; خواص ترب سیاه و مضرات و روش مصرف برای کلیه و لاغری و پروستات و پونه - فال و خواب
کشمش برای دیابت ضرر دارد و مضرات خوردن کشمش برای قند خون

کشمش برای دیابت ضرر دارد و مضرات خوردن کشمش برای قند خون

کشمش برای دیابت ضرر دارد کشمش برای دیابت ضرر دارد ؛ مضرات خوردن کشمش برای قند خون همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

کینوا و خواص آن ؛ خاصیت خوردن کینوا برای زنان جنین باردار چیست

کینوا و خواص آن ؛ خاصیت خوردن کینوا برای زنان جنین باردار چیست

کینوا و خواص آن کینوا و خواص آن ؛ خاصیت خوردن کینوا برای زنان جنین باردار چیست همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب …

خواص مویز ناشتا ؛ درمان بیماری ها، سلامت بدن و زیبایی با خوردن مویز ناشتا

خواص مویز ناشتا ؛ درمان بیماری ها، سلامت بدن و زیبایی با خوردن مویز ناشتا

خواص مویز ناشتا خواص مویز ناشتا ؛ درمان بیماری ها، سلامت بدن و زیبایی با خوردن مویز ناشتا همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این …

خواص ترب سیاه

خواص ترب سیاه ؛ مضرات و روش مصرف برای کلیه و لاغری و پروستات و پونه

خواص ترب سیاه ؛ مضرات و روش مصرف برای کلیه و لاغری و پروستات و پونه همگی در سایت فال و خواب .امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

بیشتر بخوانید : خواص پنیرک ؛ و لاغری و خارمریم برای کبد و کودکان و مردان و پوست و قاعدگی رحم

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

آشنایی با خواص ترب سیاه

ترب سیاه در یک پوست قهوه‌ای تیره یا سیاه محصور شده و به طور قابل توجهی بزرگتر از ترب‌های بهاری است. این صیفی بسته به نوع مختلف می‌تواند گرد یا استوانه‌ای و کشیده باشد. گوشت آن ترد، سفید و کمی تند است. پوست سیاه آن طعم زمخت و تندی دارد بهتر است قبل از استفاده گرفته شود. این صیفی در طول سال در دسترس هستند، در زمستان و اوایل بهار به اوج خود می‌رسند

ترب سیاه یک گیاه مفید برای سلامتی می باشد که بومی کشورهای آسیا و اروپایی است ، ترب اسپانیایی بسیار معروف می باشد. دلیل اینکه به این گیاه ترب سیاه می گویند آن است که رنگ آن سیاه یا بنفش مایل به سیاه است. گوشت این گیاه سفید رنگ است.

ترب سیاه که به نام ترب اسپانیایی هم شناخته می شود حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان بوده و با تقویت سیستم ایمنی بدن به درمان سرماخوردگی و سرفه کمک می کند، باعث لاغری و کاهش وزن شده و خطر ابتلا به ناراحتی معده را کاهش می دهد.

خواص ترب سیاه در افراد مختلف می‌تواند تاثیرات چشمگیری را به همراه داشته باشد. فوایدی که دارد به علت ارزش غذایی بالایی است که به همراه دارد. از آنجایی که ترب سیاه در زیر خاک رشد می‌کند، مواد معدنی، املاح و ویتامین‌های متعددی را از دل خاک جذب می‌کند. از گذشته تا به حال، بر این عقیده‌اند که ترب سیاه برای سلامت کبد بسیار مفید است. همچنین برای بهبود مشکلات گوارشی تاثیرات بالقوه‌ای دارد.

در این مطلب مجموعه ای از مهم ترین خواص و مضرات ترب سیاه را به صورت خلاصه جمع آوری کرده ایم ، برای شناخت بیشتر خواص ترب سیاه و عوارض مصرف آن در ادامه با سایت فال و خواب در دسته بندی خواص مواد غذایی همراه باشید.

