; خواص ترب سیاه برای بدن ؛ ایا خوردن ترب سیاه برای بدن مفید است - فال و خواب
صبحانه لاکچری و عکس و طرز تهیه چی درست کنم در تهران و شیک برای مهمان

صبحانه لاکچری و عکس و طرز تهیه چی درست کنم در تهران و شیک برای مهمان

صبحانه لاکچری صبحانه لاکچری ؛ عکس و طرز تهیه چی درست کنم در تهران و شیک برای مهمان همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم …

خواص روغن نارگیل و کرچک برای مو و درمان شوره سر با روغن نارگیل و کرچک

خواص روغن نارگیل و کرچک برای مو و درمان شوره سر با روغن نارگیل و کرچک

خواص روغن نارگیل و کرچک برای مو خواص روغن نارگیل و کرچک برای مو ؛ درمان شوره سر با روغن نارگیل و کرچک همگی در …

خواص کنجد در شیردهی ؛ افزایش شیر مادر با مصرف کنجد

خواص کنجد در شیردهی ؛ افزایش شیر مادر با مصرف کنجد

خواص کنجد در شیردهی خواص کنجد در شیردهی ؛ افزایش شیر مادر با مصرف کنجد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

خواص ترب سیاه برای بدن

خواص ترب سیاه برای بدن ؛ ایا خوردن ترب سیاه برای بدن مفید است

خواص ترب سیاه برای بدن ؛ ایا خوردن ترب سیاه برای بدن مفید است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

خواص ترب سیاه برای بدن

طبیعت ترب سیاه گرم و خشک است. ترب سیاه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین E، پتاسیم، منیزیم، آهن، روی، فولات و کلسیم می باشد.ارزش غذایی ترب سیاه (۱۰۰ گرم) کالری : ۶۶ پروتئین : ۱ گرم چربی : ۰٫۱ گرم قند : ۱٫۸ گرم کربوهیدرات : ۲ گرم فیبر : ۱٫۹ گرم .مصلح جهت هضم راحت و بهبود خواص و مزاج انواع ترب ، مصرف آن‌ها همراه نمک و عسل است. مصرف ترب با زیره خیسانده شده در سرکه نیز برای کاهش نفخ ترب مناسب است.

ترب سیاه به انگلیسی black spanish radish یکی از بهترین و پر خاصیت ترین انواع ترب هاست که بومی شرق مدیترانه بوده و در فصل پاییز و زمستان به بازار عرضه می شود. بوی قوی و مزه ای تند دارد، پوست آن سیاه و گوشت داخلی آن سفید رنگ می باشد.قوی بودن سیستم ایمنی بدن باعث می شود که کمتر دچار بیماری شوید. سیست ایمنی قوی در برابر باکتری های عفونی ، سلول های سرطانی و پاتوژن های مختلف مقاوم تر است. ویتامین سی و منیزیم برای تقویت سیستم ایمنی نیاز است. ترب سیاه دارای سطح مناسبی از ویتامین سی می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

خواص و مزاج انواع ترب در طب سنتی بدین شرح است: مزاج ترب‌ها گرم و تر است. و از جمله خواص برگ و ریشه آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: برگ ترب برای هضم غذا مفید است. اشتها را کاهش می‌دهد. برای رژیم های لاغری مناسب است. باز کننده انسدادها مثل انسدادهای کبد می‌باشد. برای کبد چرب مناسب است مصرف متعادل ترب‌ها که مُدِرّ (ادرارآور) هستند برای افراد گرم و تر و سرد و تر مفید است، چون باعث کاهش رطوبت زیادی بدن و سبکی و شادابی می‌شوند. سبب دفع سنگ‎های کلیوی می‌شود. ترب پخته به تنقیه و پاکسازی ریه از فضولات کمک می‌کند. ترب قاعده آور و ادرار آور است. مصرف ترب به همراه سکنجبین مکمل خوبی برای افزایش شیر مادران است.

ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای ویتامین B، روی و فسفر موجود در آن خواص سم زدایی قوی خون را دارد، اگر خون شما پاک سازی شود رنگ پوست روشن تر و سالم تر می شود.ترب سیاه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان های طبیعی از جمله ویتامین C است که چین و چروک پوست را کاهش داده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.نوشیدن منظم آب ترب سیاه رادیکال های آزاد را از بین می برد و در نتیجه باعث جوانسازی پوست می شود.آب ترب سیاه علاوه بر اینکه برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید است به درمان لک های صورت و جای جوش کمک می کند.هر روز آب ترب سیاه را بنوشید یا آن را به صورت موضعی بر روی لکه های صورت بمالید و بگذارید ۱ ساعت بماند سپس با آب سرد خوب بشویید.نوشیدن روزانه آب ترب سیاه ریشه های مو را تقویت کرده و بهبود گردش خون در پوست سر ریزش مو را درمان می کند و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.آب ترب سیاه برای درمان موهای خشک و آسیب دیده و همچنین موهای چرب مفید است، همچنین آب ترب سیاه با کنترل چربی پوست به درمان شوره سر کمک می کند.

ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی ویتامین و مواد معدنی است که برای سلامتی جنین و زنان باردار در دوران بارداری مفید می باشند. کلسیم موجود در ترب سیاه باعث افزایش رشد استخوان های جنین و تقویت عضلات جنین می شود. اسید فولیک موجود در ترب سیاه برای جلوگیری از نقص های سیستم عصبی در جنین مفید می باشد. توجه داشته باشید که ترب سیاه ممکن است توسط باکتری های موجود در خاک آلوده شود و احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی و انگلی در زنان باردار را افزایش دهد. پیش از مصرف ترب سیاه در دوران بارداری حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.

ترب سیاه یکی از سبزیجاتی است که با نام تربچه اسپانیایی نیز شناخته می‌شود. جالب است بدانید این نوع از ترب را در سراسر جهان مصرف می‌کنند اما در مناطق مدیترانه‌ای و همینطور آسیای شرقی بیشتر به کار برده می‌شود. شکل ظاهری ترب سیاه شبیه شلغم است. اما پوست آن به رنگ سیاه یا بنفش تیره است. جالب است که گوشته داخلی آن برخلاف پوستی که دارد، کاملا سفید است. طعم آن کمی شبیه به سایر ترب‌ها است اما به دلیل املاح بالاتری که دارد، کمی تندتر و طعم خاکی‌تری دارد. کمی آبدار است و معمولا بهتر است آن را به صورت خام استفاده کرد. البته برای تهیه بعضی از غذاهای آسیای شرقی و چین، ممکن است آن را به صورت پخته استفاده کنند.

این نوع از سبزیجات به دلیل اینکه ریشه‌ای است، ترکیبات معدنی بسیار زیادی را به خود جذب می‌کند. بیشتر خواص ترب سیاه به علت وجود چنین مواد معدنی است. با مصرف ۱۰۰ گرم از ترب سیاه می‌توان مواد معدنی و ویتامینی جدول زیر را به بدن رساند. ترکیبات موجود در ترب سیاه مقدار موجود در ۱۰۰ گرم ترب سیاه سدیم ۲۱ میلی گرم پتاسیم ۲۲۷ میلی گرم کلسیم ۲۷ میلی گرم آهن ۰٫۴ میلی گرم منیزیم ۱۶ میلی گرم روی ۰٫۱۵ میلی گرم منگنز ۰٫۰۳۸ میلی گرم فولات ۱۹ میکرو گرم ویتامین C 22 میلی گرم .

ترب سیاه ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار بالایی را برای بدن به همراه دارد. همچنین حاوی ویتامین C و فیبر است که می‌تواند به عنوان منبعی عالی برای پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی باشد. برای تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از این خوراکی در سالادها یا تهیه برخی از غذاها استفاده کرد.مطالعات حاکی از آن است که ترکیبات گلوکوسینولات موجود در ترب سیاه یا سایر سبزیجات، به عنوان گزینه‌ای ضد ویروس، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و ضد سرطان عمل می‌کند. به طور متوسط ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است. این ویتامین محلول در آب باید روزانه به بدن رسانده شوند. از این طریق در بدن به عنوان ویتامین آنتی اکسیدان، از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری خواهد کرد.

آشنایی با دیگر خواص ترب سیاه

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص ترب سیاه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص ترب سیاه

ترب سیاه در یک پوست قهوه‌ای تیره یا سیاه محصور شده و به طور قابل توجهی بزرگتر از ترب‌های بهاری است. این صیفی بسته به نوع مختلف می‌تواند گرد یا استوانه‌ای و کشیده باشد. گوشت آن ترد، سفید و کمی تند است. پوست سیاه آن طعم زمخت و تندی دارد بهتر است قبل از استفاده گرفته شود. این صیفی در طول سال در دسترس هستند، در زمستان و اوایل بهار به اوج خود می‌رسند

ترب سیاه یک گیاه مفید برای سلامتی می باشد که بومی کشورهای آسیا و اروپایی است ، ترب اسپانیایی بسیار معروف می باشد. دلیل اینکه به این گیاه ترب سیاه می گویند آن است که رنگ آن سیاه یا بنفش مایل به سیاه است. گوشت این گیاه سفید رنگ است.

