; فواید گوشت قرمز برای بدن ؛ خاصیت مصرف گوشت قرمز برای بدن زنان - فال و خواب
جوشانده پوست پیاز برای سقط و دمنوش پوست پیاز برای سقط جنین

جوشانده پوست پیاز برای سقط و دمنوش پوست پیاز برای سقط جنین

جوشانده پوست پیاز برای سقط جوشانده پوست پیاز برای سقط ؛ دمنوش پوست پیاز برای سقط جنین همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص ازگیل سیاه و مهمترین خاصیت درمانی ازگیل سیاه چیست

خواص ازگیل سیاه و مهمترین خاصیت درمانی ازگیل سیاه چیست

خواص ازگیل سیاه خواص ازگیل سیاه ؛ مهمترین خاصیت درمانی ازگیل سیاه چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم …

مضرات کرفس در بارداری و استفاده از کرفس چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع است

مضرات کرفس در بارداری و استفاده از کرفس چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع است

مضرات کرفس در بارداری مضرات کرفس در بارداری ؛ استفاده از کرفس چه در دوران لقاح و چه در بارداری ممنوع است همگی در سایت …

فواید گوشت قرمز برای بدن

فواید گوشت قرمز برای بدن ؛ خاصیت مصرف گوشت قرمز برای بدن زنان

فواید گوشت قرمز برای بدن ؛ خاصیت مصرف گوشت قرمز برای بدن زنان همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

حتما بخوانید : معجون شیر موز برای چاقی ؛ معجون شیر موز برای چاقی صورت و بدن

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

فواید گوشت قرمز برای بدن

گوشت گاو داری طبع سرد و گوشت کوساله گرم و تر و گوشت اهو گرم و خشک و گوسفند گرم و تر است.

دارچین، زنجبیل، زیره، فلفل و گلپر مصلح گوشت گاو و بهبود دهنده خواص و مزاج آن هستند.

فلفل، دارچین، زنجبیل، پودررزماری، زردچوبه، سیر، فلفل دلمه ای، آویشن، پیاز، زیره سیاه و خردل مصلح گوشت گوساله بارنج و بهبود دهنده خواص و مزاج این گوشت می باشند.

گشنیز، مرزه و سماق مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج گوشت گوسفند هستند.

سن حیوان؛ حیوانات جوان در مقایسه با انواع پیر، گوشت گرم تری دارند.

وزن حیوان؛ حیوانات سنگین در مقایسه با انواع سبک، گوشت گرم تری دارند.

میزان تحرک؛ حیوانات پرجنب و جوش در مقایسه با سایرین، گوشت گرم تری دارند.

رنگ پوست حیوان؛ حیوانات دارای پوست تیره در مقایسه با انواع روشن، گوشت گرم تری دارند.

یکی از فواید و کارکردهای گوشت قرمز در بدن، این است که این ماده‌ی غذایی به عنوان منبعی

غنی از آنتی‌اکسیدان شناخته می‌شود و می‌تواند رادیکال‌های آزاد را در بدن از بین ببرد.

هم‌چنین، سلنیوم موجود در گوشت قرمز با همکاری ویتامین E می‌تواند کارکرد آنتی‌اکسیدان‌ها را بهبود ببخشد و به حداکثر برساند؛

و در نتیجه، می‌تواند با رادیکال‌های آزادی که به سلامتی بدن آسیب می‌رسانند، مبارزه کند.

هم‌چنین، فواید سلنیوم موجود در گوشت قرمز برای کنترل و حفظ کارکرد تولید مثل در انسان بسیار عالی هستند.

این خاصیت به ویژه برای زنانی که از قاعدگی نامنظم رنج می‌برند، از اهمیت بالایی برخوردار است.

هم‌چنین، گوشت قرمز می‌تواند به کنترل برخی اختلالات مربوط به دستگاه تولید مثل بدن کمک کند.

مهم‌ترین کارکرد آهن در بدن عبارت است از تشکیل هموگلوبین یا گلبول‌های قرمز خون. وظیفه‌ی هموگلوبین انتقال اکسیژن در سرتاسر بدن است.

بنابراین، کمبود آهن می‌تواند به بروز کم خونی یا کاهش گلبول‌های قرمز خون منجر شود؛

این وضعیت باعث بروز خستگی مفرط، لتارژی، و دلمردگی می‌شود.  حتما گوشت قرمز را در رژیم غذایی روزانه‌تان قرار دهید.