خواص ترب سیاه در طب سنتی

طبیعت ترب سیاه گرم و خشک است. ترب سیاه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامین A، ویتامین B6، ویتامین C، ویتامین E، پتاسیم، منیزیم، آهن، روی، فولات و کلسیم می باشد.ارزش غذایی ترب سیاه (۱۰۰ گرم) کالری : ۶۶ پروتئین : ۱ گرم چربی : ۰٫۱ گرم قند : ۱٫۸ گرم کربوهیدرات : ۲ گرم فیبر : ۱٫۹ گرم .مصلح جهت هضم راحت و بهبود خواص و مزاج انواع ترب ، مصرف آن‌ها همراه نمک و عسل است. مصرف ترب با زیره خیسانده شده در سرکه نیز برای کاهش نفخ ترب مناسب است.

ترب سیاه به انگلیسی black spanish radish یکی از بهترین و پر خاصیت ترین انواع ترب هاست که بومی شرق مدیترانه بوده و در فصل پاییز و زمستان به بازار عرضه می شود. بوی قوی و مزه ای تند دارد، پوست آن سیاه و گوشت داخلی آن سفید رنگ می باشد.قوی بودن سیستم ایمنی بدن باعث می شود که کمتر دچار بیماری شوید. سیست ایمنی قوی در برابر باکتری های عفونی ، سلول های سرطانی و پاتوژن های مختلف مقاوم تر است. ویتامین سی و منیزیم برای تقویت سیستم ایمنی نیاز است. ترب سیاه دارای سطح مناسبی از ویتامین سی می باشد که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

خواص و مزاج انواع ترب در طب سنتی بدین شرح است: مزاج ترب‌ها گرم و تر است. و از جمله خواص برگ و ریشه آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: برگ ترب برای هضم غذا مفید است. اشتها را کاهش می‌دهد. برای رژیم های لاغری مناسب است. باز کننده انسدادها مثل انسدادهای کبد می‌باشد. برای کبد چرب مناسب است مصرف متعادل ترب‌ها که مُدِرّ (ادرارآور) هستند برای افراد گرم و تر و سرد و تر مفید است، چون باعث کاهش رطوبت زیادی بدن و سبکی و شادابی می‌شوند. سبب دفع سنگ‎های کلیوی می‌شود. ترب پخته به تنقیه و پاکسازی ریه از فضولات کمک می‌کند. ترب قاعده آور و ادرار آور است. مصرف ترب به همراه سکنجبین مکمل خوبی برای افزایش شیر مادران است.

ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای ویتامین B، روی و فسفر موجود در آن خواص سم زدایی قوی خون را دارد، اگر خون شما پاک سازی شود رنگ پوست روشن تر و سالم تر می شود.ترب سیاه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان های طبیعی از جمله ویتامین C است که چین و چروک پوست را کاهش داده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.نوشیدن منظم آب ترب سیاه رادیکال های آزاد را از بین می برد و در نتیجه باعث جوانسازی پوست می شود.آب ترب سیاه علاوه بر اینکه برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید است به درمان لک های صورت و جای جوش کمک می کند.هر روز آب ترب سیاه را بنوشید یا آن را به صورت موضعی بر روی لکه های صورت بمالید و بگذارید ۱ ساعت بماند سپس با آب سرد خوب بشویید.نوشیدن روزانه آب ترب سیاه ریشه های مو را تقویت کرده و بهبود گردش خون در پوست سر ریزش مو را درمان می کند و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.آب ترب سیاه برای درمان موهای خشک و آسیب دیده و همچنین موهای چرب مفید است، همچنین آب ترب سیاه با کنترل چربی پوست به درمان شوره سر کمک می کند.

ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی ویتامین و مواد معدنی است که برای سلامتی جنین و زنان باردار در دوران بارداری مفید می باشند. کلسیم موجود در ترب سیاه باعث افزایش رشد استخوان های جنین و تقویت عضلات جنین می شود. اسید فولیک موجود در ترب سیاه برای جلوگیری از نقص های سیستم عصبی در جنین مفید می باشد. توجه داشته باشید که ترب سیاه ممکن است توسط باکتری های موجود در خاک آلوده شود و احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی و انگلی در زنان باردار را افزایش دهد. پیش از مصرف ترب سیاه در دوران بارداری حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.

