; دوغ برای معده ضرر دارد و آیا خوردن دوغ برای بیماری های معده مضر است - فال و خواب
عوارض عرق نعناع فلفلی ؛ مضرات عرق نعناع فلفلی برای سرماخوردگی

عوارض عرق نعناع فلفلی ؛ مضرات عرق نعناع فلفلی برای سرماخوردگی

عوارض عرق نعناع فلفلی عوارض عرق نعناع فلفلی ؛ مضرات عرق نعناع فلفلی برای سرماخوردگی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل …

جوانه گندم برای چاق شدن و خاصیت چاق کنندگی جوانه گندم

جوانه گندم برای چاق شدن و خاصیت چاق کنندگی جوانه گندم

جوانه گندم برای چاق شدن جوانه گندم برای چاق شدن ؛ خاصیت چاق کنندگی جوانه گندم همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که …

خواص دمنوش بهار نارنج و زعفران و درمان بی اشتهایی و سرفه با خوردن دمنوش بهار نارنج و زعفران

خواص دمنوش بهار نارنج و زعفران و درمان بی اشتهایی و سرفه با خوردن دمنوش بهار نارنج و زعفران

خواص دمنوش بهار نارنج و زعفران خواص دمنوش بهار نارنج و زعفران ؛ درمان بی اشتهایی و سرفه با خوردن دمنوش بهار نارنج و زعفران …

دوغ برای معده ضرر دارد

دوغ برای معده ضرر دارد ؛ آیا خوردن دوغ برای بیماری های معده مضر است

دوغ برای معده ضرر دارد ؛ آیا خوردن دوغ برای بیماری های معده مضر است همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.

امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.

از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.

پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.

دوغ برای معده ضرر دارد

مصرف دوغ همراه با غذا ضرر چندانی ندارد اما به قدر رفع تشنگی مصرف شود، بهتر است. مصرف همزمان دوغ و گوشت منجر به تولید مواد هضم نشده در بدن می‌شود که در نتیحه رسوب این مواد بدن ضررهای فراوانی میبیند، بیشترین ضرر وارده به مفاصل مربوط است. زیاده‌روی در مصرف دوغ به افراد دارای ناراحتی‌های معده، مشکلات گوارشی، افراد مبتلا به ورم معده یا زخم اثنی‌عشر توصیه نمی‌شود. گاز طبیعی موجود در دوغ که در نتیجه تخمیر باکتری‌های موجود در آن به وجود می‌آید، طبیعی است و مشکلی برای فرد عادی ایجاد نمی‌کند. اما گازی که به شکل صنعتی به دوغ اضافه می‌شود، می‌تواند باعث مشکلات گوارشی شود. ضمن اینکه دوغ‌های گازدار، می‌تواند اشتهای افراد را بالا برده و در نتیجه باعث پرخوری و اضافه وزن شود. از دیگر مضرات دوغ افزایش فشار خون است؛ بنابراین توصیه می‌شود دوغ خانگی و کم نمک جایگزین دوغ‌های صنعتی و شور شود.

دوغ یک نوشیدنی پر خاصیت است که موجب افزایش میزان جذب کلسیم و استحکام استخوان ها می شود. اما افرادی که از ضعف مفرط استخوان رنج می برند و یا برخی از افرادی که مبتلا به پر کاری غده پاراتیروئید هستند نباید دوغ مصرف کنند.دوغ یکی از موانع جذب کلیسیم در بدن نمک می باشد. به همین دلیل دوغ های صنعتی که سرشار از نمک هستند باعث ایجاد اختلال در جذب کلیسیم می شوند. در سنین بالای ۵۰ سال ریسک شکستگی های شایع از پوکی استخوان در مهره های کمر ، استخوان ساعد و استخوان بالای پا بیشتر می شود که در خانم ها ۴۰درصد و در آقایان ۱۲درصد است بنابراین خانمها باید بیشتر به دنبال جذب کلیسیم باشند از دوغ های خانگی کم نمک استفاده نمایند.

