دیگر از خواص گیاه انغوزه برای بانوان معالجه ترشحات ادراری و منظم کردن سیکل عادت ماهیانه است. به طوری که اگر انغوز را با فلفل ترکیب و میل کنید، ترشحات بیش از حد رحم درمان می‎شود.

برای خارج کردن جنین سقط شده از شکم مادر هم شیاف گیاهی انغوزه تهیه می‎شود.

این گیاه خاصیت ضدبارداری هم دارد. به طوری که اگر بلافاصله بعد از اتمام عادت ماهیانه به مدت یک هفته روی نیم گرم از صمغ آن خورده شود، از بارداری به طور موقت جلوگیری می‎کند. البته زیاده روی در این کار گاهی باعث نازا شدن هم می‎شود.

خواص آنغوزه در پریودی

قاعدگی برای اغلب زنان دردناک است با این حال، ممکن است آنغوزه با تسکین درد و گرفتگی عضلات شکم ، کمر به شما کمک کند. رقیق کننده خون طبیعی است، به جریان خون بدون آسیب زدن به بخشی از بدن شما کمک می کند. همچنین ترشح را افزایش و جریان خون را بهبود می دهد و در نتیجه باعث تسکین درد می شود. مقدار کمی نمک، پودر شنبلیله و کمی نمک را در یک فنجان ابدوغ مخلوط کرده و آن را در طول دوره های مختلف مصرف کنید.

آنغوزه برای سنگ کلیه

استفاده زاز دمنوش آنغوزه موجب از بین رفتن سنگ کلیه می شود.

آنغوزه برای چاقی

ترکیبات موجود در صمغ، روغن و پودر گیاه آنغوزه شامل پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی مانند کلسیم و فسفر است که برای تقویت بدن بسیار مفید است.

آنغوزه برای فشار خون

یکی دیگر از خواص گیاه انغوزه کاهش فشار خون است. به همین دلیل می‎توان از آن به عنوان یک داروی گیاهی موثر در درمان بیماری‎های ‎قلبی و عروقی نام برد.

آنغوزه برای سیاتیک

از دیگر خواص گیاه انغوزه باید به درمان بیماری‎های ‎نقرس، روماتیسم و سیاتیک اشاره کرد. همچنین این گیاه رطوبت ناشی از بلغم را هم کاهش می‎دهد. برای درمان این بیماری‌ها آن را به صورت دم کرده مصرف می‎کنند. همینطور مالیدن شیره آن روی بدن و نواحی صدمه دیده می‎تواند به تسریع روند درمان کمک کند.

هر گونه کپی برداری از قالب و مطالب سایت ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
}