; خاصیت گوشت خرگوش صحرایی و خاصیت خوردن گوشت خرگوش صحرایی - فال و خواب
کمپوت سیب و کیوی و ترکیب کمپوت سیب و کیوی برای لاغری شکم

کمپوت سیب و کیوی و ترکیب کمپوت سیب و کیوی برای لاغری شکم

کمپوت سیب و کیوی کمپوت سیب و کیوی ؛ ترکیب کمپوت سیب و کیوی برای لاغری شکم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص فلفل قرمز برای پوست صورت و فلفل قرمز برای پاکسازی پوست

خواص فلفل قرمز برای پوست صورت و فلفل قرمز برای پاکسازی پوست

خواص فلفل قرمز برای پوست صورت خواص فلفل قرمز برای پوست صورت ؛ فلفل قرمز برای پاکسازی پوست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص اسفناج برای کم خونی و اسفناج سرشار از آهن و درمان کننده کم خونی

خواص اسفناج برای کم خونی و اسفناج سرشار از آهن و درمان کننده کم خونی

خواص اسفناج برای کم خونی خواص اسفناج برای کم خونی ؛ اسفناج سرشار از آهن و درمان کننده کم خونی همگی در سایت فال و …

خاصیت گوشت خرگوش صحرایی

خاصیت گوشت خرگوش صحرایی ؛ خاصیت خوردن گوشت خرگوش صحرایی

خاصیت گوشت خرگوش صحرایی ؛ خاصیت خوردن گوشت خرگوش صحرایی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خاصیت گوشت خرگوش صحرایی

گوشت خرگوش را باید با چربی زیاد میل نمایند یا با آب و نمک و زیتون شسته، مدت زیاد بپزند تا نرم شده و استفاده شود و مواظب بود بدن را از صفرا پاک کرده، گوشت را مرطوب و سرد سازند. بریان شده مغز خرگوش که با خردل و فلفل خورده شود، برای رعشه نافع است.خرگوش دارای مقدار زیادی پروتئین و چربی است و حاوی ۱۸۲ کیلو کالری در ۱۰۰ گرم است. این نوع گوشت در مقایسه با انواع دیگر (خرگوش ، خوک) سبک و رژیمی محسوب می شود. ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم: پروتئین ، ۲۱٫۳ گرم چربی ، ۱۱ گرم کربوهیدرات ، ۱٫۳ گرم خاکستر ، – گرم آب ، ۶۶٫۵ گرم مقدار کالری ۱۸۲ کیلو کالری

خاصیت خرگوش مقدار کم چربی آن است. با وجود این ، خرگوش بسیار مقوی است. بنابراین ، می توان آن را یک نوع گوشت رژیمی دانست. این نوع گوشت بسیار سالم است. حاوی ویتامین و مواد معدنی غنی است.خرگوش برای هر شخصی مفید خواهد بود ، اما به خصوص در غذای کودک و رژیم غذایی افراد مسن توصیه می شود. خرگوش برای بیماریهای کبد ، مجاری صفراوی ، فشار خون بالا ، آلرژی ، بیماریهای دستگاه گوارش نشان داده شده است.

گوشت خرگوش برای سلامتی آگاهانه انتخابی سالم است .گوشت خرگوش حاوی مقدار بسیار ناچیزی چربی و کلسترول و حاوی بالاترین مقدار پروتئین و کالری می باشد . گوشت خرگوش یک منبع گوشتی نسبتاً مفیدی است . در موردگوشت خرگوش نظرات فقهی متفاوتی در بین مسلمانان وجوددارد. بعضی آنرا حرام وبعضی حلال وعده ای از خوردن آن اکراه می ورزند. در مجموع خرگوش حیوانی است گیاه خوار ونشخوار کننده واکثر شرایط حیوان حلال گوشت را دارد .

مغز برشته خرگوش در علاج لرزشى که بعد از بیمارى روى مى‏ دهد، سودمند است. پوست خرگوش بعلت گرمی فراوان در تسکین و التیام درد های آرتروزی بسیار سودمند است.برای استفاده باید خرگوش را پس از ذبح سریع پوست کنده و محل درگیر به بیماری آرتروز را داخل پوست نموده وباپارچه ببندید (به پوست کَشند). لازم بذکر است که گرمای شدیدی در محل ایجاد خواهد شد.