تا حد امکان باید از دوغ های بدون گاز به جای دوغ های گازدار صنعتی مصرف شود زیرا گاز اضافه شده به دوغ موجب اشغال فضای معده می شود و در روند هضم مواد غذایی تداخل ایجاد می کند ، بنابراین سوء هاضمه و احساس سیری کاذب در زمان خوردن غذا ایجاد می کند. در تهیه دوغ به روش صنعتی ، ماست با مقدار مناسبی از آب در تانکهایی که همزن دارند ترکیب شده و سپس با رعایت قوانین بهداشتی خنک و بسته بندی می شود. مقاومت این نوشیدنی در برابر گرما بسیار بالا است بنابراین نیازی به مواد نگهدارنده مصنوعی ندارد و برای افرادی که دستگها گوارش آنها نمی تواند لاکتوز را تحمل کند مصرف دوغ بسیار مناسب است. اما دوغ های صنعتی سرشار از نمک هستند و برای افراد مبتلا به فشارخون بالا ، نارسایی کلیه ، بیماران قلبی و عروقی بسیار مضر می باشد ، این افراد بهتر است در منزل و به شکل سنتی البته با نمک کم ، دوغ تهیه کرده و میل کنند.

به طور کلی این گروه از افراد نباید لبنیاتی مانند ماست و دوغ مصرف کنند : خانمها پس از سزارین باید مصرف ماست و دوغ را به حداقل برسانند . افراد مبتلا به سنگ کلیه، مثانه و کیسه صفرا . افرادی که که میکروب معده دارند . افراد مبتلا به درد مفاصل و یبوست . کودکانی که مشکل شب ادراری دارند. افرادی که باد روده و نفخ معده دارند . افراد مبتلا به لک سفید ” برص ” بر روی پوست . خانمهایی که ترشح و عفونت دارند . خانمهایی که در قاعدگی و شکم درد ، قاعدگی دیر هنگام و کیست تخمدان دارند . افراد مبتلا به صرع . کسانی که دچار افسردگی و ناراحتی اعصاب هستند . افراد پر خواب . کسانی که حافظه شان کاهش یافته است . افرادی که لرزش بدن “سر، دست، پا، گردن” دارند. افرادی که هنگام خواب آب دهانشان روی بالش می ریزد . افرادی که با باد کولر دچار تشدید درد مفاصل می شوند . افرادی که نفس تنگی، آسم و سینوزیت دارند . افرادی که تعریق زیاد دارند . افراد مبتلا به بیماری های گوارشی مانند بازگشت اسید معده به مری

مصرف لبنیات باعث اختلال در جذب آهن مواد غذایی می شود. بنابراین افراد مبتلا به کم خونی ناشی از فقر آهن نباید به همراه منابع غذایی حاوی آهن از لبنیات استفاده کنند به طور مثال کباب را با دوغ نخورند. نوشیدنی هایی مانند دوغ و نوشابه ارزش غذایی کباب را کم می کند و جذب آهن گوشت را به حداقل می رساند. زیرا خوردن همزمان دوغ با گوشت موجب تولید مواد هضم نشده ای در بدن می شود که عوارض زیاد آن برای مفاصل است. البته بدین منظور نیست که فرد با یک بار مصرف همزمان این مواد غذایی دچار عارضه می شود بلکه مصرف مداوم آنها به طور همزمان برای بدن عوارض دارد.

دوغ سرشار از کلسیم، پروتئین و نمک است که از عوامل تشدید کننده و ایجاد سنگ کلیه می باشند. رژیم های غذایی پرنمک، باعث بالا رفتن فشارخون و آسیب کلیه ها می شود. با وجودی که نباید لبنیات را از رژیم غذایی حذف کرد اما بهتر است نوع کم چرب و کم نمک فرآورده های لبنیاتی را استفاده کرد.میزان کلیسیم محصولات لبنی مانند دوغ ، شیر و پنیر بسیار زیاد است که موجب اختلال در عملکرد عضلات کولون (روده ی بزرگ) می شود. البته عدم وجود فیبر در فرآورده های لبنی یکی دیگر از دلایل یبوست زا بودن آنها است. علاوه بر آن فرآورده های لبنی منبع پروتئین هایی به نام کازئین ها می باشند که موجب کند شدن حرکت روده ها می گردد.