ترب سیاه یکی از سبزیجاتی است که با نام تربچه اسپانیایی نیز شناخته می‌شود. جالب است بدانید این نوع از ترب را در سراسر جهان مصرف می‌کنند اما در مناطق مدیترانه‌ای و همینطور آسیای شرقی بیشتر به کار برده می‌شود. شکل ظاهری ترب سیاه شبیه شلغم است. اما پوست آن به رنگ سیاه یا بنفش تیره است. جالب است که گوشته داخلی آن برخلاف پوستی که دارد، کاملا سفید است. طعم آن کمی شبیه به سایر ترب‌ها است اما به دلیل املاح بالاتری که دارد، کمی تندتر و طعم خاکی‌تری دارد. کمی آبدار است و معمولا بهتر است آن را به صورت خام استفاده کرد. البته برای تهیه بعضی از غذاهای آسیای شرقی و چین، ممکن است آن را به صورت پخته استفاده کنند.

این نوع از سبزیجات به دلیل اینکه ریشه‌ای است، ترکیبات معدنی بسیار زیادی را به خود جذب می‌کند. بیشتر خواص ترب سیاه به علت وجود چنین مواد معدنی است. با مصرف ۱۰۰ گرم از ترب سیاه می‌توان مواد معدنی و ویتامینی جدول زیر را به بدن رساند. ترکیبات موجود در ترب سیاه مقدار موجود در ۱۰۰ گرم ترب سیاه سدیم ۲۱ میلی گرم پتاسیم ۲۲۷ میلی گرم کلسیم ۲۷ میلی گرم آهن ۰٫۴ میلی گرم منیزیم ۱۶ میلی گرم روی ۰٫۱۵ میلی گرم منگنز ۰٫۰۳۸ میلی گرم فولات ۱۹ میکرو گرم ویتامین C 22 میلی گرم .

ترب سیاه ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار بالایی را برای بدن به همراه دارد. همچنین حاوی ویتامین C و فیبر است که می‌تواند به عنوان منبعی عالی برای پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی باشد. برای تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از این خوراکی در سالادها یا تهیه برخی از غذاها استفاده کرد.مطالعات حاکی از آن است که ترکیبات گلوکوسینولات موجود در ترب سیاه یا سایر سبزیجات، به عنوان گزینه‌ای ضد ویروس، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و ضد سرطان عمل می‌کند. به طور متوسط ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است. این ویتامین محلول در آب باید روزانه به بدن رسانده شوند. از این طریق در بدن به عنوان ویتامین آنتی اکسیدان، از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری خواهد کرد.

خواص ترب سیاه با عسل

یک عدد ترب سیاه را بردارید و داخل آن را خالی کنید، مقداری عسل در آن بریزید و بگذارید یک شب به حال خود بماند. صبح روز بعد آب درون آن را بنوشید تا سیستم تنفسی شما را سم زدایی کند.

خواص ترب سیاه برای پروستات

پروستات بخشی از دستگاه تولید مثل مردان است که یک غده عضلانی گردو شکل در اطراف لوله ادراری به آن متصل می ‎شود؛ یعنی مجرای ادرار دقیقا در زیر مثانه . درباره خواص ترب سیاه برای پروستات اطلاعات زیادی در دسترس نیست.

خواص ترب سیاه برای سنگ صفرا

ترب سیاه با خواص دیورتیک به درمان سنگ کیسه صفرا و کاهش درد آن کمک می کند.نوشیدن آب ترب سیاه برای درمان سیاتیک، سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا، درمان کم خونی، افزایش شیر مادر، کاهش وزن و لاغری، سرماخوردگی و سرفه، درمان کم کاری و پر کاری تیروئید، درمان بیماری گال، سلامت پوست و مو و درمان انگل روده مفید است.کسانی که مشکلات انسداد کیسه صفرا دارند بهتر است از مصرف ترب سیاه اجتناب کنند.