اگربخواهیم ازگوشت خرگوش بعنوان دارو استفاده نماییم باید زیرنظر پزشک سنتی همانند سایر داروها دوره ی درمان ومیزان مصرف مشخص وطبق برنامه عمل شود.خون خرگوش لکه‏ هاى صورت راازبین می برد، خاکستر سرش و بویژه خاکستر سر (ارنب بحرى) خرگوش دریایى دواى داء الثعلب است. اگر شکم خرگوش را با همه محتویاتش در تابه بسوزانند و بسایند و درروغن گُل بریزند، موى سر را باز رویاند.

در برخی از روایات آمده است که خرگوش جزو حیوانات مسخ شده می باشد؛ از این رو خوردن گوشت آن جایز نیست. منقول از رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) که فرمودند:«میمون، خوک، سگ، فیل، گرگ، موش، خرگوش و سوسمار و … از حیوانات مسخ شده می باشند و خوردن آنها جایز نیست.چند روایت دیگر نیز با همین مضمون از امامان معصوم (علیهم السلام) نقل شده است. مرحوم شهید ثانی می فرماید:«منظور از این روایات این است که انسان های مسخ شده به شکل این حیوانات بودند؛ زیرا انسان مسخ شده، بیش از سه روز باقی نمی ماند و می میرد.»بنابر این مقصود از این روایات این نیست که این حیواناتی که امروزه نیز وجود دارند، همان انسان های مسخ شده هستند. شاید بتوان گفت که مسخ شدن برخی از انسانهای گناهکار به شکل این حیوانات به یک خباثتی در این حیوانات دلالت دارد و گرنه چرا خداوند این گناه کاران را به شکل حیوانات دیگر مسخ نکرده است. شاید همین خباثت مادی یا معنوی در این حیوانات، سبب حرام گوشت شدن آنها شده است.

شایان ذکر است در فرض سوال شما که گوشت خرگوش برای بعضی بیماری ها مفید است در مقابل برای بسیاری از بیماری ها مضر و برای افراد سالم باعث بیماری های مختلفی می شود لذا انسان عاقل: ۱- دفع ضرر را مقدم بر جلب منفعت میداند ۲- درصد مفید و مضر بودن کار را می سنجد اگر ضرر بیشتر بود انجام نمی دهد مثلا خداوند متعال در سوره شریفه بقره در آیه ی ۲۱۹ و در مورد گوشت خرگوش روشن است که ضرر آن بیشتر از نفعش هست به عنوان نمونه به چند مورد اشاره میشود.

مصرف گوشت خرگوش به دلیل ایجاد مسمومیت با ‘آتروپین’ می تواند سبب اختلال در سیستم بدن و در برخی موارد منجر به مرگ شود.’آتروپین’ یکی از ترکیباتی است که در سیستم اعصاب خودکار بدن نقش دارد و سبب تحریک اعصاب پاراسمپاتیک می شود.وی اظهارداشت:اعصاب پاراسمپاتیک در بسیاری از فعالیت های قلبی، تنفسی و گوارش نقش اصلی را ایفا می کند. عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران افزود:در بدن خرگوش ترکیبی به نام ‘آتروپیناز’ وجود دارد ، لذا این سم تاثیری بر بدن خرگوش نداشته و سبب مسمومیت آن نمی شود.وی همچنین ادامه داد:اما تجمع این ترکیب در بدن خرگوش سبب می شود که گوشت آن بسیار سمی شده و در صورت مصرف، سیستم اعصاب خودکار انسان و حیوان را به شدت مختل کرده به گونه ای که این اختلال با تاثیر بر سیستم تنفسی و قلب می تواند منجر به مرگ شود. وی گفت:خوشبختانه در دستورات شرعی اسلام خوردن گوشت خرگوش حرام بوده و این نشانگر دوراندیشی و دیدگاه علمی در دستورات دین مبین اسلام است.درفقه امامیه گوشت خرگوش و هر حیوانی که در زیر زمین زندگی و لانه‏سازی می‏کند، حرام است. مسلما در تحریم این گونه مسائل، دین قصد تنگ گرفتن بر بندگان را نداشته است و مصالح عالیه‏ای برای انسان در مراعات این احکام بوده و هست؛ گرچه جزئیات مسأله برای ما روشن نباشد.