برای تهیه‌ی کفیر باید دقت زیادی داشته باشید. همان‌طور که گفته شد گاز موجود در این محصول حاصل فعالیت باکتری‌های مفید است. به همین دلیل این گاز نه تنها مضر نیست بلکه فواید بسیاری هم دارد. در برخی موارد این گاز نه تولید باکتری‌های مفید بلکه حاصل تزریق گاز در کارخانه است.چنین محصولی تفاوت چندانی با نوشابه‌های گازدار ندارد. این گاز می‌تواند آسیب‌های جدی به سیستم گوارش انسان وارد کنند. اگر دوغ کفیر را برای کودکان یا سالمندان تهیه می‌کنید این گاز می‌تواند حتی خطرناک هم باشد.

همچنین باید دقت داشته باشید که دوغ کفیر باید یک محصول مراقبت‌ شده باشد. تهیه‌ی کفیر فله‌ای که به احتمال زیاد در محیط غیر بهداشتی نگه‌داری شده می‌تواند خطرناک باشد.آلودگی‌های لبنیات می‌توانند بیماری‌های خطرناکی مانند تب مالت ایجاد کنند. عوامل ایجاد تب مالت در دوغ فعال‌تر از سایر محصولات هستند. به همین دلیل باید دقت کنید که دوغ را از جای مطمئن تهیه کنید.

دوغ کفیر را هم مانند همه‌ی محصولات لبنی دیگر باید تا زمان مصرف در یخچال نگه‌دارید.دیده شده که برخی تولیدکننده‌های برای ایجاد طعم کفیر، افزودنی‌های غیرمجاز یا افزودنی‌های غیرمفید به محصول خود اضافه کرده‌اند. این مسئله در بهترین حالت باعث می‌شود شما از فواید دوغ کفیر محروم باشید.گفتیم که کفیر سرشار از کالری است. اگر در حال کم کردن وزن هستید ممکن است این محصول به رژیم غذایی شما آسیب وارد کند. بهتر است پیش از مصرف این محصول با مشاور تغذیه صحبت کنید.

اگه به تاریخ رو ی بسته بندی توجه نکردید و ازش خوردید باید بدونید که اون بسته بندی تا تاریخ انقضای درج شده روی بسته بندی توانایی سالم نگه داشتن محتویاتش از باکتریها رو داره. در مورد شیر و ماست اهمیت توجه به فاسد شدنش بیشتره چون فساد پذیرتر هست و مصرف بعد از گذشتن تاریخ مصرفش به منزله مسمومست فرد هست. ولی در مورد پنیر اینطور نیست! پنیر بخاطر داشتن نمک فساد پذیری کمتری داره.

دوغ هم مثل هر ماده خوراکی دیگه ای تاریخ انقضا داره و فاسد میشه . عامل فساد دوغ ها مخمر و کپک ها هستن . مخمر معمولا فقط مزه دوغ رو ترش میکنه و برای سلامتی ضرر زیادی نداره و مسمومیت میکروبی ایجاد نمی کنه . ولی دوغی که کپک زده باشه مزه تلخی داره و مصرفش ممکنه عوارضی برای بدن داشته باشه و سلامتی عمومی بدن رو با مشکل روبه رو کنه . پس بهتون توصیه میکنم دوغ رو در دمای پایین ۴-۸ درجه نگه دارید و بعد از مدت تاریخ انقضای اون ازش استفاده نکنید .

یکی از نگرانی‌های که در مورد خوردن دوغ در دوران بارداری وجود دارد، دریافت میزان زیادی نمک است. این نگرانی به طور ویژه در دوغ‌های شرکتی وجود دارد. خوردن نمک زیاد در دوران بارداری باعث افزایش فشار خون می‌شود که به شدت خطرناک است و در مصرف زیاد نمک در لیست پرهیز غذایی در بارداری قرار دارد.دوغ نوشیدنی با طبع سرد است که مصرف بیش از حد آن می‌تواند برای زن بارداری خطرناک باشد. افزایش سردی در بدن باعث سردرد، درد استخوان‌ها و ضعف و بی‌حالی می‌شوند. برای همین توصیه می‌شود که تا حد امکان دوغ را با گیاهان معطری نظیر کاکوتی مصرف کنید تا از سردی آن بکاهند.