ترب سیاه که به نام ترب اسپانیایی هم شناخته می شود حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان بوده و با تقویت سیستم ایمنی بدن به درمان سرماخوردگی و سرفه کمک می کند، باعث لاغری و کاهش وزن شده و خطر ابتلا به ناراحتی معده را کاهش می دهد.

خواص ترب سیاه در افراد مختلف می‌تواند تاثیرات چشمگیری را به همراه داشته باشد. فوایدی که دارد به علت ارزش غذایی بالایی است که به همراه دارد. از آنجایی که ترب سیاه در زیر خاک رشد می‌کند، مواد معدنی، املاح و ویتامین‌های متعددی را از دل خاک جذب می‌کند. از گذشته تا به حال، بر این عقیده‌اند که ترب سیاه برای سلامت کبد بسیار مفید است. همچنین برای بهبود مشکلات گوارشی تاثیرات بالقوه‌ای دارد.

خواص ترب سیاه با عسل

یک عدد ترب سیاه را بردارید و داخل آن را خالی کنید، مقداری عسل در آن بریزید و بگذارید یک شب به حال خود بماند. صبح روز بعد آب درون آن را بنوشید تا سیستم تنفسی شما را سم زدایی کند.

خواص ترب سیاه برای پروستات

پروستات بخشی از دستگاه تولید مثل مردان است که یک غده عضلانی گردو شکل در اطراف لوله ادراری به آن متصل می ‎شود؛ یعنی مجرای ادرار دقیقا در زیر مثانه . درباره خواص ترب سیاه برای پروستات اطلاعات زیادی در دسترس نیست.

خواص ترب سیاه برای سنگ صفرا

ترب سیاه با خواص دیورتیک به درمان سنگ کیسه صفرا و کاهش درد آن کمک می کند.نوشیدن آب ترب سیاه برای درمان سیاتیک، سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا، درمان کم خونی، افزایش شیر مادر، کاهش وزن و لاغری، سرماخوردگی و سرفه، درمان کم کاری و پر کاری تیروئید، درمان بیماری گال، سلامت پوست و مو و درمان انگل روده مفید است.کسانی که مشکلات انسداد کیسه صفرا دارند بهتر است از مصرف ترب سیاه اجتناب کنند.

خواص ترب سیاه و سفید

ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای ویتامین B، روی و فسفر موجود در آن خواص سم زدایی قوی خون را دارد، اگر خون شما پاک سازی شود رنگ پوست روشن تر و سالم تر می شود.ترب سیاه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان های طبیعی از جمله ویتامین C است که چین و چروک پوست را کاهش داده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.نوشیدن منظم آب ترب سیاه رادیکال های آزاد را از بین می برد و در نتیجه باعث جوانسازی پوست می شود.آب ترب سیاه علاوه بر اینکه برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید است به درمان لک های صورت و جای جوش کمک می کند.هر روز آب ترب سیاه را بنوشید یا آن را به صورت موضعی بر روی لکه های صورت بمالید و بگذارید ۱ ساعت بماند سپس با آب سرد خوب بشویید.نوشیدن روزانه آب ترب سیاه ریشه های مو را تقویت کرده و بهبود گردش خون در پوست سر ریزش مو را درمان می کند و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.آب ترب سیاه برای درمان موهای خشک و آسیب دیده و همچنین موهای چرب مفید است، همچنین آب ترب سیاه با کنترل چربی پوست به درمان شوره سر کمک می کند.

ترب سفید دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A,B,C است. از دیگر خواص ترب سفید می‌توان به وجود مقادیر مناسبی از آهن، فسفر و کلسیم در این گیاه اشاره کرد. کالری ترب سفید کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک می‌کند. تب سفید دارای فیبر زیادی است و مصرف آن در رژیم غذایی مناسب است. ترب سفید را اغلب به صورت خام استفاده می‌کنند. برای نگهداری از ترب در مدت زمان طولانی‌تر، می‌توان آن را به صورت خشک‌شده و یا ترشی ترب و شور در آورد. ترب سفید کاهش‌دهنده چربی خون است. مصرف ترب سفید برای درمان خشکی دهان و سوزش لب مفید است. خوردن ترب سفید باعث لطافت پوست می‌شود.