هم‌چنین، گوشت قرمز به مبارزه علیه اختلالات خواب یا بی خوابی کمک می‌کند.

مصرف مواد غذایی سرشار از آهن می‌تواند به برخی افراد برای داشتن خواب با کیفیت کمک کند.

آهن برای تنظیم افت و خیز فشار خون در بدن و در نتیجه، آسان‌تر شدن فرایند خواب مفید است.

عدم تعادل در فشار خون آدم‌ها می‌تواند به بی خوابی منجر شود. افزایش فشار خون تاثیر مخربی بر کارکرد دستگاه‌های مختلف بدن می‌گذارد؛

بیماری راشیتیسم در زمان رشد استخوانی کودکان، بر سلامتی آن‌ها تاثیر می‌گذارد.

کودکان مبتلا به کمبود ویتامین D ممکن است در معرض ابتلا به این بیماری قرار بگیرند.

بیماری راشیتیسم به دلیل کمبود مواد معدنی لازم، باعث عدم استحکام و سختی استخوان‌ها می‌شود؛

به این ترتیب، احتمال خطر شکستگی یا ترک خوردگی استخوان افزایش می‌یابد.

ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می‌کند. یکی دیگر از بیماری‌های ناشی

از کمبود ویتامین D که می‌توان از طریق مصرف گوشت قرمز،‌ احتمال خطر بروز آن را نیز کاهش داد، پوکی استخوان است؛

گوشت قرمز در کمک به ایجاد و رشد انواع مختلفی از اندام‌ها نظیر ماهیچه، استخوان، دستگاه تنفسی، و مغز بسیار مفید است.

مصرف پروتئین کافی در دوران بارداری به زنان باردار کمک می‌کند نوزاد سالمی را به دنیا بیاورند که مشکل کمبود مواد مغذی نداشته باشد.

گوشت قرمز حاوی نیاسین است که می‌تواند کلسترول بد را در بدن کاهش، و کلسترول خوب مورد نیاز بدن را افزایش دهد.

در نتیجه، با مصرف گوشت قرمز به اندازه‌ی کافی و با رعایت اعتدال، می‌توانید سطح کلسترول خون‌تان را حفظ کنید.

بنابراین، گوشت قرمز لزوما کلسترول خون را افزایش نمی‌دهد؛

در عوض، حتی برخی خوراکی‌های بدون کلسترول وجود دارند که ممکن است میزان کلسترول خون‌تان را بالا ببرند.

بر اساس نتایج برخی پژوهش‌ها، مصرف گوشت قرمز می‌تواند خطر ابتلا به بیماری قلبی و برخی بیماری‌های مزمن مربوط به سلامت قلب را کاهش دهد.

زیرا امگا-۳ موجود در گوشت قرمز می‌تواند انعطاف پذیری و قابلیت ارتجاعی سرخرگ‌ها را بهبود ببخشد.

از این رو، خطر فشار خون بالا و آریتمی یا ضربان نامنظم قلب را می‌توان با مصرف گوشت قرمز به حداقل رساند.

دستگاه قلبی و عروقی شامل تمام فرایندهایی است که به کارکرد اندام قلب مربوط می‌شوند.

قلب یکی از مهم‌ترین اندام‌های بدن به شمار می‌رود.

با حفظ سلامت دستگاه قلبی و عروقی، بدن همیشه در برابر انواع مختلفی از اختلالاتی که باعث صدمه زدن به قلب می‌شوند،  مقاوم می‌ماند.

کالری گوشت گاو در ۱۰۰ گرم

گوشت خالص گاو ۲۴۸

گوشت سرسینه گاو ۲۴۲

گوشت دنده گاو ۲۳۸

گوشت فیله گاو ۲۱۸

گوشت دودی شده – خشک ۴۱۰

کالری گوشت گوسفند در ۱۰۰ گرم

گوشت بدون چربی ۲۶۷

گوشت پخته شده با چربی ۲۹۴

گوشت قلم – پاچه با چربی ۲۰۱

گوشت چرخ کرده با چربی ۲۸۲

آشنایی با دیگر خواص گوشت قرمز

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت قرمز آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

گوشت قرمز

از نظر علمی گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت هایی گفته می شود که قرمز رنگ هستند

و سرشار از چربی و پروتئین مانند گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک،

گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی.