زیاده‌روی در مصرف لبنیات مانند دوغ باعث اختلال در جذب آهن می شود از این رو مصرف آنها برای کسانی که به کم خونی ناشی از فقر آهن مبتلا هستند توصیه نمی‌شود. یکی از مواردی که منجر به ایجاد اختلال در جذب کلسیم می‌شود، نمک است. با وجود آنکه دوغ می‌تواند حاوی کلسیم زیادی باشد، با این حال نمک موجود در آن می‌تواند باعث اختلال در جذب کلسیم در بارداری شود.

آشنایی با دیگر خواص دوغ

برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص دوغ آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.

آشنایی با خواص دوغ

دوغ یک نوشیدنی سالم و سنتی نزد ما ایرانیان است‌.این نوشیدنی محبوب که به طور سنتی در فرآیند تولید کره از ماست به دست می‌آید، در ترشح سروتونین نقش موثری داشته و مصرف آن باعث رفع افسردگی و خواب راحت‌تر در شب می‌شود. دوغ هایی سنتی خیلی بهتر از دوغ های صنعتی هستند بیشتر بدلیل احتمال آلودگی های میکروبی در بسته بندی آنها است. از اینرو سعی نمایید دوغ های سنتی را بیشتر استفاده نمایید.

ماست و نمک را در پارچ مخلوط کرده سپس با استفاده از همزن این ترکیب را یک دست کنید. نعناع خشک، نمک، گل محمدی، پونه کوهی و آب گازدار را به این ترکیب نیز اضافه کنید. آن را باید خنک سرو کنید. از مزایای دوغ برای سلامتی می توان به موارد زیر اشاره کرد: دوغ به سلامت دندان ‌ها و استخوان ‌ها کمک می کند دوغ به دلیل دارا بودن کلسیم به استحکام استخوان‌ ها و پیشگیری از پوکی استخوان کمک می‌ کند. مواد معدنی موجود در دوغ با قابلیت جذب بالا به سلامت استخوان ‌ها و دندان ‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان نیز کمک می ‌کند.

دوغ در گذشته یکی از فراورده‌های جانبی کره محسوب می‌شد. برای تهیهٔ آن، ابتدا ماست پرچرب را با آب رقیق می‌کردند، سپس با استفاده از مشک، چربی آن جدا شده و باقی‌مانده به‌عنوان دوغ مصرف می‌شد. امروزه با تغییر در روند تولید کره به لحاظ تکنولوژی، روش تولید دوغ نیز به‌عنوان نوشیدنی تخمیری شیری تغییر یافته‌است. تولید صنعتی دوغ بدون گاز و دوغ گازدار در ایران سابقه‌ای بیش از چهل سال دارد و با توجه به نحوه تولید این فراورده، می‌توان آن را به انواع زیر تقسیم کرد: دوغ، دوغ گازدار، دوغ حرارت دیده بدون گاز، دوغ حرارت دیده گازدار و دوغ کفیر. دوغ وماست گلپایگان از معروفترین است. در حال حاضر، استاندارد بین‌المللی این نوشیدنی به نام ایران ثبت شده و به عنوان میراث فرهنگی غذا شناخته می‌شود.

خواص دوغ بعد از غذا

تحقیقات نشان می دهد که مصرف دوغ بعد از غذا تا حد زیادی میزان جذب آهن را بالا می برد. بر خلاف چای که بعد از خوردن غذا، نوشیدن آن مضر است و جذب آهن را مختل می کند، نوشیدن دوغ بعد از غذا توصیه می شود. دوغ از رشد بسیاری از باکتری های مضر در سیستم گوارشی انسان جلوگیری می کند. نوشیدن دوغ همچنین بوی بد دهان را از بین می برد. دوغ دارای ویتامین های B و D است که به تامین ویتامین ها در بدن کمک می کند. در طب سنتی، توصیه شده است که همراه با غذاهای گوشتی، دوغ مصرف نشود چون ممکن است به درد مفاصل بینجامد. اما می توان این نوشیدنی را با یک فاصله زمانی از غذای گوشتی مصرف کرد.