خواص ترب سیاه و پونه

ترب سیاه یکی از سبزیجاتی است که با نام تربچه اسپانیایی نیز شناخته می‌شود. جالب است بدانید این نوع از ترب را در سراسر جهان مصرف می‌کنند اما در مناطق مدیترانه‌ای و همینطور آسیای شرقی بیشتر به کار برده می‌شود. شکل ظاهری ترب سیاه شبیه شلغم است. اما پوست آن به رنگ سیاه یا بنفش تیره است. جالب است که گوشته داخلی آن برخلاف پوستی که دارد، کاملا سفید است. طعم آن کمی شبیه به سایر ترب‌ها است اما به دلیل املاح بالاتری که دارد، کمی تندتر و طعم خاکی‌تری دارد. کمی آبدار است و معمولا بهتر است آن را به صورت خام استفاده کرد. البته برای تهیه بعضی از غذاهای آسیای شرقی و چین، ممکن است آن را به صورت پخته استفاده کنند.

مصرف خوراکی پونه به درمان بیماری‌های گوارشی کمک می‌کند. همچنین پونه با دفع گازهای انباشته‌شده در روده به بهبود نفخ شکم کمک می‌کند.چای پونه به گوارش کمک می‌کند و به لطف خاصیت ضدانقباضی‌اش، یکی از درمان‌های عالی برای تسکین و کاهش دردهای معده به‌شمار می‌رود. یکی دیگر از خواص پونه خاصیت صفراآوری آن است و با تحریک کبد، تولید صفرا را افزایش می‌دهد. بنابراین مصرف معتدل پونه برای کسانی‌که می‌خواهند تعادل اسید و باز را حفظ کنند و از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کنند، مفید است.

خواص ترب سیاه و قرمز

ترب سیاه ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار بالایی را برای بدن به همراه دارد. همچنین حاوی ویتامین C و فیبر است که می‌تواند به عنوان منبعی عالی برای پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی باشد. برای تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از این خوراکی در سالادها یا تهیه برخی از غذاها استفاده کرد.مطالعات حاکی از آن است که ترکیبات گلوکوسینولات موجود در ترب سیاه یا سایر سبزیجات، به عنوان گزینه‌ای ضد ویروس، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و ضد سرطان عمل می‌کند. به طور متوسط ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است. این ویتامین محلول در آب باید روزانه به بدن رسانده شوند. از این طریق در بدن به عنوان ویتامین آنتی اکسیدان، از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری خواهد کرد.

تربچه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C است که به کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک کرده و باعث جلوگیری از آسیب های سلولی ناشی از پیری، شیوه زندگی ناسالم و سموم محیطی می شود. تربچه قرمز به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد و همچنین ترکیباتی که در آب به ایزوتیوسیانات ها تجزیه می شوند به پاکسازی بدن از مواد سرطان زا و جلوگیری از پیشرفت تومور کمک می کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ نشان داده که عصاره ریشه تربچه حاوی چندین نوع ایزوتیوسیانات است که باعث مرگ سلولی در برخی از سلول های سرطانی شده است.

طریقه مصرف ترب سیاه

از ترب سیاه می‌توان به صورت خام یا پخته شده در انواع غذاها لذت برد. ترب به همراه سس گوجه فرنگی را می‌توان به عنوان غذای کناری سبزیجات سرو کرد. آن را مثل شلغم بپزید و نوش جان کنید. به سوپ‌ها، سیب زمینی و خورشت‌ها اضافه کنید و طعمی متفاوت خلق کنید. ترب را به اندازه چوب کبریت رنده یا خرد کنید و به سالادهای سبز مخلوط اضافه کنید. طعم و مزه آن‌ها با پیاز، نمک و جعفری افزایش می‌یابد. برای نگهداری، برگ‌های سبز آن را جدا کنید و تربچه را در پلاستیک بپیچید. آن‌ها تا دو هفته در یخچال تازه می‌مانند.

طرز گرفتن آب ترب سیاه

شما می توانید به راحتی و با اطمینان خاطر ظرف شش هفته با مصرف معجون آب ترب سیاه و عسل نه تنها از شر سنگ کلیه راحت شوید بلکه کل بدن خود را سم زدایی کنید. طرز مصرف ترب های سیاه را خوب بشویید و با آبمیوه گیری آب آنها را بگیرید و ناشتا به همراه عسل میل کنید و تا یکساعت چیز دیگری میل نکنید.

ترب سیاه از کجا بخریم

ترب سیاه را می توانید از فروشگاه های اینترنتی تهیه کرد .

ترب سیاه برای کم کاری تیروئید

بیماری گریوز نوعی بیماری خود ایمنی است که در اثر فعالیت بیش از حد غده ی تیروئید ایجاد می شود.

تحقیقات نشان داده که مصرف منظم ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای گوگرد که دارد به درمان این بیماری کمک می کند.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 26 مرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.