نکته منفی در مورد گوشت قرمز این است که این گوشت به سرعت فاسد می‌شود

و باید پس از خرید باید سریعاً در زیر دمای چهار درجه سانتی‌گراد یخچال قرار داده شود و ظرف یک تا دو روز نیز مصرف شود.

همه گوشت ها به یک نسبت به فاسد شدن حساس نیستند مثلا گوشت گوسفند به دلیل آنکه چربی بیشتری دارد،کمی زودتر از گوشت گاو فاسد می‌شود.

گوشت چرخ‌کرده هم آسیب‌پذیرتر از گوشت خرد شده‌ است و بیشتر از یک شبانه‌ روز نمی‌تواند در یخچال نگهداری شود و باید فریز شود.

ولی گوشت‌های با قطعات بزرگتر را، مثل گوشت مخصوص استیک یا ژیگو، می‌توان حدود چهار روز هم بدون یخ زدن نگهداری شوند

برای نگهداری طولانی‌تر حتماً باید گوشت را منجمد و در فریزر نگهداری کرد. همچنین گوشت نباید در مرحلهٔ قبل از انجماد بیش از دو ساعت در دمای اتاق قرار گیرد.

خواص گوشت قرمز گوساله

گوشت گوساله و گاو دارای طبیعت سرد و تر است که برای افراد بسیار مضر است به دلیل اینکه خلط بلغم را در خون افزایش می‌دهد

و برای سردمزاجان و هم‌چنین گرم‌مزاجان مضر است. مصرف گوشت گاو، همچنین، سبب تیرگی پوست صورت،

بروز حالت‌های عصبی، افسردگی و وسواس می‌شود. البته گوشت گوساله و گاو محرک خوبى

براى ترشحات دستگاه گوارش به ویژه معده است.گوشت گاو براى صفراوى ها مفید است

براى سودایى ها مضر که مصلح آن زنجبیل و فلفل است. نیمی از چربی موجود در گوشت گوسفند، اشباع نشده است

به همین جهت برای سلامتی انسان مفید بوده و به طور معمول مصرف این نوع گوشت در رژیم های غذائی سالم توصیه می شود.

با استفاده از روشهای جدید قصابی و خرد کردن گوشتها، با جدا کردن چربیهای اضافی، میزان چربی موجود در گوشتها نیز بسیار کمتر شده است.

به عنوان مثال استیک ران گوسفند دارای ۵% چربی می باشد.

گوشت قرمز در تعیین جنسیت

گوشت قرمز تاثیری در تعیین جنسیت ندارد.برای افزایش احتمال پسر دار شدن شما باید غذاهایی را دریافت کنید که سدیم و پتاسیم بالایی دارند،

اما حاوی کلسیم و منیزیم پایینی هستند. برای رسیدن به هدف باید توصیه های زیر را به کار بندید: افزایش دریافت سدیم:

با اضافه کردن نمک به غذاها افزایش دریافت پتاسیم: با دریافت میوه (تازه و خشک)، سبزی (مثل سالاد) و حبوبات کاهش دریافت کلسیم:

با کاهش دریافت لبنیات توصیه می شود این نوع رژیم غذایی حداقل چند دوره قاعدگی پیش از باردار شدن آغاز شود.

با توجه به تاثیراتی که این نوع رژیم در مادر دارد و این که مواد غذایی مورد استفاده باید تامین کننده تمامی نیازهای بدن به مواد مغذی باشد،

برای جلوگیری از بروز کمبودهای تغذیه ای باید صرفا تحت نظر متخصص تغذیه به رعایت این رژیم مبادرت کرد.

با توجه به این که اغلب والدینی که صاحب فرزند هستند بیشتر نسبت به نوع جنسیت فرزند بعدی خود حساسیت نشان می دهند، توصیه می شود

این مادران پیش از اقدام به رعایت رژیم غذایی خاص نسبت به وجود بیماری یا اختلالات دیگر مورد ارزیابی قرار بگیرند،

چون با افزایش سن احتمال بروز بیماری های یاد شده افزایش پیدا می کند. البته در این زمینه باید محتاط باشید

و در زمینه مصرف مکمل فولات با پزشک خود مشورت کنید. تذکر: برای رعایت این رژیم غذایی، فرد نباید مبتلا به فشار خون بالا

 و همچنین اختلالات قلبی یا کلیوی باشد. عرق کاسنی هم از این نظر دارای مقادیر بالای پتاسیم است

که با این مکانیسم می تواند در افزایش احتمال پسر دار شدن موثر باشد. اما مهمتر از آن رعایت رژیم غذایی ذکر شده است.