آشنایی با دیگر خواص گوشت خرگوش

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص گوشت خرگوش آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص گوشت خرگوش

طعم و مزه خرگوش به ویژگی های گونه ، روش های شکار ، سن و سرانجام به تغییرات ناشی از ذخیره سازی به این روش یا روش دیگر بستگی دارد. گوشت خرگوش متراکم ، تقریبا بدون چربی است و عطر و طعم خاصی دارد. ذخیره نادرست تأثیر بسیار زیادی بر کیفیت گوشت دارد

خرگوش یک حیوان بسیار تمیز است. دوست دارد موها را با پنجه شانه کنید و با زبان بشویید. در مراتع ، خرگوش ها دائماً بالا و پایین می پرند. با کشف خطری ، آنها با پنجه خود می زنند. آنها از تغذیه صبح برمی گردند و در لانه خود پنهان می شوند. آنها با پشت خود به چاله صعود می کنند و آثار را در مقابل باد در هم می پیچند. برای یک لانه ، خرگوش مکانهای آفتابی ، محافظت شده از باد ، آرام ، خشک را انتخاب می کند.

خرگوش جانوری گیاه‌خوار است که برای پیدا کردن غذا به میان چمن، علف‌های هرز، و چوب‌های برگدار می‌رود. بخش گسترده‌ای از خوراک خرگوش را سلولز می‌سازد که ماده‌ای با گوارش دشوار است. خرگوش‌ها برای حل این مشکل دارای دو گونه مدفوع اند، یکی تکه‌های سخت و دیگری گلوله‌های نرم سیاه و روانرو که بی‌درنگ توسط خرگوش خورده می‌شوند. خرگوش‌ها مدفوع خود را می‌مکند (برخلاف گاو و بسیاری علفخواران که می‌جوند و نشخوار می‌کنند) تا مواد مغذی بیشتری از آن بیرون بکشند و بیشتر آن را گوارش کنند

خواص گوشت خرگوش برای ریه و آسم و سرفه

سرفه نوعی واکنش دفاعی بدن (رفلکس) به مواد محرک تنفسی یا آلودگی هوا یا برای دفع ترشحات در هنگام بیماری است. مکانیسم سرفه خروج سریع هوای بازدمی بر اثر انقباض عضلات تنفسی است. خواص گوشت خرگوش برای سرفه و آسم و ریه به صورت علمی ثابت نشده است . بنابراین نمی توان با اطمینان در این باره نظر داد.ساده و کم­‌هزینه­‌ترین راه تسکین سرفه استفاده از داروهای رایج و بدون نیاز به نسخه است. باید استراحت کنید و مایعات زیادی بنوشید.

خواص گوشت خرگوش برای ناباروری و نازایی

برخی از افراد اعتقاد دارند که خانم های نازا برای حامله شدن ، فرج ( آلت تناسلی ) خرگوش را پخته وبخورند تا نتیجه بگیرند اما این راه حل به صورت علمی ثابت نشده است .

خواص گوشت خرگوش برای سرطان

سَرَطان (در برخی منابع فارسی با نام چَنگار آمده‌است) به مجموعه‌ای از بیماری‌هایی گفته می‌شود که از تکثیر مهار نشدهٔ سلول‌های دگردیسی یافته پدید می‌آیند. از دیدگاه حکمای قدیمی طب ایرانی سرطان نوعی ورم است که به سبب تغییرات اخلاط بدن پیدا می‌شود ولی امروزه با پیشرفت دانش پزشکی می‌دانیم که این‌گونه نیست.سلول‌های سرطانی از سازوکارهای عادی تقسیم و رشد سلول‌ها جدا می‌افتند. علت دقیق این پدیده همچنان نامشخص است ولی احتمال دارد عوامل ژنتیکی یا مواردی که موجب اختلال در فعالیت سلول‌ها می‌شوند در هسته سلول ناهنجاری به بار آورند. از جملهٔ این موارد می‌توان از مواد رادیواکتیو، مواد شیمیایی و سمی یا تابش بیش از اندازه نور آفتاب نام برد.بعضی از افراد اعتقاد دارند که گوشت خرگوش برای درمان بیماری سرطان مفید است اما این موضوع پایه ی علمی ندارد.

خواص گوشت و خون خرگوش

اگربخواهیم ازگوشت خرگوش بعنوان دارو استفاده نماییم باید زیرنظر پزشک سنتی همانند سایر داروها دوره ی درمان ومیزان مصرف مشخص وطبق برنامه عمل شود.خون خرگوش لکه‏ هاى صورت راازبین می برد، خاکستر سرش و بویژه خاکستر سر (ارنب بحرى) خرگوش دریایى دواى داء الثعلب است. اگر شکم خرگوش را با همه محتویاتش در تابه بسوزانند و بسایند و درروغن گُل بریزند، موى سر را باز رویاند.