خواص ترب سیاه برای سرماخوردگی و ریه و کرونا

آنتی اکسیدان موجود در ترب سیاه دارای خواص ضد التهابی است که همین امر از گرفتگی و احتقان سینه جلوگیری می کند.اگر می خواهید سرفه و سرماخوردگی خود را کاهش دهید ترب سیاه میل کنید.ترب سیاه به عفونت دستگاه تنفسی کمک می کند و برای تسکین مشکلات تنفسی از جمله سرماخوردگی و برونشیت موثر است.

ترب سیاه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی از جمله ویتامین C است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و به درمان سرماخوردگی، آنفلونزا، برونشیت و سرفه کمک می کند. خواص ترب سیاه و عسل برای سرماخوردگی یک عدد ترب سیاه را بردارید و داخل آن را خالی کنید، مقداری عسل در آن بریزید و بگذارید یک شب به حال خود بماند. صبح روز بعد آب درون آن را بنوشید تا سیستم تنفسی شما را سم زدایی کند.

خواص ترب سیاه برای معده

ترب سیاه برای سم زدایی معده مفید است ، اگر می خواهید به هضم غذا کمک کنید بهتر است از ترب سیاه استفاده کنید. ترب سیاه باعث کاهش اسیدیته معده و کاهش نفخ می شود.

خواص ترب سیاه برای مو

نوشیدن روزانه آب ترب سیاه ریشه های مو را تقویت کرده و بهبود گردش خون در پوست سر ریزش مو را درمان می کند و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.آب ترب سیاه برای درمان موهای خشک و آسیب دیده و همچنین موهای چرب مفید است، همچنین آب ترب سیاه با کنترل چربی پوست به درمان شوره سر کمک می کند.

خواص ترب سیاه در بارداری و شیردهی

ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی ویتامین و مواد معدنی است که برای سلامتی جنین و زنان باردار در دوران بارداری مفید می باشند. کلسیم موجود در ترب سیاه باعث افزایش رشد استخوان های جنین و تقویت عضلات جنین می شود. اسید فولیک موجود در ترب سیاه برای جلوگیری از نقص های سیستم عصبی در جنین مفید می باشد. توجه داشته باشید که ترب سیاه ممکن است توسط باکتری های موجود در خاک آلوده شود و احتمال ابتلا به عفونت باکتریایی و انگلی در زنان باردار را افزایش دهد. پیش از مصرف ترب سیاه در دوران بارداری حتما با پزشک خود نیز مشورت کنید.مصرف ترب به همراه سکنجبین مکمل خوبی برای افزایش شیر مادران است.

خواص ترب سیاه در دیابت

این گیاه دارای مقادیر کمر کربوهیدرات است که باعث تنظیم سطح قند خون می شود اگر می خواهید قند خون را کنترل کنید ترب سیاه میل کنید.

خواص ترب سیاه و سفید

ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای ویتامین B، روی و فسفر موجود در آن خواص سم زدایی قوی خون را دارد، اگر خون شما پاک سازی شود رنگ پوست روشن تر و سالم تر می شود.ترب سیاه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان های طبیعی از جمله ویتامین C است که چین و چروک پوست را کاهش داده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.نوشیدن منظم آب ترب سیاه رادیکال های آزاد را از بین می برد و در نتیجه باعث جوانسازی پوست می شود.آب ترب سیاه علاوه بر اینکه برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید است به درمان لک های صورت و جای جوش کمک می کند.هر روز آب ترب سیاه را بنوشید یا آن را به صورت موضعی بر روی لکه های صورت بمالید و بگذارید ۱ ساعت بماند سپس با آب سرد خوب بشویید.نوشیدن روزانه آب ترب سیاه ریشه های مو را تقویت کرده و بهبود گردش خون در پوست سر ریزش مو را درمان می کند و باعث تقویت و افزایش رشد مو می شود.آب ترب سیاه برای درمان موهای خشک و آسیب دیده و همچنین موهای چرب مفید است، همچنین آب ترب سیاه با کنترل چربی پوست به درمان شوره سر کمک می کند.