نوشیدن دوغ پس از مصرف غذاهای گوشتی می تواند در برخی مواقع می تواند باعث بیماری درد مفاصل شود. توصیه می شود مصرف دوغ به عنوان یک نوشیدنی سالم، بیشتر در فصل های گرم سال استفاده شود و همچنین در مصرف آن نیز زیاده روی نشود.

خواص دوغ در شب

دوغ به هضم غذا در شب کمک می کند و التیام بخش نیز است. دوغ به گردش بهتر خون در بدن انسان کمک می کند.می‌توانید شب ها قبل از خواب، با یک پنبه‌ی آغشته به دوغ، پوست خود را از گرد و خاک و آلودگی پاک کنید و سپس با آب بشویید. اسیدلاکتیک موجود در دوغ برای از بین بردن لکه های پوست عالی است. استفاده موضعی از دوغ باعث می شود که لکه‌های پوستی و ناشی از نور خورشید بدون اینکه پوست خشک شود، از بین بروند.

خواص دوغ در تابستان

مصرف دوغ در تابستان و گرمای هوا بسیار توصیه می‌شود. گرمازدگی و علائم آن از جمله سردرد، عطش، ضعف و خستگی یکی از معضلات هوای گرم است که می توان آن را با نوشیدن دوغ التیام بخشید. پس در کنار آب فراوان برای مبارزه با کم آبی بدن، دوغ را به عنوان یک جایگزین مناسب برای نوشیدنی‌های کافئین دار فراموش نکنید.

خواص دوغ و خرما

درباره خواص دوغ و خرما اطلاعات زیادی در دسترس نیست اما مصرف خرما با ماست بسیار مضر است. ماست و خرما خواص خیلی زیادی دارند به شرطی که جداگانه مصرف شوند و خوردن آنها با هم خوب نیست و مضر است.متخصصان می گویند که خوردن این دو ماده می تواند موجب ایجاد حساسیت شدید در بدن شود و منجر به دردهای شکمی سخت شود.

خواص دوغ و گوشفیل

گوشفیلی یک غذای تقریبا شیرین است که از خمیر تهیه شده و به شکل سنتی در ایران همراه دوغ میل می‌کنند و ترکیب طعم شیرین و شور و ترش این دو بسیار خاص و دلپذیر است.

به گفته‌ی برخی از اطبای طب سنتی چون شیخ بهایی و ابن سینا، ترکیب دوغ و گوشفیل اصفهان علاج بیماری‌های فشارخون است؛ زیرا خوردن این ترکیب مانند سرم قندی و نمکی به بدن کمک می‌کند تا فشار خون منظمی داشته باشد. در واقع دو طعم شوری و شیرینی در کنار هم باعث می‌شود تا فشار خون فرد تنظیم شده و به حالت نرمال خود برگردد. ناگفته نماند که دوغی که به همراه گوشفیل نوشیده می‌شود باید مخلوط دوغ محلی و برگ گل سرخ و نعناع باشد.

خواص دوغ و نعنا

در تولید برخی از دوغ‌ها از نعناع استفاده می‌کنند. نعنا دارای طبیعت گرم می باشد، و مصرف آن مزایای فراوانی در جهت سلامتی دارد. فواید نعنا در دوغ :نعنا،دارای اثربخشی فراوان بر دردهای دستگاه گوارش شامل درد معده، روده، نفخ، دل‌پیچه، تهوع و اسهال است. نعنا، اشتها‌برانگیز و نشاط‌آور بوده و برای درمان سرماخوردگی، آنفلوآنزا، سرفه، ناراحتی‌های روحی و عصبی، بواسیر، تپش قلب و سکسکه نیز مفید است. نعنا دارای ماده ای به نام منتول است که احساس خنکی در دهان ایجاد می کند. استفاده از نعنا در دوغ برای بی خوابی، کم خوابی و ناراحتی های شبانه یک داروی موثر است. با این حال باید در مصرف آن احتیاط کنید زیرا مصرف بیش از حد نعناع می‌تواند باعث تحریک خونریزی شود.