گوشت قرمز و سرطان

آژانس بین‌المللی پژوهش‌های سرطانی (IARC) که از زیرمجموعه‌های سازمان بهداشت جهانی محسوب می‌شود،

بیش از ۸۰۰ مطالعه را برای یافتن ارتباط بین گوشت قرمز و سرطان بررسی کرده است.

در این مطالعه افراد زیادی از سراسر جهان، از نژادها و با رژیم‌های غذایی مختلف، شرکت داشتند.

پژوهشگران دریافتند که مصرف روزانه سه اونس گوشت قرمز (حدودا ۸۵ گرم) می‌تواند

احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (و گاهی اوقات سرطان لوزالمعده و پروستات) را تا ۱۷ درصد افزایش دهد.

به عبارتی، به ازای مصرف هر یک و نیم اونس گوشت قرمز در روز، احتمال ابتلای فرد به سرطان روده بزرگ تا ۱۸ درصد بیشتر می‌شود.

آژانس بین‌المللی پژوهش‌های سرطانی گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده را در کنار نور آفتاب،

مشروبات الکلی و تنباکو در پنج گروه عوامل منجر به سرطان قرار داده است.

گوشت قرمز (گوشت گاو، گوشت گوساله، گوشت خوک، گوشت گوسفند و گوشت بز)

در دسته «احتمالا سرطان زا برای انسان» و گوشت فرآوری شده (بیکن، سوسیس و هات داگ)

در دسته «سرطان زا برای انسان» قرار گرفتند. جالب است که گوشت فرآوری شده در کنار تنباکو به عنوان عامل سرطان زا قرار دارد

اما این مسئله بدان معنا نیست که مصرف همبرگر به اندازه مصرف سیگار خطرناک باشد.

گفتنی است پژوهش انجام شده توسط آژانس بین‌المللی پژوهش‌های سرطانی بر اساس

شواهد علمی مواد سرطان زا صورت گرفته و نه بر اساس احتمال واقعیِ ابتلا به سرطان.

گوشت قرمز و اسهال

در شرایطی که گوشت قرمز منبع خوبی برای بسیاری از مواد مغذی است، اما گوارش آن زمانبر است.

مصرف گوشت قرمز سطوح پروتئین واکنشی C و فریتین را افزایش می دهد، که هر دو از مواد شیمیایی التهابی هستند.

التهاب دستگاه گوارش می تواند شرایط اسهال را وخیم‌تر سازد.

افزون بر این، گوشت قرمز با بیماری قلبی عروقی، سرطان، و دیابت پیوند خورده است،

بیماری هایی که التهاب در آنها نقشی کلیدی را ایفا می کند. هنگام ابتلا به اسهال از مصرف گوشت قرمز پرهیز کنید

و استفاده از منابع پروتئین دیگر مانند ماست یونانی را مد نظر قرار دهید.

گوشت قرمز و نقرس

افرادی که به بیماری نقرس مبتلا هستند، نباید گوشت قرمز و خوراکی‌های شیرین بخورند

و فقط در صورت تجویز پزشک می‌توانند به میزان دستور پزشک گوشت پرندگانی مانند کبک و بلدرچین را مصرف کنند.

بیماری نقرس که امروز شناخته شده است با بیماری هزاران سال پیش تفاوت دارد.

بیماری نقرس قبلاً به یک نوع بیماری اطلاق می‌شد اما امروزه چند نوع را شامل می‌شود به همین دلیل تناقض‌گویی هایی در درمان و نوع تغذیه بیماران وجود دارد.

این متخصص طب سنتی گفت: با این وجود بیماران مبتلا به نقرس نباید گوشت قرمز مصرف کنند و حتی مصرف خوراکی‌های شیرین هم برای آنها مناسب نیست.

