گوشت خروس برای کبد چرب ؛ تاثیر خوردن گوشت خروس برای درمان کبد چرب
گوشت خروس برای کبد چرب
گوشت خروس برای کبد چرب ؛ تاثیر خوردن گوشت خروس برای درمان کبد چرب همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
حتما بخوانید : طبع والک گرم است یا سرد ؛ ایا طبع گیاه والک از نظر طب سنتی گرم است
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
گوشت خروس برای کبد چرب
در طب سنتی آمده است که برای درمان کبد چرب ، گوشتهای لطیف و گرم ماننده بره، بوقلمون، شتر، کبوتر، خروس، و بز مصرف کنید.
آشنایی با دیگر خواص گوشت خروس
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت خروس آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
توضیحاتی در مورد گوشت خروس
گوشت خروس خواص فراوانی دارد که کم و بیش آنها را می شناسیم. آبگوشت خروس پیر سراسر خاصیت است . جالب است بدانید که بهترین خروس ، خروسی است که هنوز نمی خواند و بهترین گوت مرغ هم مرغی است که تخم گذار نشده است و هر چه مرغ و خروس پیر تر شوند گوشتشان کم کیفیت تر می شود.
توجه داشته باشید که طبع پیه جوجه از پیه مرغ بزرگ گرم تر است .سوپ خروس درد مفاصل را کم می کند و لرزش دست و لرزش بدن را از بین می برد.خوردن گوشت مرغ جوان عقل را زیاد می کند و برای درمان خون دماغ که منشا ان پرده مغز است خوردن مغز مرغ توصیه می شود.
سوپ خروس دارویی موثر برای درمان برونشیت است.خوردن گوشت مرغ باعث خوش صدایی می شود . سوپ خروس پیر با شبت و کاجیره همه این فوائد را در بردارد سوپ ساده جوجه التهاب معده را از بین می برد و آبگوشت خروس درد معده را که منشا ان باد باشد را درمان می کند.
طرز پخت گوشت خروس
در مورد گوشت خروس چیزی شنیده اید ؟ گوشت خروس را شاید بتوان وسیع ترین گروه از زیر مجموعه های گوشت های ناپز دانست چرا که به طور کلی طبخ آن ها نیازمند زمان طولانی است اما این گفته در مورد مرغ صدق نمی کند ، درواقع مرغ زمانی در گروه گوشت های ناپز قرار می گیرد که پیر باشد ، گوشت یک جوجه هرگز دیر نمی پزد و وقت زیادی را از شما نمی گیرد . در صورتی که مجبور به استفاده از یک مرغ پیر هستید ، قبل از استفاده به مدت چند ساعت آن را در سرکه ی خالی بخیسانید ، علاوه بر پخت سریع ، گوشت مرغ نیز طعم خوشایندی به خود می گیرد . برای انواع گوشت های ناپز می توانید از مخلوط سرکه و روغن سالاد ( به میزان مساوی ) نیز بهره ببرید اما اگر در حین آشپزی متوجه بروز این مشکل شدید تنها کافیست مقداری جوش شیرین به آب طبخ گوشت اضافه کنید .
انواع غذا با گوشت خروس
یکی از غذاهای دوستداشتنی افغانها در نوروز گوشت خروس است و در میان ساکنان پایتخت بیشتر گوشت خروس با رنگ سفید، مورد پسند قرار میگیرد. برخی از افغانها، ماهها پیش خروسی را با رنگ سفید، خریداری میکنند و آن را در شب نوروز ذبح میکنند و نیز تلاش میکنند تا این نوع خروسها خانگی باشد. افغانها، دلیل انتخاب خروس و آنهم با رنگ سفید را آغاز یک سال مملو از جوانمردی و پاکی و صداقت میدانند و میپندارند که در آغاز سال اگر غذای آنان چنین باشد، تا پایان سال گرفتار سیاهروزی و ناجوانمردی نخواهند شد.
تفاوت گوشت خروس با مرغ
حرارت گوشت خروس کمتر از مرغ بوده و دارای کمی خشکی است.
خوردن سوپ جوجه (به ویژه جوجه خروس) در افراد بیمار ویا ناقهین (که تازه بیماری آنها خوب شده) یا افراد تب دار مفید است؛
هضم راحتی دارد و ارزش غذایی آن زیاد است. زرده تخم مرغ دارای طبع گرم وتر است و سفیده آن سرد است.
ارزش غذایی تخم مرغ شبیه گوشت است، زرده تخم مرغ نیم برشت (عسلی) ارزش غذایی زیاد دارد.
علی اصل تخصصی طب سنتی ایران افزود: زرده تخم مرغ عسلی مقوی قلب، مغز و نیروی جنسی بوده همچنین برای افراد سوداوی یا سرد و خشک بسیار مفید است.
سفیده تخم مرغ دیر هضم بوده و تولید خلط خام و لزج میکند. تخم مرغ آب پز که زرده آن سفت شده باشد بسیار دیر هضم است و برای افرادی که فعالیت زیاد دارند
بیشتر مناسب است. بهتر است که برای هضم بهتر تخم مرغ آب پز آن را همراه با نمک، فلفل و آویشن مصرف کرد و بهترین نحوه مصرف تخم مرغ به صورت عسلی است.
مرغ جوان محلی و جوجه آن برای چاق کردن بدن، تقویت مغز و معدههای مرطوب، تصفیه پوست صورت وصدا مفید است. جگر آن کثیرالغذا، چاق کننده و دیرهضم میباشد.
در بیماری صفراوی و گرم، خوردن جوجه خروس مفید است.
گوشت مرغ در مقایسه با گوشت گاو، چربی اشباع کمتری دارد. با این حال پوست مرغ دارای مقدار زیادی چربی اشباع است
و به همین دلیل قبل از پخت، باید پوست آن را کاملا جدا کرد. مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین( B۳ نیاسین) و B۶ است.
گوشت مرغ همچنین یک منبع خوب سلنیوم می باشد. سلنیوم یکی از اجزای بسیار مهم واکنشهای متابولیکی در بدن می باشد
که عبارتند از: متابولیسم هورمونهای تیروئیدی، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی و سیستم ایمنی.
مطالعات گوناگون نشان داده است که بین بروز سرطانها و دریافت سلنیوم یک ارتباط مهم وجود دارد. سلنیوم مانع سرطان می شود.
گوشت خروس برای نقرس
یکی از دلایل به وجود امدن نقرس استفاده بیش از حد از گوشت خروس است.
گوشت خروس برای درمان زردی
تاکنون چنین چیزی که مصرف گوشت خروس باعث می شود که کودک زردی نگیرد ثابت نشده است.
گوشت خروس برای ریه
مصرف گوشت خروس برای مشکلات ریه و گرفتگی صدا و تنگی نفس مورد استفاده قرار می گیرد.
گوشت خروس و پسرزایی
اگر تمایل دارید که فرزندتان پسر شود بهتر است که مرغ و ماهی مصرف نکنید و فقط از گوشت قرمز استفاده کنید.
مصرف گوشت خروس سه ماه قبل از بارداری برای آقایان به پسر شدن بچه کمک می کند.
گوشت خروس پس از زایمان
خانمهای باردار و خانمهایی که تازه زایمان کردهاند، به دلیل هضم راحت و ارزش غذایی و قوت گوشت خروس ازخوردن گوشت خروس نفع زیادی میبرند.