مضرات سیب زمینی ترشی و استفاده از سیب زمینی ترشی چه مضراتی برای سلامتی دارد
مضرات سیب زمینی ترشی
مضرات سیب زمینی ترشی ؛ استفاده از سیب زمینی ترشی چه مضراتی برای سلامتی دارد همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مضرات سیب زمینی ترشی
اینولین موجود در سیبزمینی ترشی به فروکتوز تبدیل میشود و برای همین میتواند در افراد حساس باعث نفخ و باد شود. مصرف بیش از حد سیب زمینی ترشی میتواند با عوارضی همچون تولید باد روده، دل درد و اسهال همراه باشد. بعلاوه افرادی که مبتلا به عارضهی انسداد مجرای صفراوی هستند ممکن است با خوردن سیب زمینی ترشی این عارضه در آنها تشدید شود.
آشنایی با دیگر خواص سیب زمینی ترشی
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سیب زمینی ترشی آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص سیب زمینی ترشی
سیب زمینی ترشی با نام انگلیسی Jerusalem artichoke و نام های محلی شلغم شیرازی، یرآلماسى و قلقلاس شناخته می شود. سیبزمینی ترشی گیاهی است از خانوادهی مرکبات که گلهایی شبیه به گلهای آفتابگردان دارد. البته گلهای این گیاه کوچکتر از آفتابگردان بوده و غدهی آن قابل مصرف است. بوته های این گیاه حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر رشد می کند .
برگ های سیب زمینی ترشی ، بیضی شکل و دارای کرک های خشنی می باشند . گل این گیاه زرد رنگ و از گل آفتاب گردان خیلی کوچکتر است . بخش خوردنی سیبزمینی ترشی همان غدهی آن است که میشود به صورت خام یا پخته خورده شود. این غدهها با یک ریتم منظم در طول زمستان رشد میکنند. طعم این مادهی غذایی در حالت پختهشده دلچسب است و میتوان از آن مانند خود سیبزمینی در تهیهی انواع غذاها استفاده کرد.
خواص سیب زمینی ترشی برای دیابت
اینولینی که در سیب زمینی ترشی وجود دارد در بدن و طی فرآیند تجزیه تبدیل به فروکتوز میشود. فروکتوز در زمره یکی از ترکیبات قندی است که برای افراد مبتلا به دیابت مفید است. بنابراین سیب زمینی ترشی گزینه مناسبی برای مصرف افرادی است که به دیابت مبتلا هستند و حتی برای درمان دیابت نیز کاربرد دارد. برای این افراد سیب زمینی ترشی جایگزین خوبی برای سیب زمینی در رژیم غذایی است.
خواص سیب زمینی ترشی برای پوست
سیب زمینی ترشی برای زخم های پوستی مفید است. سوخته سیب زمینی ترش جهت تقویت مو و ضماد آن جهت معالجه امراض جلدی و زخم های پوستی تجویز شده است.
سیب زمینی ترشی برای لاغری
سیب زمینی ترشی دارای کربوهیدراتی به نام اینولین است و این ماده از اصلیترین مواد موجود در سیب زمینی ترشی به شمار میرود بر عکس سیب زمینی معمولی که اصلیترین مواد موجود در آن نشاسته است. این ماده برای بدن قابل هضم نیست. این ویژگی میتواند از خواص سیب زمینی ترشی محسوب شود، زیرا به آن خاصیت سیر کنندگی میدهد. وقتی احساس سیری داشته باشید دست از پرخوری کشیده و به اندام و وزن ایده آل خود میرسید. همچنین سیب زمینی ترشی کالری نسبتا کمی هم دارد.
طریقه مصرف و غذا با سیب زمینی ترشی
سیب زمینی ترشی در ایران معمولا بهطور ناپخته و خام با سرکه و ترشی خورده میشود. میتوانید سیبزمینی ترشی را در سالاد، رنده شدهی آن را در سس سرکه، به صورت بخارپز شده، در ترکیب غذاها و همچنین به صورت سرخ کردنی و پوره و یا ترشی میل کنید. طعم این مادهی غذایی تا حدودی شبیه به آرتیشو میباشد.