آیا گوشت خرگوش حرام است

مصرف گوشت خرگوش به دلیل ایجاد مسمومیت با ‘آتروپین’ می تواند سبب اختلال در سیستم بدن و در برخی موارد منجر به مرگ شود. ‘آتروپین’ یکی از ترکیباتی است که در سیستم اعصاب خودکار بدن نقش دارد و سبب تحریک اعصاب پاراسمپاتیک می شود. وی اظهارداشت:اعصاب پاراسمپاتیک در بسیاری از فعالیت های قلبی، تنفسی و گوارش نقش اصلی را ایفا می کند. عضو هیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران افزود:در بدن خرگوش ترکیبی به نام ‘آتروپیناز’ وجود دارد ، لذا این سم تاثیری بر بدن خرگوش نداشته و سبب مسمومیت آن نمی شود. وی همچنین ادامه داد:اما تجمع این ترکیب در بدن خرگوش سبب می شود که گوشت آن بسیار سمی شده و در صورت مصرف، سیستم اعصاب خودکار انسان و حیوان را به شدت مختل کرده به گونه ای که این اختلال با تاثیر بر سیستم تنفسی و قلب می تواند منجر به مرگ شود. وی گفت:خوشبختانه در دستورات شرعی اسلام خوردن گوشت خرگوش حرام بوده و این نشانگر دوراندیشی و دیدگاه علمی در دستورات دین مبین اسلام است. درفقه امامیه گوشت خرگوش و هر حیوانی که در زیر زمین زندگی و لانه‏سازی می‏کند، حرام است. مسلما در تحریم این گونه مسائل، دین قصد تنگ گرفتن بر بندگان را نداشته است و مصالح عالیه‏ای برای انسان در مراعات این احکام بوده و هست؛ گرچه جزئیات مسأله برای ما روشن نباشد.

مزه گوشت خرگوش

خرگوش دارای طعم خوب و ملایمی است و کسانی که یک بار آن را امتحان کنند حتما به آن علاقه مند می شوند.روش پخت خرگوش نیز تاثیر زیادی در طعم و مزه اون داره.طعم و مزه خرگوش به ویژگی های گونه ، روش های شکار ، سن و سرانجام به تغییرات ناشی از ذخیره سازی به این روش یا روش دیگر بستگی دارد. گوشت خرگوش متراکم ، تقریبا بدون چربی است و عطر و طعم خاصی دارد. ذخیره نادرست تأثیر بسیار زیادی بر کیفیت گوشت دارد.

گوشت خرگوش در فقه شیعه و اهل سنت

توجه داشته باشید که علمای شیعه خوردن هر گونه گوشت خرگوش را حرام می دانند.این دستورات همه حکمت دارند و بسیاری از این حکمت ها در طول تاریخ ثابت شده است. بسیاری از این احکام در روایات امده است و حتی اگر علم آنها را هنوز ثابت نکرده باشد باز هم ایمان داریم که مشکلی وجود داشته که بعضی خوراکی ها را حرام دانسته اند و مطمئنا با پیشرفت علم ، علت حرمت این غذاها نیز ثابت می شود. علمای اهل سنت از جمله شافعی خوردن گوشت خرگوش را حلال می دانند.

گوشت خرگوش برای گربه

گوشت خرگوش به صورت کنسرو و غذاهای آماده کاسه ای برای گربه ها در دسترس است. این کنسروها ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز گربه ها را تامین می کند و سرشار از اسیدهای چرب ضروری برای سلامت پوست و مو گربه ها می باشند. این کنسروها متشکل از تکه‌های بزرگ و لذیذ گوشت خرگوش و مواد مغذی و ارگانیک و همچنین ویتامین‌های ضروری است.

خون خرگوش برای لک صورت

خون خرگوش لکه‏ هاى صورت راازبین می برد، خاکستر سرش و بویژه خاکستر سر (ارنب بحرى) خرگوش دریایى دواى داء الثعلب است. اگر شکم خرگوش را با همه محتویاتش در تابه بسوزانند و بسایند و درروغن گُل بریزند، موى سر را باز رویاند.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 1 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.