دوغ حاوی نعنا و پونه، به ترشح شیره معده و هضم غذا کمک می‌کند و نفخ حاصل از دوغ را رفع و دل پیچه را التیام می‌بخشد. این دوغ خنک کننده محیط دهان بوده و به گردش هر چه بهتر خون کمک کرده، مجاری گوارشی را ضدعفونی و برای رفع سکسکه و اسهال ناشی از گرمی هوا نافع و به عملکرد مطلوب کبد کمک می‌کند.

خواص دوغ و زردچوبه

با استفاده از پروتئین شیر و اسید لاکتیک موجود در دوغ می‌توان از شر ناخالصی‌ها و سلول‌های مرده پوست خلاص شد. همچنین اسید لاکتیک درخشش طبیعی از دست رفته‌ی پوست را باز می‌گرداند و باعث می‌شود پوستی روشن و صاف داشته باشید. برای بهره‌مندی از این خاصیت دوغ، ابتدا ۱ فنجان از آرد گندم و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه را با مقدار کافی دوغ مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر صاف در‌آید. با استفاده از انگشتان مرطوب این ماسک را روی پوست صورت بمالید و اجازه دهید تا خشک شود و سپس آن را با آب شست‌و‌شو دهید. برای روشن شدن پوست از این ماسک هفته‌ای یک بار استفاده کنید. روش دیگر این است که، مقداری زعفران را با نصف فنجان دوغ مخلوط کنید و این ترکیب را ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا کاملا ترکیب شوند. حالا این ترکیب را به آرامی روی پوست خود ماساژ دهید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه روی پوست بماند و سپس کامل آبکشی نمایید. برای اثر بخشی خوب از این ترکیب روزی یک‌ بار استفاده کنید.

خواص دوغ و ماست

ماست یک ماده تخمیر شده است و به همین دلیل دارای موادی همچون کلسیم، پروتئین، ویتامین ب۶، ریبوفلاوین، ویتامین ب۱۲، روی و لاکتیک است و چربی کمی هم دارد. ماست میتواند با پاکسازی پوست کمک شایانی به زیبایی شما داشته باشد. به همین دلیل ماسک ماست بسیار موثر است و مناسب همه انواع پوست (حتی پوست های حساس) میباشد.ماست و عسل: فواید اسرار آمیز ترکیب ماست و عسل

نوشیدن دوغ دارای فواید زیادی است. در زیر به برخی از مهمترین فواید دوغ خوردن اشاره شده است: – دوغ دارای ویتامین های B و D است از اینرو می تواند در تامین این ویتامین ها به بدن کمک نماید. – دوغ از رشد و نمو بسیاری از باکتری های مضر در سیستم گوارشی انسان جلوگیری می نماید. – دوغ هایی سنتی خیلی بهتر از دوغ های صنعتی هستند بیشتر بدلیل احتمال آلودگی های میکروبی در بسته بندی آنها است. از اینرو سعی نمایید دوغ های سنتی را بیشتر استفاده نمایید. – دوغ به هضم غذا کمک می کند و التیام بخش نیز است. – دوغ به گردش بهتر خون در بدن انسان کمک می کند. – برخی از سردردها که ناشی از گرمی هوا می باشد، با نوشیدن دوغ التیام می یابد. – نوشیدن دوغ از بوی بد دهان نیز جلوگیری می کند.

خواص دوغ و پونه

دوغ حاوی نعنا و پونه، به ترشح شیره معده و هضم غذا کمک می‌کند و نفخ حاصل از دوغ را رفع و دل پیچه را التیام می‌بخشد. این دوغ خنک کننده محیط دهان بوده و به گردش هر چه بهتر خون کمک کرده، مجاری گوارشی را ضدعفونی و برای رفع سکسکه و اسهال ناشی از گرمی هوا نافع و به عملکرد مطلوب کبد کمک می‌کند.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 27 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام فال و خواب و لینک مستقیم بلا مانع است.