ترب سفید دارای مقادیر زیادی ویتامین‌های A,B,C است. از دیگر خواص ترب سفید می‌توان به وجود مقادیر مناسبی از آهن، فسفر و کلسیم در این گیاه اشاره کرد. کالری ترب سفید کم است و خوردن آن به تسریع هضم غذا کمک می‌کند. تب سفید دارای فیبر زیادی است و مصرف آن در رژیم غذایی مناسب است. ترب سفید را اغلب به صورت خام استفاده می‌کنند. برای نگهداری از ترب در مدت زمان طولانی‌تر، می‌توان آن را به صورت خشک‌شده و یا ترشی ترب و شور در آورد. ترب سفید کاهش‌دهنده چربی خون است. مصرف ترب سفید برای درمان خشکی دهان و سوزش لب مفید است. خوردن ترب سفید باعث لطافت پوست می‌شود.

خواص ترب سیاه و پونه

ترب سیاه یکی از سبزیجاتی است که با نام تربچه اسپانیایی نیز شناخته می‌شود. جالب است بدانید این نوع از ترب را در سراسر جهان مصرف می‌کنند اما در مناطق مدیترانه‌ای و همینطور آسیای شرقی بیشتر به کار برده می‌شود. شکل ظاهری ترب سیاه شبیه شلغم است. اما پوست آن به رنگ سیاه یا بنفش تیره است. جالب است که گوشته داخلی آن برخلاف پوستی که دارد، کاملا سفید است. طعم آن کمی شبیه به سایر ترب‌ها است اما به دلیل املاح بالاتری که دارد، کمی تندتر و طعم خاکی‌تری دارد. کمی آبدار است و معمولا بهتر است آن را به صورت خام استفاده کرد. البته برای تهیه بعضی از غذاهای آسیای شرقی و چین، ممکن است آن را به صورت پخته استفاده کنند.

مصرف خوراکی پونه به درمان بیماری‌های گوارشی کمک می‌کند. همچنین پونه با دفع گازهای انباشته‌شده در روده به بهبود نفخ شکم کمک می‌کند.چای پونه به گوارش کمک می‌کند و به لطف خاصیت ضدانقباضی‌اش، یکی از درمان‌های عالی برای تسکین و کاهش دردهای معده به‌شمار می‌رود. یکی دیگر از خواص پونه خاصیت صفراآوری آن است و با تحریک کبد، تولید صفرا را افزایش می‌دهد. بنابراین مصرف معتدل پونه برای کسانی‌که می‌خواهند تعادل اسید و باز را حفظ کنند و از بروز این بیماری‌ها جلوگیری کنند، مفید است.

خواص ترب سیاه و قرمز

ترب سیاه ترکیبات آنتی اکسیدانی بسیار بالایی را برای بدن به همراه دارد. همچنین حاوی ویتامین C و فیبر است که می‌تواند به عنوان منبعی عالی برای پیشگیری از بروز مشکلات گوارشی باشد. برای تقویت سیستم ایمنی بدن می‌توان از این خوراکی در سالادها یا تهیه برخی از غذاها استفاده کرد.مطالعات حاکی از آن است که ترکیبات گلوکوسینولات موجود در ترب سیاه یا سایر سبزیجات، به عنوان گزینه‌ای ضد ویروس، تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و ضد سرطان عمل می‌کند. به طور متوسط ترب سیاه حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C است. این ویتامین محلول در آب باید روزانه به بدن رسانده شوند. از این طریق در بدن به عنوان ویتامین آنتی اکسیدان، از آسیب رادیکال‌های آزاد جلوگیری خواهد کرد.