سیب زمینی ترشی را میتوانید در ترشیهای خود استفاده کنید. ترشی این نوع سیب زمینی زود هضم است، اما لازم به ذکر است که از خواص و تاثیر آن به وسیله سرکه کاسته میشود. از سیب زمینی ترشی همچنین میتوانید به صورت کباب شده استفاده کنید و یا آن را آبپز کرده و میل کنید. از سیب زمینی ترشی در آش و سوپ نیز استفاده میشود. خورشت آن نیز بسیار خوشمزه است البته بستگی به ذائقه افراد نیز دارد. برای تهیه این خورشت؛ پخته سیب زمینی ترشی را با سیب زمینی و گوشت سرخ کنید.
مزه آن کمى شیرین و شبیه سیب زمینى معمولى است. سیب زمینی ترشی خیلى سریع الهضم و زودپز مىباشد، بهطورى که سیب زمینى ترشى ظرف ۱۵- ۱۰ دقیقه در آب جوش پخته مىشود. در ایران معمولا بهطور ناپخته و خام با سرکه و ترشى آن را مىخورند ولى پخته آن نیز خیلى لذیذ است و چون نشاسته آن بخصوص در غدههاى تازه به سختى تبدیل به قند مىشود براى اشخاصى که بیمارى قند دارند در رژیم غذایى جانشین خوبى براى سیبزمینى است. سیب زمینی ترشی باید تازه مصرف شود زیرا اگر مدتى بماند ممکن است اینولین آن تبدیل به قند بشود و خاصیت رژیمى خود را از دست بدهد.
روش نگهداری سیب زمینی ترشی
سیبزمینی ترشی به اندازه کافی بزرگ است اما خیلی زود رطوبت خود را از دست داده و به سادگی چروکیده میشود. برای همین بهتر است بعد از چیده شدن مصرف شود.
خواص برگ سیب زمینی ترشی
ساقه هاى سیب زمینی ترش چوبى و یکساله است و برگ هاى سیب زمینی ترش بیضى و نوکتیز با دندانه هاى ریز، گلهاى سیب زمینی ترش زرد و شبیه گل آفتابگردان ولى خیلى کوچک تر که در مهر و آبان ماه ظاهر می شوند. شواهدی مبنی برخواص برگ سیب زمینی ترشی وجود ندارد.
طرز پوست کندن سیب زمینی ترشی
اگرچه عادت داریم پوست سیب زمینیها را جدا کنیم اما پوست سیب زمینی ترشی قابل خوردن است! به این ترتیب جدا کردن یا نکردن آن کاملا بستگی به سلیقه و ذائقهی شما دارد اما پیش از مصرف آن با پوست حتما باید آن را به خوبی بشویید. سیبزمینی ترشی همانطور که آن را اینطور نامیدهایم معمولا برای استفاده در ترشی تهیه میشود اما میتوان آن را به صورت بخارپز، پخته، سرخ کرده و برشته نیز مصرف کرد.
پختن بیش از حد این نوع سیب زمینی، بافت آن را بسیار نرم میکند بنابراین بهتر است آنها را خیلی نپزید. بعلاوه پختن سیب زمینی ترشی باعث تبدیل اینولین به فروکتوز میشود که طعم سیب زمینی را شیرینتر میکند و البته برخی از مواد مغذی آن را نیز از بین میبرد.
خواص سیب زمینی ترشی برای کاهش اشتها
سیب زمینی ترشی دارای کربوهیدراتی به نام اینولین است و این ماده از اصلیترین مواد موجود در سیب زمینی ترشی به شمار میرود بر عکس سیب زمینی معمولی که اصلیترین مواد موجود در آن نشاسته است. این ماده برای بدن قابل هضم نیست. این ویژگی میتواند از خواص سیب زمینی ترشی محسوب شود، زیرا به آن خاصیت سیر کنندگی میدهد. وقتی احساس سیری داشته باشید دست از پرخوری کشیده و به اندام و وزن ایده آل خود میرسید. همچنین سیب زمینی ترشی کالری نسبتا کمی هم دارد.