گوشت قرمز و فشار خون بالا

آیا شما هم فکر می کنید خوردن گوشت قرمز می تواند مشکلاتی فشار خود را افزایش دهد؟

به طور ساده باید گفت که نه، اما با توجه به دو نکته: الف- ضوابط خوردن گوشت رعایت شود؛

از جمله این که حداکثر هفته ای ۳-۲ بار مصرف شود، سرخ نشود بلکه به روش هایی مانند آب پز یا کبابی طبخ شود؛

از مصرف دنبه و چربی همراه گوشت حتی المقدور پرهیزشود؛ بیشتر، گوشت گوسفند(و گاهی گوشت شتر) مصرف شود

و از مصرف گوشت گاو و گوساله خودداری شود؛ ازخوردن کله پاچه، سیراب شیردان وامعاء و احشاء حیوان خودداری شود.

ب- عده کمی از افراد هستند که واضحاً با خوردن گوشت قرمز دچار افزایش علایم بیماری خود می شوند. این گونه افراد بهتر است گوشت قرمز نخورند

گوشت قرمز و پروستات

در سال ۱۹۹۷ سازمان تحقیقات جهانی سرطان و موسسه مطالعه سرطان امریکا در نوع خود گزارش جامع تری از رابطه میان رژیم غذایی و سرطان منتشر کرد.

این گزارش شامل محققان برجسته و نامی امریکا، بریتانیا، ژاپن، چین، هند و امریکای لاتین بود که بیش از ۴۵۰۰ تحقیق را مورد بازبینی قرار داده

و به تجزیه تحلیل‌های مفصلی با عنوان غذا، مواد غذایی و پیشگیری از سرطان رسیدند که در واقع یک چشم اندازی جهانی بود.

این تحقیق به این نتیجه رسید که: «رژیم‌های غذایی حاوی مقادیر زیاد گوشت قرمز و فرآورده‌های گوشتی

به احتمال زیاد خطر ابتلا به سرطان سینه، روده بزرگ، مقعد و احتمالاً خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده، پروستات و کلیه را افزایش می‌دهد.»

گوشت قرمز و کهیر

واکنشهای آلرژیک از استفراغ و دردهای عضلاتی شکمی تا کهیر و آنافیلاکسیس پس از نیش کنه های تک

ستاره که نام علمی آن ” Amblyomma americanum” ایجاد می شود که می تواند به مشکل در تنفس و گاهی مرگ منتهی شود.

برخلاف اکثر آلرژیهای غذایی، علائم آلرژی به گوشت قرمز پس از نیش این نوع کنه سه تا شش ساعت پس از آن که فرد گوشت مصرف می کند

ظاهر شده و اغلب این موارد در نیمه های شب صورت می گیرد. اغلب برای مردم دشوار است

که ارتباط بین نیش کنه تک ستاره و حساسیت به گوشت قرمز را تشخیص دهند.

موارد این حساسیت غیر معمول نخستین بار در دانشگاه ویرجینیا شناسایی و پس از آن موارد بعدی ثبت شد.

ارین مک گینتی متخصص کودکان و حساسیت بزرگسالان در ایست همپتون نیویورک که اظهار داشت

هر هفته چندین مورد از این نوع حساسیت را مشاهده می کند گفت:

نیش این کنه در این منطقه مشکل بسیار بزرگی است. من مدتهاست که درحال تلاش برای ارتقای آگاهی

عمومی در این رابطه هستم، اما هنوز هم بسیاری از مردم نمی توانند این مسئله را باور کنند.

گوشت قرمز و معده درد

افراد مبتلا به زخم معده باید از خوردن گوشت قرمز پرهیز کنند. گوشت قرمز سرشار از چربی و پروتئین است

و زمان بیشتری برای گوارش نیاز دارد. از آنجایی که گوشت قرمز مدت زمان بیشتری در معده باقی می ماند، اسید بیشتری برای گوارش آن ترشح می شود.

اسید بیشتر در معده می تواند پوشش معده را تحریک کند و نشانه های زخم معده را تشدید کند.

گوشت قرمز حتی می تواند پوشش داخلی روده را نیز تضعیف کند که فرآیند گوارش را تحت تاثیر قرار می دهد.

بر همین اساس، تا زمانی که زخم معده به طور کامل بهبود نیافته است از خوردن گوشت قرمز پرهیز کنید.

به خاطر داشته باشید، گوشت قرمز تنها منبع پروتئین محسوب نمی شود.

شما می توانید پروتئین مورد نیاز خود را از منابع دیگر مانند گوشت مرغ، گوشت بوقلمون یا گوشت ماهی تامین کنید.

همواره به یاد داشته باشید که پوست چرب مرغ را پیش از پختن از گوشت آن جدا کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 فروردین 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.