تربچه حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C است که به کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک کرده و باعث جلوگیری از آسیب های سلولی ناشی از پیری، شیوه زندگی ناسالم و سموم محیطی می شود. تربچه قرمز به دلیل مقادیر بالای آنتی اکسیدان هایی که دارد و همچنین ترکیباتی که در آب به ایزوتیوسیانات ها تجزیه می شوند به پاکسازی بدن از مواد سرطان زا و جلوگیری از پیشرفت تومور کمک می کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۰ نشان داده که عصاره ریشه تربچه حاوی چندین نوع ایزوتیوسیانات است که باعث مرگ سلولی در برخی از سلول های سرطانی شده است.

طریقه مصرف ترب سیاه

از ترب سیاه می‌توان به صورت خام یا پخته شده در انواع غذاها لذت برد. ترب به همراه سس گوجه فرنگی را می‌توان به عنوان غذای کناری سبزیجات سرو کرد. آن را مثل شلغم بپزید و نوش جان کنید. به سوپ‌ها، سیب زمینی و خورشت‌ها اضافه کنید و طعمی متفاوت خلق کنید. ترب را به اندازه چوب کبریت رنده یا خرد کنید و به سالادهای سبز مخلوط اضافه کنید. طعم و مزه آن‌ها با پیاز، نمک و جعفری افزایش می‌یابد. برای نگهداری، برگ‌های سبز آن را جدا کنید و تربچه را در پلاستیک بپیچید. آن‌ها تا دو هفته در یخچال تازه می‌مانند.

طرز گرفتن آب ترب سیاه

شما می توانید به راحتی و با اطمینان خاطر ظرف شش هفته با مصرف معجون آب ترب سیاه و عسل نه تنها از شر سنگ کلیه راحت شوید بلکه کل بدن خود را سم زدایی کنید. طرز مصرف ترب های سیاه را خوب بشویید و با آبمیوه گیری آب آنها را بگیرید و ناشتا به همراه عسل میل کنید و تا یکساعت چیز دیگری میل نکنید.

ترب سیاه از کجا بخریم

ترب سیاه را می توانید از فروشگاه های اینترنتی تهیه کرد .

ترب سیاه برای کم کاری تیروئید

بیماری گریوز نوعی بیماری خود ایمنی است که در اثر فعالیت بیش از حد غده ی تیروئید ایجاد می شود. تحقیقات نشان داده که مصرف منظم ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای گوگرد که دارد به درمان این بیماری کمک می کند.

ترب سیاه و ماست

مصرف ماست و ترب، شیر برنج و سویق(آردگندم) که باعث قولنج و بروز نفخ در بدن می‌شود. مصرف انار و حلیم(هریسه) که باعث گرفتگی در مویرگ‌ها می‌شود. مصرف خربزه و عسل که باعث سنکوب شدن و سایر امراض می‌شود.

ماسک ترب سیاه

ترب سیاه به دلیل مقادیر بالای ویتامین B، روی و فسفر موجود در آن خواص سم زدایی قوی خون را دارد، اگر خون شما پاک سازی شود رنگ پوست روشن تر و سالم تر می شود.ترب سیاه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان های طبیعی از جمله ویتامین C است که چین و چروک پوست را کاهش داده و به جوان سازی پوست صورت کمک می کند.نوشیدن منظم آب ترب سیاه رادیکال های آزاد را از بین می برد و در نتیجه باعث جوانسازی پوست می شود.آب ترب سیاه علاوه بر اینکه برای پیشگیری و درمان آکنه و جوش صورت مفید است به درمان لک های صورت و جای جوش کمک می کند.هر روز آب ترب سیاه را بنوشید یا آن را به صورت موضعی بر روی لکه های صورت بمالید و بگذارید ۱ ساعت بماند سپس با آب سرد خوب بشویید.

طرز تهیه شربت ترب سیاه

ترب سیاه را شسته و پوست بگیرید و سپس خرد کنید.ترب‌های خرد شده را کف ظرف بچینید و روی آن را با یک لایه‌ی نازک شکر یا قند بپوشانید.اجازه دهید به مدت یک روز بماند تا شربت آن دربیاید.شربت به دست آمده را در یک پیاله ریخته و روزانه ۴ تا ۶ قاشق میل کنید.ترب سیاه شهرت زیادی برای حفظ سلامت روده‌ها دارد.از سالیان قبل خواص ترب سیـاه روی سیستم گوارشی و به ویژه برای تنظیم عملکرد صفرا کاملا شناخته شده است.به این ترتیب که این ترب باعث افزایش ترشح و دفع صفرا می‌شود.

یکی از مهمترین خواص ترب سیـاه استفاده از شربت تهیه شده از آن برای درمان سرفه و مشکلات تنفسی است. به این منظور تـرب سیاه را به شکل حلقه‌های نازکی ببرید و لایه لایه روی هم بچینید. در بین هر طبقه، کمی عسل بریزید و آب اضافه کنید. اجازه دهید روی حرارت ملایم اجاق بجوشد. سپس از این شربت میل کنید. ترب سیاه خاصیت ملین داشته و برای درمان یبوست مفید است.

خواص ترب سیاه برای رحم

ترب سیاه یکی از سبزیجات چلیپایی است. ترکیبات شیمیایی گیاهی بسیار مغذی را به همراه دارد. یکی از گزینه‌های سم زدا در این ماده خوراکی ایندول-۳-کاربینول است. طبق مطالعات انجام شده این ترکیب ضد استروژنی تاثیر به سزایی در کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های وابسته به هورمون مانند سرطان پستان و سرطان رحم کمک شایانی می‌رساند.

خواص برگ ترب سیاه

برای نگهداری ترب سیاه، ابتدا برگ های آن را جدا کرده و بدون شستن، آن را داخل بسته های پلاستیکی – که از چند جا سوراخ شده اند – در یخچال نگهداری کنید. در این صورت تا ۲ هفته قابل استفاده خواهد بود. ترب سیاه را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد، از جمله می توان از برش های ترب سیاه خام در سالاد استفاده کرد یا از آن برای تهیه چیپس ترب سیاه استفاده کرد. استفاده از ترب سیاه در سوپ نیز خواص زیادی دارد. توصیه می شود از مواد غذایی همچون جعفری، پیازچه و نمک دریا به همراه ترب سیاه و برای خوش طعم شدن غذا استفاده کنید.

در سال ۲۰۰۹ گروهی از محققان تحقیقی را در نشریه غذاهای مفید منتشر کردند که نشان می‌داد نه تنها ریشه ترب سیاه باعث ترشح آنزیم سم‌زدا برای خط سلول کارسینومای کبدی می‌شود، بلکه برگ‌های آن نیز تاثیر سم‌زدای مشابهی دارد. بعلاوه محققان دریافتند که برگ‌های ترب خاصیت آنتی‌اکسیدان به مراتب بیشتری نسبت به ریشه‌ها دارد. بنابراین دفعه بعد که ترب سیاه با برگ‌هایی تازه و شاداب خریدید آنها را دور نریزید. در عوض می‌توانید آن‌ها را در تابه تفت بدهید و کنار بشقاب بگذارید.

بیشتر بخوانید : خواص پنیر ؛ چدار و لیقوان و تست و بلغاری و گوسفندی و کم چرب و لاکتیکی و خامه ای

خواص ترب سیاه برای سلامت کبد

آنتی اکسیدان موجود در کبد گلوتاتیون است که باعث سلامتی کبد می شود. این آنزیم باعث فعال شدن فعالیت آنزیمی در کبد انسان می شود و سموم را کاهش می دهد. بهتر است بدن تعادل سازی گلوتاتیون را انجام دهد ، کم شدن این آنتی اکسیدان برای کبد مضر است. ترب سیاه میل کنید تا به مسیر تعادلی این آنزیم برسید. ترب سیاه برای سلامت کبد بسیار مفید است.

ترب سیاه برای جوان سازی پوست

ترب سیاه دارای آنتی اکسیدان زیاد از جمله ویتامین سی برای سلامت پوست می باشد ، شما می توانید از ترب سیاه برای کاهش چین و چروک پوست استفاده کنید. نوشیدن آب ترب سیاه باعث مبارزه با رادیکال های آزاد بدن می شود و جوانسازی پوست را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید : خواص پاپ کورن ؛ برای چاقی در بدنسازی و بارداری و خواص پفیلا برای چاقی صورت

خواص ترب سیاه برای دفع سنگ کلیه

ترب سیاه دارای خاصیت دیورتیک می باشد و باعث افزایش ادرار می شود ، ترب سیاه برای دفع سنگ کلیه توصیه شده است.

ترب سیاه برای کاهش کلسترول

ترب را اگر به صورت منظم مصرف کنید باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و باعث می شود کبد ، بتواند به راحتی کلسترول بدن را با سرعت بیشتری جذب کند. ترب سیاه باعث کاهش سطح لیپید خون می شود.

خواص ترب سیاه برای کاهش وزن و لاغری

زمانی که صحبت از کاهش وزن می شود باید به سراغ مواد غذایی رفت که دارای فیبرهای رژیمی باشد ، ترب سیاه دارای فیبر رژیمی و ویتامین و مواد معدنی است که برای کاهش وزن موثر است.

بیشتر بخوانید : خواص پسته ؛ خام برای لاغری و بو داده و تر و تازه برای مردان و کودکان

ترب سیاه می تواند باعث کاهش وزن در افراد شود ، چرا که فیبر آن از پرخوری جلوگیری می کند.

زمانی که می خواهید کاهش وزن را تجربه کنید بهتر است از سبزیجات کمک بگیرید.

خواص ترب سیاه برای درمان یبوست

ترب سیاه منبع کافی از فیبر است که به تنظیم حرکات روده کمک می کند ، اگر ترب سیاه را با هویج میل کنید این اثر بیشتر می شود. ترب سیاه خاصیت اسیدیته معده را کم کرده و باعث درمان نفخ می شود ، اگر می خواهید گرفتگی های معده را درمان کنید ترب سیاه میل کنید.

ترب سیاه برای سم زدایی بدن

سبزیجات باعث حذف مواد ناخواسته بدن می شوند ، این امر سم زدایی نام دارد. سم زدایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

بیشتر بخوانید : خواص به ؛ پخته در طب سنتی برای مردان و لاغری و رحم و پوست و دم کرده به

خواص ضد سرطان

ترب سیاه سرشار از آنتی اکسیدان می باشد که باعث کاهش استرس اکسیداتیو می شود. این امر باعث می شود تا خطر سرطان کاهش پیدا کند.

مضرات ترب سیاه

کسانی که مشکلات انسداد کیسه صفرا دارند بهتر است از مصرف ترب سیاه اجتناب کنند. مصرف زیاد ترب برای معده‌های مرطوب نامناسب است، چون موجب نفخ و دل‌پیچه می‌شوند برای ناحیه چشم و سر زیان آور است. مصرف ترب خصوصاً ترب سیاه به چه افرادی توصیه نمی‌شود؟ برای گرم و ترها، مصرف ترب سیاه مناسب نیست. مصرف ترب به خانم های باردار توصیه نمی‌شود.

ترب سیاه حاوی ترکیبات سمی به نام گلوکوزینولات ها است و مصرف زیاد آن ممکن است با داروهای تیروئید تداخل داشته باشد و به گواتر منجر شود.
مصرف زیاد ترب سیاه ممکن است باعث تحریک دستگاه گوارش و مشکلات گوارشی شود.تحقیقات کافی درباره مضرات ترب سیاه برای بارداری و شیردهی انجام نشده، به همین دلیل توصیه می شود زنان باردار و مادران شیرده از مصرف زیاد این سبزی اجتناب کنند.اگرچه در برخی منابع ذکر شده ترب سیاه برای دفع سنگ صفرا مفید است اما برخی محققان معتقدند افرادی که دچار سنگ صفرا یا انسداد صفراوی هستند نباید ترب سیاه مصرف کنند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.